Movienight

Ska sätta mig och titta på "Because I said so" på fyran 21.30 om jag är klar med pluggandet för idag. Skönt med något som inte kräver några mentala ansträngningar ;)


Happy Halloween

Vore skitkul att ha temafest en helg som denna men plikten kallar och
det måste pluggas inför tentan på måndag...



Varför kommer det upp en glassdräkt när man googlar på Halloween+
costumes?! Some scary shit det där med kulglass...


Far far away

Nu sitter jag och drömmer mig bort igen... Aruba, Malaysia, Borneo, Domenikanska Republiken, Bali. Ja, jag går med på det mesta just nu när vintern börjar krypa sig allt närmare... Annars vill jag till Alperna där dom har riktig snö och off-pist!


Lagom till Halloween

Kanske ska gå bus eller godis med denna outfit i morgon ;)


(självklart var syrran bara tvungen att dra min kedja ända upp...)


Hoppas hösten håller i sig



Fredagsfinal

Idag åkte Erika Selin ut ur Idol 2009. Mycket synd tycker jag, en tjej som var duktig och verkligen ville komma till toppen.

Gudavatten

Indeed guds vatten. I denna parfym luktar alla män som en gud ;). Min absoluta favorit bland herrdofter. Aqua Di Gió by Giorgio Armani.


Fy så trött




Sitter och klipper med ögonen vid köksbordet så jag kan ju inte påstå att jag får mycket gjort just nu. Kanske har blivit dåsig av ångorna från nagellacket :P... Skulle lätt kunna sluta ögonen och sova sittandes en stund... Guud så skönt det skulle vara! Men nej! Det får jag icke! Önskar mer än allt annat just nu att jag kunde trolla med knäna och vips* så står det en trippel espresso på bordet! Det skulle ju vara finfint. Men nä, det går inte det heller, trust me I've tried...

(Hjälper ju inte heller att jag har en drös med olästa Cosmopolitan som bara skriker åt mig att mysa en stund med dom i soffan. Ett nummer vardera av den svenska, italienska och brittiska utgåvan väntar snällt en stund till.)

Grattis Pauli & Tb

Nu har dom vunnit budet på en finfin lägenhet och skriver kontrakt i morgon!

Länk och bilder hittar ni på bitches-bloggen:


Lucky guy.

Jag såg på Nyhetsmorgon i tv4 för en stund sedan att konstsamlaren Peter Silverman hittade en vacker tavla i ett konstgalleri i Holland som han fick köpa för 20.000$. Han fattade tycke för tavlan och budade på den för tio år sedan då han misstänkte att det var en tavla av högre värde och han trodde då inte att den var från 1800-talet som det från början sades. Det visar sig att det är en okänd målning av Leonardo Da Vinci, renässans 1300-1500-tal, och är värd betydligt mer. Den är nu försäkrad för över 100.000.000€ och jag kan inte tänka mig att konsthandlaren som sålde den är särskilt nöjd just nu :P.



Work it!

Nu har jag bokat in träning för i morgon och nästa vecka. Vill verkligen inte spräcka planeringen och hoppas att det inte kommer något i vägen. Har ju ett grupparbete som sätter igång nästa vecka och önskar att det inte tar allt för mycket av min dyrbara tid :P.



Torsdag


Idag ska jag hem till min plugg-kompis Birgitta och se hur hon har det. Hon är nyligen inflyttad i Skärmarbrink. Vi ska hjälpas åt och bolla lite kunskaper inför tentan i Redovisning 1, hoppas att jag blir lite klokare.

Ikväll är det jag och Elin i info, Elin har sin första alldeles egna stängning men jag vet att det kommer att gå skitbra!

Sedan blir det lite mer jobb hemma hos pappa och som sagt en liten skattjakt i sökandet efter det försvunna busskortet. Thats that.

Vart kan det vara?

Har tappat bort mitt sl-kort. Vet att jag hade det förra veckan men det har kommit bort någonstans nu när vi har börjat stöka runt i lägenheten... Har letat i höjd med fågel, fisk och mitt emellan men inget åkkort i sikte. Hoppas på att det ligger nerpackat i en kartong hemma hos pappa. Ska dit ikväll efter jobber och kola igenom alla nerpackade handväskor och i alla jeansfickor... Tyckte ändå att jag dubbelkollade det innan jag packade ner det... Man vet aldrig, lika bra att vara på den säkra sidan. Känns som himlans onödigt att lägga massa pengar på ett nytt kort nu när vi ska flytta och allt :(.

