Semesterminnen

Jenny & Jag i Turkiet 2005




Helgen:

Idag åker vi med pappa till landet. Martin har tenta till 13.00 och sedan så sticker vi. Ska bli skönt att få komma ut till lugn&ro samt frisk luft! Bara äta gott, sova och vara ute! Känner mig fortfarande hängig så ska bli skönt att få koppla av!



Hoppas alla ni får en kul valborgshelg!

Don't play with fire!


Fått lite gjort:

  • städat
  • bäddat rent
  • dammsugit
  • våttorkat
  • duchat och gjort hårinpackning
  • fixat naglarna

Känns som jag fått en del gjort idag i alla fall. Nu ska jag göra mig i ordning och åka till jobbet. Jag har medarbetarsamtal och sedan jobbar jag till 20.30. Ska bli skönt efter detta jobbpass, då är det äntligen några dagars ledighet då jag inte ska anstränga mig ett dugg. Bara vara! Guud så skönt!


Skypedate


Har suttit på Skype med Jenny i över en timme. Vi har inte pratat på länge så det var mycket nytt. Vi ska försöka ta en date redan nästa vecka igen så att det inte går så lång tid mellan gångerna. Dom har det bra men är mitt uppe i midterm exams. Läs mer på deras blogg! Klicka er vidare via bilden!


Gårdagen

Shoppade lite efter Uni. En sktifin tunika/klänning från H&M (vill dock ha en S och inte en M, får kolla om det finns i Farsta C...), blått nagellack från H&M **, underlack och nagelolja från Scratch Nails (där mamma utbildade sig till nagelteknolog). Hittade fem-pack strumpor för halva priset på H&M också, taget! Är riktigt nöjd. Köpte en present till Martin pckså men kan inte avslöja vad det är, han har inte fått den än...



"Nail Food" från Scratch Nails är verkligen en jättebra nagelolja som får både nageln och nagelbandet att må bra. Även dom torraste händerna blir fina av denna produkt. Jag använde den mycket förut när mamma jobbade med naglar men har sen glömt bort den lite. Köpte en ny igår på Scratch Nails i Åhléns City. En liten flaska kostar 180:- men det räcker med en droppe(!) för båda händerna. Dryg och prisvärd! Deras nagellack är också väldigt bra, klarlack kostar 110:-


Bara H&M som har denna härliga färg vad jag vet... Kostar 49.50:-


Klänning/ tunika 69.90:-! Finns i korall, vitt, turkosmönstrad och denna ;).

Efter shoppingen mötte jag Emelie och Nora från Uni i Odenplan och vi åt middag (pizza och dricka 59:-) och sedan var vi och drack en öl med lite andra personer från PAO :). Det var jättetrevligt!


Låång dag

Pju, äntligen börjar jag närma mig "klar", om man nu kan bli det när man pluggar. You can always do better... But good is enough for now. Ligger lite efter efter helgen känner jag men det har jag tagit igen hyfsat bra. Var upp vid sju, var hem till pappa och jobbade en sväng och sedan hem. Nu har jag suttit vid köksbordet i ca sex timmar så är lite stel i baken. Har fått lite pauser då och då av telefonsamtal.

Dock är det inte bästa dagen att ringa till mig idag för i morse hade jag ingen röst alls och nu är den rätt knackig. Jag har ont i halsen också. Måste ha fått en bacill igår på träningen... Jag och Fatima körde Mallans Sats X-pass på Tule.

Nu har jag iaf en liten pluggpaus. Ska strax lägga mig på soffan en stund...



Hämtade alla hårvårdsprodukter hos pappsen. Thank you papa! Tur att man har föräldrar som ser efter sina studerande barn! Som dom brukar säga: inget smakar så gott som gratis champagne.... (Fan vad jag hatar när man säger så!. Fult att gratisåka, man ska bjuda har jag lärt mig, men kanske inte på champagne...).


Linn har äntligen fått igång sin mms-funktion och meddelade mig tidigare idag att Ben&Jerry´s i Globen delade ut gratis glass. Basterds! Ville också ha!



Genomgång av anteckningar och material + gjort nya anteckningar utifrån de gamla :P.


