Nu är det höst

             

Promenad och lek bland höstlöven


Mina fina lysande paket att ha under granen ;)

Idag har det införskaffats flyttkartonger och målartvätt inför flytten.

Tisdag

Är hemma hos mamma och röjer nu. Har storstädat lillebrors gamla rum på en massa skit. Hittade lite kul grejer från mina yngre dagar - små ryggsäckar och söta tillbehör man typ hade i låg- och mellanstadiet :P. Har promenerat lite med Shreken och haft lite quality time <3. Ska snart göra någon lätt lunch och sedan lånar jag med mig bilen till jobbet för att köpa lite flyttkartonger och saker vi behöver för att fixa i nya lägenheten. Vi får ju nycklarna i morgon! :)

Hittade en kul bild från bowlingen i lördags:


Middag och shopping: måndag

Var ute på stan och shoppade med Linn igår efter jobbet. Vi avslutade kvällen på Bolero Bueno Café i city. Gårdagens inköp:


Sött linne med rosa detaljer * Underbar skål från Indiska, passar till min turkosa servis ;)

Införskaffade även en svart tröja, nya strumpbyxor och en söt julbelysning från jobbet, det har redan börjats med julpyntet, lite väl hysteriskt...

Tack gode gud för ob!

Idag har det mesta gått sisådär på jobbet. Alla har vart trötta som fan och vi har klantat oss rätt bra i informationen - felslagen och annuleringarna haglade idag. Inte nog med det hade jag och Susanne en diff på 2000:- när vi skulle stänga, Tack Gud! Lugnt, det tog Bara 40 minuter... det har man ju mycket energi kvar till efter en lång helg på Bauhaus...%jjg0fhjhsg! Ok, blir ju i alla fall lite mer i kassan med tanke på 100% ob, men det var inte värt! 19.10 var vi klara, ute i friska luften 19.18 - slutade egentligen 18.30(senast). Fick om inte annat lite kvalitetstid med Suzanna i bunkern på tu man hand ;).

* *

Fortsättning lördag:

Middagen var mycket prisvärd och god - italiensk pastasallad inkl. bröd, sallad och dricka för 85:-, bra pris. Blev lite fundersam först när maten kom in då min kycklingsallad saknade kyckling, hm... Kocken fixade :P. Det blev en svettig bowlingkväll på Ballbraker må jag säga. Tävlingsandan och kämparglöden var uppenbar :P. Blev lurad att dricka en halv äckel-öl "smakar som Corona" var det nån som sa, fuck no, ska ju inte dricka något alls med tanke på lilla magen - men men... Är nöjd med mina 200nånting poäng :P.
Lite blandat från kvällen:


mina darlings!


Vanja visade upp sin nya snygga! frisyr, blir bara kortare och kortare...


Mallan kör segerdansen ;)


Gro                                                                                      Fatima & Vanja


Strike a pose darl!


Snyggaste skorna!


Jag känner inte dom...


Min Pauliiina <3 & Vanja - sexy mamá


     

Vill passa på att tacka Dustin och Samsung för en trevlig tillställning! Var jättetrevligt att
träffa <3ats arbetskamrater och även några av mina egna vänner igår kväll :)!

Det var en schön kväll

**


Lördag:

Usch och fy, en mycket tung dag på jobbet måste jag säga, mina kära kolleger måste ha undrat - jag var helt borta idag :P... Jaja, hemma nu iaf, tack Linda för jag fick gå tidigare! Bara att hoppa in i duschen och fräscha till sig lite - det blir middag och bowling med kassalinjen idag. Ska spöa alla på Ballbraker ikväll ;)
Får se vad som händer sen, om vi ska vidare någonstans eller om jag drar till <3at som hänger på Ambassadure med jobbet ikväll... Time will tell!

Bye * *

I've pimped my iPod

Köpte ett sött silikonfodral med bling*bling i London



Glammig iPod Shuffle

* *

Tvättstugan



Morgontiden i tvättstugan på en ledig dag är inte så himlans kul. Bara väldigt nödvändigt...



Födelsedagsfirande och familjemys


Prinsesstårta, tryffeltårta, biskvier, cocostoppar, bullar,
tre sorters kakor, wienerbröd, muffins och kaffe.


Födelsedagsbarnet Håkan till höger, min käraste syster och mosters älskling Julia.


Kakmonster!


Syskonkärlek <3


Mammas flicka


Sötnosar!!


En liten pussgurka som ville mysa hela tiden :)

Blandat från London

Madame Tussaudes

Brangelina
Brangelina


Lady D


Amy Winehouse - jälans lik!


Kylie


River Isalnd - Oxford Street, bästa shoppingen!


