Un prenumeración de Elle

Det är bra att vara student. Ikväll fick jag tipset av min kära sambo att man får 4 nummer av Elle, "Låt den rätte komma in" och ett litet spa-kitt för endast 99:-. Vilket innebär 25:- per tidning, ordinarie pris 45:-. Bra affär ;). Tack gobit!


Ny säsong!

Finally. Nya avsnitt av Gossip Girl. Jaja, kanske lite töntigt men vad fan. I like it och suktar efter deras snygga ben och outfits. Lite ögongodis måste man ju få ha ;).


Goodbye

Lämnar Sverige för Bakersfield, California. Lycka till!


(bild stulen från facebook, hope thats ok**)


Crash Boom Bang

Dom håller fortfarande på! Gah, kjhvshsaiufyh! På filmen dock bara med ena maskinen men emellanåt är det en duo med en mejselhammare också... Suck. Måste också påpeka att det på filmen låter rätt milt men här ekar det mellan husen. Dom kommer att vara lagom klara tills vi (eventuellt) ska flytta.


(Precis utanför köksfönstret där vi pluggar, låter Hela dagarna...)


Jävla byggjobbare!

Precis, och då menar jag Precis, utanför våran lägenhet håller dom på att spränga + slå sönder berget. Dom både kör med hydraulhammare & spränger. Det bästa av allt är att dom inte heller varnar med signaler när dom spränger. Vanligtvis, om det ska gå rätt till!, ska man tuta tre signaler för att varna och sedan en lång signal som markerar att nu fan smäller det. Men NEJ, här ropar dom bara "Eoh grabbar", " tänt var det här" eller min favorit "Nu fan smäller det grabbar". Snart går jag fanimej ut och hotar med stryk om dom inte gör som man fukking ska. Blir tokig. Blir ju inte bättre av att jag är sjukt lättskrämd och när det både smäller och känns som att man ska få 41kvm betongväggar över sig är man i det läget jävligt jävligt tacksam!!


New shoes!

Förra veckan (tror jag) köpte jag dessa skönheter från Esprit på Skovision, 50% rabatt. Beige mocka.


Dagens lunch:

Fy fasen vad trist men har man ingen ork så har man inte...


Gårdagens film:



Så här snygg skulle jag också vilja vara efter att ha sprungit
några mil genom en stekande öknen... Creds till megan Fox ;)


Ladies Night

Det var en hejdundrans show i globen, 10.732 sålda biljetter och det lät garanterat som att alla var där. Ni kan inte förstå hur det låter när 10.000 tjejer/kvinnor skriker efter dessa karlar som står på scen. Helt sjukt, haha, många galna damer längst fram vid scen som  dreglade efter Andreas, Martin, Magnus och Mikael :P. Haha, fan vad kul det var och musiken var superbra!



Andreas Johnson live på Ladies Night.


En sväng på stan

Igår var jag som tidigare sagt på stan med Mallan. Vi hittade inget på outlet men tog en fika vid St Eriksplan och gick sedan till Västermalmsgallerian för att ta en titt. Hittade äntligen ett par sjyssta svarta byxor med snygga detaljer: dragkedjor och veckade fickor! Blev örhängen & en fin grå/silverfärgad bolero till superpris också...



Sötnos!



Hösten är här.




(de lila skorna har jag spanat in men inte köpt...än)


MS Birger Jarl



Bernt hade ett extremt manligt handbagage...




DET BLEV EN HEL DEL DANS



Det en trevlig resa men båten var väldigt sunkig
och de flest passagerarna var äckliga gubbar på 60+ som raggade på
alla som hade ett par bröst. En gång och aldrig mer. Men Mycket trevlig sällskap :)!


Time for (maybe) some shopping.

Nu ska jag in en sväng till stan med mallan (fast jag behöver plugga... fy). Below outlet i St Eriksplan har bra erbjudanden på bla Nudie och Denimbirds. Tre par jeans 1200:- och lite annat smått och gott. Får se om vi hittar något.


