Haha!

Denna läckra hälsning fick jag av min kära faster... Ha en trevlig helg du också, men vi ses ju på lördag :)


Måste bara informera...

...mina kära kolleger att jag gjorde två Bauhauskort igår. Vad har hänt :P...


Supportive girlfriend!


Gud vad jag bara Älskar Älskar Mmmm KABLAR - överallt! Men mamma fixar - köpte hem kabelkanaler från jobbet igår så i morgon ska det bli ordning och reda ;).


Ledig i morgon!

Hoho!

Så jäklans skönt att det är fredag i morgon, det betyder ledighet! Ska träffa morbror och lämna över nycklarna till Hallandsgatan ( :/ ), kolla in nya vinterskor och kanske hoppa lite på Friskis om det går nåt kul pass :). Blir också en liten annorlunda kväll i morgon - jag och <3at ska på fredagsfinal i Idol, det ska bli mysigt <3.

På lördag blir det HallowenFEST hemma hos Mallan! Blir middag innan hemma hos mamma med kusiner och fastrar, förhoppningsvis en del vin också så jag är redo för party! Typiskt bara att jag lovat jobba för en kollega på söndag morgon, får se hur man mår då... Antagligen som man förtjänar :P! <3 drar ju på kryssning med grabbarna så jag har egen tid * *(själv platsade man ju inte då det just denna helg var 21års gräns på Cinderella med familjemedlems sällskap... J*vla skit).

Vad har hänt i veckan som är kul att minnas då... Jo, jag och syrran var på söder igår för att hämta de absolut sista sakerna, en byrå och lite köksprylar. Tog oss typ en kvart att spänna fast skiten bara för att jag - Blondy - inte riktigt fick till det med spännbandet. Jag hade köpt en fin isskrapa till henne på jobbet också, som jag glömde i väskan :P, eftersom min kära syster så proffesionellt hade skrapat rutan tidigare samma morgon med sitt kontokort... Ja, VISA funkar ta mej fan överallt :P.


(VarSåGod!)

Måste ju också berätta om mitt hjärtstilestånd jag fick i förrgår: Mellan Trollesundsvägen 87 nb --> Högdalen Centrum=Tunnelbanan är det en mörk och läskig park. Klockan är fem på morgonen och jag är helt klart den enda människan vaken - tror jag. Sprang som en galning genom parken för att 1. den är scary as shit och 2. jag var sen till tuben. Tror ni inte att jag hör någon som kommer springandes efter mig!! Jag höll på att DÖ! Tur för mig att det bara var ytterligare en Högdalsbo som hade brådis till t-banan :P. FY FAN *

* ska skaffa x-tra strong hårspray i miniformat att ha i jackan för säkerhets skull...

Sist men inte minst: I morse var jag duktig och borrade upp handtagen till garderoberna (som bara har legat sedan i Maj...). Lyckade i alla fall på något vis smälla ena dörren bredvid ögat och fick en liten bula där, men det är ok nu :P, HAHA.




Framsteg i lägenheten:

Gardiner


Handtag-garderober









Vill även ha...

... dessa snygga skapelser från ASOS och en riktig klassiker från mitt nya favoritmärke Chanel ;)



Vill ha <3


Underbara vän <3

I fredags när jag och Linn var och åt middag hade hon med sig en härlig present till mig, nya skönhetsprodukter! Vad skulle jag göra utan dig Linn?! :)


Läppstft från Helena Rubinstein, parfym från Ralph Lauren,
ansiktsvatten och en rengörningscreme!
I love it!

Nya lgh bilder

Nu när vi har kommit en bit på vägen att få lite ordning hemma är det kanske dags att visa hur det ser ut. Måste bara påpeka att vi flyttade in för en vecka sedan och att vi ännu inte har varken soffa eller köksbord :P.

Innan & efter i vardagsrum/tv hörna.








Sov-/ datorhörna








Kök

Här har det bara packats upp kartonger. Svårt att göra klart och
möblera när det inte finns något bord ;).
Vi har i alla fall fått upp kökslampan samt klockan och
så måste jag bara sy nya överdrag till stolarna.







