Träning

Nu har jag bokat klasser inför helgen. I morgon blir det spinning 6.45-7.30 och på söndag spinning+core på eftermiddagen. Känns bra :).


Hjälp till i kampen.


DET KAN DRABBA DIG ELLER NÅGON DU HÅLLER KÄR.


Like magic



Gamla stan

Idag efter föreläsningen hoppade jag av i Gamla Stan för att strosa lite i det härliga höstvädret. Man får passa på medan solen fortfarande värmer.











Cupcakes



Dessa små läckerbitar säljs just nu på Gunnarsons cafe i Skanstull.

Inspire me



Bilderna kommer härifrån.

Get together




Haha, nu när mamma & Håkan ska flytta kommer det fram en del grejer ur gömmorna. Här är Kenny iklädd Håkans gamla skidoverall :P.


Alla ska sitta med vid matbordet, eller...  Emma är superduktig och läsningen går framåt med stormsteg!


Mamma och lilla Julia bjöd på en liten efterrätt :).

Details

Idag var jag och mamma på Details Outletbutik på Söder. Dom har utförsäljning av utvalda underklädes- samt badkollektioner. Jag köpte en härlig halterneck-bikini i klara färger samt en halterneck-överdel i svart och vitt. Jag är riktigt nöjd. Det är lite fel säsong att köpa badkläder men hittar man något riktigt bra så why not ;).





Mat & bak

I dagens tentapaus så lagades det ugnsbakad fläskytterfilé och sedan varsin portion smulpaj. Mmmm!





Kickstart

Ah vad skönt! Kom nyss hem från Sats. Körde 30min spinning + 30min core mellan 6.45 och 7.45. Känns som en riktigt bra start på dagen. Nu blir det äggmackor och sedan en lång dusch. Men sedan är det bara att köra igång med tentan igen. Måste renskriva och kolla igenom allt, i morgon ska den in.



Tjing tjing!


Boom baby!

Jag är stolt lillasyster till denna snygga kvinna!




Malin Österberg <3


Nu:

Transformers och lite tårtrester från gårdagens kalas ;)


Födelsedagsmiddag

Igår överraskade hela familjen Håkan på födelsedagen. Mamma hade ordnat tacomiddag och jag hade köpt med mig tårta. Min älskade syster, lillebror, Julia, Martin och Carina var också där. Förutom att Håkan var sen hem från jobbet så blev det en lyckad kväll :)!

Shreken fick sig en dusch dagen till ära ;)




Haha, dom hade missat en liten detalj, så det stod "Grattis Hakan" på tårtan :P.



Shrek gav sig på paketen på en gång. Han ville tydligen se på James Bond...



Jag älskar er tokstållar!

Lasagnette

Idag har jag lagat ett storkok - lasagnette. Det är precis som lasagne fast man använder fjärlisliknande pasta istället för klassiska lasagneplattor. Receptet tog jag från baksidan av förpackningen (från Kungsörnen) och det blev supergott. Utöver vanlig" köttfärssås så var det chilli, rivna morötter och röda linser i också. Jag kommer helt klart att se fram emot att få äta min matlåda i helgen ;).



Frukt & grönt



Me & my baby



Var inte särskilt pigg i morse när jag skulle åka och handla. Men man piggar på sig rätt fort när man är uppe tidigt.

! Grattis Håkan !

Ett stort grattis till världens bästa plastis på 60års dagen! Hoppas du kommer att få en bra födelsedag!


Mosters tjejer!

Saknar mina flickor så himla mycket!!




Idag:



HANDLA

LAGA MIDDAG + MATLÅDA

SKRIVA KLART TENTA

STÄDA

MYSA



Vackert svall

Jennifer Lopez visade upp ett underbart hårsvall vid starten av American Idol. Rejäl volym och snygg färg! Jag är riktigt avis!


Full moon


Tv-kväll


Nu blir det Halv åtta hos mig och Idol!


Ny madrass

Idag var Martin på Ikea och köpte en ny bäddmadrass i "memoryfoam" (tempur-wannabe). Hoppas att han kommer att kunna sova bättre nu. Den känns jätteskön, men man vet ju inte förän om nån vecka om man sover bättre eller inte.


Plugg plugg plugg

Ja jag sitter med hemtentan som ska lämnas in på tisdag. Jobbar ju i helgen så det gäller att hinna klart med grundarbetet i morgon så jag hinner skriva rent texten.


