"X Files"

Vi var nyss hos Plåten och såg på "X Files". Helt ok men bara värd att se en gång...



Fatima 25 år!

Dagen började som sagt med brunch :)


Fatima la Primadonna beställde in ett helt fruktfat :P


Härlig dessert i miniformat. Chokladmouuse och smoothie
serverades i små shot-glas :)

SINGSTAR & PARTY PÅ KVÄLLEN











Alla drog sitt strå till stacken när det kom till att baka tårta :)






Nasty girls! En återkommande pose - a classic ;)


Pauli & Parisa


Skål!



 * VINET FLÖDADE BOKSTAVLIGT TALAT *


Någon hade lagt en bok i kylskåpet...

GRATTIS FATIMA!



Förlåt kära familj!

Jag vet hur mycket ni värdesätter en julafton med hela familjen samlad och jag vet att jag sviker er i år igen. Men hoppas ni vet att jag kommer sakna er och tänka på er när jag plumsar i havet med en kall sigha på juafton ;)

Jäkla demonstationer!

Som hela världen vet är Bangkoks flygplats stängd och vi kommer inte dir som tänkt på måndag :(.  Är så jäklans typiskt när vi har gått och längtat i 11 månader på den här resan! Nu är läget i alla fall så här: vi har avbokat den 1a resan och bokat en ny via Apollo. Så resan blir av! men inte förrän den 5e december. Så vi åker altså om exakt en vecka och till Phuket istället för till Bangkok. Det tråkiga är bara att vi missar vistelsen på White Sand Hotell i hua Hin som vi bokat och fullbetalat den 2a - 5e december pga det inställda flyget. Känns ju trist, inte för pengarnas skull men att man ställt sig in på en viss rutt och planerat hela semestern. Blir helt enkelt nya planer... Hoppas bara att vi kan skjuta fram vår vistelse på Ko Tao där vi ska dyka eftersom vi sett fram emot det mest. Annars får vi bara hoppas att det finns plats för oss i alla fall så får vi lägga till lite extra. Resrutten blir som sagt annorlunda då vi flyger till och från Phuket, men vi kommer ändå åka till Bangkok eftersom vi har bokat och betalat hotell där 18e - 22a. Efter det får vi ta oss ner till västkusten igen och sedan flyga hem därifrån lördag den 27e.

Vi kommer i alla fall iväg!

Från Stockholm, Arlanda 14:05
Framme i Phuket  06:55

Från Phuket 27/12 10:50
Framme i Stockholm 16:25




Var och åt lunch med Mallan idag, hälsotallrik blev det. Smaskens! Sedan tog vi en sväng på stan och jag hittade supermysiga byxor på halva reapriset och en perfekt partyväska ;). Okynnesshoppade lite... Men vi gjorde nytta också, fixade presenter till Fatima som fyller 25 år på måndag! Kan inte säga vad det är, med det är bra ;)

Blir brunch i morgon kl 12.00 på Radisson och sedan vino-fino + singstar i morgon kväll för att fira kvinnan, måste nog stämma mitt höga C och värma upp lite...




Sedan åkte jag hem till kära mor min för att servera min lillebror lite Pantoloc jag köpte med mig från Apoteket. Han har ärvt storasystrarnas oroliga-mag-besvär tror jag minsann... Sedan var jag och mamma tvugna att hämta en penicilinkur till Håkan för han är dålig, jordens tandvärk... Usch och fy! Stackars lilla familjen.

Pappa har det bra han, strosar på julmarknad i Tyskland med gubbarna och dricker bira ;).

Efter det bar det av in till stan igen för att träffa Linn. Blev lite fika med Mambo Jambo te på Bueno Bolero (nej vi har inte hittat något nytt ställe än...) och även vi fönstershoppade lite. Köpte dock ytterligare en sak fast jag inte ska göra av med pengar: en ny kalender!!!! Alla som känner mig bra vet att det är en av mina käraste och viktigaste ägodelar! Alla borde ha en ;). Blev självklart en från Ordning&Reda! Dom hade 20% rea, perfekt!

Mamma! Stryk den från min önskelista ;)
( Ja vi håller på med sånt, en tradition från de unga åren :P)

 Hårdplast med plastfickor fram och bak så man kan göra sin egna design med bilder och fotografier. Sedan åt vi en härlig cheeseburger-middag på Burger King vid plattan( känns ju lagom bra när dagen började exemplariskt med en hälsotallrik... :P).