Majestic Suites * Bangkok

Nu har vi bokat hotell för de sista dagarna i Bangkok. Vi har hittat ett hotell, Majestic Suites, som verkar bra. Det ligger vid Sukhumvit som är nära shopping, seväedheter, sky train och tunnelbana.


Busfrön!

Som alla kanske har förstått älskar jag mina systerdöttrar!


Underbara barn!




Svampplockare ;)

Länge sedan :P

Hallo!

Ett tag sedan jag uppdaterade, om nu några dagar är mycket :P. Det har hänt grejer i lägenheten! Sängen är klar - målad och fin, tv möbeln är på plats och likaså tv samt skrivbord med datorer och skrivare. Nu är det bara soffan som saknas... Det mesta är uppackat och det vi saknar nu är matbord och klädsel till de fina stolarna jag fått av min kära mor. Så fort jag får tillgång till internet hemma kommer det lite bilder!

Idag har jag gått långpromenad med Miss Patty runt magelungen vid Farsta :).

Nu är jag hemma hos lilla mamma men ska åka vidare till min kära syster för att bli bjuden på middag. Är hemskt att erkänna men har just nu 0,13 kr på kontot... Dubbla hyror, Ikea och lata dagar med köpemat har satt sina spår :P!

Pöss o hej!

* *

"the Double-O Bum Bra Brief"

En ny stringtrosa som ska lyfta stjärten, platta till mage och lår som då samtidigt fixar en slankare form. En mirakeltrosa som kommer kosta 465 kronor. Men hur - HUR - kan en trosa med så lite tyg både lyfta, slanka ner och fixa en sjysst form?! Jag är mycket nyfiken på denna Wonder-string-super trosa.



* *

Yes!

Biljetter till 3 Doors Down köpta ;)!

Ska snart hem till lilla pappsen och fixa papper. Sedan ska jag & <3at fixa klart med säng och skrivbord i nya lägenheten

Jag <3 November

November i år är en fantastisk månad :)! Den 6e spelar 3 Doors Down i Stockholm - jag ska dit! - och senare samma månad släpper Nickelback sitt nya album "Dark Horse"! Kan ju inte bli bättre!

   
3 Door Down                                                                         Nickelback

* *

Helgen

I lördags gick flyttlasset som planerat. Våra nära och kära var så himla snälla och ställde upp! We are family! <3

Blev en tung och rörig dag. Inte nog med allt som skulle från en tvåa och in i våran lilla etta så kändes det som allmänt kaos bara. När allt väl var inne i nya lägenheten var vi redan trötta och irritationen låg lite lätt i luften, prylar överallt och man ville ju bara få lite ordning i kaoset. Men vi tog en paus på kvällen och gick på bio med gänget. Vi sår på "Max Payne". Var ingen höjdarfilm, rekomenderas inte att se på bio iaf. Lite av ett sömnpiller.



Efter bion åkte vi hem till Bullen, grabbarna skulle se UFC kampsportsgala. Jag hann knappt lägga mig i soffan innan jag somnade och vaknade cirka två timmar senare. Då blev det en toast med ost och sedan lägga sig till rätta igen :P. Tror vi var hemma runt halv fyra på morgonen.


Nästa : Högdalen


Proppfull :P


Tre grabbar på en regel...


Lillebror var snäll och hjälpte till :)



Stommen är klar!


Hej då Södermalm!

HAHA!

HAHA, vilken jäkla morgon! Nu är hela bilen proppfull - och då menar jag PROPPFULL! : 10 flyttkartonger, 5 lite mindre förvaringslådor, alla badrumsarticklar, Hela min garderob(!), baslåda, högtalare, 70liters ryggsäck inkl fyllning :P, de stora tavlorna, Alla mina väskor (typ 30 stycken **), all sprit ;), 90% av allt ur skafferierna, kastruller, vinterkläder + höstjackor och alla krukväxter utom de stora palmerna... Det roliga är inte slut än...

