alla är sjuka :(

Pauli har en nerv i kläm i armen och ska opereras snart. Vad trist att bli sjukskriven och sedan semester på det,  sju veckor ledigt...! Ah! Fatima har muskel och ledinflamation i armen och ska gå gipsad i två veckor - högerarmen dessutom :P. Elin har ont i sin lilla mage och är hemma sjuk. En allergi tros det vara... Buhu, mina stackars tjejer :(!

I morgon ska jag skjutsa storasyster till jobbet på morgonen. Sedan ska jag möta Fatima i Skärholmen och vi ska tvätta bilarna ihop hemma hos pappa, eller snarare jag ska tvätta bilarna med tanke på hennes gipsade högerarm :P... Sen får vi se vad som händer :). Ska ju bli superväder i helgen så hoppas att fredagen är inkluderad i den prognosen :)

wie

Fick nyss en superfin skjortklänning från Boomerang av <3at. Stl 36, satt som gjutet!! Tack älskling! (bild kommer)

Nästa sak att se fram emot:


vårruset

Tiden blev 35 minuter för 5 kilometer men hade gått lite fortare om det inte var så att 2000 pers före blockerade vägen... Många 60+ som gick tre i bredd, inte kul för oss som ville förbi...! Vi var runt 20 pers och alla tog sig igenom :P. Efteråt fick vi påsar med pick-nick från Änglamark. Det bjöds på mycket gottis som belöning :). Tack till alla tjejer för trevligt sällskap och för att ni, Elin och Pauli, tog hand om mina saker <3!


Vi var inte ensamma vid tunnelbanan...


Elin!


Elin hade sin lilla underbara Tuva med sig :)


Vi gjorde oss redo med företags t-shirt och plakat!


Det är så här de stretchar i Norge...


Gro önskar Sanna lycka till...


Här hoppas det på uppvärmningen, körde en egen variant :)


Brudarna från Badrumsvärlden hängde på.
Här har vi Cattis, Maja & Lina.


Elin & Tuva hade egen uppvärming med dans <3



Inte från min bästa sida men jag bjuder på den...


Innan loppet. Jag är nere i högra hörnet (på knä).


Peter Siepen, i en lika härlig outfit som vanligt, var värd vid starten.


Efteråt mumsade vi i oss en välförtjänt "middag".


Gruppfoto efter målgången. We made it! Bauhaus Bromma!
(Jag i grått liggandes till vänster...)

Tackar Hanna för lite bilder jag snodde på Facebook :P. Love you!
Skitkul kväll förrutom regnet och snålblåsten.
Tack Vanja för att du arrangerade! Lets do it again next year!

Redo ;)

Dock ser vädret inge vidare ut...

Tisdag



Klockan 19 är det dags att ta sig an vårruset - 5km. Det ska nog gå bra :)

Var och handlade till oss och morfar idag. Himlans varmt var det, man är inte riktigt beredd på sommarvärmen så man klär lätt på sig lite för mycket. Skönt är det i alla fall - sommaren är här!!

Fick semester helgen 4-5 juli också när mamma och syster ska ha sin gemensamma 80års fest på landet. Ska bli skitkul! Tack till Aase som tog min helg ;)

Blev förälskad i en Adidas-tröja från Stadium idag när jag var i Farsta Centrum. Fanns i vitt också men det känns lite tråkigt, lite kan man ju sticka ut :P. Jag köpte den i lila/rosa och känner mig supernöjd. Köpte ett nytt träningslinne från Nike också. Behöver förnya träningsgarderoben lite känner jag.





ut i solskenet!

En timmes promenad/jogg ute i solskenet var underbart. Gick ut vid nio - klar vid tio -  och satte mig sedan för att njuta lite av solen innan jag gick in. Man vill ju jobba lite på sommarfärgen så att man inte är hopplöst blek när det blir dags för klänningar och shorts... Ska äta lunch nu och fixa matlåda så man får i sig lite middag på jobbet. Ska försöka åka lite tidigare så jag hinner handla också. Ska köpa "back to black" & "back to white". Färg som man använder i tvättmaskinen för att färga kläder, både svarta och vita kläder blir ju lätt dassiga och blekta efter ett tag. Kommer bli som nytt :)

Hittade en jättebra blogg för er som gillar modefotografi: aurorastudios.blogg.se. Skitduktig tjej!

