Found it!


Jag hittade min förlovningsring i förrgår kväll! Den låg i en ficka på en collegetröja i garderoben. Visste att jag hade tagit av mig den hemma någonstans! Tur att jag inte hann köpa en ny :P...

Den som söker finner **


Världens bästa vän!

Igår fikade jag med Linn och Christina på Bolero. När vi möttes i t-centralen fick jag en jättefin bukett med gula rosor av Linn! De var för att jag fått bra betyg på tentan och för att jag har en ond arm. Tack så himla himla mycker min darling! Fiina!



Blommigt värre

Det senaste tillskottet av färg i garderoben är en blommig tröja från Gina som jag tycker är väldigt söt. Passar bra till ett par uppvikta jeans när värmen väl har kommit hit. Jag har inte överdrivet mycket färg i garderoben. Dessa plagg är rätt så underrepresenterade i jämförelse med allt svart, grått och andra neutrala färger...




Japp, här är de fem plagg i hyfsat starka färger som jag äger. En hood-tröja från Thailand, en lila Adidaströja, en rutig skjorta, den nya blommiga och en ljusgul skjorta. Thats that.


Vårdag

Idag ser det mörkare ut men igår var det riktigt vårväder!


Påskschemat



Jobbar en hel del nu i påsk och jag har två kvällspass nu på onsdag och torsdag samt heldagspass nu på fredag och måndag nästa vecka. Fred+månd är två röda dagar vilket innebär dubbelt betalt båda dagarna! Wie! Ett behövligt tillskott i kassan inför sommar och semester!


Kafferep på Söder

Sitter hemma hos mamma & Håkan och dricker kaffe. Jag och mamma har ätit lunch och fixat med morfars flytt. Han har nyss fått en ny lgh på ett gruppboende i samma servicehus där han redan bor. Men han ska flytta redan nu i slutet på veckan så det blev lite panik i lägret här :P. Papper skall fyllas i och samtal skall ringas men jag tror det mesta är under kontroll...


Snart skall jag träffa några av mina tjejer på stan och ta en fika. Mys :)

Ny vårdesign


Vad tycker ni om bloggens nya utseende? Jag tycker att det var dags för mer färg!


Tvättstugebekymmer

Förra veckan när jag hade tvättstugan blev jag nästan lite ilsken. När jag kommer ner och ska hämta vår tvätt är det någon annan som har satt igång två maskiner, när det fortfarande var 1,5h kvar av min tvättid. Jag blir sjukt irriterad, hade varit skillnad om det hade varit typ fem-tio min kvar. Tur för henne så var maskinerna klara och jag lade ur tvätten i en korg. Annars hade jag tagit ut kläderna ändå...

Precis när jag skulle gå så kommer hon, tanten! Åh, fan vad irriterad jag blev. Behärskade mig ändå... Jag frågade om det var hennes tvätt och det var det. Jag fick förklara för henne att jag inte accepterar att hon springer i tvättstugan under min bokade tid och att jag har över en timme kvar på mitt pass. Jag är inte färdig! (Ahhhh!!!). Hon ber om ursäkt och säger att hon tvättar till sin son och tittar lite sympatiskt på mig. Haha, och hon tror allvarligt att jag ska tycka synd om henne. Ja jo kanske för att hon har en inkompetent son som inte kan tvätta själv, fan vad oattraktivt :P. Ingen sympati här inte. Fortfarande irriterad...

Hon kommer med motargument att jag faktiskt inte var nere i tvättstugan när hon kom dit. Va! tänkte jag. Nej det var jag inte för jag antar att grannar skall acceptera tvättiderna och att jag inte ska behöva sitta där nere och vakta under mitt pass. Folk har inget vett i skallen! Det fanns lediga pass efter mitt och TRE hela dagar före och efter, varför tvätta just nu! Hon tog sin tvätt och öppnade tvättstuga nr2. Där stod det dock en annan kvinna och tvättade så hon fick snällt ta svansen mellan benen och ta med sig tvätten upp.

När jag kom hem så var jag fortfarande sjukt irriterad. Jag tycker det är en principgrej. Hatar verkligen när någon kan gå ut och in där vi har alla våra kläder.