 


Säljes

Man kan inte spara på allt. Känns mycket onödigt att bara ha saker liggandes i lådor när de inte blir använda. Här har jag två par solglasögon (inte rätt säsong men ändå). Ett par är från Prestige och ett annat antingen från H&M eller Lindex, kommer inte riktigt ihåg... Helt nya, använda max 2 ggr/par. Inga repor. Bra skick ;). Säljes för 40:-/st. Någon som är intresserad?



This is it!




Idag var jag och Martin och såg "This is it" på Rigoletto. Föreställningen inleddes med en kort dansföreställning av en grupp flickor som en hyllning till Michael Jackson. Sedan satte filmen/dokumentären igång och jag måste säga att det var över mina förväntningar. Det var riktigt kul att se hur mycket han satsade och hur duktiga dansare samt musiker han hade med sig på scenen. Det var en riktigt beundransvärd show de arbetade med och det är väldigt synd att man inte får chansen att se den sammansatt och fullbordad. Mycket väl värd film att se på bio!

Miss you

Nu har du dragit in i lumpen. Saknar jag dig mer än någonsin!


Miss Patty <3


Strike a pose...

...men jag verkar bara ha en... Eller ja två, inräknat dom gångerna jag lipar istället... Hittade massor med bilder där pussmunnen åker fram. På bilder ända från 2005 har jag denna profisiga pose. Gäller ju att vara snabb när någon rycker fram en kamera, usch man vill ju inte vara med på kort! Kanske är därför jag hittat alla dessa på facebook till min stora skräck... Står 1000ggr hellre bakom kameran och fotar andra. Ej bildskön med andra ord :P.

 


Smoking kills



Alla ni som brukar röka vattenpipa! Läs det här innan ni tar fler bloss ;)

Här säger Världshälsoorganisationen att puffa en hel vattenpipa är som 100 cigaretter. Det är ju mindre bra...

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article5966778.ab


Motsatsen till Helium

Sulfur Hexafluoride är en gas som gör att man får motsatt effekt i jämförelse med Helium. Rösten blir mörkare och man låter som en riktig filmskurk :P.


Nu är det klart!


Klockan 12.00 idag var vi och skrev under hyreskontraktet för den nya lägenheten på Muskotv.3, Hökarängen. Känns superbra och himlans skönt att flytta till större!  


Me, my bags and I

Här kommer ett smakprov ur min väsk-samling. Dessa skönheter fyllde
den första flyttkartongen (här ca.20 väskor ur den ena garderoben).
Nu är det hög tid att börja packa. Den 14/11 går flyttlasset.



Vodka Rock Edition



Så jäkla cool! Christina hittade denna på tax-freen i Italien och tyckte att den var något för mig. Självklart köpte jag den, ca. 19 euro. Vem vill inte ha en vodkaflaska med skinnställ i barskåpet **


För skönhetens skull

Köpte jättebra ansiktsmasker på Kicks för några veckor sedan. Kostar ca. 25 kronor styck och finns i lite olika varianter. Denna är med jordgubbssmak ;).



För er andra som inte kan slita er från att lacka naglarna måste jag tipsa om
Biotherms naglellack. Suveräna och sitter bra. Färgerna är klara och starka.
Detta ↓ mörkrosa har jag fått av Linn såklart <3




Busfrö


Moster ser dig...

Jag undrar vem som åt alla chips :P ?


Jimmy Choo for H&M

Jag måste ha dessa! I'm in love ;)


14 November

I utvalda butiker, Stockholm:

Drottninggatan 56
Gallerian
Hamngatan 22
Sergelgatan 1
Kista Galleria
Täby Centrum



Kontaktannonser

Kvinna söker man

  • Lätt psykiskt eller fysiskt handikappad kille sökes av dito tjej att ha rolig vardag med. Svenskfödd.
  • Motsatsen till karl, intelligent, snygg tänkare, söker originell, modig galning. Du får gärna vara stor och tjock, ålder utan betydelse.

Man söker kvinna

  • Jag söker en XL-kvinna som tycker om lugna hemmakvällar med ett gott rödvin, en bra film, en skön höstpromenad m.m.
  • Attraktiv man, 26 år, intagen på anstalt, söker dig kvinna under 40 i Sthlms län.
  • Man i Stockholm söker kvinna.