Man vill ju inte göra inbrott på slottet direkt...


Rusningstrafik - vi och 15 miljoner Londonbor


Vi laddade med gosaker på hotellet :P




liten maska...


köpte en härlig magnet att sätta på skåpet på jobbet :P...


Vi slingade Pattys hår blont ena dagen...


...och brunt den andra dagen...


gjorde hemmaspa med ansiktsmask och hårinpackning.


Vi har sett Big Ben,



åkt London Eye,


vart på Picadelly Circus,


sett vaktparaden,


och Buckingham Palace.



shoppat underkläder,


kollat på kul grajer,


och köpt löständer.



Blåst håret som blondin och brunett...


Sötnos


och varit inne i snuskiga vuxenbutiker. Finns på Oxford Street för den som undrar...


Vi var också i China Town,


i en telefonkiosk,


på café,


och på Liverpool Station.




vi delade systerligt på en Kalle Ankas pocket på vägen hem  ;)


Plastigt värre att åka med Ryan Air...






Dag 2

Vi startade dagen med en harlig frukostbuffet - pannkakor, muffins, toast, juice och mycket annat gott! Vi var uppe skapligt och dagens forsta stopp var Madame Tussaudes :)
Tour de France kanske ar min grej...

Gar nastan inte att blogga har, jordens segaste internet med ett gamalt modem som surrar, far lagga upp bilder nar vi kommer hem. Patricias dator funkar battre sa ni far kolla pa hennes blogg istallet :(


London dag 1


Dag 1 var en mycket lang och handelserik dag! Flyget gick smidigt och bada slocknade sa fort vi loft fran sverige.


Hade bara sovit tre timmar. Nar vi kom fram till Stansted sa akte vi expresstaget till london, Liverpool Street.


Dar kopte vi biljetter till Madame Tussaudes, London Eye, London Dungeoun och varsitt oystercard - for bus and metro. Sedan tog vi en svang pa stan och at lunch pa sandys. Dar hittade vi mycket intressanta annonser:


Darefter tog vi oss till Waterloo och Picadelly Circus.





Dar shoppade vi lite pa Claires

och kollade in omgivningarna med musikal lokaler till Mamma Mia, The Phantom of the opera och Les Miserables, vi ska ga pa musikal om vi hinner :). Vid tretiden checkade vi in pa Hilton vid London Docklands, superfint hotell precis intill Themsen. Lite muppig personal i receptionen som forsokte lura oss pa 200 pund... Men icke, vi loste det. Mycket glad overraskning var att frukostbuffet ingar, hade kostat 200kr/frukost annars.
Vi spred ut oss over vart nya fina hem for de nastkommande dagarna, tog en dusch och sov middag i ca tre timmar.
Sa fort vi hade piggat pa oss och var fit-for-fight igen drog vi ner till London Bridge och kollade in Tower Bridge


och at pa en italiensk restaurant dar vi traffade en skum typ. Han agde stallet och hangde lite val mycket vid varat bord... Typiskt var ju att han pratade svenska sa det var ju svart att komma undan. Sedan ville han visa sin kulbb som han skulle oppna pa vindsvaningen... Jag tankte bara 'Jag ar battre uppfostrad an sa har', folja med en frammande man upp pa vinden... Nar vi till sist gick skulle han kyssa handen, satta pa jackan och folja oss ut, laskig kille...
Sedan kopte vi med oss lite proviant till kvallen - tandkram och bacardi breezer - och myste sedan pa vart rum.

Nu ska vi till Madame Tussaudes, Victorias Secret!!, Buckingham Palace, Hyde Park och Big Ben. Tjing!!



Mattes älskling!

Vet att jag borde sova vid det här laget eftersom jag ska upp om ca fyra timmar, men måste bara visa min sötnos Shrek <3


Ah :) !!

Snart åker vi!!! Håller er uppdaterade på bloggen, kika in för att se vad vi gör over there!

LONDON!


Wow, det är så himla snart! Har varken packat eller fixat allt som ska göras men det känns ändå rätt lugnt, ska ju inte ha så himla mycket med oss... Har flirtat lite med pappsen och han kör oss till Skavsta i morgon, så himlans skönt att slippa ta flygbussen kl 04.10... Såå tacksam! Inte nog med det, Miss Pattys far hämtar oss på måndag när vi kommer hem, vilken lyx! Ska försöka hinna klart med det mesta nu på morgonen, börjar ju jobba 12.30 (konstig tid) och har ju inte all tid i världen när jag kommer hem. Måste ladda alla batterier och hinna köpa en reseadapter också, hade inte tänkt på det...

Tack Emmelie!