Iaf så tog jag ut lite aggressioner på Martin också. Jag skulle gå tillbaka ner till tvättstugan för att se att hon inte gått tillbaka när jag gick upp. Yep, I'm a Biatch. Så hotade jag Martin lite snällt* med att om han inte tagit bort sina underkläder från soffan tills jag kom tillbaka så skulle jag köra dom i en dokumentförstörare! Hahaha. Förlåt!

Sometimes I´m not so nice!

Partysäsongen är på g

Jag är inte direkt jordens partypingla men när sommaren kommer är det även dags för detta partydjur att komma ur sitt ide. Hatar egentligen att gå på krogen på vintern och hösten, man har stora bylsiga kläder och så måste man släpa med extra inneskor och prylar. Man vill ju inte strutta runt i en sjysst klänning och fodrade stövlar... Nä, mycket roligare och lättare på sommaren. Då kan man bara ta på sig klackarna, ta väskan och gå. No worries :P. Här kommer lite gamla partypics jag hittade från förra sommaren **.


Den här jäkla posen måste jag byta ut :P


Önska kostar ingenting


Solskensdag

Idag strålade solen och skinnjackan fick komma ut på årets första promenad. Innan universitetet var jag hemma hos Pauli i Brommaplan och åt en härlig lunch, grekisk sallad. Vi hade gjort en fruktsallad också men den hann vi inte med - vi pratade bort all tid :P. Deras nya lgh var superfin och vi hade det mysigt!

På vägen till t-banan ser jag en Sirius sjuktransport vid rödljuset men reflekterar inte så mkt över det. Trippar glatt över gatan och ignorerar totalt. Då tutar det lite aggresivt och vem visar sig inte sitta i just den bilen - jo min kära syster och henner jobbpartner Fredrik! "Hälsar vi inte längre eller!". Haha, oups! I´m such a bitch! Nä, men solen låg faltiskt på och jag såg inte in i bilen... Sorry! Det blev bara ett hej och hej då innan trafikljuset slog om till grönt. I löve you too!


Oh happy, sunny day!


F1



Idag hade vi första föreläsningen i Kognition vilket faktiskt kan komma att bli en rätt intressant kurs. Förstår bara inte varför dom lägger en föreläsning mellan 15 och 18. Jag tappade helt fokus den sista halvtimmen även om det var en bra föreläsning. I don't like that, för sent på eftermiddagen.

iPod Nano love Colour

Apple lyckas extremt bra med designen på sina produkter. Jag tycker deras val av klara och starka färger ger dessa musikspelare ett extremt lyft och man blir nästan lite glad av att titta på dom :P. jag är mest förtjust i den gula och den röda Nanon.


Bilder: apple.com


Önska inlägg

Har fått lite kritik att det inte alltid händer särskilt mycket här på bloggen... Vissa vill att jag ska ha mer blandade inlägg, men vad menas med detta :P? Ni är ju ändå ett par stycken som läser bloggen nu så om ni vill läsa något speciellt här så får ni gärna komma med förslag så kan bloggen bli ännu bättre!


Lördagen

Igår, lördag, hade jag tenta i Metod och det kändes bra efteråt. I alla fall "godkänt" bra, ett E lär jag i alla fall kunna skrapa ihop till :P... Efter tentan mötte jag upp Martin i stan och vi gick på en liten shoppingrunda. Köpte en svart hood-tröja och några fotoalbum. Tycker om att ha smarta presentlösningar hemma om jag känner för att ge bort något, ex som min paradpresent - ett fotoalbum fyllt med roliga minnen!

Efter all shopping, och provsmakning av drinkar(!), visserligen (alkoholfria), på Åhléns City åkte vi till Gamla Stan och åt lunch på Vapiano. det var första gången jag var där och det var bra mat och trevligt. Jag firade tentan med en ananasmojito som jag kanske inte riktigt kan rekomendera för den pengen (98:-). Men I really needed a drink :P.

Sen tog vi en svängom i Gamla stan och sedan hem. Johan kom över på kvällen så hade vi lite filmkväll.




Sommaren är räddad!

