Äntligen är helgen över


Igår var det en kul och bra dag på jobbet med Pauli och Victor i Driven men idag har det varit riktigt segt. Inte pga sällslapet men bara en dålig dag. Äntligen är jobbhelgen över!

Nu blir det film och mys i soffan!


Preparing for spring

Köpte för ett tag sedan nya örhängen på Gina och i torsdags när jag var i Länna skulle jag köpa ett par innetofflor på Skopunkten. Men det blev tre par andra skor istället :P... Nu känner jag mig riktigt rustad inför våren! Det blev ett par svarta sandaler, ett par spetsiga ballerinor med guldspännen som matchar min Jimmy Choo väska ;) och ett par låga stövletter med kilklack. Är ju så bra när dom har erbjudandet "Tag tre få det billigaste paret på köpet". Fick alla tre par för 549:-, ett riktigt kap. Det blev också ett nytt solpuder (kan vara snyggt istället för rouge) och ett grått nagellack på City Gross.





För en godare sömn

I födelsedagspresent fick jag ett presentkort på Atlantis (sängbutik). Där köpte jag i tordags en tempurkudde och jag sover redan superskönt! Den är hårdare än en vanlig kudde men ger mycket bättre stöd till nacke och huvud. Den jag köpte, Millennium storlek Medium, är kupad vid nacken och går ut vid axlarna så att man inte skall dra upp axlarna mot öronen och på så sätt spänna sig. Det är också som en "skål" för huvudet så att man ligger stilla i en fast position som minskar belastningen. Killen i butiken sade att det är vanligt att det tar 2-3 veckor innan man vänjer sig då den är hårdare än en vanlig kudde men jag känner redan att jag sover riktigt bra med den. En mycket väl värd investering!


Bästa receptet för Alla tillfällen!

Detta är ett recept som jag har tagit från mamma. Det är en vitlöks/fetaost-röra gjord på en cremefraiche bas. Den är så jäkla god! Man blandar önskad mängd av naturell cremefraiche (helst 34%), vitlök (i mängder ;) och fetaost + lite peppar (salt behövs inte då fetaosten står för sältan). Mixa dessa ingredienser med en stavmixer eller matberedare och avnjut till tacos, kyckling, sallad eller grillat. Kan garantera att den passar till allt! Vi åt den jämt när jag bodde hemma och jag har aldrig serverat eller ätit tacos utan den.


(Mängden av allt som jag använde ser ni på bilden)

Tacomiddag

Vi hade delar av familjen hemma på tacomiddag i tordags. Det var massa mat och mys, älskar när vi ses allihopa :) <3.



Emma ritar


Julia och Håkan mös


Back on track



Yep, nu har jag internet igen... dock med sladd. Det trådlösa fungerar fortfarande inte... Har börjat ladda ner och installera om allt som jag behöver nu. Är ju en himla massa program... Tur att min älskling har fixat det svåra idag ;). Nu är det nog bara Skype kvar tror jag...


En värdig vinnare

Jag och Shrek sitter och tittar på Melodifestivalen och Anna bergendahl gick nyss vidare som vinnare till finalen i globen med låten "This is my life".  Hon brädade både Peter Jöback och Pernilla Wahlgren. Har gillat henne sen första gången hon syntes i tv-rutan i Idol 2008. Hon var en riktigt värdig vinnare med en bra låt!



Tekniska problem...

Ja, jag har haft lite tekniska problem de senaste dagarna. Mitt internet fungerar inte men det ska väl förhoppningsvis lösa sig väldigt snart... Är ju svårt att få chansen att låna sin sambos dator då han har ett behov av att pilla med den hela tiden. För tänk om Bullen skriver något på msn och man inte kan läsa det på en gång :P... Nästan så att världen går under * *. Tur att jag har en egen dator. Skulle få slåss om den annars ;).

Min tekniska supportavdelning här hemma har hjälpt mig att installera Windows7 nu också. Skivorna har legat och dammat ett tag men nu är det gjort. Men måste ju ha internet så jag kan installera om alla program!

