Dagens outfit:

Skinnstövlar, mörka jeans, svart bomullströja, moccajacka, scarf och silversmycken.




New shoes!

Jag har skoshoppat och är riktigt nöjd! Ett par svarta skinnstövlat från Din Sko, ett par skitsnygga bruna läderskor med klack från Nilsson och ett par (helt ok snygga) fodrade vinterskor från Skopunkten. De sista kändes som ett måste om vintern blir som förra året. Tjockt foder och en kraftigare sula känns rätt bra i sånna fall...

Din Sko 599:-


Nilsson 99:- (ord. 899:-!)


Skopunkten 349:-

Remake

Vi håller på och gör om lite hemma. Sen vi flyttade in så har vi inte blivit klara med hur vi vill ha det. Men nu är vi på god väg. Vi har köpt ny belysning till vardagsrummet, vilket ni kommer se gör stor skillnad, och jag ska köpa en ny ljusare vardagsrumsmatta. Till vardagsrummet skall det även sys gardiner och sättas upp tavlor. Sen är det så gott som klart :). I sovrummet pimpade jag en av mina garderober med speglar från Ikea. man köper dem i 4pack och sedan så färster man dom med dubbelhäftande tejp, supersmidigt. Här kommer lite före och efter bilder.

Vardagsrum Före



Vardagsrum Efter



Garderob Före



Garderob Efter


Nya tag.

Idag är det måndag den 30e vilket innebär back to school. Idag har jag introduktionsföreläsning 12-13 och sedan är det dags att dra igång med studierna igen. Denna termin ska jag fortsätta att läsa Beteendevetenskap. Det känns faktiskt jättekul att börja igen. Har ju haft lov sedan 28 maj så ska inte klaga ;).

Efter föreläsningen så ska jag ta en kaffe med Pauli och sedan ska jag träffa mamsen. Vi har inte setts på jättelänge. Först så har jag ju varit sjuk i två veckor och sedan så har mamma varit i Spanien i en vecka. Ska bli kul att ses och höra hur hon har haft det. Hon kommer säkert att vara brun som en pepparkaka!


Paris : Bokat & klart!



Idag blev allt klart inför resan till Paris! Hotellet är nu bokat så det är bara att apcka väskorna och åka ;). Dock inte riktigt än - 14 till 17 oktober blir vi borta. Med mina tjejer i kärlekens stad. Ohlala! Vi har bokat boende på Hotel Migny Opera Montmartre som ligger nära Moulin Rouge, Basilique du Sacré Coeur och Mogador-teatern. Louvren och Notre Dame finns också i närheten. Vi bokade via Hotels.com och kom undan med 1225:- per person för tre nätter. Alla kommer att sova i ett och samma rum, en riktig tjejhelg ;). Det ska bli jättekul att få se Paris!


Familjebilder

Här kommer lite porträtt och bilder på delar av min älskade familj <3







Looking good ladies




Det finns många vackra och snygga kvinnor att inspireras av - både kroppsligt och stilmässigt. Spana in våran hete svenska Malin Åkerman ;).


Vill baka!



Har kollat runt lite på nätet efter härliga recept och får sån lust att baka något gott :). Någon som har ett bra recept att dela med sig av??







Dumma hosta.


Är fortfarande sjuk, ah! Hoppas verkligen att jag är 100% tills helgen.


Kärt återseende!

Jag älskade Fångarna på fortet när jag var yngre och nu är det tillbaka i tv-rutan. Det började i måndags och sänds nu i veckan. är dock lite besvken på tv4 att dom väljer att sända alla avsnitt samma vecka, då har man ju inget att se fram emot nästa vecka :P.


Middagstips:

Igår åt vi fyllda parikor vilket jag tycker är skitgott! Vi gjorde en tacoköttfärs och blandade den med ris. Detta fyller man paprikorna med, strör över lite ost och in i ugnen ca.20 min. Mmmm! Rekomenderas verkligen! Vi kokade och grillade på varsin färsk majskolv också. Är ju supergott med lite smör och salt till ;).




Ny tidning!

Nu har första numret av Foto landat i brevlådan. Det är första tidningen av prenumerationen som jag fick i present av Linn :).


Seconhand på nätet

Seconds.se kan man skapa en egen butik och sälja saker online. Ett bra alternativ till loppis, secondhand och klädbytardagar ;). Jag har skapat en sida för att testa om man kan få något sålt. Gå in och kika. Om någon skulle vara intresserad av en vara så hör av er innan jag säljer till någon annan. Kompispris kan diskuteras **.




Söndagsmys

Nu ska vi slänga oss i soffan och kolla på lite serier. Ah, så skönt. Är himlans trött, alla baciller tar kål på en :(.