Jaaa! Vi har bokat en resa! Jag och Martin bokade och betalade nyss en resa till Grekland via Apollo! Wie! Vi ska åka till ön Lesbos och bo i centrala Petra, ett stenkast från strand och city. Vi betalade endast 3800:-/person vilket jag tycker är ett mycket bra pris för en veckas semester. Vi ska bo på hotellet Michaela, ett litet hotell med endast 16 rum. Det ska vara mysigt och genuint :). Vi åker i juni SMILE!



Hotell Michaela:




Släcker ni?



Nu klockan 20.30 är det Earth Hour. Släck för miljön, det gör vi.


Finalkväll


Jag hoppas på Claudia & Tobias


Vore gott med:



En stor fruktsmoothie på Färska Svenska bär <3


Photoshop sug...

Oh, har några bra idéer nu till en nya design till bloggen och lite redigering av bilder men får verkligen inte sätta mig med det nu... Har varit med mamma och håkan hos morfar så måste verkligen plugga lite till inför morgondagens tenta... Det blir helt enkelt något att se fram emot.


Familjemiddag

Igår efter tentagenomgången mötte jag upp Martin och sedan åkte vi till mamma och Håkan på middag. Syster, Emma, Julia, lillebror och Bernt var också där. Blev en helkväll med familjen, supermys! Efter maten skålade vi med skumpa för att mamma har fått ett nytt jobb. Grattis mamsen! Jag tror och hoppas att detta kommer att bli mycket bättre än hennes tidigare jobb... Nu ska hon jobba på ett nyrenoverat servicehus i Älvsjö med andra arbetsuppgifter och med sina nära vänner och kollegor. Håller tummarna! Blev sjukt trött efter skålandet och hade helst sivit kvar. men vi släpade oss hem och lade oss innan tio :P.




Vårshopping

Nu har vi införskaffat balkongmöbler och söta dynor. När det närmar sig måste vi även ha blomlådor, utomhuskrukor och blomster! Vi köpte bara ett bord, fyra klaffstolar och dynor men det fanns även söta solcellsbelysningar i olika modeller och färger. Dessa rislampor på bilden nedan vore snyggt att ha. Dock så får man passa sig så att man inte glömmer att ta in dom om det regnar...


Schnyggt...

Som läget nu är har jag fortfarande en inflammation vid tumfästet (kommer inte ihåg vad läkaren sade att det hette...) och igår var jag hos handterapeuten. Hon var himla käck och trevlig vilket var en härlig omställning i jämförelse med allmänläkaren på vårdcentralen... Vi gjorde lite övningar och hon vred, vände och klämde för att undersöka handleden. Ibland gjorde det sjukt ont, Ao... En sena i handen är infalmmerad vilket gör att den svullnar och inte kommer igenom den trånga sektion där alla leder i handleden passerar för att kopplas ihop med underarmen. Se nedan ;):



Detta innebär att jag helt måste undvika att röra tummen på fel sätt och att låta infalmmationen läka. Nu ska jag ha på mig en rejäl stödskena dygnet runt i tre veckor. Hoppas verkligen att detta blir bra sen... Får endast ta av mig den en gång om dagen, och detta endast om jag skall duscha. Det är som ett löstagbart gips! Tack för den ;).



Rich bitch

Tjo ho!

Idag är det löning vilket innebär klirr i kassan! Synd bara att man bara är rik den 25e :P. Gjorde faktiskt av med en del pengar redan igår, vi var på Ikea och Ica Kvantum i Kungens Kurva. Mer om det sedan. Nu ska jag hem till pappa och jobbe lite, sedan till Uni för tentagenomgång och sedan hem!



Bye bye!


Fatima under nålen

Igår var jag och Pauli med Fatima hos tatueraren, East Street tattoo. Vem hon gjorde den hos vet nog ingen av oss, han var så sjukt asocial så det finns inte! Sade inte ett ljud under hela tiden, frågade inte ens Fatima om allt kändes ok. Ganska oprofessionellt enligt mig...