"He's just not that in to you"

Typisk tjejfilm á lá Hollywood but I liked it!


Söndagen är inte en vilodag...

Jobb jobb jobb som vanligt. Lite spänning i morse när jag blev stoppad och fick blåsa vid Alvik. Dom står ju nästan alltid där på helgerna. Hatar standardfrasen: "Hur var det här då?". Ja, vad f*n tror dom när klockan är 08.15 en söndagmorgon och man ser ut som sju svåra år... Kunde i alla fall njuta av det soliga vädret i driven idag. Blev lite helgfika som vanligt. Känns nu i ben och fötter att man gått på hårt betonggolv i två år... Fy fasen vad det inte är skönt! Pauli och Miss patty introducerade mig för Promoes "Svenne banan" idag :P. Håller med, kommer nog bli en sommarplåga.


Lördag

Jobb hela dagen låång! Sista kunden gick 18.30... Free at last!



Här är lite bilder på Hotell Adina som vi ska bo på i Berlin :)!






* *

Nu blir det Robinson och sedan "The phanton of the opera" på tvåan :). Superbra film ;). <3at har köpt Ben&Jerry Strawberry cheesecake så det blir gottis i kväll!!

torsdag & fredag

Gårdagen bjöd på några timmar i tvättstugan och sedan en härlig latte på Bolero men Linn. Vi satt och snackade skit ett tag och gick sedan en sväng på stan. Fönstershoppade som galningar och jag föll pladask för en underbar bomullskjol från French Connection som jag tyvärr inte har någon bild på :(. Vit bomull med blå och ljusblå möster, mmme likey! Såg sedan den senaste "trenden" på sko-fronten, my godness! :



Stiletto-queen-de-luxe. Plastic fantastic fick nyss en ny innebörd. Inte nog med stiletterna så har den en jätte-platå... Självklart var det TopShop som visade upp dessa i sommarkollektionen. Dom har ju ofta en del udda saker till åskådning... Vi gick vidare en stund till och drömde oss bort på Åhléns Citys heminredningsavdelning för att se vad vi ska köpa till våra framtida bostadsrätter men balkong och sjöutsikt när vi blir rika. Linn lovade att köpa vad jag helst ville ha den dagen hon vinner på Triss, tack darling! Moccabryggare ligger högst i topp ;). I'll do the same for you!

Åkte sedan hem och njöt av några Sex and the city avsnitt, ligger på säsong sex nu. It will be over soon :(! Martin kom hem från landet och luktade brandbomb så det blev en rejäl skrubb för honom. Mamma hade skickat med potatiskroketter och kött till matlådan och det tackar vi för!

I morse var det extremt segt att gå upp. Har ju varit ledig i tre dagar så att då första dagen man är tillbaka på jobbet och att då börja 06.45 kändes tungt... Men det är över nu. Lite sovmorgon i morgon :). Svängde förbi mamma och Håkan efter jobbet. Martin hade grabbarna hemma så jag ville inte komma och crascha och lillebror hade kompisar hemma hos pappa. Blev bjuden på middag och lite mys. Hjälpte även till att leta och beställa lite möbler till vardagsrummet på Ikeas hemsida. Bara klicka på det man vill ha så körs det hem inom två veckor. Hur bra som helst!


Det blir byrån i mitten och två bokhyllor på vardera sida om den. Tvn ska stå i mitten på byrån och sedan en hylla mellan bokyllorna över tvn. Jag tror att det kommer bli bra. Älskar denna "Malm" byrå i "ek". Stilren med bra förvaring.

Tog en promenad på stan och handlade lite till mamma. Var en frisk och skön kväll. Tar åtta minuter att gå från mamma till Ringen, Skanstull.


Kom hem lite innan 22 och då var grabbarna i full gång med förfest. Satt och sippade lite på Sprite med limeskivor och en dos is ;). Man kan ha kul utan alkohol... Dom drog vidare till Imperiet för en snar timme sedan så nu är jag solo, är ju van vid det nu :P. Hoppas ni får en kul kväll!!

don't you worry about me

Jag hade åtta missade samtal och fem sms när jag kom hem. De sista var i en mer desperat ton som om jag gått under jord. Men så är det inte! Hade bara glömt mobilen hemma när jag åkte vid klockan tre och kom ju hem mitt i natten :P. Var inte direkt så att jag kunde åka genom hela Sverige - från Åkersberga och hem :P - för att hämta den. Men det har hänt ett par gånger den sista tiden så get used to it. Jag har blivit en liten slarvmaja...