En tripp till Finland

I eftermiddag är vi ett gäng på ca 20 personer som skall åka en dygnskryssning med båten Birger Jarl. Tror att det är till Åland båten går men är inte helt hundra ;). Det är avgång klockan 18.00 och redan 18.15 är det dags för buffet. Ska bli mys. Hoppas att det inte blåser allt för mycket bara... Har hört att det är en väldigt liten båt om man jämför med en klassisk finlandsfärja så det ska bli spännande att se hur den ser ut. Är en rätt gammal båt men förhoppningsvis på ett charmigt sätt. Tax-freen är tydligen som ett litet förråd så det gäller att veta vad man ska ha om man ska handla. I morgon blir det brunch på vägen hem. Hoppas på en trevlig och rolig kväll!


Träning

Igår var jag på Sats Odenplan och körde ett eget styrkepass. Var ett tag sedan jag var och tränade vilket känns idag. Men det känns förbannat bra! Hoppas verkligen att det inte kommer tusen saker emellan nu när jag vill komma igång ordentligt. Kändes riktigt riktigt skönt och  motivationen känns faktiskt på topp så nu är det bara att börja mitt "nya liv" :P.


I wanna go back!


THAILAND DECEMBER 2008

 


Ang lägenhetsbytet:

Idag var vi hemma hos en av personerna som ingår i byteskedjan. Vi fikade lite och såg till att alla papper blev påskrivna och klara. Så nu ska allt skickas in till respektive värd och så får vi hoppas på det bästa!

Just dance!

Har faktiskt köpt en skiva idag!


Bild: cdon.com


Sugen på en ny resväska?

Just nu har Accent ett erbjudande på tuffa väskor till alla medlemmar ;)


Nyblivna mammor??

Är det beundransvärt eller galet att se ut så här när man nyligen blivit mamma?...



Msn skriver idag:

"Bara två månader efter att supermodellen Alessandra Ambrosio födde dottern Anja, 1, var hon tillbaka på sin matchvikt. Hon ansågs till och med vara i så bra form att hon kunde gå underklädesvisningen för Victoria’s secret som vanligt."

http://starlounge.msn.se/index.cfm?objectid=62938&imagenr=10


Nu har hon gjort det!








Pauliina var så duktig så. Krossade nästan min hand men det bjuder jag på :P. Höll Fatimas hand också, var nog hon som var mes nervös. Såg lite blek ut där ett tag men vi klarade oss utan svimningsattacker*. Äntligen har Paula fått sin efterlängtade tatuering :)!


Chago är smeknamn för Santiago - hennes pappas namn <3


Det här känns stressigt värre...

Redovisningskursen drog igång idag och jag känner mig redan lite förstörd. Försöker se det positivt men shit vad grejer det är att göra redan. Vi ska använda oss av ett redovisningsprogram och lämna in en uppgift redan på onsdag innan klockan 15.00. Känns lite väl mycket begärt då detta ska vara en kurs som inte ska kräva några förkunskaper i ämnet... Tycker även att informationen har varit dålig från institutionen ang hur man faktiska ska arbeta i detta program. Kommer att bli en del frågor i morgon på föreläsningen kan jag tänka mig...

Fy, känns inge kul när det hela börjar med en orolig mage och stress. Hoppas bara att alla frågor ska bli besvarade så att det kommer att kännas lite bättre efter i morgon!


Ny favorit

Lagom stor & barnsligt god!


Dubbel Italiensk Bokföring...

Ja, sitter och läser om redovisning just nu och har fått en liten historielektion på köpet. Dagens bokföring har sitt ursprung i dubbel Italiensk bokföring som utvecklades i norra Italien på 1300-talet. Känner mig liite mer intresserad nu, för Italien tycker jag ju om ;).

Våran lilla Spa-vistelse var supermysig. Bilder och mer info kommer ;)

Ångest

Bland det absolut värsta jag vet är att köra bil där jag inte hittar. Jag drar mig för att åka till okända delar av stan för jag får nästan panik när jag inte vet var jag är. Alltid mssor av bilar och vägbeskrivningen som man har är alltid på 50 punkter. Älskar när det står "håll höger på södra länken 120m". För det första vet jag inte vad södra länken är, måste ha ett exempel på var den går mot, har extremt svårt för namn men om jag kan komma ihåg den rent visuellt är det inga problem... Fy vad jobbigt. Nu ska vi ju ut till Nacka Strand så vi får se hur det går. Får åka i lagom tid och försöka att inte få P.a.n.i.k. Är ju desto värre när man har en tid att passa. En gps skulle ju inte sitta helt fel.