Hon gjorde sitt namn på Arabiska på vänster handled. Det blev skitsnyggt. Innan satt hon med uppspärrade rådjursögen och frågade om hon verkligen skulle klara av detta. Självklart sade jag och Pauli var ju tvungen att kontra med att "det kommer att göra lite ont...", haha. Men när det väl var klart (efter ca 20min) strålade hon som en sol och var jättenöjd :).





Presenttips

På sidan Extrafilm.se kan man beställa mer än bara vanliga fotografier. Här kan man  göra personliga nallar, muggar, tröjor, musmattor, tavlor, kuddar och fotoböcker m.m. Är ett bra tips om någon nån gång får idétorka när det ska köpas födelsedagspresenter eller julklappar.


Made my day

Idag damp det nya numret av Cosmo ner i brevlådan tillsammans med en resekatalog från Solresor. That just made my day! Underbart att drömma sig bort lite! Vi har suttit hela dagen och gjort klar vår uppsats i Metod så nu ikväll är det bara att ta det lugnt. Är tenta på lördag så resten av veckan kommer jag bara fokusera på den...

Men ikväll blir det som sagt avkoppling!


Middag: benfri fläskarré gjord i ugn med sallad och tzatsiki.


Härligt med en svensk donna på omslaget: Caroline Winberg


↑ Detta kan jag verkligen hålla med om. Musiken gör så himla mycket vid träning! Kan jogga betydligt längre med eggande rock i lurarna ;). 

Visste ni att om man lyssnar på musik kan man uppfatta träningen 10ggr lättare än utan musik i öronen! (Cosmopolitan, April 2010). 

Satt nyss och kollade lite resor. I really want to go some where far far away... to the sun!



Snabbgenomgång

Fredagen i bilder:


Megagod frukost: naturell yoghurt med banan och blandade nötter


Shopping med mamma i stan. Köpte ett par byxor och fick en superfin klänning av mamma. Visar i morgon ;)


Blev bjuden på Lyxlunch, Tack mamma!


Gosat med min lilla älskling <3


Dinner

Friday night

Efter en heldag med mamma, god mat och några glas vin känns det som livet är toppen. Har suttit och ljugit lite med mamsen och hennes väninnor innan det var dags för dom att åka på en tjejmiddag. Precis det jag ska bege mig till Skanstull för att göra nu. En kväll med några av mina tjejer och dagen, eller snarare, helgen är fulländad! Känner mig till och med riktigt partysugen idag. Får se hur och var kvällen slutar **.Det jag vet är i alla fall att en nybäddad säng väntar på mig här på Söder när det är dags att sova sött. Ett extra plus til helgen är att det är jag, Fatima och Victor i driven i morgon, I like it ;).


Rise and shine!

Morrn morrn allihop! Känner mig helt sjuk pigg för att vara (mig) klockan halv sju denna fantastiskt slaskiga fredagsmorgon! Måste gå upp lite extra tidigt så jag hinner med lite plugg innan jag ska på shoppingdate med min kära mor. Vi ska ha en mysdag och strosa på stan, kanske hitta något snyggt till ikväll när jag ska träffa mina Babes ;). We will see... Ska hem till mamsen först och äta en gemensam frukost sen så utgår vi från Södra Station. I´ll let you know om jag hittar något läckert.

Igår hade jag och Pauli riktig kvalitetstid i driven. Var rätt lugnt så vi hade gott om tid att riktigt rå om varandra, thats love baby! Som pricken över i kom en kollega till mig fram och frågade om jag ville ha skjuts hem. Wie, hell yeah! Tackar Elin på TC för detta fantastiska erbjudande.

Var hemma på ett kick och åt den godaste kycklingen någonsin. Martin gav den 9/10 i betyg, not bad! Överraskningen var en lchf-kladdkaka med kaffegrädde = heaven on earth. Sjukt gott var det, jag kunde sova gott i natt ;). Lchf står för low carb high fat och är en typ av diet som vi har kört ett tag nu. Eller jag kan snarare säga att jag har kört en blandning mellan lchf och Gi-metoden.


Go with colour

Jag är den klassiska typen som klär sig i svart, svart, svart, vitt och grått. Ibland brunt faktiskt... Men nu är det dags att piffa till vår- och sommargarderoben! Beställde idag ett härligt blått linne och en brun jacka i mc-modell från H&Ms The Garden Collection och ett supersött blommigt fodral från den vanliga kollektionen. Känner mig nästan lite vågad ;).