Man söker man

  • Jag söker en hb-kille som är bonde eller långtradar chaufför. Jag är 60+. Du är pigg frisk och ren, max 60år.

Fler annonser hittar du på DN.KONTAKTEN


Till min Pauli

Haha, Pauliina! Titta vad jag hittade på twilightguide.com. Finns flera olika också ;).


Godnatt


Bästa reklamen

 

Reklamen kommer från Les Mills. I like it!


Ställd mot väggen

Fick nyligen en fråga om hur många väskor jag egentligen har. Hm, det lustiga är att jag inte har räknat, kanske kommer att inse då att det är på tok för många... Eller är det kanske något jag borde inse när dom faller över mig när jag öppnar garderoben... I just can't face it, it's true love. Ja, hon älskar dem alla!



Återkommer Om jag en vacker dag räknar mina älsklingar.


Sugen på att testa...


New England Interior

Om det är något jag älskar så är det heminredning. En av mina favoritstilar är New England style - en marin stil med lite äldre och mer bastanta möbler samt mycket dekorativa detaljer.



Familjemiddagen

Här kommer lite av systers bilder (stulna från Facebook).


Stora- & lillasyster







Min underbara familj


Vouge



Party on my own

Ikväll var vi på middag hos svärmor och hela familjen Tillberg med respektive var där. Supertrevligt var det och lite skojsiga bilder kommer kanske imorrn.

Sen åkte vi hem en sväng till Behm. Vi satt och snackade ett tag men till sist var det dags för grabbarna att dra vidare ut så jag for hem till High Walley. Är ju en dag i morgon också :P. Så nu har jag & Youtube lite private party (that might not sound that good...).

Lite David Guetta m.fl:



Bitches Corner


I morgon är det jag, Pauli, Fatima & Elin i Driven. Fulltaliga och fullt ös medvetslös! Bitches Corner!


Mys hos mor

Var nyss en sväng hos mamma & Håkan. Mina fastrar Monika & Susanne + Monikas man Agne var där på middag. Kom lagom till desserten - ugnsbakad frukt med riven vit choklad och vaniljvisp. Mmmm! Blev inget strakt till kaffet, man ska ju snart gå och jobba...


Man måste ju älska T9



Lite lustigt att ordet "queer" finns, men inte "puder"...
Sony ericsson har verkligen valt orden väl.


Nytt från Black Eyed Peas

Lite skum video...


Våga testa



Tycker att det vore rätt läckert med blåa naglar, i alla fall till en sjysst solbränna
och en vit sommarklänning. Lite vågat, me likey!


If you like what I like

Om du som jag älskar svart kommer här ett litet tips på en blogg med bra modetips, speciellt när det kommer till svarta kläder:


This is it

Köpte nyss biljetter till "This is it". Jag och Martin ska se den på onsdag klockan 11.00. Alla bra platser var mer el mindre slutsålda till eftermiddags/kvällsvisningarna så om man vill ha en biljett och inte gå mitt på dagen bör man fixa det snarast. Biljetterna kostar 100kr.


UP

Filmkväll med Plåten och Mr Andersson. Vi såg: Disney/Pixars UP. Bra animerad och man fick ett par skratt. Värd att se ;). Christer you owe us, fiser ner soffan - välkommen hem...


Gifts from my BFF

Träffade Linn och åt lunch idag på Coffehose by George i Globen. Underbar som hon är hade hon med lite smått och gott till mig! Fick puder & mascara från Ysl + läppstift & kajal från Lancome. Du är ju för underbar! (om ni undrar så har hon förmånen att känna en speciell person som jobbar på Loreal, lucky me *).


Il Duomo

Domkyrkan i Milano





Resans bästa bild ↑


Tacomiddag


Så det kan gå

när man hittar lite färg...


Bild från systers blogg.


Hon är så lycklig, min syster alltså ;)



Så mycket energi <3

Känns så skruvat bra ! Så full av energi & den avtar inte heller , så underbart :o) Va på intro som PA på förmiddagen , åkte till pappa & hämtade andra uppsättningen nycklar till Toyotan , fick min första punktering & bara för att göra den första punka speciell så var d punka på reservdäcket oxå :o)
Åkte ner till garaget & fick hjälp m bilen , skyndade hem & hämtade barn å fixade lite mat till dom , kastade på mig träningskläderna & stack till gymmet m Camilla & försökte trötta ut min kropp i 2 timmar men d ju döfött så jag åkte hem & bakade lite bröd ....