Paris : Tips

Snart åker ja till Paris med mina tjejer. Är det någon som har bra tips på vad man bör göra och se? Bra uteställen, sevärdheter osv.


Marc Jacobs nu i Sthlm


Idag öppnar Marc By Marc Jacobs sin första butik i Sverige. Butiken kommer att ligga på Smålandsgatan 10 och innehålla fullkoncept för både man och kvinna, samt även deras ”special items” som endast säljs i deras egna varumärkesbutiker. Spännande, jag måste dit och kika nästa vecka ;).


Så tokigt det kan bli

Har tagit denna bild från systers blogg där hon skriver att det inte alltid blir rätt om man ska göra det själv... Haha! Sötnos!


Moccamaster!

Wiehoo! Nu har jag köpt en ny kaffebryggare :)! Smakar det så kostar det. Kampanjpris 1300:- men jag kan ju nästa dra minus 608:- som jag fick för böckerna... eller :P... Är glad och nöjd i alla fall. Det blev en silverfärgad. Helst hade jag velat ha en vit, men den var femhundra krornor dyrare. Ett plus är att det är 5års garanti. Kommer inom 2-7 dagar :). Smile!



My day:

Hade seminarie 10-12 och sedan blev det lunch + tentaplugg med tjejerna. Var sedan på andrahandsbokhandeln och cashade in för fyra böcker(!). Hade bara förväntat mig pengar för en men det visade sig att jag fått fler sålda. Blev 608 kronor rikare - klirr klirr!

Dom gjorde reklam för nya ekologiska skor på Uni, undrar var man kan köpa sånna...

Sedan bar det av hemåt. Googlade recenssioner på canon ef objektiv så resan gick snabbt ;). Middagen idag bestod av ugnsstekt fläskfilet med vildrismix och hemmagjord gräddsås. Efterrätt blev det också - hemmagjort mousse smaksatt med vaniljsocker, smält mörk choklad och Baileys. Jag bjuder på det ;). Ibland så händer det att jag får till det i köket...





Nora & Emelie - tuffa brudar i läderjackor, I like it **.


Vapiano

Kom nyligen hem efter att ha ätit en god middag med Jenny på Vapiano. På vägen dit så gick jag helt fel, trodde mig veta var stället låg men det visade sig att jag var på fel sida av Humlegården... Kändes snarare som att jag var på fel sida av stan med tanke på hur lånt jag hade gått, men men :P. Tur att lillebror och Fredrik satt vi datorn och kunde guida mig via Eniro :P. Jaja, jag kom ju fram i alla fall... Pinsamt dåligt lokalsinne.

Vi åt i alla fall god mat och tog igen all förlorad tid. Vi har inte setts sen i augusti så vi hade en hel del att prata om. Vi avslutade kvällen med kaffe och jag åt tiramisú - inte den bästa jag har ätit men helt ok. Överlag en jättemysig kväll!



Jenny fick ett litet paket av mig. Det var te från Harrods som jag köpte i London. No biggie men te = Jenny för mig. Afternoon tea ;).


Tisdag:


Har suttit med hemtentan hela dagen. Men nu ska jag piffa till mig lite och åka till Östermalmstorg. Jag och Jenny ska äta middag på Vapiano <3!



Bilder från turkiet 2005. Det var inte varmt i vattnet iaf...


I like


Bilder: Gina Tricot

"Brottarbälte"



Jag vet att det är många jag känner som tycker att det är skitfult att ha skärp i midjan - över ex en klänning. Men jag tycker att det kan vara riktigt snyggt om man matchar det till rätt typ av outfit. Här är ett snyggt bälte från Gina Tricot.

Red lips



Bilder: stockholmstreetstyle.feber.se

Har du koll?

Ja, Fairtrade är bra. Jag dricker bara Fairtrade-kaffe och prisar att det är det bästa valet - men varför? Jag visste inte helt vad denna märkning stod för så jag kände att jag var tvungen att ta reda på det. Man tar inte bara ansvar genom att köpa dessa produkter utan också genom att veta vad man stödjer och varför märkningar som Fairtrade finns. Jag kommer att läsa på om detta samt andra märkningar på matvaror och produkter. Vi borde vara mer intresserade av vad vi köper och varför dessa produkter är bra. Läs här:



Kriterier för Fairtrade

Fairtrade är en oberoende produktmärkning och din garanti för att en produkt uppfyller internationella Fairtrade-kriterier.