Måste säga att min kära sambo är mer än flitig han också! Han hade gått innan jag vaknade i morse och planerar att åka från Södertörn vid sextiden. Good job baby. Där kan man tala om heldag!

Kalasbilder

Här kommer lite mer söta pics från tjejernas kalas.



Haha, men vad har Martin för sig då :P...



Baby baby!

Dagens middag:

Idag blir det den svenska varianten av chilli con carne. Blev glad när jag hittade ekologiska vitabönor i tomatsås på Vivo. Hoppas att det gör grytan lite extra god ;). Har försökt laga maten med en klick extra kärlek, jag vill ju att den ska smaka... Får ibland klagomål att jag bara slänger ihop något som inte direkt ger enorgasm i matväg. Får se hur responsen blir idag :P.




Årets första lunch ute på balkongen!

Fyndat:

                   

För ett tag sedan var jag på second hand i Odenplan och fyndade en kavaj (från Mexx) och en vit handväska. Jag är riktigt nöjd och fick ge 250:- för båda. Kavajen är som ny och Mexx är ju annars rätt dyrt så jag tycker att det var en bra investering.


Selecta...

Ja, nu kan man ju som många av er säkert vet handla i Selecta automaterna genom att betala via sms. Dock så tillkommer det en sms-avgift på tre kronor vilket jag tycker är en dålig deal. Jag är anti dessa maskiner och av rent principiella skäl köper jag inget därifrån. Hade jag dock haft sug på någon av deras gottisprodukter hade jag helt klart köpt nya Marabou Polka ;).



What I'm wearing

Har fått en förfrågan om hur Jimmy Choo-väskan ser ut. Hade den idag så passade på att ta en bild. This is it:




Tog på mig de nya matchande skorna från Skopunkten idag också. Inte särskilt mycket till sula på dessa but they look good :P.

School

Idag har jag och några kompisar suttit på studentpalatset i Odenplan och pluggat. Är skönt att det finns ett ställe i stan som är till för studenter. Ska man som grupp skall sitta och plugga så finns det dock inte särskilt många och bra sittplatser utanför de "tysta" lässalarna. Det är lite dåligt...



Åh vad glad jag blir!

Pratade med Linn tidigare ikväll och hon har varit ute på shopping-spree som vanligt i helgen. Men det roliga var att hon har köpt a little something for me. Hihi, nu blev jag faktiskt lite nyfiken...! Underbara darling! Sen så ringde pappa nyss och sade att han har köpt massa hårvårdsprodukter till mig. Schampo, balsam och inpackning av en bekant som är återförsäljare till frisörsalonger. "Nu kommer du ha så det räcker ett helt år, slipper du tänka på det" sade han glatt. Wie, haha vilken lycko-söndag. Tack kära ni!


Godnatt


Ultimate partyshoes?


Jimmy Choos självlysande skor är här

Kostar cirka 35 000 kronor - men räcker bara i 100 timmar.

Modedesignern Jimmy Choos senaste galenskap är här - självlysande skor.

Skorna har redan blivit en succé och kostar cirka 35 000 kronor paret. Hemligheten är en liten lysdiod i platåsulan som tänds varje gång man tar ett steg.

Men tänk efter före innan du drar kreditkortet - ljuset i skorna räcker bara i 100 timmar och lysdioden kan inte ersättas.

(Källa & bilder: http://nyheter24.se/modette/mode/350448-jimmy-choos-sjalvlysande-skor-ar-har)


Skärpning Acne

Dessa skor är nog bland de fulaste jag sett på länge. Klacken är mer än udda på de höga skorna...


Some people say change is good.

I agree! Nu har jag gjort om här på sidan igen. Måste ju hända något! Om det är någon som har invändningar mot att menyn har bytt sida eller annat får gärna komma med kritik. Snart byter jag adress också men än så länge får ni hålla till godo med chrissanbabe ;)


I was scared...

I morse ringde det på min telefon. Jag hade vaknat en stund tidigare men blev ändå lite rädd när det ringde, ni vet ju hur lättskrämd jag är... Desto mer nervig blev jag när jag såg att det var Linns mamma som ringde! Va! "Har det hänt något!?" utbrister jag snabbt när jag svarar. Som tur är hör jag på Lenas röst att allt är lugnt och det visar sig att hon råkat ringa fel. Pju! Vilken tur. Trodde hjärtat skulle hoppa ut där ett tag. Inget får hända min fina Linn! Efter det har jag pratat med Linn två gånger idag, everything's allright :P.