     

För att påminna mig själv om denna dag, all panik, ångest och magont så måste jag bara
lägga ut en bild som inte många kan relatera till just nu, orkar inte heller dra hela historien,
men de har mycket stor betydelse i just denna stund och en dag ska ni alla förstå :P

  

Om ni undrar varför jag är mer uppbokad än vanligt så är det baraför att
JAG TRODDE VI SKULLE ÅKA PÅ EN DRÖMSEMESTER PÅ MÅNDAG 
BUT APPARANTLY NOT
!
och jag har därför tryckt in så mycket som möjligt i helgens schema för att hinna träffa alla.

* *


Mycket bra text att reflektera över



My best friend gave me the best advice
He said each day's a gift and not a given right
Leave no stone unturned, leave your fears behind
And try to take the path less traveled by
That first step you take is the longest stride

If today was your last day
and tomorrow was to late
Could you say goodbye too yesturday?
Would you live each moment like your last
Leave old pictures in the past
Donate every dime you have?
If today was your last day

Against the grain should be a way of life
What's worth the prize is always worth the fight
Every second counts 'couse there's no second try
So live like you'll never live it twice
Don't take the free ride in your own life

If today was your last day
and tomorrow was too late
Could you say goodbye to yesturday?
Would you live each moment like your last?
Leave old pictures in the past
donate every dime you have?
Would you call old friends you never see?
Reminisce of memories
Would you forgive your enemies?
Would you find that one you're dreamin' of?
Swear up and down to God above
That you finally fall in love
If today was your last day

If today was your last day
Would you make your mark by mending a broken heart?
You know it's never too late to shoot for the stars
Regardless of who you are
So do whatever it takes
'Cause you can't rewind a moment in this life
Let nothin' stand in your way
'Cause the hands of time are never on your side

If today was your last day
and tomorrow was too late
Could you say goodbye too yesturday?

Would you live each moment like your last?
...
If today was your last day



"If today was your last day" Nickelback


VILKEN PANIK

Herre gud! Har aldrig haft sån ångest som igår och idag!! Thailandbiljetterna har vart spårlöst borta efter flyten, men nu när jag lugnade ner mig lite och inte bara tokröjde hela lägenheten i panik så hittade jag dom!! I ett födelsedagskort! Vilken jävla tur! Hittade passet i morse efter att jag drömt om var jag skulle leta :P, mitt undermedvetna försökte ge mig en knuff i rätt riktning * *. Hallelulja moment! Så nu kan jag fokusera på packningen och hålla alla tummar att flygplatsen i Bangkok har öppnat tills på måndag, vore ju grädden på moset om vi inte ens kan lyfta från Arlanda pga demonsatrationer där borta. Hade hellre sett att det skulle vara protester där om tre veckor, gör ju inget om man inte kommer hem :P. Men nu är det som det är och vi får hoppas på det bästa helt enkelt!! Om alla håller tummarna och jag ger mig själv 1000 lyckosparkar i arslet så kommer det nog att gå!

               

Viktigt med skydd

Solskyddsfaktor och anat bra-ha till resan har införskaffats idag.
Jag blev nästan 500 kronor fattigare :P...






Nu har jag allt för kropp, läppar och förhoppningsvis får själen sitt under semestern ;)

Vattenhus :)

Vi har beställt ett vattenhus till kameran så vi ska kunna fota när vi dyker och badar. Älskar sånna bilder, man ser så jäkla muppig ut med cyklop och simfötter :P. Har tidigare bara använt dåliga engångs-undervattens-kameror så det här kommer bli en ny kul upplevelse!

Snart ska jag ner i centrum och hämta ut paketet från Resklar med prylarna som jag har beställt. Tänkte dra iväg till Friskis en sväng också men jag börjar känna mig lite stressad nu... Fortfarande massa grejer som skall införskaffas och personer man ska hinna träffa innan vi åker. Finns nästan inte tid för allt! Ska träffa pappa ikväll, ev Tony & Maria i morgon, mamma & Håkan på torsdag, Linn på fredag, tjejerna på lördag (heldag) och syster + mamma på söndag. Är som vanligt helt fullbokad :P. Vill ha tid att träffa Jenny också, måste ringa henne senare idag...Vill ha tid för min älskling också, det är tight, men vi har ju tre hela veckor framför oss <3