Snart är balkong-säsongen här

Vill så gärna ut på jakt efter fina balkongmöbler och göra fint där ute. Kommer bli så härligt när våren kommer och man kan sitta där ute och äta, dricka kaffe och plugga!


Undrar hur vår balkong kommer att se ut :)?

Uppe med tuppen

I morse gick jag upp vid sju. Känner att jag börjar bli en tids-junkie och vill hinna med som mycket som möjligt varje dag! Är så skönt att gå upp tidigt och känna att man inte behöver ha bråttom. I like that feeling. Nu är klockan halv ett och hittills har jag hunnit städa garderoben, träna 1,5h (jogging + styrkepass), handlat, lagat middag och fixat en överraskning till min älskling. Känner mig dock inte helt nöjd än, måste hinna med lite saker till innan jag ska åka mot jobbet. Har kvällspass 16.50-20.30 idag. Ikväll är det jag och min fina Pauliina!


Till middag blir det baconlindad kycklingfilé
fylld med färsk basilika, fetaost och vitlök.


A


Yes yes yes! Jag fick A på den senaste tentan i Socialpsykologi! Fan vad kul! Mitt första A under min tid på Universitetet, än så länge ;)... Tjoho!


I've lost my bling...

Ojoj, jag hittar inte min förlovningsring... Lade ifrån mig den i fredags när jag skulle smörja händerna men vet inte var jag har lagt den... Har letat på alla möjliga ställen, hoppas den kommer gående snart. Som att leta efter en nål i en höstack känns det som när man tycker att man tittat överallt...

Hittade ett tillfälligt substitiut i smyckesskrinet - en guldring som syrran har fått av ett gammalt ex. Man tar det man har :P. Haha, nu känns det inte tomt på fingret i alla fall **


(ps. inte min ring **)


Helgen

I helgen var det jobbet som kallade. Lördagen var den segatse i världshistorien. Lucky me som fick gå hem vid fem istället för halv sju! Var så jäkla trött, tackar Yolanda för det som stannade över istället för mig! På kvällen var det Avskedsmiddag för Petra (vår kassaledar-vik) på La Cucaracha, Bondegatan. Med på middagen var Fatima, Daniel, Mallan, Liza, Petra*, Lillian, Elin, Yolanda och Zorica. Helt ok ställe, rätt högljutt, krogkänsla. Vi åt tapasbuffet för 205:-/pers. Helt ok mat för ok pris ;).

Söndagen var en betydligt bättre dag på jobbet. Jag och Elin fick ha Daniel med oss ute i Driven vilket var en himlans trevlig överraskning. Gårdagen sprang iväg och vips så var klockan fem och jag fick gå hem :). Helgen avslutades med en härlig tacomiddag!


La Cucaracha


Nu är det dags



Ska till Sats nu och avverka några kilometer på löpbandet. Det behövs. Var några veckor sedan jag var där nu! Dåligt, har varit en hel del grejer som har kommit emellan... Men nu är det dags. Tio minuters promennad till Farsta C, jogg och tio minuter prommis hem igen. Nice!

Bästa covern


Kalle Christiansson som kom två i Idol 2009 gör en skitbra cover på "Walking in Memphis". Tyvär hittar jag inte radioversionen, den är lite vassare ;).


On the cover

Två snygga omslag från W-magazine.



(lite väl mycket american-dream över denna...)


Fredag

Känns som att denna dag har varit hur lång som helst!


Var uppe tidigt och var på vårdcentralen klockan 08.00. Har problem och ont i handleden men läkaren var helt jävla värdelös på ren svenska, orkar faktiskt inte ens berätta hur Värdelös, men så var det i alla fall. Fick inte ut mycket av det besöket förutom att jag fick (betala 150:-) och en remiss och ska få komma till en arbetsterapeut istället. Tack gode gud för det, till Carema vårdcentral i Gubbängen kommer jag iaf aldrig mer gå till igen!