Det var en alldeles lagom dag på jobbet denna kväll. Efter kassamötet böt jag av Paula klockan 19.51, hade en kund och sedan stängde vi Driven klockan 20.01, hur ofta händer det?! Sedan var det räknedags och det var inga som helst problem, ingen diff, tack! Och som grädden på moset erbjöd sig Emmelie på järn att skjutsa mig hem! Vilken ängel! Var innanför dörren vid 20.39 - då jag vanligtvis står och väntar på bussen. Underbart, helt underbart! Tack E!

Nya böcker

Var nyss nere och hämtade mitt paket - Adlibris har billigast böcker och fri hemleverans, kan ju inte bli bättre. Dessa kostade 39:-st :) 
"Box 21", "Flyga drake" & "Att älska som en porrstjärna"

Tisdag 16/9

Var uppe tidigt denna morgon, hade tid på vårdcentralen kl 9.00 för den jäkla magen som håller på och spökar. Fick vänta i 20 minuter och trots att jag hade fler frågor innan jag skulle gå så fick jag höra att det endast var 15minuters besökstid hos jourläkaren - och jag hade varit där i knappt 10 minuter, hm...Tog i alla fall några prover och fick medicin mot magkatarr. Blir återbesök i oktober.

Sedan bar det av till ungdomsmottagningen i Odenplan för ett recept på nya p-piller. Kändes inte så himla värt att åka ända dit för att konsatera att jag mår bra, har samma partner och inte behöver testas för klamydia... Det var ett besök på MAX 5 minuter! Klart värt 60 kronor för ett barnfritt år iaf ;)

Ah, och nu äntligen hemma. Har adressändrat, ringt och fixat uppsägning på ComHem och gjort en mumsig lunch bestående av toast och smoothie <3



Och snart är det dags att åka till sitt kära arbete. Känns som en rätt skön kväll ändå, jobbar mellan 16 och 17, sedan är det kasamöte till klockan 20.00 och efter det är det bara att vänta ut de sista kunderna och stänga ute i Driven. Är förhoppningsvis klara till 20.30... Helt ok kväll :)

Förhoppningsvis blir det filmkväll med glammiga "Sex and the city"


Betyg 5/5
* *

I'll tell you what happened yesturday

Î går var det en rätt lång dag på jobbet. Jag och Paula försökte göra det bästa av det ute
i Driven trots kylan och mös på de lugna stunderna.

 
Sedan bar det av hem till pappa efter jobbet. Vi handlade och plockade sedan upp <3at vid Telefonplan. Det blev hamburgare med skivad potatis i ugn och bea ;). Var kul att komma hem och träffa lillebror också, var ett tag sedan.

     
Skön t-shirt: "Jag är killen din morsa varnade dig för". Vilken charmör...


Alla försvinner :(

Jaha, snart minusgrader ute om tempraturen ska fortsätta falla i denna rasande fart och hösten är på gång. Jag ska egentligen inte klaga med tanke på allt kul som ska hända men kan ändå inte låte bli att få en liten tår i ögat då mina älskade vänner kommer vara på längre avstånd från mig denna höst - Malin lämnar Bau och börjar på SATS vilket jag verkligen förstår :P, Per har redan dragit och Pauli ska till New York - en hel månad, oh my, kommer kännas tomt utan mina vänner på jobbet. Not gonna be the same without you guys!

Dagens från CG


Miss Patty & jag mumsade lite snask från City Gross på lunchen **

Är detta ett barn?

På tunnelbanan hem idag satt det en lite flicka i 8-10års åldern intill Patricia och mig. En åttaåring för mig är en liten söt tjej med tights, mammas flätor och en söt liten ryggsäck med Mimmi Pigg. Inte en liten kaxig brud som med sina åtta år på nacken sitter och bättrar på sitt smink och som putar med mer läpparna än Victoria Silverstedt! Jag hade ju inte på långa vägar tighta jeans, storpolo, glitterhalsband, fake Chanelväska och en splitterny mobil vid den åldern...




Lördag:

Draghjälp...

... vi var och handlade fredagsmys på City Gross och kände att korgen blev lite väl tung :P


Fyra arbetskamrater och tre säten i bussen, vad gör vi? Lumni och Anki delar ;)


Kvällens middag: pizza från Åsö Krog & Bar, klart värt varenda kalori ;)

Kvällens film: "Iron man"


I feel good ;)

"Patrik 1,5"
Mysig kväll och en härlig film **



...en liten lurifix, och hon kan många trix ;)

En riktig talang!



16årga Anna Bergendahl var med på onsdagens uttagning av Idol

Patricias tatuering!



Hon var och gjorde den igår på East Street, skitsnygg blev den!
"Ibland är det skönt att få vara galen"
Passar dig perfekt darl!