Kriterierna, som är utvecklade av Fairtrade Labelling Organizations International (FLO), baseras på de grundläggande ILO-konventionerna för mänskliga rättigheter i arbetslivet samt syftar till ekonomisk utveckling och ökad miljöhänsyn.
 
Genom Fairtrade får odlare och anställda i världens utvecklingsländer tillgång till en internationell marknad och en möjlighet till ökad försäljning. Kriterierna ställer krav på lönenivån och sätter ett garanterat minimipris för produkten, därtill långsiktiga handelsrelationer och avtal mellan producent och köpare. Kriterierna reglerar också arbetsvillkoren för anställd arbetskraft, med avseende på de anställdas säkerhet och hälsa.
 
Kriterierna kan sammanfattas enligt följande:
• Odlare och anställda får förbättrade ekonomiska villkor
• Premier till investeringar i lokalsamhälle och verksamhet
• Barnarbete och diskriminering motverkas
• Demokratin och organisationsrätten främjas
• Miljöhänsyn och ekologisk produktion främjas



Hitta mer information och kompletta produktlistor på alla fairtrade-produkter på den svenska marknaden på Fairtrade.se.


Nu har jag sagt upp mig



Idag var jag och lämnade in min avskedsansökan på Bauhaus. Det är blandade känslor just nu. Jag kommer att sakna alla mina jobbarkompisar väldigt väldigt mycket men samtidigt så känns det skönt att få chansen att göra någonting nytt. Oavsett om jag har det bra på Bau så måste man känna att man utvecklas, det ska bli kul att en ny tid i mitt "jobbliv" börjar på CityGross.

Jag har lite färre fasta tider där, men det har jag valt själv. Det är skönt att kunna komma in och jobba extra istället för att behöva ringa och byta tider för att det krockar med skolan. Som det ser ut nu så är mina tider varannan lördag jämna helger (12-21.15) och en onsdagkväll (17-21.15) i månaden. Innan så har jag jobbat varannan helg + två torsdagar i månaden på Bau.

Jag tror att det kommer att bli bra. I can feel it ;).



Vill ha:

Sitter och drömmer lite om nya tillbehör till kameran. Skulle vara kul med lite ny utrustning. Är speciellt inne på reflexskärmar (leka lite med olika ljus) och ett batterigrepp **. Med det får vänta lite...


Refelxskärmar 5i1 (guld, silver, svart, vit, transparent) tvspelsweb 18-200 zoomobjektiv från Canon, macroobjektiv Canon, batterigrepp 550D Canon, macro/melanringar tvspelsweb. 

Bilder: tvspelsweb, canon.

Valet

     

Procent --------------------------------------------------------------------- Mandat

Enligt svd.se så blev Moderaterna de stora vinnarna i årets riksdagsval, men dock så har förtroendet för Reinfeldt minskat. Socialdemokraterna har en svagare position än på länge och det kan ecentuellt komma att bli ett samarbete mellan Mp och M. Jag är inte allt för politiskt intresserad men nu kan det ju faktiskt bli rätt spännande att se vad som kommer att hända under denna mandatperiod. Speciellt då Sd blev vågmästare...


Höst vs Vinter

Ja, nu känns det som det snart är dags att pälsa på sig lite mer. Jag försöker alltid köra lager på lager så länge det går, men förr eller senare så blir det ju riktigt kallt... Idag provade jag en lite längre vinterjacka från Levis. Vi får se om det blir nån ny.


Söndag

Idag har vi varit en del på Söder, underbara Södermalm. Vi har strosat lite på stan och ätit lunch på Imperiet. Vi skulle äta brunch men väl där så hade dom bara en vanlig lunchmeny - vi blev besvikna. Men men, maten var god så det var ändå ok. Vi gick sedan hem till mamma och Håkan en stund. Det blev lite fika där och sedan åkte vi till pappa. Där bjöds det på god middag med lax, skagenröra och paj - lovely!





Lördag:

I morse åt jag frukost hos pappa och sedan åkte vi ner en sväng till landet, Strängnäs/Åker. Vi skulle lämna och hämta lite grejer. Det regnade hela tiden så det var ju inte så jättekul. Men men. Lite frisk luft hann man ju få. Vi hälsade på min farbror innan vi åkte hemåt också. Väl hemma åt vi en härlig lunch: laxmackor med hollandaisesås och dill. Mmmm! Jag hann sedan bara hem, sminka på mitt bleka ansikte lite, slänga i mig en kopp kaffe och sedan åka till jobbet. Har jobbat på grossen idag 15-21.15. Väl hemma så hade Martin lagat en supergod middag: marinerad ugnsbakad fläskfilé med hasselbackspotatis och en färsk kokad majskolv. Mmmm igen! What a lovely day!