Vill ut!



Skulle vilja gå långpromenad och fota lite. Men jag orkar inte. Ska kolla på lite kameratillbehör på nätet istället. Drömma kan man ju alltid :).

Hösten är här...

Skulle vara jäkligt nice att gå en runda på stan och shoppa lite höstkläder. Inga pengar på kontot nu så vi får se hur lönen ser ut :P. Behöver: vinterskor + jacka. Vill ha: militärgröna leggings/byxor, jeans och ny skinnjacka. Ska dock på lite "klädbytarparty" snart så skall hålla mig lugn tills dess, kanske fyndar där ;).


Jacka, leggings, tröja, armband och halsband från Cubus. Väska från Asos och skor från Scorett.


En kärleksförklaring

Har fått ett fint inlägg av min kära syster på Facebook:


Dåligt m uppdatering

Jag vet at det inte har hänt mycket här i veckan men jag har ju varit dålig och inspirationen har legat på ungefär0%. Men nu kanske det blir lite mer liv i luckan. Är fortfarande sjuk men det är på bättringsvägen.

"True Blood"

Alla har väl sett några minuter här och där av "True Blood". Jag har dock aldrig tyckt att det har varit en serie värd att följa, men jag är på väg att ändra mig (kanske). Nu har vi sett några av de första avsnitten i första säsongen och den är helt ok än så länge. Stör mig dock fruktansvärt på deras hemska dialekter, men men... Blir annorlunda om man ser allt från början, det blir inte så hattigt då. Får se vad jag tycker efter att ha sett några avsnitt till, dock en anna dag. Godnatt!



All eyes on you



Tattoo

Martin var på sin femte sittning idag på King Carlos Tattoo vis St Eriksplan. Idag blev det färgläggning av tigern (gråskala). En sjätte sittning kommer att krävas innan den är klar. Nu är huden runt de tatuerade områdena rätt så rosa så det är ju inte exakt så här den kommer att se ut, men ungefär ;).


Bekant ansikte

Lite kul när jag var inne och spanade på StockholmStreetStyles hemsida - hittade en bild på en tjej, Emilia, som jag pluggade med på marknadföringen förra hösten.



So what did the doctor say?



Jo, nu är det så att jag har ett virus som har satt sig i svalget och på stämbanden. Ni vet så man får en sån där sexigt rökig röst ;). Jag behöver inte äta medicin då det ska läka av sig självt, frågan är ju bara hur lång tid det kommer att ta... Doktorn sade att jag kan förvänta mig att tappa rösten, men han tillade även att om så skulle ske så får jag inte prata så mycket... No shit (det kommer ju inte gå iaf...). Vi får se hur det artar sig :). Är i alla fall bättre med huvudvärken och febern! Tjoho!

My shoes!

Vill tipsa om denna tjejs blogg om ni gillar shoppingtips och outfit-bilder. Hon heter Frida och bor i Göteborg. Hon delar med sig av massa inköp och stiltips. Hon har köpt sånna skor som jag vill ha till hösten, I like them! Bilderna är från hennes blogg. Kika in på Fyndigt by Frida.



Det är snyggt med en rutig "skogshuggar"-skjorta ↓


Ny design

Har bytt header och ändrat om lite i färger och typsnitt. Är fortfarande inte helt nöjd (men det lär jag aldrig bli...). Omväxling förnöjer. Nu ska jag bara hitta lite favoritbilder att ha i arkivraden/menyn till höger. Får se vad det blir där...


Till farbror doktorn

Blä, det känns som rakblad i halsen när man sväljer... Kommer ni ihåg den där reklamen för halstabletter där en sågklinga åker upp och ner i strupen? Så känns det i alla fall. Trodde det skulle vara slut på halsinfektioner när jag opererade bort halsmandlarna, I guess they are back... Ska till vårdcentralen i Farsta nu.


I hjärtat av Sverige

När jag och Martin var med pappa på landet för några helger sedan så passade vi på att promenera lite i skogen - i hjärtat av Sverige. Det är perfekt när det regnar för då är det inte en massa småkryp överallt och spindelnäten försvinner :P. Kan vara så jäkla fint i naturen om man bara tittar ordentligt. Blev ju lite extra motion också då jag fick låna pappas stövlar i stl 45 :P.












Fotat med Canon Ixus 100 IS


Love shoes.

 Skor från H&M.


Inspiration från H&M





Bilder från H&M.com

Hans & hennes

Liten järförelse av våra garderober :p:



Min vecka:


Tillbergsafton

I lördags hade vi Martins sida av familjen hemma på middag. Vi pratade mest om vad alla hade gjort på semestern och tittade på lite bilder.