Resrutt - Thailand

Snart är det dags, bara en vecka kvar! Kan inte beskriva hur skönt det ska bli att få åka till värmen nu när vintern är här. Visserligen älskar jag snö och mys nu när det är dags att förbereda inför julen, men man säger ju inte nej till en härlig solsemester ;). Här nedan är en karta över den rutt vi har tänkt oss. Som ni ser så ska vi besöka Bangkok - endast första dagen, Hua Hin 1a - 5e dec, Ko Tao 5e - 10e, Ko Samui 10e - 14e, Krabi 14e - 18e och sedan så flyger vi till Bangkok från Krabi den 18e och avslutar sedan resan där för lite shopping ;).
Den första december lyfter vi från Arlanda 09.45 och kommer hem den 23e vid samma tid.


Fredag hela dan!

Alla normala vanliga människor längtar ju vanligvis efter helgen - dvs om man inte ska jobba... Känns så jävla trist när alla snackar om vad som ska hända i helgen och hur skönt det ska bli att vara ledig när man själv har jobb att pina sig med fredag, lördag, söndag och måndag innan nästa sovmorgon kommer. Usch och fy! Vet att jag inte är ensam om att jobba helg, men det känns ändå not ok. Fredag kväll 15.50-20.30, lördag 10-18.30, söndag 10-18.30 och sedan mördarpass på måndag 10.45-20.45. Ja nu är jag gnällig, men vad fan... SNART LIGGER JAG PÅ PLAYAN! SÅ DET SÅ!

Var på en mysig lunch med mina tjejer idag i alla fall. Vi smaskade i oss varsin sallad på café 60 och snackade om allt mellan bauhaus och pojkvänner som vanling :P. Hade ett litet tillskott med oss idag, Elins lilla Tuva på ca 1,5 år, en riktig ängel. Helt plötsligt var hon bara borta men vipps så kom en av servitörerna bärandes med henne som om det var hur normalt som helst :P. Fullservice ;).




Åkte sedan till mamma (för ovanlighetens skull :P) som så snällt lånar ut sin bil till mig i helgen! Finns inget bättre än att börja rulla hemmåt, slå på stjärtvärmen och ratta in stereon på en sjysst kanal * * BEKVÄM

Blev sedan en mindre händelserik kväll på jobbet. Som tur var hade jag kul folk med mig ute i driven, annars hade jag nog lagt mig ner och självdött... Tackar min gulliga Yassin att han broderligt delade en kitkat och en lion med mig som ett litet ljus i mörkret :P. Får se hur många minus det blir ute i blåshålet i morgon då - NÄ FY SÅ NEGATIVT :P !

(GUD VAD JAG SKRIVER MYCKET I DETTA INLÄGG DÅ...)

Åkte sedan hem till mamma igen! Min kära syster och hennes boytoy var på middag och bartömning som det så snyggt löd i deras inbjudan :P , så eftersom det var på vägen hem finns det ju ingen anledning att inte titta förbi och trycka i sig lite grönsaksdipp och nachos med ost (middag).

TIME TO GO TO BED. SEE YALL TOMORROW.

Julklappstips till familjen

Nu har jag fått några förfrågningar om vad jag önskar mig i julklapp, här är några tips utöven pengar ;) :



PRESENTKORT PÅ ID BARE MINERAL MAKE-UP. FINNS PÅ ÅHLÉNS CITY.



KATY PERRYS ALBUM



SONY ERICSSON C905 ;)



ALLA NICKELBACK ALBUM. DÅLIGT ATT JAG INTE REDAN HAR DOM...
  • All the right reasons
  • silver side up
  • curb
  • The long road
  • Dark horse
  • The state

 

Nya vanor och ett födelsedagsbarn

TRÄNING

I  morse var jag och Mallan på spinning och core på Sats Telefonplan och sedan köpte vi med oss wokad kyckling med extra grönsaker och satt hema hos Malla och mös en stund. Det var såå jäkla skönt att träna och svettas lite! känner mig supermotiverad och sugen på att komma igång med träningen! Blev en hårdstart, denna vecka har det totalt blivit fem pass vid tre träningstillfällen. Hell yeah! Vill tacka Malin för inspiration! Nu ska även kosten bli bättre, ska försöka dra ner på kolhydraterna och köra lite mer protein och grönsaker. Ska börja med en omelett med keso och tomat i morgon till frukost ;).