... när jag hade packat allt ur skafferiet hände det en liten olycka - en röd karamellfärg hade läckt i kartongen så det såg ut som en massaker just hade skett utanför våran ytterdörr. Vad fan har jag ens den kvar för, inte direkt så att jag ska baka en rosa sockerkaka... Fort som fan slet jag ut allt ur kartongen och torkade så gott det gick. Shit vad trött jag blir! Tur att inte gammelgumman högst upp gick förbi - då hade man väl åkt in för vållande till annans död om kärringen trillat av pinn när hon såg allt ´blod´:P. Inte nog med det fick jag en smärre hjärtinfarkt när grannens katt hade smugit in i lägenheten under all tumult med färgen. Precis när jag skulle bära ut de sista kartonerna i hissen satt han där och glodde med två stora gula ögon - typ två decimeter från mig! Jag som är så jävla lättskrämd skrek till och han rivstartade och drog som ett skott. Sorry men vad fan, inte det man räknar med ska finnas bland flyytgrejerna :P.

Nu är jag i alla fall redo att åka. Det mesta är klart inför det stora lasset i morgon.
JAG ÄR SÅ JÄVLA DUKTIG och svettig!

* *

Lilla lasset går

Nu är det dags att packa in ytterligare ett lass med kartonger, kläder, hötalare och köksprylar i bilen och flytta över allt till nya lägenheten. Känns helt overkligt hur mycket prylar man har haft undangömda. Har vart en riktig skattjakt när allt som har stått i skåp och förråd ska fram. Dock så har jag så mycket saker i inredningsväg att jag vet inte vad jag ska göra med allt! En miljard blockljus, lyktor, fotoramar, blomkrukor, tavlor och annat pyssel... Fpr helt enklet se vad vi får plats med när allt ska packas upp. ikäll blir iaf sängen klar och förhoppningsvis även skrivbordet. Nu ska jag en sväng till Åhléns och köpa med mig lite saker och sedan går lasset ;)

Bygga säng:dag 1

Vi hann förborra hålen i väggen, plugga och borra ihop själva stommen.
I morgon blir det förhoppningsvis klart :)


Min onsdag

Jobbet var ju helt ok igår. Vi har massa praktikanter från nya Örebro-huset som ska öppna nu i höst. Känns ju faktiskt som en skön omställning att vara extremt överbemannade sanare än att gå på knäna för att folk är hemma sjuka. Var iaf en hetsig dag för mig - blev dagens lilla allt-i-allo=rastavbytare. En timme info, en timme kassa, 40 minuter info, 40 min uthyrning, lunch, hjälp i kassan, info, byter rast i driven, tillbaka till info, tar min rast, står kvar i info går hem. Tackar Tanja för all Dextrosol jag fick :P.  Ja rätt struligt blir det dock när det ska finnas ett fungerande schema för alla...

Väl hemma blev det lite middag och packa packa packa, eller ja, iaf för min del. Min kära andra hälft ansåg inte att det fanns allt för mycket att packa utom tvn...Blev en kväll framför datorn med kära Bullen istället :P...Vet inte riktigt om jag håller med, hela hemet är ju praktiskt taget kvar - matta, gardiner, vinds- och källarförråd, skafferier mm...

Unnade mig lite chokladglass med varma hallon på kvällen. Åt <3ats sista bit eftersom han inte förtjänade den ;P...


Idag, torsdag blir det sängbygge efter jobbet. Pappa kommer till lägenheten och vi ska börja bygga sängen och göra klart resten i morgon. Han behöver jobba över idag, som vanligt, så kanske inte blir så poppis bland grannarna om man borrar betongvägg sent om natten ;)


I morgon, fredag, blir det middag med min kära syster och hennes karl på hemligt ställe, vill inte avslöja, tänk om hon läser ...

När hon var liten <3

 Emma & moster



Full fart :)

Min tisdag:
  • körde kartonger, kläder och tavlor till lägenheten.
  • shoppade spackel på jobbet
  • hämtade ut nya skor till jobbet - truckskor med stålhätta, inga  Jimmy Choos direkt...
VS
  • Shoppade fika, kaffe och härlig baristamjölk
  • Mötte upp Patricia och körde till Aspudden
  • Fikade med Malin, Fatima och Elin, var härligt att se tjejerna igen! Ses ju inte så ofta nu när Mallan lämnat oss för Sats vid Odenplan <3
  • Sedan var det bara att gasa till Älvsjö och lämna bilen hos pappa. Fick träffa lillebror också :)
  • Hem, laga mat, kolla ett avsnit av GossipGirl ** och fortsätta packa - på lördag går lasset!