Har fortfarande en enorm glädje som bubblar i kroppen & energin börjar nog mattas av så nu ska jag packa å frysa brödet & sedan försöka varva ner å krypa ner i sängen :o)

Inlägget är från systers blogg. Denhandlarommig.blogg.se.

Le fotografie


Snart kommer det lite bilder från resan ;)


Starbucks kommer till Sverige

Snart kan man äntligen kan man få jordens godast islatte och frapinos i Sverige. Starbucks ska öppnas på Arlanda och kommer kanske även att startas på andra ställen runt om i landet.

Starbucks öppnar på Arlanda

09-10-21 14:05

Den amerikanska kafékedjan Starbucks har Sverigepremiär i början på nästa år.Det är restaurangföretaget SSP som öppnar Sveriges första Starbucks på Arlanda.
– Det är ju modern till alla kaffekedjor och den svenska kaffemarknaden är intressant för Starbucks, säger SSP Sveriges vd Lars Edengréen till E24.

SPP har franchiseavtal med Starbucks i flera europeiska länder, främst i anslutning till flygplatser och järnvägsstationer.

– Arlanda är ju en av Sveriges mest trafikintensiva platser, så många får chansen att pröva, säger Lars Edengréen som menar att det återstår att se om det blir fler caféer än det första.

– Personligen tror jag inte att Starbucks nöjer sig med ett, säger han.

(http://www.market.se/Brancher/Dagligvaror/Starbucks-oppnar-pa-Arlanda/)


From Italy With Love

I morgon är semestern slut och vi ska åka tillbaka hem till Svezia. Vi tar tåget från Morbegno 08.03 för att hinna till flyget. Dock så går inte flyget förän 13.30. Det senare tåget går inte förän två timmar senare vilket skulle bli lite väl tight om inte alla byten av tåg + buss är i tid... Vi får se till att underhålla oss på flygplatsen så gott vi kan. Nu ikväll har vi varit på Aperitivo - man köper ett glas/flaska vin och får då äta av en buffet med plockmat, en bra affär. Känns trist att behöva åka hem, finns mer att se, men kommer samtidigt att bli skönt att få komma hem till en lägenhet med sjysst isolering :P. Sov med mössa igår natt, är rätt kyligt här nere i södra Europa, betonghus som inte är byggda för en vargavinter (trots att det bara var en grad i morse...). Saknar min älskling och mami och papi och syrran... Ja ni förstår, min kära sociala sfär ;).

Nu är det dags att packa väskorna innan John Blund slår till allt för hårt, vi har lagt oss runt tre de två senaste nätterna. I morse fick jag nästan använda våld för att få upp Christina och Linn så vi kunde gå och äta en härlig lång-frukost. Satte på Breaking Benjamin på högsta volym på mobilen och gömde den vid Christinas kudde och ruskade om dom men det fanns inte ett tecken på liv, ibland är det hopplöst :P. Hopas på bättre lycka i morgon. My lovely babes!

Tomorrow: back in business! Ci vediamo domani Svezia! 



Cosa abbiamo fatto?

Ja, vad har vi haft för oss? :


Frukost på ett cafe i Morbegno (cappucino och brioch/ sött bröd)


Sightseeing och shopping i Milano (lördag)







Vi har ätit glass ;)


Vi har varit i en ost/vinkällare i Morbegno där dom har ost lagrad från 1800-talet.


Idag var vi på långpromenad i Morbegno och gick en bit utanför staden för att spana in
Alperna och de omkringliggande bergen. Supervacker natur!


Milan

Idag har vi varit i Milano, shoppat & vart på lite sightseeing ;). Vin har vi druckit också.

Ci vediamo!

Ciao belle e belli!


Adjö Sverige

Sitter på mammas jobb nu och väntar ut tiden. Ska snart åka in till t-centralen och möta tjejerna. Flygbussen går 14.20eller 14.50 från centralen. Ska bli så jäklans kul, hoppas och tror att vi kommer få det supermys!