FÖDELSEDAGSBARNET

Två trötta vänner satt ikväll på ett café, fikade och snackade skit. Fira ordentligt får vi göra en annan dag då det finns mer energi. Tyvärr så har hennes present inte dykt upp än, har beställt en kul grej på nätet s vi får se när den behagar att dyka upp... Hon fick i alla fall ett fint 3D kort med en halvnaken snygging som poppar upp ur en tårta, dock var hon besviken att det inte var på riktigt :P. Men lugn, jag har eventuellt en date på gång till min kära vän - Henrik 22 år :P...





GRATTIS PATRICIA!

FÖR DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR PATTYS FÖDELSEDAG

 HURRA HURRA HURRA!


Till resan:

Beställde hem lite smarta prylar från Resklar igår, en midjeväska som sitter dold under kläderna (säkerheten först :P) och ett set med packväskor, älskar ordning och reda!, så man lätt hittar och håller ordning & reda i ryggan ;).





Funderar även på att köpa ett vattentätt fodral till kameran:



Spinning!



Ska på spinning med Mallan snart på Sats i Telefonplan. Ska bli skönt, var ett tag sedan jag körde ett spinning... Hittar inte min silikonsadel dock, känns inte vidare kul då en ovan stjärt lätt känns öm efter ett pass :P. Men jag känner mig laddad, har fått tillbaka träningslusten! Det enda som stoppar mig lite nu är den jävla träningsvärken, kan knappt böja armarna efter skivstångspasset i förrgår :P. Men då vet man att man lever!

O.N.S.D.A.G

Skön dag på jobbet: 9-12.30, ah ;). Kom bara in för att täcka för några som var på utbildning. Skulle sluta tidigt så jag skulle ha tid att åka till tandläkaren - men de ringde mig när jag var påväg till jobbet och avbokade min tid, känns ju lagom kul när man var mentalt inställd på den lilla operationen. Det blir inget innan Thailand för då kanske det inte hinner läka, känns ju inge kul att dra på semester och inte kunna njuta av god mat och dryck... Får se när man får nästa tid...

SNART ÅKER VI TILL THAILAND BARA SÅ ALLA VET!

Ett litet ps till alla berörda av ämnet: Patricia fyller år i morgon!!



Trött i kropp och själ

Var och tränade med Mallan på Sats igår och efter det åkte jag ner till landet i den svarta natten för att möta upp pappa. Kom hem runt 23 tiden och var helt slut, hade fortfarande huvudvärk när jag vaknade vid 03.00 denna morgon...Kanske fick 1-2 timars sömn denna natt, vaknade och rullade av & an hela tiden. Kändes ju extra bra att öppna denna morgon, gå upp 04.20 och ta tuben runt 05,12...

Tog i alla fall ny krafttag efter jobbet och åkte till Fridhemsplan för att svettas på ett Skivstångspass på Friskis. Känns ju alltid skönt efteråt när benen knappt bär en ;).

I morgon ska jag till tandläkaren och operera bort min visdomstand, börjar bli lite nervös men får hoppas att det går utan större smärta. Vill ju vara hyfsat fräsch så jag kan luncha med mina tjejer på fredag :).

Ps.

Måste ju bara tillägga att jag fick 359 poäng på bowlingen i lördags, 3 serier, rätt nöjd :P. WINNER!

S.A.T.S

Nu ska jag strax åka och hämta Mallan. Vi ska träna ikväll, först blir det Mallans! pass och sedan core! Hell yeah!

Söndag

I dag vaknade vi sent, klockan 11.25 för att vara exakt. Det var Mallan som ringde och ville ses över en fika. Haha, men jag var riktigt trött i morse :P. Har ju vart party och sena kvällar hela helgen. Vi har i alla fall haft en trevlig söndag. Först så var Nille här och hjälpte oss att installera en dimmer till vardagsrumslampan och sedan blev vi medbjudna på en liten fotbehandling tillsammans med Elin, Nille och Elins syster. Vi fick peela och smörja våra fötter med Aloe vera, så nu är de som nya :P. Var en lite annorlunda aktivitet. Sedan åkte vi hem till pappa på middag. Det bjöds på fläskytterfilé, pommes, bea och sallad. Ett riktigt lyckat och mysigt avslut på veckan :).

Bowling!

Det blev discobowling vid Gullmars med gänget igår.
Sedan drog vi vidare till Imperiet i Skanstull och drinkade.


Martin fick Strike!