Vi fick jättefina blommor av Martins mamma :)


Linn 22

I fredgas var jag på födelsedagsmiddag hos Linn. Hon bjöd på bubbel, bulgursallad, coleslaw, baconinlindad-kyckling, kolakakor och cheesecake. Gick ingen nöd på oss :)! Det var supermys och det var varmt och skönt så vi kunde sitta ute hela kvällen!






London : In the speed of light




Mer shopping...



° Sjal : Lindex 29.50:-
º Skärp : Lindex 29.50:-


Torsdag

♥ Sushilunch med mamma 
♥ Fika med Linn 
♥ Vin & middag med mina bitches på Söder

LOVELY DAY





Blonde

Alla ni som blev lite rädda innan angående färgen på mitt hår kan andas ut. Det är fortfarande blont. Thats just me. Är ju blond naturligt så vågar inte riktigt ta steget att göra något med det. I play it safe. Gjorde det dock lite mörkare i en "macadamia"-blond färg för att hårbotten och toppar skulle komma närmare varandra färgmässigt.


Me and my precious


Eskilstunaparken

I onsdags förra veckan så var vi som tidigare sagt på Eskilstunaparken med Bernt, Emma, Julia, Malin (syster), Kenny (bror), Julia nr2 och Fredrik. Vi gick runt i regnet och tittade på alla djur som vågade sig ut i det dåliga vädret. Jag och min kära syster försökte dokumentera i bild så gott det gick. Önskar dock att jag hade haft ett bättre och längre zoom-objektiv då alla djur inte direkt kom fram till glasrutan :(. Bilderna är blandade från min och systers kamera så jag kan inte ta åt mig all ära **

Jäkla sötnos! ↓














Vi är många fotografer i familjen ↑

Höstsnygg!

Det kommer jag definitift att känna mig i dagens fynd! Jag och mamsen strosade en stund i Farsta C innan vi åkte till morfar. Detta kom jag hem med:


Dagens middag:



Det är inte ofta jag lagar kött. Men idag blev det ugnsstekt fläskkarré ingnosad i kanel, rosmarin och honung. Köttet serverades med grönsaker först stekta och sedan kokade i buljong samt sås gjord på skyn, äppelmos och ris. Det blev en riktig hitt och Martin sade att det var det bästa jag någonsin lagat :)! Kul! Men jag gillade det dock inte särskilt mycket så M får matlåda hela veckan (jag och kött är inte en bra kombo **).


Nu ska jag färga håret...


Ni får se resultatet i morgon...


How do I look?

Haha, satt och lekte lite i Photoshop och funderade på hur jag skulle se ut i mörkt hår :P.


London : Madame Tussaudes

I fredags gjorde vi nästan hela London och däribland var vi på Madame Tussaudes. Tyvär så var det så mycket folk att man knappt kom fram (så var det inte alls sist jag var där). Men vi lyckades ta oss runt och ta en del bra bilder på vägen. Vissa av vaxfigurerna är klockrena medans en del andra är sisådär. Se själv:

Jennifer Lopez & Christina Aguilera


Nicole Kidman & Johnny Depp


Brad Pitt & Angelina Jolie. Denna bild blev tyvär bakifrån då ni ser hur mkt folk som trängdes just där.


Robert Pattison var okej men Mel Gibson var faktiskt dåligt avbildad.


Helen Mirren & Tom Cruise var riktigt bra


Kate Moss (mindre bra) & Sherlok Holmes (Robert Downey Jr)



James Bond (Daniel Craig) & Jim Carrey


Bob Marley & Michael jackson


Tony Blair & Barack Obama


Riktigt bra dockor av Amy Winehouse & Britney Spears


Mitt nästa köp:



Linn 22år idag!


Ny bryggare...


Rött är höstens svarta


London : Oxford Street

De största/mest kända shoppinggatorna i London är Oxford- och Regent Street. Oxford Street kommer man till lättast genom att åka till Oxford Cirkus och Regent Street sträcker sig från Picadilly Circus upp mot Oxford Street. På Regent Street ligger de lite dyrare butikerna och Oxford Street bjuder på butiker för alla plånböcker. Affärerna tar aldrig slut och det räcker inte ens med åtta timmar på stan för att hinna igenom en bråkdel av utbudet - vi vet... Det som är roligast med shoppingen här är att det finns ett enormt antal butiker och kedjor som inte finns hemma. Här finns bland annat COS (H&Ms finare kedja som ännu inte nått Sverige), Primark (Englands svar på H&M), Marks & Spencer, Liberty, Harrods, Dorothy Perkins, Next, Warehouse, Gap, Agent Provocature, Tezzinis, Massimo Dutti, Pink, Hacket, Ted Baker, Clarks, Unicklo och Office m fl.