en tripp till åkerberga




Kadi & Henrik har nyligen köpt ett jättefint hus i Åkersberga.
Ligger en bit från stan, vi såg en buss där det stod "Stockholm" på,
ojoj tänkte vi, nu är vi på landet :P. Haha, och Fatima var orolig att
det inte skulle finnas internet där. Oh god, vi är på vischan ;)


Henke var supersnäll och grillade till oss så vi kunde mingla och sitta och ljuga lite ;)


Fatima & Pauli


Mingel på terrassen




Kollade in lite folk på Facebook och utvärderade,
inga namn nämnda...






Vill tacka Lillian, Kadi, Henke, Fatima, Hanna, Annika, Paula & Lilli
för en trevlig kväll i gott sällskap. Det gör vi om!

till er som också väntar:

TRAILERN TILL DEN NYA TWILIGHT FILMEN : NEW MOON


myspys

Angels & Demons får inga höjdarpoäng. Den hade sina stunder och var påkostad men mycket mer än så kan man inte säga. Var overkill++ och det var full rulle från första minuten. Det kändes som dom hetsade genom hela filmen för att få med så mycket som möjligt från boken och bara tröck in scener som skulle vara med. Helt ok men ingen succé.

Desto bättre blev det hemma sen. Vi mös med lite bubbel och jordgubbar medan vi tittade på <3ats semesterbilder.




Lite shopping

Köpte lite nytt smink, en klänning/långt linne till Berlin och en guidebok idag :)




(öppen rygg)



Fick mitt startnummer till Vårruset idag :)



<3at hade köpt med sig ett stort fint doftljus till mig från Frankrike.
Röda bär, me like :)


vad händer i dag då?

Jo, det ska jag berätta! Nu ska jag till Coop och handla till pappa och morfar. Det skulle ha gjorts igår egentligen men när vi var mitt i shoppingen gick brandlarmet och vi var tvugna att lämna byggnaden. Kvar stod vagnen med alla våra grejer och vi fick tyvärr inte komma tillbaka in. Det hade tydligen börjat brinna i någon av lokalerna under så det var bara att åka hem. Så jag får helt enklet åka tillbaka idag. Pappas största besvikelse var att han inte fick med sig löken hem som var så himlans fin :P... Haha, som om det är en extremt viktigt grej.... Har lovat att åka till morfar också så att han får hem lite mat och gottis. Blir två flugor på smällen ;). Ska sedan in till stan och luncha med Pauli klockan 12. Får se vart vi hamnar. I eftermiddag ska jag och <3at gå på bio: "Angels & Demons". Ska bli spännande, gillade DaVincikoden så hoppas denna är  bra!



Pauli y yo!

18e maj

Vaknade tidigt och städade i köket, har känt mig extremt rastlös hela dagen... Åkte sedan hem till pappa för att försöka fixa undan alla saker jag kört dit och städade där också. När jag var klar vid halv tolv åkte jag en sväng till Kungens Kurva och tittade på kafebryggare. Finns ju allt fån 99:- till 3000:- klassen så det var mycket att välja på. Hittade en Mocca-bryggare som var fin och hade fått bra betyg, kostar: 1695:-... Inga pengar jag har lust att lägga på en bryggare just nu men får spara lite ;). Räcker ju egentligen med en rätt simpel men dom för ca 300kr känns si-så-där och en superdyr är inget för mig. Mellan är bra. Saknar en kopp kaffe när man är sugen och vet att jag kommer att behöva en pålitlig bryggare tills dess att vi ska börja plugga. Då är kaffe ens bästa vän ;).

Åt nyss en god lunch: kyckling med broccoli, lök, tomat, basilika och keso. Dags att åka till jobbet strax. Känns lika kul som vanligt när jag varit ledig helgen eftersom jag sedan är ledig tisdag, onsdag och torsdag denna vecka... Måndag kväll på jobbet känns ju inte särskilt lockande då. Pauli jobbar också kväll så hoppas det är vi två i driven! Ikväll när jag kommer hem är <3 tillbaka! Han är på flygplatsen i Barcelona nu :). Ska bli skönt att ha honom hemma igen, är inge kul att sova själv och jag hatar att vara hemma ensam. Dock så var det bara i torsdags och igår men ändå :P.