 

Uäh


 ◊ Nä nu måste jag vila i soffan. See you! ◊
 


The only thing missing right now is:


It´s a beauty! It's a Canon! Blir ingen fulländad sommar utan bra bilder... I want you soo bad!

We're going to London Baby


Sommaren 2010

Läget är stabilt.

Martin bokade vår Londonresa idag. Betalt och klart. Nedan kommer en sammanfattning av min sommar 2010 : jag kommer inte kunna skylla på att det inte händer något...!!


Bild: ↑ tagen av mig på Sicilien.


Skit också

Ja, bokstavligen bajs - på min ruta. När jag skulle flytta bilen för några dagar sedan så var det någon som hade bajsat på min ruta. Det var ingen liten skit heller... Tack för den!


Alternativ second-hand

En bekant till mig och hennes kompis har en "bloppis" på nätet. Det är en form av secondhand/loppis där Jessica och Jenny säljer sina begagnade kläder och accesoarer. Det är ett bra alternativ till den klassiska secondhand-shoppingen. Här om dagen köpte jag en tunika som jag innan tänkt att köpa från H&M. Nu fick jag den i nyskick för endast 60:- (långt under halva priset). Gå in och ta en titt ;).




Vill ha sol & bad : semester


Vårskor

Jag har så jag klarar mig men det finns massor med fina skor till herrar och barn också... Trodde att världen bara bestod av läckra womens-shoes :P. De söta rosa fick Emma när hon fyllde år, supersöta (tror aldrig jag haft stl.32 :P). Såg ett par snygga loafers i seglarstil på Din Sko, herravdelningen. Jag tycker det kan vara väldigt snyggt till ex upprullade chinos och en snygg tunn kofta.



Min torsdag:

1. Tentagenomgång inför Kognitionstentan och utvärdering av kursen.

2. Stannade till på stan, köpte present till en kär vän (if you're the lucky one - håll ett utkik på posten**), köpte lunch och åt den hos mamma. Var där till ca tre.


Bild: promenerade förbi Hallandsgatan där vi bodde förrut. Tredje våningen vid pilen var vår lgh.


Bild: dagens väder i Sthlm - grått, duggregn och oinspirerande. Men jag promenerade ändå...


Bild: outfit on the run

3. Åkte förbi och hälsade på min man på Dustin Expo i Annexet. Gick in som företagare och snyltade på pappas företagsnamn :P. Klämde på "min kamera" och pumpade Canon-killarna på all info jag kunde komma på... Klämde lite på HTC Smart också, ser lovande ut (I might just get one). Försökte boka en eftermiddagsdate med Linn (för hon jobbar i Globen) men icke. Hon skulle på möte, booring...



Bild: i gångtunneln mellan Gullmars och Globen, haha.

4. Stannade till på Bikbok på vägen till Gullmars och provade en tröja jag sett på nätet. Mkt fin men inget för mig, vet att jag inte kommer använda den. Duktig flicka som inte shoppade!



5. Hämtade paket på Ica och handlade keso till middagen (keso, tonfisk och sallad - eller kattmat som syrran skulle säga).

6. Orkar inte plugga så jag bloggar istället, sjukt bra.... Not.

Trist but true

Ja, fan vad röven har jäst! Det är den bittra sanningen. Jag hämtade nyligen hem lite sommarkläder och annat från pappa och kommer inte i mina Levis jeans! (ännu tightare var mina Fornarina i size 28...)! Ah, det blir att köra extra hårt på gymmet nu. Lägger upp en bild på det så jag kan bli lite peppad att visa en ny bild snart där dom är knäppta ;). Jag har tillräckligt med självförtroende och självdistans att jag kan bjuda på denna "underhållning". Ni som är redo för Beach 2010 - Gratulerar! LOVE DON'T NEED HANDLES!



Shorts och vår/sommarjeans som bott hemma hos pappa under den kalla säsongen.


Ljuvlig nyhet!