Me & my day:





Härligt med en gigantisk kanelbulle till middag ;).

Vill ha!

Haha, wow vilken nice kaffekopp! Det är två av mina passioner i en - fotografi och kaffe! Haha, lite coolt att dricka ur ett objektiv :P.


School n coffee


Nu ska jag snart kila iväg och ta tunnelbanan till uni och gå på föreläsning. I em ska jag träffa Linn och fika på Bolero. Can't wait!


12:59





Jag önskar att det fanns tid att läsa sina egna böcker. Studierna har ju nyss dragit igång så det dröjer nog innan man kan känna att det finns lite tid över för det. har inte varit så lässugen i sommar men det är ju klart att man blir det bara för att man inte har tid...

Har ändrat färg på nailsen nu, rött istället för svart. Har svurit lite över bygget nedanför oss också. Det borras, hamras, maskiner låter och grävskopor slamrar i berget. Lätt att plugga... Har i alla fall läst 1½ kapitel - ca.  60 sidor. Men ändå! TYST där nere!

Perfect storm



Det kändes som att det var det ute i morse. Träden höll på att blåsa bort utanför och lyftkranen här nere vid husbygget svajade som en flaggstång. Verkar ha lugnat sig nu i alla fall.



Har nyss tagit en låång varm dusch och gjort hårinpackning, riktigt skönt!

Sitter med en kopp kaffe nu och ska sätta igång och plugga här vilken minut som helst. Ska bara kolla om jag fått några fler böcker sålda på andrahandsbokhandeln. Har fått en av de dyraste såld så kan hämta lite över 320kr när jag behöver ett tillskott i plånboken. Tänkte vänta med att hämta ut "vinstpengarna" tills jag sålt några fler böcker.

Ledsen at det har varit dålig update på bloggen senaste tiden men det har varit en del att stå i och har haft en del att tänka på. Det kommer snart fler inlägg och bilder  ;).

Style




Bilder: Stockholmstreetstyle

It´s cold


Efter regn kommer solsken



Ner faller regnet

...spolar spindeln bort.





Android + blogg.se

Jag tycker det är dags att Blogg.se skaffar en app till Android så man kan blogga från mobilen. Är rätt irriterade att man måste skicka sms eller mms för att få upp ett inlägg från telefonen. Bilderna blir små och rubrikerna f*ked up. Kanske låter lite väl nördigt men det skulle vara kul om det fanns.


Vinterjacka

Innan man vet ordet av så kommer det att vara kallt... Funderar på att köpa en ny vinterjacka i år. Den andra är trasig, men vi får se hur det blir. Gäller ju att hitta en man vill ha också, tycker alltid att man känner sig rätt ograciös och klumpig i vinterkläder. Så "snygg" är svårt att ha som kriterie när man letar vinterjacka :P.



Fina bilder

Här är några bilder tagna av min kära syster.


Lördagsmys

Nu blir det praliner och film :)


Boosta volymen

Hoppas att min nya hårmousse kan hjälpa till att tygla samt maxa volymen på min kalufs.


Fredagsmys

I know, det är sent. Men nu blir det ändå lite fredagsmys. Jag, soffan, chipsen och nån dålig film på skogstv´n.


Vilken lättnad. Har nyss lämnat i elva bö...

Vilken lättnad. Har nyss lämnat i elva böcker på andrahandsbokhandeln på universitetet. Känns så skönt att bli av med dom, ligger ju ändå bara i garderoben och samlar damm. När man lämnar in böcker så värderas dom beroende på skick. Sedan sätts priset utefter aktuellt pris på Adlibris och Lycknis. Man får 45-65% av deras pris + lite extra för att man fyller upp bokhandeln. Är en bra deal om man vill slippa sälja dom själv på nätet. Så nu är det bara att hålla koll på bokhandelns hemsida och se om man får något sålt :).


Världens coolaste tårtor




Summer's gone

Bye bye till värmen och härliga dagar på balkongen. Ser fram emot nästa varma säsong!


Miniatyr

Hihi, har ni sett en sån liten äggkartong. För singelhushållet?