bikini season


Mallans pass

Mötte upp min kära Malin vid Medis klockan 15.40 och så gick vi tillsammans till Sats. Mallan skämtade om att det kanske bara skulle vara hon och jag på passet med tanke på det fina vädret men jag var övertygad om att det skulle vara en del folk. Haha, men så var ju inte fallet. Tre man starkt + Mallan själv. En tyst tråkmåns och en härlig gay kille som berättade stolt att han gick på en Nutrilett-diet och hade gått ner x antal kilo på kort tid och tränade två gånger om dagen. Dock är det kanske inte så bra att göra detta på endast 800 kalorier om dagen... Hm, good luck. Var i alla fall ett skitkul pass med mycket bra koreografi (detta säger jag inte bara för att vi känner varandra M!) och jag svettades som aldrig förr. Var nästan lite illamående mot slutet men när någon skriker "ett varv till" så kör man gärnet. Ingen idé att spara på energin man har kvar om man ändå ska åka tunnelbaba hem ;). Tack för ett bra pass darling. Det var värt fler besökare men vi skyller på vädret!

Vi kanske ska köra en old-school-dräkt nästa gång. Bara för att piffa till det lite ;)


Landet 15-17 maj



I fredags bar det av till landet. Håkan och jag köpte med oss blommor ut så det har planterats och gjorts fint nu till landet-säsongen :). Jag kom ut lite tidigare än de andra eftersom mamma jobbade men hann öppna upp lite och mysa en stund framför stugan innan dom kom. På fredagskvällen åt vi en god middag och spelade lite Yatzy samt plump. Lite penionärs-varning men det skiter jag i. Vi hade supermysigt ;). Mamma och jag hittade lite kul saker från Thailand, vem är snyggast:


 På lördagen tog vi några krafttag. Blommor planterades som sagt och bilarna blev tvättade och städade. Tvätta bilen är en av mina nya favoritsysslor ;). Den ska vara shinylicious!



Dock var det en totalmiss att tvätta mamma & Håkans bil innan våran lilla roadtrip till Stjärnhov (en liten håla där alla känner alla :P). Dom håller på att lägga ny väg så den gamla asfalten var borttagen och kvar fanns bara sand och grus att köra på...


Passade på att hälsa på farfar när vi var där. Han bor 1 minut från Percy & Ewa som vi var där för att hälsa på. Tog med mig en förpackning mazariner och två timmar senare ringde mamma och sade att det var dags att åka tillbaka. Är inte ofta vi ses så det är bara att passa på :). P & E följde med till landet. Tog det bara lugnt på kvällen och läste lite i nya :



Håkan har meckat med den nya uppsamlaren han hämtade på jobbet i fredags, superbra grej som suger upp allt gräs och fördelar det i två behållare så inte allt ligger kvar på gräsmatan. Han är så lycklig över den nya åkgräsklipparen <3




Låg och solade en stund i dag innan det var dags att åka. Självklart måste Shrek vara med. Han är en riktig kelgris <3.



Vid 13.30 var det dags att åka. Jag hämtade upp pappa nere hos min farbror i Åker innan det bar av mot Stockholm. Hade lite tidspress eftersom jag skulle hem och svettas på Mallans aerobic ;)

Var tvungen att ta en sväng vid strandvägen i Mariefred innan jag åkte, är så himla fint nu när allt blommar och solen lyser.


torsdagen

Jobbade 10.30-20.45. Hade helt tappat fattningen om vad klockan var på morgonen så när klockan var 09.45 - när jag skulle sitta i bilen påväg till jobbet- stog jag och scramblade ägg och mös runt i nattkläderna... Ah!!! Shit tänkte jag, fort som fan på med makeup och kläder. Matlådan ner i väskan och fort iväg. Problemet var ju bara då att jag inte ätit frukost och varit halv-vaken sen fyra-tiden då Martin gick upp. Mat! Rejsade ner till Donken för en frukostmacka och en stor latte. Det koffein-ruschen höll sig till sen eftermiddag ;).

 Stängningen gick helt ok, inget är väl smärtfritt :P... Hoppad runt lite under dagen mellan trädgård, driven och informationen så dagen gick relativt fort... Pauli var så himlans underbar som köpte en Festis "Guanabana&Pineapple" innan hon gick hem, my favourite :)! Jag behövde den socker-kicken! Efter jobbet gick jag och höll Annika sällskap som cheerleader under jobbets bandymatch. Har inte varit med någon gång ännu men det kanske kommer, spelade ju faktiskt i ett korplag i 1a ring :P...