Marabou har kommit med två nya smaker: Polka(!) och Passionsfrukt. Åh, polkan kommer att bli svår att stå emot att smaka (är ju hur gott som helst men mintchoklad). Men det dröjer ett tag, jag måste vara värd den chokladbiten :P. Har ju kommit igång med träningen nu och det går åt rätt håll. No chocolate... Kanske bara en liiten bit...


Hänt i veckan:

Pojkarna har varit här. Krille är hemma i sthlm nu igen och har lite lov från hockeyn. När jag kom hem från träningen i måndags så satt dom och kollade tv. Haha, och vad ser jag inte på bordet - Krille har hällt upp ice-tea i en av mina blomvaser :P. Han ska alltid ha det största glaset men det blev lite knas denna gång... Martin drömde sig bort till framtiden då han vill ha en egen 3D bio hemma, Bullen hängde på och improviserade lite :P.



Igår hade vi den sista "lektionen" i Kognition. Vi hade en jättekul workshop där vi skulle leka rekryteringsföretag. Det är något jag skulle kunna tänka mig att jobba med så det var verkligen superkul! Efter Uni var jag och tränade på Sats Farsta. På vägen halkade jag i en hundbajs men det gick ju som tur lätt att ta bort med tanke på att det är vattenpölar överallt ute nu... Skitväder. Kom i alla fall fram till Sats ren och fin och körde crosstrainer + mage + rygg. Kändes sköönt!

Tips till hundägare vars hundar skiter mitt på en gångväg:


Ett "dagens outfit" inlägg

Snarare dagens outfit från i förrgår. Men har fått en förfrågan hur den nya jeansjackan ser ut på and here it is.


"Shutter Island"

Jag har varit sugen på att se denna film rätt länge och jag blev verkligen inte besviken igår när det äntligen var dags! Det är en sjukt spännande och välgjord film i genren Drama/Thriller. Filmen är baserad på boken med samma namn skriven av Dennis Lehane, en författare som jag personligen tycker skriver väldigt bra och spännande böcker. Dennis Lehane är även författare av "Mystic River" (en av mina absoulta favoritböcker!) och "Gone baby gone". Ni som har sett och gillade filmatiseringarna av dessa böcker böcker borde verkligen se "Shutter Island" ♥.


Lillskruttan 3år

I söndags var det kalas i Älvsjö och lilla Julia fyllde tre år!


Give it to me


Lördagens festligheter

I lördags var det fest hos Pauli och Tb. Det blev invigning av deras nya lya med en hel del vin och dans!






Man har alltid glädje av en bananmatta.... Sjysst inslagen var den också!


Mina brudar! Liza, Fatima, Mallan, Elin, Vanja, Parisa och Pauli

Nattinatt!



Ännu en tenta avklarad

Är så himla skönt när man får ett positivt svar på tentan så man kan lägga kursen bakom sig. Denna gång var det Metod-kursen som gick vägen. Så himla skönt! Jag fick ett D vilket glädjer mig. Kursen var inte särskilt rolig så jag kan inte påstå att jag lade särskilt mycket kärlek på den :P. Men så länge man är godkänd så lyser solen!

Sats X

Igår var jag och Fatima på Sats nya eventklass "Sats X". Ett tufft konditionspass med hysat lätt koreografi. Det var vår kära Mallan som höll i passet och det var bra drag! Jag var taggad som tusan innan men blev lite halft illamående där i början, har ju inte tränat på ett tag... Men det var ett skitbra pass som jag kan rekomendera till alla! Helst ska ni gå på måndagar, Sats Tule 18.30, eller söndagar, Stas Gärdet - leta efter pass med Malin Svedling ;). Passa på att gå medan chansen finns!




Domännamn?


Kära bloggläsare!

Jag funderar på att skaffa ett domännamn, en egen hemsida, men har himla svårt att komma på ett bra namn! Detta behöver jag hjälp med! Alla förslag är välkomna! Vad tycker Du att min sida borde heta??

Ett bra förslag kan komma att belönas **


Dåligt med updatering...