Det är även en fröjd för ögat att promenera i dessa kvarter, även om det är extremt mycket folk. Byggnaderna är fina och det åker en  heldel lyxåk på vägarna här. Vill man dra sig undan en stund så ligger SOHO innanför dessa fina fasader. Här kan man lättare hitta ett mysigt café och mindre butiker om man inte vill trängas ute på shoppinggatorna. Ett shoppingparadis med något för alla. Dock inte för er med torgskräck. Jag kan rekomendera att åka hit under lågsäsong eller på en vardag. Helgerna är Galna.









London : Hotellet

Vi bodde på Renaissance Chancery Court Hotel på 252 High Holborn i centrala London. Lämpligt nog bodde vi i rum 252, lätt att komma ihåg då det var samma som hotellets adress :). Hotellet hade ett mkt bra läge nära shopping och kommunikationer och det var väldigt fint. Byggnaden med sitt stora torn och fina fasad var imponerande och inredningen var väl vald. Här bor man mer än bra och servicen var inte att klaga på. Det enda var frukosten som var himla dyr, 25£ per gång, närmare 300 svenska kronor. Vi åt aldrig på hotellet för det finns en mängd olika caféer på stan att välja på. Däribland Costa, Starbucks och Pretamanger. Vi betalade 3500:- per person för flyg med Norwegian från Arlanda till Gatwick + tre nätter på hotellet och vi bokade resan på Flygvaruhuset.se.







London : Shopping



Här kommer min shopping från London: två t-shirtar, två långärmade bomullströjor, en plommonlila tröja, en grå kashmirtröja och en sjal från Uniclo, en blommig klänning från Miss Selfridge, ett blått linne med dragkedjsdetaljer från Top Shop, ett par svarta skinnskor från Clarks och en plånbok i rött skinn från Ted Baker. Jag känner mig riktigt nöjd med alla mina köp och det är plagg jag verkligen kommer att använda.

Mest nöjd är jag nog med klänningen (som var ett väldigt spontant köp) och plånboken (som är värd mer än jag någonsin kommer att ha i den :P). Den gråa jackan är inte köpt i London nu under resan (den är från Asos) men jag tyckte den passade så bra med den nya klänningen att den fick vara med ändå.

London : Torsdag

I torsdags gav vi oss iväg till England och vi startade semestern med öl och tilltugg på Arlanda. Resan gick bra förutom att vi hade ett dampbarn framför oss på planet. Vi överlevde resan ändå... När vi kom fram till flygplatsen i Gatwick så tog vi expresståget in till London och Victoria station. Där köpte vi Oystercards (acess-kort för tunnelbana, buss och spårvagn) och åkte sedan till hotellet som ligger i Holborn. Vi insåg snabbt att det var ett bra läge att bo på då det är mitt i stan och nära till det mesta. Bara runt en kilometer till Oxford Street (=shopping). Vi packade upp lite och sedan gav vi oss ner en sväng på stan för att spana in omgivningarna. Det är mycket skumt folk i London. Alla går på afterwork och hänger på trottoarerna. Vi checkade in bygget av nya Apple Store och åt Burger King.



Bring me that horizon...



Haha, hur fasen kan man bara kräva "some experience". Betyder det att man har kokat pasta innan eller att man bara har ett "brinnande intresse" för matlagning... Denna restaurant åt vi inte på.

Veckan som gått

I veckan så har jag fikat med Linn och nu de senaste dagarna så har vi varit på landet med hela tjocka släkten. I går så var vi på Eskilstuna-parken med syrran, lillebror, Julia, Fredrik, Bernte och flickorna. Det spöregnade typ tills vi skulle åka hem då solen sken som aldrig förr, men jag är inte förvånad över det... Vi hade i alla fall jätte trevligt och här kommer ett litet utdrag från veckan. Fler bilder kommer senare...

...FÖR OM EN TIMME DRAR VI TILL LONDON!





↓ Julia hittade en liten groda:


↑ Kenny och Fredrik var lite väl stora för båten, men eftersom personalen inte visste maxvikten på dom så fick dom hoppa i ändå :P. Jäser över kanten :P...





↓ Malin kammade hem största vinsten! B hade inte samma tur...





HA DET GÖTT HÄR HEMMA! SEE YOU SOON! * *

På tordag åker vi!




Förberedelser

Inför Håkans 60-års fest, som vi hade i lördags, så hade vi en del att förbereda i fredags när vi kom ut. Som att bygga ihop stommen till partytältet (in case of swedish summer = rain), busa och fota så klart ;).






RSS 2.0