Teatime




Cut the crap

Idag har jag lunchat med Emelie och Nora samt klippt mig. Som vanligt var jag hos Nathalie på Toni&Guy. Hon plattade det efter så resultatet gör sig inte riktigt rättvist. Blir ju mer "jag" när man får fixa det själv. Skillnaden blev inte stor heller men det är ju så jag vill ha det, typ som det var innan :P. Det är dock känslan som räknas **. Blev i alla fall jättenöjd, som vanligt. Det är skönt att bara slå sig ner, få håret tvättat, en kopp cappuchino och ett bra modemagasin i handen - samtidigt som man blir ompysslad och fin. Suveränt!




Första bilden är före, de andra tre efter.


Var sedan på Götgatan en sväng och gjorde lite ärenden.

Fulast någonsin.

Helt gräsliga skor, har ni sett något fulare?


how bad can it be?

HAHA, ALLA MÅSTE SE DENNA :)!


Premiärkväll

Ikväll drar Idol igång igen. Ska bli kul att se om det finns några stjärnor och rockkillar med härlig röst i Sverige **

Klockan 20.00 på TV4


Septembermorgon

Nu i morse när jag var påväg tillbaka från tvättstugan så var det så himla fint ute! Solen strilade mellan träden och det var disigt. Naturen är extremt inbjudande för fotografering just på morgonen och vid solnedgång - allt ser lite annorlunda ut. Man måste bara försöka se på potentialen som finns där ute. Det var bara att springa in och hämta kameran!

Tyvär så går tillfällen fort förbi, solen hade hunnit stiga lite för högt så vissa av effekterna av solens ljus mellan träden var för sent att fånga på bild. Då gäller det bara att se till allt annat som finns kvar. Gå nära, gärna bakom/under träden för att fånga solen mellan löven och testa att placera digsjälv i olika positioner och höjd - för att få till det där lilla extra. Nu är jag inget proffs och inte heller en mästerfotograf men man måste ju börja någonstans.








Frukostbulle

För ett tag sedan så bakade jag grahamsbullar. Det är oemotståndligt gott att tina upp en från frysen på morgonen med lite goda tillbehör - som nybakad! Mmm!


Tvätt-time

Det är skönt att ha en tidig tvättid. Självklart vill man ligga kvar och gosa i sängen men det är en hell of a good anledning att kliva upp. Jag kan annars vara expert på att ställa klockan på typ sju men sedan ställa om den till åtta... No good.


Jäkla förkylning!

Ahhhh! Grrr! GLjghilauhefilawuehf!

Typ så känner jag nu efter att ha varit sjuk i nästan fyra veckor! Jag vet att alla andra också är sjuka just nu och det är inte mer synd om mig. Men fan vad segt det är! Har missat Mallans Zumbaklass på Sats två veckor i rad nu och jag kan inte träna med Fatima som vi har bestämt. Åh, fy vad tråkigt! Känns som i den här gamla reklamen när en kille drunknar i näsdukar på sitt kontor och nässparyen får ju bara användas max fyra ggr om dygnet. Annars får man väl näsblod också... Har inte tid att vara sjuk mer. Punkt.


It takes time...

...to become somewhat more educated. Känns som att jag har läst i evigheters evighet - och man har knappt kommit en bråkdel genom boken. Den är intressant, vilket gör att man inte kan hetsläsa den hur snabbt som helst, och på engelska vilket sinkar en lite grann i lästempo. Har i alla fall läst klart de andra två böckerna till kursen så får fokusera på denna nu. Har i alla fall 2 av 15 kapitel avklarade :P.


Klädparty

Igår eftermiddag var jag på klädpaty hos Linn. Man säljer (eller byter) kläder, smycken, accesoarer och skor till en billig peng. Miljövänlig återanvändning för sånt som man själv inte längre vill ha och bra att sälja vidare saker som bara hänger - kaffepengar till universitetet **. Det ni ser nedan kom jag hem med (handlade för runt en hundring). Jag sålde desto mer saker och kom hem med liite fetare plånbok :P. Gjorde mig i alla fall av med en stor papperkasse med saker, I'm proud!

Jag vill passa på att tacka Linn för en jättetrevlig tillställning! Hon hade fixat goda mackor med parmaskinka, bullar, kakor, kaffe, te och godis som vi kunde mysa med medans vi minglade och lekte försäljare. Bästa värdinnan :).