I know! Shame on me! Läste nyss att det är lagom med 3-4 uppdateringar om dagen på en sjysst blogg... Hm, lite svårt vissa dagar men självklart ska det bli bättring! Bilder från helgen och veckan som gått kommer! I promise ;)

Brunchy Breakfast

Martin var sugen på brunch så jag fixade scones till frukost. Dom blev inga 10poängare men det är ju tanken som räknas... :P. Blev en rejäl sovmorgon idag men snart ska jag ge mig ut på promenad till Farsta (bolaget). Måste komplettera lite inför kvällens fest. Sen ska jag hämta ett paket på ica!


Myskväll på stan

Igår åkte vi in till stan och åt sushi samt tog en promenad i Gamla stan efteråt. Dock så blev vi rätt besvikna på middagen. Vi var på Arigato Sushi vid t-centralen och det har helt klart blivit sämre sen sist vi var där. Servitrisen var extremt arrogant. Martin frågade efter vatten flera gånger och till sist kom hon in med en hel (plast)kanna, så han skulle slippa tjata eller... Vi fick huvudrätten innan vi hunnit äta upp förrätten och sedan så var hon väldigt otrevlig mot de engelstakande gästerna bredvid. Nä, jag kan inte rekomendera någon att gå dit. Det kommer i alla fall vi inte att göra igen.



Förrätt: laxsallad och misosoppa


Plastkannan. Har en likadan hemma, 10:- på Vi....







I've done some shopping...

Självklart var jag tvungen att ta en titt på damavdelningen när jag var och handlade till lalli Julia... Jag kom hem med en snygg beige bomullströja med djup ringning och en jeansjacka. Jag har varit lite kluven när det gäller just jeansjackor, är  det snyggt leer red-neck aktigt som Martin gärna uttrycker det... Men jag har bestämt mig för att det kan vara riktigt snyggt till både klänning och t-shirts/linnen om man då har ett par icke-jeans byxor till ;).



Fredag

Åh vad skönt med helg och ledighet! Man uppskattar verkligen de lediga helger man har när man jobbar varannan :). I morgon blir det inflyttningsfest hos Pauli och TB och på söndag är det barnkalas igen, Jull-bull fyller 3år. Jag var uppe tidgit och tänkte gå ut på promenad. Men det regnar ju! Regnar! Jag som hade hoppats på sol. Visserligen är det ju bättre än det snöblandade regnet som ska komma på söndag... Uh!

Oh, shit! Mitt i inlägget kom jag på att jag har bilen parkerad på ens städgata! Det var parkeringsförbud från klockan 08.00 men som tur var så hade jag inte fått några böter! Pju! Sprang ut i nattsärken och utan paraply, självklart hade jag redan glömt att det regnar... Jaja, jag fick i alla fall bästa parkeringen på vår gata och inga böter så jag ska inte klaga! Jag hade tur, denna gång...

Haha, ok. Ingen p-bot... Nu ska jag snart åka mot Universitetet. Har en Workshop mellan 13 och 15.00. Efter det får vi se. Jag och min arbetsgrupp ska ses lite tidigare och göra klart ett grupparbete som skall vara inlämnat senast söndag. Vi ska göra klart allt idag och jag hoppas vi hinner allt innan workshopen. Måste stanna till i stan innan eller efter uni också för att fixa en till sak till Julias födelsedagskalas.


Thursday

Idag har varit en bra dag än så länge. Var uppe tidigt och tvättade. Sen har jag varit hos pappa en sväng, nu är det dags för lunch, sen till handterapeuten (hoppas på goda nyheter) och sedan ska jag iväg till Bau och jobba kväll. Hoppas att det bli jag och my lover Pauli i driven!


Dagens: baconlindad kyckling med tzatsiki och sallad med feta/avocado

Mosters tjejer!

Dom är så fina! Mina tjejer!


Dom ser ut som små tomtenissar :) ↑


Tvättstugebekymmer part two


Ah, nu igen! Klockan sju var det redan någon som hade varit där, i tvättstugan - på min tid. Som tur var hade bara torktulmaren körts igång... Tur för perssonen som var där innan mig alltså... Men vem ser jag inte slinka ut ur den andra tvättstugan! Jo min granne som bor ovanför! Hon låtsas att inte se mig och drar. När jag hade stoppat in mitt och var klar gick jag hem. Lite irriterad som jag var bestämde jag mig för att gå upp och knacka på. Snällt och vänligt sade jag att jag behöver torktumlaren om en timme. Hon blev lite paff att jag kom dit "åh var det du som var där nere (i tvättstugan)...". No shit tänkte jag, jäkla smitare. Man kan inte ens lita på grannarna. Snart är det väl fullt krig nere i tvättstugan... Nästa gång ska jag nog sätta upp en sån här varningsskylt "Be aware of the dog"... Eller kanske "Be aware of the bitch".