Gårdagen och kvällens aktiviteter


Var och fikade med Linn på Bolero Bueno Café i går kväll, alltid lika trevligt! ♥
Och ikväll blir det bio med Patricia, vi ska se "Patrik 1,5", hopas den är lika rolig som den verkar på trailern, vill ju inte känna sig lurad :P


"Patrik 1,5"

Bra låt i ny version

Världens härligaste Feel good*låt i ny version.
Jag vet, extremt tjejig, men lite roligare än den gamla originalvideon :)
Behövs nu när hösten och mörkret lägger sig över stan.


Aly & A.J - Walking on sunshine

Idol - Karlstad

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.603666

Kolla in denna länk, 16åriga Anna Bergendahl sjunger helt otroligt bra!
Klippet finns inte på YouTube än :(

En ensam kväll

Jaha, det blev regn men pappa ska jobba ändå, inte för att jag är det minsta förvånad.... Känner mig så himla avis på mamma som drog till Spanien idag, solen lyser ju bokstavligen med sin frånvaro här hemma i alla fall. Och eftersom mitt <3a är på utflykt med jobbet så får jag roa mig bäst jag kan. Ska nog packa lite inför flytten, men eftersom jag bara har en flyttkartong så får vi se hur långt jag hinner :P... Är ju faktiskt inte så himla långt kvar. Kanske myser ner i soffan och kollar film också :)...

Lunch och fruktstund med brudarna

Lunch som sagt på Bagels Delin i Fridhemsplan

Jag & Pauliiina♥

Fatima♥ & Mallan♥

Vi mös med te och fruktsallad hemma hos Fatima i sjöstaden :)

;)

Vi bara äter och äter, och äter...


Hoppas på regn!



Idag blir det lunch på Bagels Delin vid Fridhemsplan,
ska bli så himlans mysigt att träffa mina tjejer! ♥
Sedan hoppas jag på regn denna eftermiddag!
Min kära arbetsnarkoman, Pappa, kan bara ses idag om det är dåligt väder
eftersom han måste jobba annars, jag håller tummarna!

"You don't mess with the Zohan"

Tisdag kväll



OS är faktiskt kul...

...när man ser det här - stoppar till och med fingrarna i stjärten på motståndaren för en medalj :P


Höstfavoriter



Har nyss vart nere på:


joggat lite :)

Saknar mina brudar!






En sån där dag...

Just idag var det en sådan dag då man bara vill röja och ha sönder saker, slänga ut den j*vligt fula skinnsoffan
och bara få ut allt det onda - som kallas PMS...
Men som tur är kom grabbarna hit och då fick man i alla fall lite läsk, cheeseburgare och godis som tröst :P
**

"The forbidden kingdom"

Vi var bjudna på middag igår hemma hos kära svärmor
och sedan var det dags att kolla in en ny film.


Lite mycket Kung-Fu för min smak men rätt underhållande & sevärd **

Bästa mascaran

L'Oreal Voluminous x5 mascara är en klar favorit **

 

(just nu 69,50:- på H&M ord. 109:-)

Sköna blomster

Köpte två underbara Orkideér idag på jobbet :)



"Get Smart"



Det blev en kul biokväll då vi såg 'Get Smart'. Skitkul film med riktigt 'cheesy lines :P. Charmig och sevärd ;)

Det är detta vi ska göra på nyår ;)



Dessa mobiltelefoner...

Håller på att uppdatera min SonyEricsson W660i nu och kan ju inte låte bli att suktas av de nya modellerna på SonyEricssons hemsida... Att man aldrig är riktigt nöjd :P

Då:                          Nu:                              Sen?:


               Favorit                                                    5mpix kamera...   

" I Kissed a Girl "

Hörde nyss Katy Perrys " I Kissed a Girl" på radion
och fick lite flashbacks till Italien där den spelades på playan varje dag ;)


Dagens:

Det börjas tidigt - tvättstugan redan 07.00-10.30, är ju skönt att vara klar tidigt men inte så mysigt att gå upp...

Blir i alla fall snart en mysig lunch med Jenny och sedan ska jag gå och bli lite ompysslad hos frissan, självklart blir

det på vid Slussen. Har varit på andra salonger

men kräsen som jag är blir jag inte riktigt nöjd någon annan stans...

Har fått lite restriktioner från doktorn att hålla mig lugn och vila

då jag till 90% åkt på nån form av matförgiftning.

* *

Grattis Mamma!

Ett stort GRATTIS på födelsedagen!
Tack för att du alltid finns här för mig
och för att du är den bästa Mamma man kan önska sig!











RSS 2.0