Hej då till alla er här hemma, hoppas att det inte regnar i Italien också (himlen öppnar sig över Stockholm idag känns det som...). Bye bye! Tillbaka på tisdag em, kanske kan uppdatera i Italia om det sker något funny bunny.'

Puss & Kram!!


Hur gott vore inte detta?!

Vaniljsås med paj ;)



Ang. triangelbytet

Idag fick vi reda på att bytet är godkänt! Nästa vecka kommer dom och besikigar våran lägenhet och sedan måste vi bara få ett datum från då vi kan välja att göra bytet. Så himla kul! Finally some space & balkong (lite fel årstid för det men men)!


Take a chance

Dessa program/kurser har jag sökt till vårterminen 2010:


Döden & jag

Jobbade 16.45-20.30 ikväll och det var jag & Fatima ute i driven. Sjukt skönt och lugnt var det så det fanns utrymme att snacka om allt & inget. Vi har på senaste tiden diskuterat följande: Fatima påstod sig här om dagen vara döden/dödens ängel (finns en anledning till att det kallas bitches-corner då vi jobbar ihop...). Min motfråga var då bara om Fatima är döden vem fan är då jag?! Vem/vad är värre än döden :P?! Har bättrat mig avsevärt med humöret nu när jag har lite distans men fan vad jag skrattade vid tanken på denna jämförelse.


Hål i väggen

Haha, kan faktiskt inte låta bli att älska detta japanska påfund - Hål i väggen! Sjuk kul, skulle gärna testa ;)


Jag funderar & funderar...

Vad tycker ni att jag är bra på eller vad jag borde plugga?

Är ju inte alltid lätt att själv sitta och försöka komma på sina starka/bra egenskaper. Så jag behöver lite hjälp, vad tycker du att jag skulle passa som/i för branch/i för typ av yrkesgrupp?




Juicy Fruit Melon

Juicy fruit tuggummi har kommit med två nya sockerfria smaker. Dock så är det inte den klassiska Juicy fruit formen (dom långa smala) utan en vanlig form. I morse stod dom och delade ut det nya melontuggummit vid universitetet. Lika plastig melonsmak som alla andra liknande tuggummin...


Inspiration



Efter grupparbete i morse åkte jag hem till Jenny och fikade (skulle ha ringt mamma och ev följt med henne till morfar men jag glömde det! Fiskminne...). Det blev pressokaffe och pojk-bullar ;). Vanliga bullar med smör/kardemumma men de hade en liten annorliunda form, namnet var ju lite kul iaf... Behövde fråga om råd inför nästa termin. Vet inte om jag ska fortsätta på programet jag läser nu eller om jag ska pröva någonting annat. Man vill ju inte snöa in sig på en grej och känna i efterhand att man hade velat testa andra saker också. Kan nog vara bra att byta eftersom jag inte vet vad jag vill göra när jag blir stor ;). Vi får se...

När jag skulle gå hem fick jag en present av Jenny - hennes gamla Pressobryggare! Hon och David hade nyss köpt en ny, superbra så slipper jag köpa en kaffebryggare för många hundralappar :P.


Nu har jag syndat - igen!

Något jag verkligen inte behöver (eller gör jag kanske det...) är jeans! Nej nej nej. Men jo jo jo, jag har köpt två par till. Ett par var på rea men det väger ju faktiskt inte riktigt upp till att det andra paret inte var det... Ok, i alla fall: ett par ljusa och ett par spräckliga svart/grå som jag tycker är skitsnygga. Jag som älskar att ha svart på mig behöver då alltså inte känna mig heelt svart. Om det nu var en bra anledning att köpa dom... Jag intalar mig det i alla fall. Kommer att vara skitsnygga till våren också när man kan ha dom uppvikta och ett par lättare skor till, det är ju bara sex månader kvar tills dess så det är ju bra att man är ute i god tid!(Det försöker jag också intala mig själv)...  Köpta från Vero Moda/ Only.


Kom fram, kom fram!



Så kan det gärna få sluta blåsa också!


A shemale?


Prince


Good girl gone bad




Whats on the agenda today?



Well well well.

Har nyss haft tvättstugan och har varit hemma hos pappa in between och jobbat lite. Dammsugaren åker fram nu och sedan ska jag svettas lite på Sats Farsta klockan 12.00. Det blir spinning och core idag. Skönt!

Ska möta min älskade make i em och kolla på något i stan, vet inte riktig vad, bara hänger på ;).