Tack för mig.

Vårens brillor

Är sugen på ett till par till samlingen. Ett par med brun-melerade bågar skulle sitta fint. Dessa kommer från Prestige och kostar 150-200 kronor.



Voglio studiare l'italiano

Jaa! Jag vill verkligen studera Italienska! Nu har jag sökt Italienska till Höstterminen! Tyvär måste jag gå en rätt basic nybörjarkurs för att kunna läsa 100% distans, jag vet ju inte hur nästa termin kommer att se ut... Men det ska bli skitkul ändå! Jag vill upprätthålla ordförrådet och kunskaperna. Vårterminen 2011 kan jag avancera lite som kompensation ;). Känns så himla kul, blir lycklig av tanken att få läsa Italienska igen!


Rise and shine!



Morrn morrn!

Idag känner jag mig riktigt pigg trots att jag gick upp i ottan. Siter hemma hos pappa nu och har jobbat lite. Skönare att ha det gjort nu så jag kan åka hem direkt efter Uni sedan. Kanske ska stanna till på stan och kolla efter lite mer Hello Kitty kläder till lilla Julia som fyller tre år i helgen... Vi får se när vi känner oss klara med grupparbetet. Har föreläsning först mellan 9-12 så ska bli skönt att bara få sitta ett tag och lyssna.

Hoppas solen kommer lysa och att ni får en bra dag!

Some quality time

I eftermiddags mötte jag Linn på stan och vi hade lite kvalitetstid. Vi gick en sväng på Gina och sedan promenerade vi från T-centralen till Gamla Stan. Där fönstershoppade vi lite och hoppade sedan in på Espresso House. Vi snackade om allt och inget över stans godaste latte. I love my Bootylicious Linn!



Vi pratade om att man borde utforska Stockholm mer. En spökvandring i Gamla Stan vore ju rätt kul. Lite mörk historia ;)



Självklart stannade Linn vid en sko/väskbutik. Men vi var duktiga, vi gick inte in!


Ben & Jerry har öppnat en glassbar i Gamla Stan. Det hade jag ingen aning om. Bra att veta till sommaren :). Även om det var rätt dött på gatorna så var det fullt där inne. Verkar gå bra...


När vi möttes visade Linn glatt upp sina nya skor. Det roliga är att jag har suktat efter precis dessa! Haha, we are like-minded!

Våren är här!

Idag på lunchen satt vi ute och åt. Solen värmde skönt! Våren är här! Det var skönt att kunna vara ute en längre stund och få i sig frisk luft innan föreläsning nr2. Idag hade vi en lång dag, 09-15.30.






Bra café efterlyses



Har någon ett bra tips på ett mysigt och kvällsöppet café någonstans i stan??



Annas design?



Får se om hon gillar den...

Åh vad skönt!

Har suttit och drömt mig bort till Patricias Karibienbilder. Snodda från Facebook ;)





Min baby tatuerade sig i Miami. På alviska ;)


Dåligt med uppdateringen


Ja, det har varit mycket annat på sista tiden. Bloggen har blivit lite lidande men det ska nog bli bättre snart ska ni se ;)

Argh!

Usch fy och blä! Ingen träning blir det pga handen och ingen tid finns det heller för vi får en miljard nya saker att hela tiden på uni... Som grädden på moset jag jag jordens pms och känner mig som ett jävla monster som bara vill skrika högt. Stackars sambo. Han lagade nyss middag men inte fan ska ni tro att jag blev gladare för det **


Nytt kort

Jahap, nu var det dags igen. Jag har fått ett nytt Visa kort, igen! Förstår inte riktigt hur Nordea resonerar. Denna gång fick jag visserligen ett med giltighetstid till 2013 men annars har jag fått ett nytt varje år. Känns ju lite onödigt. Kanske för att dom har kollat mina köp och tyckt att jag slitit ut de gamla :P. Hoppas bara att det funkar ;).