Lite före- & efterbilder


Vardagsrum


Kök


Garderob

Längtar till Thailand!


J*vla satans parkeringsplatser!

Jobbade mördarpass til 20.45 och sedan åkte jag till pappa för att fixa lite räkningar och hämta bilen. Ska ju börja flytta saker till lägenheten i morgon. Vet att det är ont om parkeringar i stan men för i hel*ete!!! - ska man behöva leta i 40 minuter!? - 40 minuter och då överdriver jag inte! Är ju helt sinnessjukt. Och tack till alla er som parkerar för två, känns ju jävligt onödigt... Dom luckor som finns är till för en Smartcar parkerad på tvären, inget för min Caddy... Fick i alla fall en plats på andra sidan Södermalm, hoppas man hittar tillbaka i morgon när bilen ska hämtas innan klockan 09.00, p-Lisa är ju ta mej fan alltid på hugget.

Tack och godnatt!

* *

Egen-tid

Blev en mysig hemmakväll med film och carbonara,
<3at datanördade sig men grabbarna så det var jag
och "Sex and the city" igår ;)!


Favorit från You Tube!

Detta är rusningstrafik!



Japanese "pushers", jordens sjukaste :P!
Haha, ska aldig mer klaga under rusning i Stockholms tunnelbana...

Leende på läpparna!

Tänk om alla kunde se så här glada ut :)


Blake Lively är en charmig tjej

Multitask

Duktig som jag är steg jag upp tidigt och åkte till lägenheten för att måla *. Var i mina egna tankar när jag skulle åka och missade bussen till mamma. Kul när det är 30 minuters trafik... Kom dit till sist i alla fall och skulle hjälpa till att Home-styla lite eftersom mäklaren skulle komma och fotografera. Min lilla Shrek var nyfriserad, då är det t-shirt som gäller - helt ärligt, han älskar den och vill inte ta av sig. Står "Superdog" på den och manteln fladdrar när han springer, hur sött är inte det ;)



 Blev lite stressigt. Som grädden på moset skulle flickorna hämtas från dagis vilket inte var med i min dagsplanering, blev helt enkelt ingen lunch, tre falu rågrut med smör, yummy... Var värt det ändå, dom är så underbara :)



Sedan bar det av till jobbet. Hade kassatid men sprang runt som el liten allt-i-allo, vilket jag gillar - tiden går fortare då. Tur att vår kära kassaledare Linda vet att jag ogillar kassan, fick stå i informationen med Anki och behövde inte ens räkna min låda, Linda är en pärla!

Härligaste var ändå bilen! Har fått låna mammas bil tills i morgon. Finns inget skönare än att kunna ta bilen hem efter jobbet, perfekt eftersom jag pasade på at köpa flyttkartonger också. Var ju mindre trevligt att polisen var på span efter någon skurk och lös mig i ögonen med en vit jävla laserlampa en bit efter Alvik. Kändes som en mycket effektiv spaning då jag både hade baksätet täckt av kartonger och täckt baklucka och dom bara lös på mig med den jäkla lampan... Såg blå prickar ända hem till Skanstull. Tack.



Sitter och lyssnar på Martin & Bullen som spelar Warcraft III, PLEASE :P! "Den kostar 17 GULD"  " Jag ska bygga torn"...Okej pojkar * * You know mama loves ya ;)

The line up For Sensation Germany 31st dec



Who will play?

The line up for sensation on New Years Eve:
  • Loco Dice
  • Sebastian Ingrosso
  • Mousse T
  • Megamix
  • Moguai
  • Roger Sanchez
  • Moonbotica

Åbo


Hytt med dubbelsäng och härlig utsikt :)



Tog varsin "Lennart" i baren och lyssnade på dansband ;)



Härligt och soligt på däck, blåste lite väl mycket bara...


Var inte mycket till disco på club Z, fem medelålders damer satt och drinkade,
inte ens musiken var igång vi 24.00...


Mycket shopping, tur att vi hittade en vagn att frakta skiten i ;)

Självklart var jag tvungen att shoppa lite nya skönhetsprodukter:




En primer från Clinique & nagellack samt läppstift "Paparazzi" från Chanel, I like!