Nu ska jag bara packa ihop mina saker och sedan ska jag hem till plastis på Söder och äta frukost. Vi ska sedan till mitt kära arbete och handla blommor och jord så vi kan göra fint på landet i helgen. Sedan ska vi plocka upp mamma vid tre-tiden och sedan åker vi! Supermys!

Hej då!

I morse bar det av på medelhavskryssning som sagt. Var glad att herrn beställde en taxi igår, annars hade jag varit = död just nu (är iof det även om jag slapp gå upp klockan 04.00...). Hej då älskling!


(dålig bild från mobilen, Martin har ju lånat mitt minneskort...)

Helgens status med väl valda ord


* Natasha Bedingfield - Single *

Vårväder och singel i helgen, kan det bli bättre * *

Gick och la mig 00.30 och gick upp 05.10. Inte så värst kul. Öppningen gick bra och det var inga sjuka. Hade Hanna i info med mig så det gick fin-fint ;). Unnade mig en lunch "ute" och köpte pastasallad-buffé på ett fik intill, Baklava. Maten var ok men gillar inte det stället. Konstig personal... Fick i alla fall kaffe på maten och tog med den på en liten promenad längst vattnet ;). Börjar bli fint ute nu när grönskan kommer och det doftar fuktigt gräs och syrén :). Springtime!

Och apropå springtime så är det dags för Vårruset om två veckor...! Jobbet sponsrar oss, 30 pers, som ska gå/jogga fem kilometer runt Djurgården. Ska bli kul. Får se vad Vanja hittar på angående våra outfits. I dag talades det om både t-shirtar och svettband med Bauhaus-logga. We will see... Haha...




Blev en stunds köande på vägen hem pga två trafikolyckor. Håll avståndet folk så man kommer hem någon gång! Är värt att åka bil på morgonen när man får sova en stund längre men mindre kul med kö. Tur att man har radio och handsfree till mobilen (inte för att det var någon som hade tid att prata med mig idag ändå, men men...)



Åt en god middag med en härlig sallad när jag kom hem. <3at har packat inför sin medelhavskryssning han åker på i morgon. Inte ett dugg avis... Jag ska släpa mig till jobbet i morgon och få 10.30-20.30 passet avklarat så att jag kan få en härlig helg på landet med mor och plastfar. Vem behöver en lyxkryssare och Ibiza när man kan sova i sängskåp på landet i Mariefred ;). Så I'm single tills på måndag kväll * *

Somnade nyss i soffan och hörde inte ens att Martin ropade på mig. Kanske är det det som kallas medvetslöshet... Ögonen känns tunga och i denna stund måste sängen vara Guds gåva till männinskan * *

frapino

Idag har jag som sagt varit en sväng hos morfar och packade sedan bilen för att köra lite saker till pappa som inte får plats hemma i lägenheten. Det roliga var att jag satt och väntade på samtal från Jenny eftersom vi inte bestämt någon specifik tid vi skulle ses. Så jag väntade och väntade tills jag insåg att jag glömt mobilen hemma (andra gången idag...)! Det var bara att ila iväg hem igen och hämta den. Och mycket riktigt var där missade samtal :P. Ojoj. Åkte tillbaka till pappa, parkerade bilen och åkte kommunalt till Hornstull och tog en fika :).

Tog nyss en promenad till videobutiken i Älvsjö med Patricia men hann inte så långt innan pappa ringde och efterlyste mig (fast det var han som var sen)... Så han plockade upp mig på vägen och nu ska vi åka och hämta en maskin i Solna och sedan hem för att jobba lite mer. Kul när jag ska öppna 06.35 i morgon. Sover här i natt, annars kommer jag hem mitt i natten och väcker <3at.


Söt latte med hjärtan ;)


Jenny

huvudvärk

Känner mig helt mosig och trött. Är ju inte ens huvudvärksväder ute... Känns som någon nockat mig i huvudet med en gjutjärnspanna. <3at kanske har tröttnat på min nya nattliga vana - prata i sömnen. Det kan ju inte heller bero på vädret :P...
Har i alla fall lovat att ta hand om morfar idag. Ska en sväng till Willys och handla och sedan en sväng till Bolaget så han får en pava vin till helgen. Lilla morfar <3

Måndag

Har hämtat ut Britney biljetterna, handlat, lagat middag och efterrätt :). Mmm, men ska ju till jobbet nu så <3at får äta utan mig. Kanske kan vänta med desserten tills jag kommer hem...

fick biljetter till britney!