Presentkort



Just det! Igår fick alla som handlade för 400:- på H&M ett presenkort på 100:-. I got it och det är ju utmärk att få en hundring i rabatt vid nästa köp. Det jag skulle vilja komplettera garderoben med till sommaren är en ny bikini och ett par jeansshorts.

Helgen:


Jobb lördag och söndag. Imorgon vet jag inte vad som händer... Måste nog plugga...

Söndag = födelsedagskalas.


Sommarsnygg

Är dags att ta tag i träningen nu så man inte känner sig allt för pluffsig inför shortssäsongen. Här är två snyggingar att inspireras av ;).


They know what they want...



Yep, ungarna växer upp fort och på söndag är det dags för min lilla Emma att fylla 7 år. Helt sjukt vad tiden går fort! Jag kommer exakt ihåg vart jag var och hur glad jag blev när hon föddes den 11e april 2003 <3. Min lilla skrutta börjar bli stor. Det märks också på personligheten. Hon och Julia är bestämda och vet precis vad dom vill ha.

Idag har jag gjort mitt yttersta för att hitta rätt presenter. Pju! Har ringt syster ex antal gånger ang storlekar på kläder osv osv. Höll på att svimma i Hello Kitty havet på H&M. Haha, oh my god! När jag var i den åldern var det mamma som bestämde outfiten och jag tror att Mickey Mouse tights var rätt hett... But these chicks know what they want!

When there's nothing else to do I play...

Usla mobilbilder kan fixas till i Photoshop ;).

Före:


Efter:


Före:


Efter:

Den sjunger på sista refrängen

Min mobil alltså. Hör knappt när man pratar med folk och antennen måste dom ha glömt montera för det är noll kontakt. Sämsta mobilen i världshistorien, köp inte en Sony Ericsson T700. Är sugen på den här:


Hey sister




Kors i taket

Martin har gjort sallad till middagen idag. It's unbelievable! Miracles do happen!



Men varför är det sallad på golvet...


Suktar efter min baby

Ja, sitter och drömmer mig bort i Dustin katalogen :P. Soon one will be mine...


It's cheap

Idag var jag på Vi i Hökarängen innan jag traskade hemmåt. Dom har alltid vissa varor till superpris och idag sålde dom Ben & Jerry Wish glass för 5:- styck (ord. pris 26:-/st). Jag köpte åtta stycken ;). Riktigt bra! Alla som vill ha glass kommer hit **


I'll just drink my coffee and take off

Hämta det sista från tvättstugan och sedan iväg för att skriva på ett nytt grupparbete. See you :)


What do you prefer?



När man skall köpa en dricka på stan finns det ca 1000 olika sorter och smaker att välja mellan. Brukar sluta med att jag köper en flaska svindyrt vanligt vatten för att jag inte kan bestämma mig. Dock så är Vitamin Well och Vitamin Water rätt goda. Om man är sugen på något läskande har ju Loka en del friska nyheter... Men, det är för många val :P. Måste kolla nästa gång på flaskorna hur nyttiga de nu är i jämförelse med vad de utgör sig för att  vara... **

 


Beach 2010



Sommaren närmar sig och jag hoppas att det blir en beachsäsong i år. Förra året blev det väldigt lite av både sol och bad. I år har jag i alla fall en utlandssemester att se fram emot. Jag hoppas att det blir en varm och lång sommar i Sverige så man riktigt hinner njuta av solen!

Underbara barn

Igår ringde min systerdotter Emma till mig. "Chriss, när jag fyller år, kan du köpa ett par nya rosa innerskor till mig då? Med gummisula?" Haha, ok tänkte jag. Hon är rakt på sak. Jag hör syster och Bernt ropa i bakgrunden att man faktiskt önskar sig saker och inte att man mer eller mindre ska ha :P. Haha, hon vet ju i alla fall exakt vad hon vill ha och om jag inte hittar ett par sjyssta rosa innderskor till hennes 19,5 cm fossingar så är jag ju körd :P. No more teckningar för mig i sånna fall :P...