Bullen kör hårt ;)


alla medel är tillåtna :P


En av mina favoritdrinkar : Lemon vs Raspberry
Från Imperiet

Bilder från gårdagen :)

Det hände mycket igår. Som sagt var mässan bra och här nedan är ett smakprov från en av utställningarna. Sedan lagade jag mat tillsammans med mina tjejer hamma hos Madde i hennes nya studentlägenhet. Vi fick sällskap av två grabbar som bor i samma hus. Vi kollade på Idol och sedan lottade vi ut fördelningen av årets julklappar, vi har en liten Mini-Jul varje år. Vem jag ska köpa till är en hemlis ;). Det bar sedan av till Mosebacke med Mallan för att kolla in Pers spelning. Där träffade vi Madde, en fd kollega från Bauhaus och folk från Bauhaus i Länna. Skäms nästan att säga det - men jag blev skitfull på två öl och ett glas vin! Fy alltså. Som mamma brukar säga: -Du är ju i alla fall billig i drift. Jo det kan man ju lugnt säga... Skyller på en lång och mödosam vecka :P. Kom i alla fall hem ordentligt och vilade en stund på vardagsrumsmattan för att hämta lite krafter, orkade ta mig till madrassen och vila lite till mellan Martin och Bullen :P. Fy vilken tröttmössa * *


Foto av Åsa Tällgård


Lunch:Smoothie!


Jag och syster


Maddes granne, Christina, Mirre, Linn & Madde


Per rockade!





Mallan och Madde



DANS & ÖL!



OVER AND OUT

It's Friday!

Fredag & ledig!


Kom nyss hem till mamma efter Fotomässan i Älvsjö. Det var skitbra utställningar och visningar (bilder kommer snart). Blev lite sugen på att köpa en systemkamera, men ekonomin tillåter inte just nu. Man får spara helt enkelt ;). Ska snart åka vidare till Flemingsberg där det blir middag hemma hos Madde. Vi ska mötas upp och handla tillsammans, just like old times. Sedan bär det av in till Södermalm och Mosebacke. My male friend Per spelar i bandet Loveman som har en release-spelning där ikväll. Får sällskap av min Kära Mallan!!



Mattes finaste!



* Shrek *

Katy Perrys nya *



"Hot'n'Cold"

Kvällsmys


Lagade nyss en härlig middag med kyckling, sallad, bulgur och keso. Toppade det med att bläddra i nya Cosmopolitan som damp ner i brevlådan idag. Tyvärr så blir det inte mys så länge till, ska ner i tvättstugan om 3 minuter. Ingen rast, ingen ro ;).


Ingen ordning alls...

Gick upp vid 04.20 för att gå till mitt härliga arbete. Självklart, bara för att jag öppnade själv i morse, så var två av mina tjejer hemma och vabbade - VårdAvBarn! och sedan så stämde inte bokföringe helt, Lucky me! Och Ingen kunde komma in oh jobba... Tur att Mallan ringde och stillade mina nerver, annars hade jag fått en liten tår i ögat :P. Så efter några timmar ensam i infon kom äntligen Linda! Sedan var det mer eller mindra kaos hela dagen, raster skulle bytas av men det är lättare sagt än gjort när man inte har personal. Speciellt när den so ska byta av raster kommer försent :P PIK!Blev ju bra till sist i alla fall, fick jobba över men det är sånt man får ta ibland. Kan vara positiv idag för att jag har en ledig helg framför mig. I morgon blir det Fotomässan med syrran och middag med tjejerna.

Är lite faschinerad över våran post idag, den hade glidit över hela hallgolvet och var påväg in i köket, impressive :P.


Morgonpromenad

Har sovit hemma hos mamma i två dagar under inventeringen på jobbet. Vi fick lite tid att träffas och jag fick möjlighet att låna bilen :). Two-in-one - hur bra som helst. Hon har skämt bort mig med underbara frukostar - inkluderar bland annat yoghurt, ostkaka, pålägg i massor och färskt bröd! - och mys på kvällarna. MAMMA ÄR BÄST!

I morse innan jag åkte till jobbet var jag på morgonpromenad med min lilla Shrek. Det blev en sväng om i krokarna och sedan lite mys innan jag gick. Tog den här härliga bilden (gillar siluetter) :



* *

07.00-23.00

You know what I'm talking about - Inventeringen! Herre min skapare! en hel dag instängd på jobbet med ett mål - att räkna ALLA varor i hela butiken. Det bjöds på mat, dryck och godis i mängder för att vi skulle hålla skenet uppe. Som tur var blev det ingen övertid men man är ju helt slut nu ändå. Värre än ett träningspass värker det i leder och muskler efter en heldag på betonggolvet... Känner mig helt mörbultad. En rätt kul dag ändå som man sent glömmer men samtidigt inte ser fram emot igen...