Sen kom mamma förbi med Shreken. Hon var på arbetsintervju idag så då passade jag den lille busen <3. Vi var på en halvtimmes promenad och Shreken var fortfarande morgontrött när vi kom hem igen. Han gärspade flera gånger när vi gick de två våningarna upp till oss. Han fick lite skinka och stöp sedan i soffan och vaknade typ två timmar senare :P.

Efter intervjun kom mamma hit med goda sallader och lite presenter. Hon hade köpt lite gottis när hon var på affären. Fick bla ett paket gravad lax! Yummy! Martin kommer bli glad över det när han kommer hem :). Tack mamma! Vi pratade om allt och inget och drack lite kaffe på det. Lika trevligt som vanligt. I love mi mami!




Vi diskuterade lite hotell i Thailand. Mamma och Håkan har nyss bokat en resa dit i oktober och vill ha lite hjälp med att boka/ hitta bra hotell. Någon som har något bra att rekomendera i Bangkok eller Phuket :)? Hon uttalade sig så fint att "Håkan och jag är som två jävla blåbär när det gäller sånt där" så det är bäst att se till att det blir rätt :P. Dock så hade Håkan hittat skitbilliga flygbiljetter. Stockholm → Bangkok → Phuket → Bangkok → Stockholm för 8200:-! Två veckor ska dom vara borta så nu är det bara hotell som skall fixas. Jag vill också!


Passa på!

Just nu har H&M Shop Online 100:- rabatt på alla vårjackor och en del kavajer. Man kan ju passa på om det är dags för en ny vårjacka!


Swank visar snyggaste svanken

Hillary Swank hade helt klart snyggaste urringningen i bak på Röda mattan under OscarsGalan.


Bild: msn.se


Can Summer please knock on my door!


The real deal

Om man nu ska bjuda sina nära & kära på en kopp kaffe när dom kommer förbi ska man göra det med stil. Denna Moccamaster brygger i rätt temperatur, med rätt mängd vatten och håller kaffet i en lagom varm temperatur om man inte dricker allt på en gång ;). Är riktigt sugen på en. Det blir helt klart en sån här när jag ska byta upp mig från min 99kronors bryggare som jag snott från pappa :P.  Kan köpas på bland annat OnOff, Elgiganten, Siba, Claes Ohlsson, Åhléns City m.fl. Finns i lite olika modeller men just denna är i borstat stål och kostar ca 1500:-. Smakar det så kostar det **


Relax, take it eeeasy...

Natten har varit riktig riktig fattig på ordentlig sömn. Känns som att jag har snurrat som en propeller hela natten och drömt om räntor, banker och avtal. Det ska nämligen snart bli klart om våran lägenhet kommer att bli bostadsrätt eller inte. Ni som känner mig vet hur ospontan jag är och att inte veta hur det blir är extremt frustrerande just nu eftersom det är en del som måste fixas... Ah, fan alltså... Relax!
 


Sommaren är på gång!

Nu börjar det kokas planer inför sommaren! Planerar en veckas semester på Öland med två av mina älskade tjejer! Ska bli så jäkla mysigt! Nu hoppas vi bara på att alla får semester samtidigt och att allt går som det ska. Någon som har några tips på vad man bör göra på Öland :)?



Tv-kväll

Mys i soffan framför "Halv åtta hos mig" och "Familjen annorlunda".



Dagens shopping!

Ja, har slösat lite pengar idag också... En skitsnygg grå/beige väska från Gina och strumpbyxor + en curl-creme från frisören. Mkt mkt nöjd ;).



En förmiddag på stan

Efter klippningen och en shopping-snabbis på Götgatan träffade jag Patricia. Vi åkte till Odenplan och åt en härlig brunch-lunch på cafe Sirap :).

Efter vår date svängde jag förbi Skanstull och Japanfoto för att klämma lite på den nya Canon 550D. I like it!