Broken


Min fina nya plånka är trasig :(. En tråd har lossnat i en av sömarna i bak. Hm, not much of quality... Men men, har pratat med England några gånger nu och Ted Baker byter ut den - no problemas där inte. Servicen går i alla fall inte att klaga på, butikspersonalen på Regent Street är väldigt tillmötesgående! Men den stora frågan var ju bara hur jag skulle komma till London och byta den... Skicka den i paket var ju ett alternativ men sen så har jag en jäklans tur - en jobbarkompis åker till london på Torsdag och tar med sig plånboken och byter den åt mig. Amran är en ängel!


Take me as I am...

Hahahahahaha, åh men guuud vilka bilder det finns på mig då... Maskerad i tightaste dräkten, truckerkeps, med och utan smink, ful frisyr, missfärgat orange hår på skolfotot (efter att ha varit brunett i en vecka) & lugg(!), ja you name it. Försöker ju undvika att vara med. Egopics och gamla porträtt. Känner ni igen denna tjej :P. Ibland kan jag känna att jag har sett likadan ut i alla tider...nästan. Bilder från 2004-2007.







Lite gamla bilder:

Hittade lite blandade bilder när jag rotade igenom min externa hårddisk :P. Har huuur mycket bilder som helst. Tusen och åter tusentals så det finns en hel del kul minnen att titta igenom now and then :).

Dans på landet med Patricia





Pics of my girls

Några bilder på Emma & Julia (när dom var lite yngre) <3. You make me happy!





Kräftskiva

Igår var vi på kräftskiva hos Mallan. Pauli, Fatima och Liza var också där och vi hade en jättetrevlig kväll! Vi åt och drack gott samt spelade "Med andra ord" (vilket är jäkligt kul) och tp (trivial pursuit). Tack för en mysig kväll tjejer och Martin **





(Fatima åt typ alla kräftor...)



Tattoo - final part


Fredag:

 

  • Föreläsning 11-13
  • Köpa kursbok på Akademibokhandeln (beställningen från Adlibris är försenad...)
  • Hämta leverans från  Kurslitteratur.se från Ica
  • Åka till City Gross och handla
  • Plugga
  • Fixa mig
  • Kräftis hos Mallan :)!

 


Dags för flytt...


...för mamma & Håkan alltså. Dom har köpt hus! Bara sådär, pang på. Impulsiva som få men dom verkar himla glada! Så nu är det bara att börja packa, första december är det dags.



Mys hos mamma




I like the jacket.






Bilder: StockholmStreetStyle

Ett stort grattis!

Till min älskade mamma som fyller år idag! Hurra Hurra Hurra!


Final på Fortet

Nu är det finaldags i Fångarna på fortet och en av mina favoriter - Magnus Samuelsson - är med och tävlar.




Dagens outfit : black pants

Idag var det invigning för mina nya svarta byxor för alla er som är intressrade :P. Skitsköna, bra köp. Helt klart värda 99 kronor.

Har haft en bra dag med en grym föreläsning! Innan uni fixade jag present till mamma som fyller år i morgon och läste lite kurslittertur på bibblan. Hemvägen var dock mindre rolig då det var förseningar och problem på alla tunnelbanelinjer vilket resulterade i en svettig resa som slutade i Gubbängen. Var bara glad att jag fick gå av och få frisk luft samt en prommis hem.


Det börjar bli kyligt ute


Lite mer shopping

var en sväng på stan igår coh fyndade på rean. Ett par svarta jeans, svarta leggins med dragkedjor, tre par trosor (tag 3 bet. för 2) och läppglans från Lindex samt en militärgrön tröja/tunika från H&M.



I see you



Min måndag

I måndags så var jag först på Universitetet, sedan blev det mys och fika med Pauli och efter det så åkte jag hem till mamma. Martin kom också dit så vi fikade och tog igen lite förlorad tid. Vi plockade sedan upp Håkan och åkte på husvisning i Sätra, dom är sugna på att flytta nu igen... När vi väl kom hem var det bara dags för mig att åka igen -hämta lillebror och Julia i Älvsjö. Äntligen hemma igen avnjöt vi en härlig middag och sedan fick vi skynda oss som tusan för att mamma inte skulle komma sent till jobbet. Glömmer bort tiden när man har roligt...







Stenskott...

Ah, jäkla skit! Här om dagen när jag körde på E4an så hände det - ett jäkla stenskott på förarsidan. Hoppas den inte spricker mer! Skit.



RSS 2.0