Trollesundsv.87 till Fabrikörv. i Nacka. 13 min.
Probably the longest 13min of my life ;)


Söndag = Spa

I morgon ska vi till Njuta Spa i Nacka och relaxa lite. Vi ska först få varsin 50 minutersbehandling och sedan så blir det bad för 2 i bubbelpool på en terrass utomhus. Vi blir även serverade dryck, choklad och färsk frukt samt lite tända ljus för romantikens skull ;). Ska bli så himla skönt! En Hot Stone behandling och några chokladpraliner på det, kan ju inte bli bättre *


Cirque du Soleil

Ikväll var vi och såg världscirkusen Sirque du Soleil på Globen. Det var en minst sagt färgsprakande show med extraordinära artister och arkrobatiska konster utöver det vanliga. En två timmar lång fantastisk show, var bland det bästa vi har sett! Otroligt imponerad av akrobaterna, clownerna, musiken och arrangemanget. Superbra!

Efter showen åkte vi till T-centralen för att kolla lite fotboll och snacka skit med Bullen och Behm.




Kusin-vitamin blir 18år

Min kusin Linn fyller 18 år och i eftermiddag ska vi åka ner till Åker
för att fira henne tillsammans med restan av familjen Nilsson.


En kväll med ELLE

Igår var det lite mys. Jag och min vän ELLE satt en stund i soffan och mös med en skål tiramisu-glass. Mmm!


Världens godaste smörbulle ;)

Finns att köpa på Älvsjökonditoriet


Finbesök

Här om dagen var mamma & Håkan förbi på en fika. Som jag misstänkte var mamma brun som en jäkla pepparkaka!


A wise man once said:


"This is it"


Delar av Michael Jacksons "This is it" come back show blir nu tillgänglig för fansen. Över 100 timmar filmat material kommer att klippas ihop till en film som ska släppas den 30 oktober i Sverige.

http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=13edcaf0-7bfe-4aa1-ae39-e919d8941468&from=SVSE_Starlounge&tab=m1194352534920


Ingen alls som är sugen?


Italia here we come!

Nu är det bokat! Den 16 oktober åker jag, Linn och Christina ner till Mirre i Italien. Vi flyger till Milano, Bergamo och sedan är det en bit med tåg till Mirandas lilla stad. Fick nyligen erbjudande om att åka med Martin, Fredrik och Johan till Italien just den 16 oktober men det var över min budget, denna resa blir betydligt billigare (sorry guys). Flyg tur & retur 427 kronor och vi bor hos Mirre. Bara pengar till tåg, mat och liite skoj ;). Fan vad kul det kommer bli! Tjo ho!!


Jag har fått paket

Fick en present av mamma som hon köpt till mig i Spanien. Christina Aguileras parfym "Inspire". Tack snälla mamma!


Attention Miranda!



Jag, Linn och Christina vill komma ner
och våldgästa ditt hem 16-20 oktober!

Vad säger du om det stumpan?!

Svara asap!


Dinnertime


Måndag em & kväll


Mamma kommer hem från Spanien - kommer att vara brunare än brunast...

Träffa Linn & Christina och mysa lite. Snacka skit och äta en god middag någonstans vid Rådmansgatan :)

Till pappsen och jobba lite. Hoppas det går fort!

Hoppas på en god natts sömn så jag är fit for fight att komma igång med tentan i morgon!

Tjingeling!


Borta!

Hade en liten hudförändring på vänster underarm så idag var jag och tog bort en liten leverfläck. Smärtfritt och fort gick det. Tur att jag inte har nål- eller läkarskräck :P. Dock så är jag inte särskilt förtjust i knivar så jag gjorde bäst i att inte titta*


Bästa Latten i Stan


Vad har hänt i helgen då?