Min lunch: scrambled eggs & bacon


Ms Pattys lunch: brunchtallrik och sedan amerikanska pannkakor med banan och choklad



Cut the crap

Idag var jag och klippte mig på Toni&Guy, Götgatan. Var hos en ny frisör idag, Nathalie. En supertrevlig tjej som nyligen flyttat hit från London. Jag blev mycket nöjd, resultatet ser ni nedan:


Oscarsgalan 2010


Bild: svd.se

I natt är det dags för årets Oscarsgala. Se vimmel på Röda mattan och hela galan på kanal 9. Undrar vilka som kommer att vinna årets statyetter...? Kommer bli spännande att se det i morgon! Och självklart är jag nyfiken på alla Red carpet-outfits ;). Vi har tyvär inte kanal9 men hade ändå inte orkat vara vaken. Här är hela Oscarsshemat från Tv-guide:

00:00
  Oscarsgalan - röda mattan
Gala. Från Hollywood. Vi följer filmstjärnorna och Hollywoodkändisarnas ankomst till Oscargalan och deras entré längs den röda mattan.
 
02:05
  Nedräkning till Oscarsgalan 2010
Införprogram. Från Hollywood. Med bara en halvtimma kvar till årets största galafest räknar vi ner till Oscargalan 2010.
 
02:35
  Oscarsgalan 2010 (06:05)
Prisgala. Från Hollywood. För 82a gången har det blivit dags att dela ut det finaste priset man kan få i filmens värld, oscarstatyetten. Skådespelareliten och filmstjärnorna samlas inför världens ögon för att få veta vem som stod för 2009 års starkaste prestationer på vita duken. Nominerade i de tunga kategorierna är bla "Avatar", Sandra Bullock, George Clooney och Meryl Streep.
Medverkande: Sandra Bullock, George Clooney, Meryl Streep.


 


Familjedate

Idag kom familjen över på lite bjudning för att fira Martin i efterskott. Vi bjöd på matpaj, kaffe och glass. En god lunch i trevligt sällskap. Var länge sedan vi sågs allihopa, denna gång var det Martins (och min *) sida av familjen som kom hit. Maria hade med sig en underbar blombukett, Mayvor hade med sig presenter till både mig och Martin - varsin ny morgonrock :) Tack så mycket! - och våra flickor höll igång som vanligt och ville hjälpa till med matlagningen (Emma vägrade vara med på kort). Martin fick ett hemmagjort presentkort på Atlantis sängbutik så han kan köpa en sjysst kudde. När jag skulle köpa det så var dom slut så fick göra ett eget. Lite roligare så visserligen :).






Kvällens outfit:

Fick förfrågningar om var jag köpt gårdagens outfit. Tröjan är från VeroModa och byxorna från H&M. Smycken: klocka: CK, ring: marknad i Italien och örhängen: H&M.com ;).



Firmafest 6e mars

Det var en lyckad fest och vi hade mycket trevligt! Fatima och jag lyckades bli rejält på pikalurven och Vanja var helt klart kvällen sexigaste puma ;). Många drinkar blev det, en hel del gratis också, vet inte riktigt hur det kunde komma sig... Daniel var kvällens stöttepelare och danspartner *. Pauli kom lite senare än oss andra men gud så glada vi blev när hon gjorde entre <3. Det enda jag kan klaga över är att rökmaskinen användes lite väl flitigt... Allt som allt en kalaskväll inkl. kalasfylla, det var länge sedan och kändes skönt att släppa loss lite. Mindre skönt i morse :P.

    
Orientalisk buffet, Therese, Lina, Jessica och dansgolvet.


Pauliina & Fatima


Fatima, Daniel & Pauliina


Fatima & Vanja


Man kan ju alltid önska

Tänk om det vore en varm julikväll och att man skulle iväg på grillkväll... Then I would wear this:


Jeansshorts, hatt, solglasögon och skor: H&M. Tröja: Weekday.

Buy me Beauty


Silhouette

Insåg precis hur jäkla snygg jag ser ut när eftermiddagssolen skapar en fin siluett av min "hemma-frisyr". En riktigt rufsig teskedsgumma :P.


Lördag kväll

Personalfest med temat "Tusen & en natt" på Magazin 15, Bromma. Hoppas på en trevlig kväll :).

Frågan är bara vad jag ska ha på mig...


Fredagen den 5e

Lunch med mamma, Bernt och Martin på Wkb Södermalm.