Har ni något tips på en butik som har bra barnskor?


Påskhelgen

Det blev en himla trevlig start på April! Middagen och fikat hos Tony & Maria i fredags var supermysigt! Maria hade gjort jättegod smörgåstårta och paj. Hon är väldigt duktig i köket och det smakade verkligen himelskt efter en lång dag på jobbet :). Till kaffet serverade hon skitasöta cupcakes! Hon garnerade dom med en creme av bland annat mascarponeost och philadelphia... Mmm! Superfina var dom också!




Julia blev lite ledsen i ögat :(. Men kolla in ungens medelhavsblå ögon! Tror ni att det är lätt att säga nej till dessa :P. Blink Blink * *


Efter familjedaten åkte vi ner till Strängnäs/ Länna Bruk för att spendera helgen på pappas land. Det var svart som natten när vi kom ner och där nere i skogen får man verkligen öva mörkerkörning. Kolsvart! Mysigt var det ändå när vi kom fram till stugan, Rocktorp. I love that name ;).


Det blev snöskottning för gubbarna på lördagsförmiddagen. En hel del snö kvar som rasat från taket.


Är nästan lite tacksam över min hand och stödskena nu :P. Jag kunde glassa lite i solskenet istället, dock så stod jag för fiolerna i köket :P.

På kvällen var vi på middag hos några bekanta i närheten. Det var Påsk/födelsedagsmiddag där det bjöds på sillbord till förrätt, oxfilét samt lamm + potatisgratäng till huvudrätt och sedan kaffe + bakelse till efterrätt. Det gick ingen nöd på oss. Gubbarna blev rätt runda under fötterna så jag fick locka till mig bilnyckeln till farbrors suv och ratta hem.

Hoppas ni andra har haft en trevlig helg!!

P-böter

Det är något speciellt med att parkera i Farsta centrum... Förra veckan, tredje gången gilt, fick jag en p-bot i Farsta centrum. Denna gång var det klantigt av mig - p-biljetten vände sig tydligen upp&ned när jag smällde igen bildörren och när jag kom ut satt en fin gul slipp i mitt fönster. Jäv*a djup suck alltså! Jaja, så kan det gå. Har dock pratat med Q-Park och jag får överklaga boten på 475:-. Nu får vi se om de låter mig slippa :P... det blev e himla dyr snabbis på Clas Ohlsson...

I've got proof!


Glad påsk!



Lika bra att önska alla en glad påsk medans jag kommer ihåg ;).


Three times a charm

Ja, det har blivit en del arbete idag. Först flytt, sedan Bau och nu lite jobb hos pappa. Gör ju visserligen inget att jobba sent då jag inte har något skoj att komma hem till. Martin är hos en kompis och spelar risk så kan ju lika gärna göra lite extra nu när jag ändå är här (i Älvsjö).

Tänkte för en sekund att jag skulle äta med lillebror men då det luktade vitlök från hans chilli con carne ända ut på parkeringen tror jag minsann att jag avstår... Inte för att jag personligen har något emot vitlök, I love it!, men ska ju jobba i morgon + att en viss sambo kommer att ha en del klagomål att komma med i morgon på grund av min extremt dåliga andedräkt. Så nä, skiter i middag. Ska ju ändå snart upp och äta frukost :P.

I morgon efter jobbet skall vi hem till Tony & Maria på påskmiddag och födelsedagsmys. Var ett tag sedan vi var samlade allihopa :). Imorgon kväll eller på lördag morgon åker jag och Martin ner till pappas land och tar det lugnt. Åker tillbaka till stan på söndag eftersom jag jobbar på måndag. Får se om det blir några skriverier här i morgon innan vi åker.

Time to move

Jahapp, då var det dags att svida om till flyttgumma, igen :P. Den här gången är det morfars tur att byta adress. Som tur är skall han bara flytta inom samma hus, dock fyra trappor ner. Behöver ju inte springa ut och in i det här ruskvädret iaf. Han bor bara i en etta och har förhoppningsvis inte allt för mycket prylar undangömda... We will see. Hoppas att det kommer gå snabbt och smidigt :). Mamma, Håkan och Paula hjälper till.



RSS 2.0