Hängde på låset och ringde till Ticnet 09.00 och blev informerad att min kötid var 51min!... Oh, det var ju mindre bra. Men tänkte att det måste ju gå fortare än så... Kom fram 09.11 och fick 2 biljetter på läktare B8 (tur att jag inte la på). Dom vill säkert att alla ska försöka få biljetter via internet så telefonerna inte ringer sönder. Har två nu i alla fall och det känns skitkul! Blir Fatima och jag <3. Missade både Justin Timberlake när han var i Sverige och biljetter till Madonna i sommar så ska bli kul men en konsert, Britney ska ju vara bra live :). Måndag den 13e juli 19.30 i Globen. En bra start på semestern!


Arenaskiss : Globen

Middag med mina tjejer

Åkte snabbt som tusan till Farsta efter jobbet för att under 5 minuter vara med på Tillbergs släktträff. Hann precis träffa kusiner och mostrar innan det var dags att säga adjö och åka hem i racerfart. På med fräscha kläder. Vidare till Fatima (missade så klart tuben med 1 min...). Var i Mårtensdal på 15 minuter när tunnelbaban väl kom och där väntade en underbar middag: potatisgratäng med lövbiff och sallad - och två av mina underbara vänner såklart! Var supermys och mycket samtal om allt och inget! Rödvin (som jag kanske har druckit en gång tidigare i mitt liv) och kaffe bjöds det också på, frikostigt hem ;). Sedan som grädden på moset blev det en härlig dessert med kesella, blåbär, grädde och havreflarn ;). Mmmm!! TACK FÖR ATT NI ÄR BÄST BRUDAR!




Sömntutor <3 Det var hög tid att åka hem vid 23.50 ;)

ni måste undra...

varför jag byter utseende på bloggen hela tiden :P. Men jag är alltid missnöjd och vill testa + göra nytt hela tiden. Tycker faktiskt om denna så ska försöka ha den ett tag... Vi får se ;)


kontrast

Jag sitter hemma och tuggar på en bit dovrekaka jag fått av pappa och Martin sitter på restaurant men en leverantör och har nyss blivt bjuden på 6-rätters... Haha, ok...

ny kaffebryggare



Gud vad jag vill ha en ny kaffebryggare! Den gamla gick sönder när jag diskade, poff så var det ett hål i kannan... Hm, wierd. Men visserligen var den bättre begagnad från mamma så den är ju väl använd. Synd bara för att den gjorde så himla gott kaffe. Dags att investera i en ny. En enkel, plain & simple, inge hi.tech för min del. Är så kul bara för innan den gick sönder drack jag kaffe hemma max en gång i veckan men nu bara för att man inte har en bryggare så vill man fan ha kaffe hela tiden. Har till och med funderat ex antal gånger på att svänga förbi centrm bara för att köpa Pressbyråns tråkiga blask :P.

gårdagen

Var jättemysigt att träffa tjejerna igår, var länge sedan vi sågs! Måste ses oftare. Blir lätt så när alla har sitt eget och tiden bara rinner iväg... Blev middag och en jättegod kladdkaka med cappucinomousse <3 mm. Sedan satt jag och pappa uppe till klockan 01/02(?) och jobbade. Typiskt bara att jag var tvungen att gå upp 6.45 i morse också, dom håller på att instalera bredband i huset nu och dom skulle komma nån gång mellan 8 och 17... Hm, kul en ledig dag. Det plingade på dörren för en liten stund sedan och jag blev informerad att dom kommer mellan 11 och 12. En liten tröst... Går ju inte att göra så mycket i alla fall. Dom borrar ju hela tiden och nu är dom hos grannen vägg i vägg så funderar starkt på att stoppa i ett par öronproppar...

Vill gå på Britneys konsert i sommar och biljetterna släpps nästa vecka! Någon som vill gå med??


inte bra...

Vid klockan 23 stod jag och stekte pyttipanna och nu håller vi på att jobba.
Min far har inte en sund livsstil...
Jag önskar jag kunde säga godnatt och krypa ner men inte riktigt än...