Bio på Rigoletto: "Alice in wonderland". Den var bra men inte super som jag hade hoppats på. Inte lika bra som "Avatar" ;).





Fika/vin/kaffe hemma hos mamma och Håkan efter bion.

Middag på Faros. Förrätt: Meze tallrik för två. Huvudrätt: Scampispett med sallad. Ingen dessert, proppmätta sedan lunchen :P. Dryck: Mythos (öl) och Australian Reisling (vitt vin).




Himla trevlig dag!

Födelsedagsmys

I morse var jag tvungen att flytta på bilen (städgata från 08.00 på fredagar). Passade på att handla hem lite lyxfrukost dagen till ära. Dukade fram och sedan njöt vi en stund vid köksbordet. Snart ska vi in till stan och äta lunch med mamma. Sedan blir det "Alice in wonderland" 3D och efter det middag på Faros (grekisk restaurant på söder). Mysdag!



Gårdagen

Jag och mamma åt en härlig frukost ihop, sedan handlade vi till morfar och på Jysk och sen åkte vi till morfar. Han var på strålande humör och desto gladare blev han när jag hade köpt med en semla :). Den smaskade han glatt i sig och lite godis till det. Men vanlig mat vägrar han äta... "Godis är godis" som morfar säger...




Sedan åkte vi hem till mamma och åt lunch samt varsin semla. Älvsjö Konditoriet har stans bästa semlor ;)!

Jobbade 16.50-20.20 igår. Så underbart, det var jag och Pauli i driven igår då hon jobbade över för att vara med mig där ute ;). Tack baby! Handlade en himla massa grejer igår också. Blommor och jord, så nu ska det bli fint här hemma! Fick inte med mig allt vi behöver så det blir nog en tripp till Plantagen i morgon. Miriam hjälpte mig upp till bilen med allt, som tack så fick hon skjuts hem. Högdalen ligger ju nästgårds ;).

Gullegrisen!



Jäkla sötnos han är alltså vår lilla Shrek! Gullegris!


Knocking on heavens door...

I veckan fick vi rutan till porten inslagen av några stökiga ungdomar... Dom ville inte in i huset utan tyckte väl bara att det var en "kul grej". Ett rejält brak blev det, men jag sov gott ändå, det var Martin som väckte mig när han gick upp för att kolla vad som hände. Vilken koll man har...




Så fin låt!

Anna Bergendahl, This is my life.


Martin fyller 24!


Ett stort grattis till min älskling på födelsedagen!


My favourite

Träffade en av mina absolut bästa vänner på bästa kaffestället igår. Linn & Jag satt och snackade hela kvällen på Espresso House på Sveavägen. Världens bästa latte finns på Espresso House. Extra vanilj- eller karamellsmak piffar till det hela **. Mycket trevligt hade vi och mys är det att sitta på café när snön faller utanför!


Hitman



Detta är en sanslös historia!
Igår när jag klev av tunnelbanan går jag mellan ett gäng förskolebarn och en äldre man som gick med en krycka. Precis när jag ska passera mannen (som är 60+) slår han till mig på axeln (rätt hårt!) och fnyser argt att jag ska visa respekt och att jag ska se mig för. Jag frågar om jag har gjort honom något eller vad problemet är och han fnyser argt att det har jag inte men att jag minsann ska visa respekt för äldre personer och att jag kunde ha gått i i honom (jag var minst 30-40cm ifrån!). Ursäkta sade jag, puttar du mig för att jag kunde ha gått in i dig! Ursäkta! Gubben fortsätter propsa på att jag borde visa hänsyn och påpekar att om jag hade gått in i honom så kunde han ha ramlat! Haha, VAD FAN. Ja, om någon puttar mig kan jag ramla ner på spåret och bli överkörd, det där kan man ju dra hur långt som helst! Tänk om OM inte fanns... Han kan inte ha det lätt när det är högtrafik. Se upp för gubbar med krycka i Hökarängen! En dag kommer han putta på fel person. Hade det här varit i USA hade jag stämt honom!

Lite chockad blev man ju. Är ju faktiskt jag och inte han som ska känna sig förolämpad...


RSS 2.0