Kvällens film:


Kul och sevärd men inte en tiopoängare.

Min natt

Sov hur dåligt som helst natten till idag. Martin var ju ute och slarvade på stan och jag kunde inte sova, skitjobbigt. Man går upp och kissar, kollar mobilen, kollar klockan och till sist känns det som man blir helt knäpp om man inte får somna... När jag väl slumrat in kommer <3at hem. Stinker av kvällens konsumption av Minttu, öl och grogg gör han och dundrar upp i sängen 05.58...och jag skulle gå upp 06.20. Det var dom sista sköna minutrarna... NOT!

Måste bara tipsa om min systers blogg där kampen mot extra kilona har börjat. Följ hennes resa på rundblirsund.blogg.se och bli inspirerad ;)

Helgen:

I lördags blev det fika, middag och mys på stammishaket Bolero vid T-centralen med Patty. Vi satt där i tre timmar och pratade om allt mellan himmel och jord, en skön kväll helt enkelt.


Gillar de gröna mattorna som sitter som dekoration på väggarna!
Härlig och annorlunda effekt ;).



(kan inte låta bli att pilla med alla bilder i photoshop :P)


Helt troligt! Jag har lärt mig dricka te!
Kan starkt rekomendera Mambo Jambo, ett svart te :)

* *

"Burn After Reading"


Kul film med knasig story. Dom driver med "the american dream".
Sevärd och udda.



Hello fish!

I dag gick jag upp tidigt för att hinna göra lite nytta.
Var på vårdcentralen med min kära syster och flickorna:




Det är skitkul med akvarium ;)

och sedan skulle jag hem till pappa - men hade glömt nycklarna.
Så det var bara att åka hem igen...

Alla som inte var där missade något!

3 DOORS DOWN



Hur bra som helst, synd bara att ljudet inte var på topp
under hela konserten men det var skitbra ändå!
Bra band, skithärligt sound, bra rock och förstaklassig underhållning :)!
Trumpinnar, plektrum och till och med sångaren hamnade bland publiken ;).







I kväll!


Klockan 19.30 spelar 3 Doors Down på Arenan och vi ska dit,
synd att <3at är dålig, men det kan inte hjälpas.

* *

And here they are <3

* PAULA & MALIN *


Blev en hälig lunch - kycklingsallad :) Mmm. Paula berättade om New York & visade bilder
och så fick jag och Malin varsit par fiina örhängen, Tack Pauli!


(Tråkigt med dåliga mobilbilder...)


Paulas provisoriska lur - blir så om man slår in fel pin-kod föör många gånger :P

Date med mina tjejer!!


Ska snart åka och luncha med Pauliina och Mallan vid Fridhemsplan - Bagels is a sure thing ;). Måste bara göra mig i ordning först, man kan ju inte gå ut ovårdad :P

Nu : Dexter


;)

Bandit Rock Awards



Är skitsugen på att köpa biljetter till Bandit Rock Awards på Tyrol,
 den 30e januari 2009! Stained och Shinedown spelar :)!

NÅN SOM VILL FÖLJA MED?



Stained - Right here <3

* *

Fredag:Idol - Lördag:Halloween - Söndag:Quantum Of Solace

FREDAG

I dag lämnade jag nycklarna till hallandsgatan och köpte nya vinterstövlar :)



På kvällen var vi på fredagsfinal i Idol







LÖRDAG

Patricia köpte en digital systemkamera
NIKON D60



HALLOWEENFEST HOS MALLAN!


vita & svarta linser




Hanna, Mallan & Anna


Evil biatch


Fatima, jag, Anna & Mallan


Pussgurkorna Anders & Mallan samt Miss Patty & Hanna


In action: Fatima & Parisa!


kvällens värdinna ;)




Hot Miss P


Lagom bra att ha en påse vitt pulver i väskan en partyhelg som denna...
även om vi vet att det är koksaltlösning till piercingen :P



trötta ögon efter en kväll med linser, my first time ;)

THE END OF THE NIGHT



SÖNDAG:

QUANTUM OF SOLACE
på Heron City med Håkan, Kenny & Martin




HOT HOT HOT



* *

RSS 2.0