Sedan blir det lite planering inför Italienresan med Christina och Linn på Vetekatten. Klämmer nog in lite smaskens fika där också tror jag minsann...



I've got fever

Resfeber alltså! I wanna go here -and here- and here....





Det snöar i Highvalley

Tittar ni riktigt noga ser ni hur det snöar ;)


Miss Plastic 2009

Msn skriver att Ungern har en ny skönhetstävling där endast kvinnor
som har plastikopererat sig får delta. Botox och kollagen räknas inte...
De vill visa att plastikoperationer kan se naturliga ut och hoppas att
denna tävling kan skapa ett intresse för landet... Årets vinnare blev 22 åriga
Réka Urbá som fick en lägenhet i Budapest som förstapris.




(http://halsa.msn.se/4499/image/10)


Converse

Fick hem ett erbjudande från La ReDoute för några dagar sedan där man får 50% rabatt på valfri vara. Funderar på att köpa ett par Converse. Är ju nice om man får dom för halva priset ;).



 


I mitt handbagage

Som dom brukar säga: pass, p-piller och pengar. Dock så är den lilla detaljen som kameran glömd ;). Blir en minimal packning ner till Italien om det möjligtvis är så att man vill ta med sig lite godsaker hem... Max 100ml flaskor med creme också så det kommer nog vara rätt lite packning... säger jag nu ja men vi får se när jag lagt fram allt... Funderar på att sy en egen väska i morgon med bra fack och rätt mått. Man vill ju utnyttja handbagagate till max!


(handcreme, present till Mirre, pengar, pass, mobil, solbrillor & kamera)


Hösten är här


   


 


Lite bilder från landet


Shrek & hans Fiona



Gubbarna fällde träd






Ewa hade bakat kladdkaka ;)


Vi hade lite skaldjurskväll i går. Shreken åt räkor och hade kräfthatt som oss andra.


Hur många garderober behöver man?

Paris Hilton har tydligen flera rum bara med kläder och skor...


Höstchick


Crazy shoes


Svettigt värre

Märker ju helt klart att konditionen är som bortblåst efter ett Sats Power Step + ett corepass. Power Step är en mix av step-up och bodypump kan man säga och det är skitkul! Men som sagt, fan vad jag är ur form... Måste seriöst satsa på beach -10 om det ska bli någon solsemester.

Måste bara säga att jag är grymt imponerad (igen) av Dustins snabba leveranser. beställde kameran igår och nu kan jag hämta ut den på utlämningsstället här i Högdalen. Det kallar jag express delivery och fraktfritt är det också när man är student :).


For fuck sake!

Min käresta sade nyss att han skulle in och bomba sönder toan... Oh my fucking god! Varför ska killar alltid säga högt att dom måste gå och skita!!? Vad förväntar ni er, att man ska tacka för informationen eller?! What the fuck alltså! Skulle ha gjort mig i ordning tidigare...

Rött är det nya Svarta


Ny design

Man kan bara inte älska photoshop! What do you think? Jag älskar ju att röra om lite i grytan här på bloggen.


It´s mine!

Köpte denna undebara kolsvarta Canon Ixus 100 idag med en skinnväska till.
Ni vet ju alla hur mitt gamla sunkiga fodral ser ut...

I AM SO HAPPY RIGHT NOW!
(nästa köp blir en Nikon D5000)



Dagens tips:

Christine Burrill gör fantastiska fotocollage! Även en himla duktig fotograf. Ni kommer till hennes hemsida här.

Var det bättre förr?

När böt ungarna ut krita mot sprayfärg egentligen...?




En pärla på Söder

Om jag inte minns fel är detta Helgagatan men med tanke på mitt extremt dåliga lokalsinne vågar jag inte lova. Det är HSB-lägenheter och här vill jag bo!




Systers bilder

Har snott några bilder från min syster. Fina :)!



(med ett par solglasögon som filter)


Mycket man vill ha...


Lördag var = Elins inflyttningsfest



Väntar på Mallans bilder för denna har jag snott från Facebook...


Elle + Maybelline

I senaste numret av Elle får man ett av Maybellines nya läppstift om man skickar in ett gammalt. Självklart tog jag tillfället i akt och väntar ett härligt nytt "slick" på posten ;).