FREDAG:


LÖRDAG:

SÖNDAG:


Marshmallows

Hur gott vore det inte med grillade marshmallows! En bra film till det och kvällen är perfekt ;)


How tooo:



Till minne av

Idag är det åtta år sedan attacken på World Trade Center och ikväll kommer man tända två ljuspelare till minne av de två tornen och de som omkom.



Kul Nyhet från Apple

Nu har Apple lanserat nya iPod Nano med filmfunktion och radio. Visserligen är det bara en medelmåttig vga-kamera (som på de "gamla" mobilerna) men en kul funktion då priset nästan är det samma som på den äldre modellen. Kolla in apple.com för mer info och videoklipp tagna med den nya nanon.


Bild från apple.com


Rosa Rattar!

Ät Rosa Rattar från Ahlgrens till förmån för Bröstkanserfonden i höst! Det bästa "tillbehöret" hittills ;)


Sveriges nya Idol


Hur skön är inte denna unge!

Citerat från systers blogg:

"Emma va så skön i morse , hon satt i soffan & ropade på mig - Mamma , de e så dålig service här ! ser du inte hur smal jag blir !! Kan jag få en smörgås till ? Jag skrattade så tårarna rann , mitt stackars "undernärda" barn fick till slut sin smörgås & livet va på topp igen ."

Haha, hon är sex år... Så jäkla skön :P

Quite a day

What a day. Först fixade vi grupparbetet på universitetet och det gick förvånansvärt bra ändå. Vi blev klara efter två timmar och sedan tog vi en lunch ihop innan föreläsningen på Sveaplan. Riktigt trevligt faktiskt. Har träffat Birgitta som gick i min paralellklass i gymnasiet. Hon läser bara företagsekonomi 1 men är ju super att jag nu har tre stycken kompisar :P. Working on that...

Efter skolan raggade jag upp Pauli & Absa på stan och så okynnesshoppade vi lite på Monki. Brudarna var ute efter en party-out-fit till på lördag medan jag egentligen inte skulle ha någonting alls... Men det blir ju aldrig som man tänkt sig :P.

Sedan har jag varit hos mamma&Håkan + pappa för att leta upp en resväska som Krille ev ska ha. Suck och stön när jag insåg att den inte var bakom alla flyttkartonger på mammas vind... Så kan det gå när man inte har full koll...

Några samtal har det hunnits med också. Nästan en halvtimme med Linn som rapporterar att foten/tån är ok, det känns ju bra ;). Sedan ungefär lika lång terapisesion med Mallan som åker hem till Aspudden efter att ha haft
pass och upptäcker att hon har glömt hemnycklarna på jobbet i Gärdet... Tur att hon har snälla jobbarkompisar som ställer upp och möts på vägen för att lämna över dom ;).


Nikon D90

Om ni undrar varför det blev en drös med inlägg denna kväll så har jag lånat min systers systemkamera, en Nikon D90, och har svårt att inte ta kort på allt allt allt :P. Älskar att fotografera även om jag inte är direkt profesionell... But It's a passion and I love It! Tack till syster Malin som låter mig få leka!

Visning

Idag var vi på visning i Hökarängen. Det är en fräsch tvåa på tredje våningen i ett lugnt område, nära tunnelbana och med balkong. Öppen och fin med stora ytor och bra förvaringsmöjligheter. Den ska med största sannolighet ombildas till bostadsrätt så vi funderar på hur vi ska göra. Visserligen kan man hyra av föreningen om man inte vill köpa men vi ska tänka på saken veckan ut så får vi se vad som händer... Schpännande.


Smygtitt: Balkong är guld värt för mig.


All about eyes


Ny mascara införskaffad och brynen färgade.
Skönt att slippa fylla i dom varje dag.


Konstigt att man aldrig har något att ha på sig...

...trots att det finns en del att välja mellan.





Finn ett fel... Jag gillar när galgarna matchar, så detta är inte bra ;)


Lille pluttis!

Vi saknar Shrek nu när han är hemma hos sin riktiga matte & husse igen <3


In my kitchen:


En flaska rosa bubbel ;)


Vem visste att en diskho kunde vara så fin...