Tisdag 5 maj

Vaknade vid 8 och pysslade lite hemma och med datorn. Var sedan i Farsta Centrum och hämtade <3ats byxor från skräddaren och letade efter Converse-skorna jag vill ha, men slut :(. Sedan var jag på bilverkstaden och hämtade ut glödlampor till pappa, borde få en egen p-plats där snart, har ju vart där ett par gånger nu... Dom bara skrattar när jag kommer in och frågar vad som är fel nu då. Trevlig personal i alla fall :). Efter det drog jag en sväng till Skärholmen för att titta efter skorna där, men inte fanns dom där heller. Alla har vita låga i tyg men jag vill ju ha skinnmodellen. Snyggare, mjukare och blir inte lika skitiga. Typiskt! Köpte ett vitt linne på H&M, basic som man måste ha ;). Åt lunch precis och ska ge mig iväg igen. Ska hem till en gymnasiekompis,MIranda, som flyttar till Italien nästa vecka. Så det blir lite avskedsfika.


Grönsaksbiffar med sallad och keso.

landet


Vi var på landet mellan lördag och söndag vilket var supermysigt. Lugnt och skönt. Gjorde lite nytta som att tvätta och städa bilen och dammsuga stugan inför nästa besök :).




Martin grillade fläsytterfilé på lördagen


På lördag förmiddag unnande vi oss en pizza i solen


bredäng --> södermalm

I fredags, lägligt efter en partykväll :P, så var det dags att hugga i och flytta till mamma, Håkan och kära lillebror. Klockan 08.40 var vi på plats i Bredäng för att börja. Det jobbiga med att flytta innan man kommer igång är att men knappt vet var man ska börja för det är så mycket saker! Kändes som att kaos bara när jag skulle flytta hemifrån till Söder för två år sedan... Kan ju tänka er att flytta från ett radhus på fyra våningar med vad som kändes ha varit över 100 kartonger + möbler ;). Svettigt. Tur att vi var några stycken. På morgonen var Carina, Malin, Bernt, jag, Martin, Kenny, Seb, Percy och Ewa med och hjälpte till. Sedan när vi hade kört sakerna till stan kom Mattias för att riva en gipsvägg i det nya sovrummet, min faster Susann, en barndomskompis Robin, hans tjej Penny och hans bror Jimmy, Lena och Paula. Så vi var ett jäkla gäng! Blev inflyttning och inflyttningsfest på samma gång :P. We are family!










Lilla Frida





Bernt & Melvin <3

Min kära syster skjutsade hem oss runt 23. En heldag ;)

Valborg på Berns!

I torsdags var det party på Berns där Eric Prydz spelade. Vi var ett gäng hemma hos Mackan och förfestade innan spelningen och sedan bar det av i taxi till Berns lite innan 22. Känner verkligen att jag inte är van att dricka... Blir kalasfull på ingenting, måste faktiskt be om ursäkt! Helt otroligt att jag kom in... Tackar Crille för det, var ju tvungen att hålla i mig i nåt :P. Dansgolvet var lite väl stormigt när spelningen dragit igång och det var rätt mycket unga grabbar som hoppade runt och skulle hävda sig. Hade som tur var personliga bodyguards under kvällen, Mr Andersson and my dear boyfriend. När det blev lite för mycket för dessa två lämnade vi dansgolvet och Berns. Är kul nu i efterhand när man tänker på det men fan vilka muppar det finns. Than you boys! Love you <3. Var så typiskt att Mallan smsade att hon var där precis när vi skulle gå :(. Vi tog en tripp via McDonalds och stötte på Bullens lillebror och hans kompis på vägen till tunnelbanan när vi skulle hem ;). 


Maccie, Crille, Bullen & Martin



 

Martin, Anders & Crille


Thomas, Mackan & Maccie




Aquaria & skansen i repris

I tisdags var jag och Emma på Aquaria och Skansen. En heldag bara vi två :).


Vi packade varsin ryggsäck med mellis och fika och sedan åkte vi














Vi köpte med oss lite smått & gott hem, vem ser inte att detta är en sjögurka? ;)


När vi skulle hem tod vi båten till Slussen


Vi avslutade dagen hemma hos mig och så använde vi tatueringarna
som Emma köpte på Skansen. Hon var bestämd och skulle ha den
största tatueringen i svanken medan jag nöjde mig med en liten
fjäril på handleden ;)

landet <3

Nu drar vi till landet. I'll be back tomorrow ;)

RSS 2.0