Rain rain go away


När det är som mest trist här hemma måsta man bryta av och göra något lite utöver det vanliga. En minikryss med hjärtat ska bli mysigt, önskar bara att det är december snart så man får komma till solen och värmen!

Parterapi ;)

Det är enligt SiljaLine parterapi att ta en liten kryss med deras fartyg över östersjön... Känns ganska välbehövligt efter många diskussioner fram och tillbaka under helgens val av soffa, möbler, kösluckor, bänkskiva, måling och middagsval, är mentalt slut :P







I morgon klockan 19.15 lämnar vi hamn för att ge oss av på en minisemester :P på 23 timmar med nya Silja Galaxy. Det blir härlig havsutsikt och avkoppling i våran A-premium hytt och en härlig frukostbuffét på måndag morgon. Får se om man har råd att köpa något nödigt i taxfreen efter helgens alla inköp...

Lördag

Vi åkte mot Högdalen med ett stopp vid Gullmars på vägen, skulle köpa busskort. Sedan var det dag 4 i lägenheten. Det blev klart med väggarna i köket och hälften av köksskåpen är klara. I morgon kommer snälla rara underbara Bernt och stryker andra lagret i "the master bedroom" ;).

 

 

 

 

 I kväll har vi bestämt rutten för Thailand och bokat hotell för de första nätterna, dykkurs på Big Blue Diving med boende i en Beach Bungalow, inrikesflyg från Krabi till Bangkok i slutet av resan och kollat lite hotell som kan vara intressanta. Vi flyger till Bangkok och tar oss direkt vidare till Hua Hin där vi stannar i två nätter på Hotell White Sand. Sedan åker vi ner via Chumphon till Ko Tao där vi ska stanna i fem nätter för att dyka.

 

 


Beach Bungalow

 


Sedan bär det av till Ko Samui där vi spenderar fyra nätter, förhoppningsvis på ett SpaHotell... Efter några dagar på Thailands tredje största ö tar vi oss på något sätt över till västra sidan och besöker Krabi där vi blir kvar i fyra nätter. Vi åker inrikes med Air Asia och tar oss snabbt tillbaka till Bangkok där vi spenderar våra sista dagar och sista baht :P.



Lgh dag 3 - fredag

Idag har det mesta blivigt klart. Vi lånade bil av pappa och drog till ikea där vi köpte hyllor, konsoller, tv-möbel med frostade glasrutor, gardinstänger osv. Dagens inköp:


Knoppar till gardinstång * Hyllplan * Konsoller


tv-möbel vägg (enkel) *  tv-möbel vägg (dubbel) * front i frostat glas.
Tv-möblerna ska fästas på väggen med de vita korgarna under.


Sedan åkte vi till SoffCenter i Länna och köpte en ny soffa och
en jumbo fotpall 110x70cm till den. Blev en Bellus Idaho Lux 3sits med brun klädsel.
Kommer att bli så himlans bra! Vi har också beställt renovering
av hallen, säkerhetsdörr och nya köksluckor + handtag och bänkskiva.

När handlandet var klart åkte vi till lägenheten och fortsatte med köket.

Tipp-topp ;)!

Lägenheten dag 2


Bernt målade tak i sov-/vardagsrum och Martin & jag  väggarna i köket.




Mosters pannkaksprinsessor var med och höll liv i luckan!

Gillar:

Josefin Crafoords konståkningsdräkt i spets ;)...


Onsdag 1/10

Dagen startade kl halv nio då jag var tvungen att gå ut och parkera om bilen. Var städgata natten till idag utanför och bekväm som man är tar man första bästa plats när man hittar en. Är inte värt morgonen efter... Sedan var det dags för frukost, fick nästan en liten kräkning då Martin hällde vaniljsås på mackan...!



Klockan tolv hämtade vi ut nycklarna till nya lägenheten och sedan var vi där och pysslade nästan hela dagen, bortsett från min lilla utflykt med Håkan då vi lämnade in bilen på service. Vi hann förbereda inför morgondagen då snälla rara underbara Bernt kommer och hjälper oss att måla taken i lägenheten. Vi hann även stryka lite vit färg i köket.

             
              Före                                              Efter

Lite 'före' bilder:






RSS 2.0