Idol is back

Nästa avsnitt är i morgon efter 21 ;)


(http://linda120.blogg.se/images/2008/idol_logo_rgb_23002564.jpg)


Tupperware-party

I eftermiddag ska jag på Tupperware party. Det är min kära syster som bjuder hem oss för att frossa i de senaste modellerna av plastbyttor och fantastiska tillbehör samt lite hembakt mums. Allt man någonsin kan behöve i sitt kök :P. Är faktiskt en hel del bra prylar så vi får se vad jag kommer hem med. Man kan ju inte bara "fönstershoppa"... **


Ladies Night



Nu har jag och Linn bokat biljetter till Ladies Night, Globen den 26 september. Martin Stenmarck, Andreas Johnson samt Mikael Tornving + Magnus Samuelson står för underhållningen ;).


Tjejkväll inställd

Idag skulle jag och Linn ha haft lite tjejmys hemma hos mig med middag och finvin ;). Tyvärr gjorde Linn illa sin fot (igen!) så hon kunde inte komma hit. Skittråkigt att det inte blev av men vi ska ta det en annan dag. Den där jäkla foten bär otur med sig, tidigare har hon tappat ett skrivbord på den lilla stackarn så nu tycker man att det borde vara nog. Hon misstänker nu en bruten lilltå. Jäkla klantfia! <3

Annasgodbitar.blogg.se

Klicka på bilden och kom till Annas blogg:

(bilder: annasgodbitar.blogg.se)


"When love takes over"





Lite otippat att Kelly Rowlan & David Guetta skulle jobba ihop. Men bra blev det,
synd bara att hon pajar videon genom att åma sig framför kameran konstant...


Ett liv med hund


Han sover rätt mycket & är mest söt så det här
med promenader i regnet känns helt ok ändå ;)


Koll på statistiken

Har för ovanlighetens skull tittat hua statistiken för bloggen och det är fler unika besökare än vad jag trodde. Vilka är ni? I måndags var det hela 31 stycken som läste bloggen. Superkul!


"Drag me to hell"

Såg på Drag me to hell med Marta och Bullen igår. Förvånar mig inte att det nu finns ännu en kass skräckfilm out there. Varför finns det inga bra rysare?!


Någon som vill följa med på Pink?


Hon spelar i Globen den 10 november klockan 19.30. Ca.450:-


Enmansparty

Solo ikväll medan hhjärtat är på stan med grabbarna. Poppar lite radio så att jag och Shrek också får lite fredagskul ;). Just nu spelas:


Acon & David Guetta - Sexy Chic


Triangelbyte

Här om dagen anmälde Martin oss till Björns bytarsida och vi har redan fått napp gällande ett triangelbyte. Vi hade en tjej hemma hos oss idag som sade sig vara väldigt intresserad av våran lägenhet. På tisdag nästa vecka ska vi kolla på en två i Hökarängen. Om vi är intresserade av den ska vi ansöka om byte och hoppas att alla hyresvärdar godkänner det. Spännande, allt går kanske lite väl fort men om lägenheten är fin och vi vill ha den så är det ju super :). De andra två verkar seriösa angående bytet och jag hoppas att vi känner oss nöjda efter visningen på tisdag. Spännande...



Snart kanske vi flyttar...


Till min kära mamma

"För det är ingen vanlig dag för det är Lenas födelsedag hurra hurra hurra!"


Tex-Mex-Tips

Blev tipsad om denna härliga receptsamling av min kära sambo. perfekt för er som kanske vill pröva något nytt vid nästa tacokväll ;)

http://www.tasteline.com/Inspiration/Vardag/Tex-mexfavoriter/



Svårflirtad

Idag har jag varit på Ica för att handla till Shrek. Prinskorv, köttbullar och leverpastej kom med hem men när det väl var dags för middag så passade det inte herrn... Han äter rätt dåligt men så svårflirtad trodde jag inte att han var. Vem tackar nej till ett smorgosboard?


Drink-kväll!

Vore sjukt nice att bjuda hem alla mina brudar på Drink-kväll med daiquiris i alla dess smaker! Vi måste boka in en dag ;).


RSS 2.0