Me and my second skin

Har skaffat ett nytt hem till mitt andra ansikte - ny Make Up bag. Bra väska med separat fack + hållare för borstarna. H&M 98:- (-10% medlemsrabatt). Nice price.


  


Italia e Milan

Den 16e oktober bär det av till sydligare breddgrader! Italien here we come! Igår träffade jag Mirre, Christina & Linn över en fika på Bolero för att planera vår vistelse. Var mest vad vi bör packa med oss och så. Mirre ska uppdatera oss på vädret när hon åker tillbaka nästa vecka så får vi se hur mycket vi måste pälsa på oss :P.


Mosters änglar!

Storasyster Emma bjuder gärna lillasyster Julia när skruttan är mer hungrig. En syster man kan lita på ;)


Plugg Plugg Plugg


Natti natti

Har vart en smärtfri helg på jobbet trots att jag inte hade mina tjejer där. Har gått rätt fort men är megatrött nu så det är bums i säng. Hade mamma & Håkan här på middag, Martin hade gjort en supergod köttgryta. Det var supertrevligt! Var en sväng hemma hos syrran efter jobbet och hämtade en påse färska kanelbullar, är ju Kanelbullens dag idag :P. Tack kära syster! Det passade perfekt som fika efter maten. Det roliga var att hunden var helt tokig i syrrans smörbullar. Han skällde hela tiden när jag åt så han fick två stycken egna och mofflade i sig som han aldrig sett mat innan. Haha, helt galen liten vovve. Mjukglass och smörbullar ska man muta honom med minsann ;).

Köpte orkideer till mig, mamma och syster idag på jobbet. Vi säljer dom för 49:-st nu så passa på!




Natti natt!


Tips till alla er vilsna

Martin tipsade nyss om en sjukt bra hemsida! Hittaplagget.se. Där kan man söka på märket man letar efter och får då träffar på var man kan hitta det (butiker, stad osv.). Sjukt bra!


I love mi mami


Hur kan man inte tycka om denna underbara toka?!


Kampanj för Bröstcancerfonden

Rätt klockren ;)


Confession:

jag gillar Elin Klings blogg. Nu under Idol-turnen kommer man att få en liten titt bakom kulissrna via hennes blogg och det finns ju även en hel del bra stylingtips att hitta där ;).


Gud så hemskt!

Camilla från Idol tog ut lyckan i förskott och hörde helt galet när det var dags att berätta vem som hade gått vidare till fredagens final. Fy fan vad hemskt! Inför alla tittare också! Stackars!


Mina tjejer!


Hur knasigt är inte det här...

För er som inte vet det har jag sedan ett års ålder en hudåkomma som heter dermografism. Det innebär att huden är extra känslig för beröring och starka vätskor såsom rengörningsmedel och fruktjuice ex :P. Det innebär även att huden lätt blir svullen och röd. I detta fallet skulle jag byta plåster på mitt sår efter att ha tagit bort den lilla leverfläcken på armen. Men trots att jag tagit bort det hade jag fortfarande plåstret kvar på armen :P. Kommer ihåg en gång när jag var yngre och syrran skrev "Idiot" i pannan på mig med sina naglar. Kunde inte gå ut på flera timmar...  


Njuta Spa

Lite bilder från vårat besök på Njuta Spa här om veckan.


Muffinsfabriken

Igår träffade jag Christina, Linn & Mai på Muffinsfabriken i Skanstull. Det blev lite allmänt nytt, skitsnack och mys som vanligt ;).


Promenad på långholmen

Innan mitt besök hos frisören förra torsdagen träffade jag Jenny. Vi gick en långpromenad på Longholmen och snackade lite skit. Dock så hade jag skinnstövlarma på mig och kan inte rekomendera att gå denna "off road"-terräng-väg i klackar :P.

 

Just cut it of

Var och klippte mig förra torsdagen. Ungefär hälften av mitt hår låg på golvet när vi var klara och det gjorde ont i mitt hjärta men är det slitet så är det... Vissa har inte sett någon skillnad medan jag känner mig riktigt tunnhårig nu :(. Jag klippte mig på Sure Baby Yes i Hornstull. Min frisör Henrik från Tony&Guy har flyttat dit.


I love kaffe...


Pink collection

Emma Wiklund lanserar tillsammans med Lindex "Pink collection" där delar av försäljningen går till bröstcancerforskning.



Premiär 20/11


RSS 2.0