Uppdatering från veckan kommer liite senare :).


Snart har den premiär!



Nu på onsdag, den 3e mars, har "Alice in wonderland" biopremiär i Sverige. Någon annan än jag som definitift ska se den ;)?

Äntligen fungerar det!

"SL-trafiken onsdag

[2010-02-24] Nu är trafiken på Gröna linjen i gång igen. Men delar av Röda linjen ersätts fortfarande med buss" (sl.se).


Nu går trafiken som vanligt på gröna linjen! Shit vad skönt, höll på att kvävas på ersättningsbussen igår... Pju, kanske man kommer i tid också. Åker ändå med marginal...

Vi får se hur det kommer att fungera framöver. Är det inte snö på spåren så är det löv på spåren, signal- eller vagnfel... We will see.



Testar photoshop-tips

Martin tipsade mig om en artikel om svart/vit fotoredigering och självklart har jag testat. Tyvär jag har inte mina foton från digitalkameran i original raw-format men man kan ändå öppna dom som "Camera Raw" filer i Photoshop. Som sagt, hade jag haft en originalfil i Raw-format hade det funnits mer information i bilden att jobba med men det blev ändå skillnad. Kan vara bra att tänka på när man ska redigera svart/vita bilder, så man får ut så mycket som möjligt av bildens kapacitet. Tackar så mycket för tipset!

Någon annan som har roliga eller användabara redigerings/fototips som man kan arbeta med i Photoshop?


Nyheter från Canon


Canon EOS 550D

  • 18 MP APS-C CMOS-sensor
  • DIGIC 4
  • ISO 100-6400, H:12800
  • 3,7 b/s i bildserie
  • Videosekvenser i Full HD
  • 7,7 cm (3,0") 3:2 ClearView LCD med 1 040 000 punkter
  • iFCL-mätning
  • Snabbkontrollfönster
  • Uttag för extern mikrofon
  • Beskärning videosekvenser


Canon PowerShot SX210 IS

  • 14x optisk zoom, 28 mm vidvinkel
  • 14,1 megapixels
  • Optisk bildstabilisator
  • 7,6 cm PureColor II G LCD-skärm
  • HD-filmer. HDMI
  • Smart auto, ansiktsigenkänning
  • Smart Flash Exposure, i-Contrast
  • DIGIC 4 och Servo AF/AE
  • Manuell kontroll
  • Metoder för kreativ fotografering. Smart Shutter
  • (bilder och info: canon.se).


    Tidningstips

    Har upptäckt en ny tidning som känns väldigt intressant! Vissa finns det massa bra photoshoptips på nätet men skulle ändå inte dra mig för att bläddra i ett nummer av denna ;). Dock så är priset rätt högt, 499:- för 6nr. Men det kan det ju vara värt någon gång, när man vill lyxa till det lite **.


    Kursstart: Metod

    Ja, nu är det dags för en ny kurs - i metod. Känns inte sådär jättelockande men det ska bli kul att lära sig något nytt ;). Vi ska lära oss metoder för att bland annat göra en enkätundersökning och ska inom en snar framtid göra det på ett större företag.



    Gift from Las Palmas

    Har ju inte haft kameran men nu kan jag visa min fina present som mamma & Håkan hade med sig från Las Palmas. En ny korthållare med mitt namn graverat på! Jättefin och personlig :)! Tack mami och plastis!



    En annan gåva (min 20-års present) är mitt favoritsmycke som passar till allt! Vardag som fest. Det är en klocka från Calvin Klein <3


    Walking in a winter wonderland

    Idag tog vi en promenad i slingan och gick till och från Farsta C för att få lite frisk luft. Det var en perfekt dag och solen lös!


    Martin fick små isdroppar på ögonfransarna.


    Någon har gjort en fin badanka av snö men en hund har tyvär kissat på den :P





    En jätte jätte stor 'isboll'


    Nybyggen vid Pepparvägen

    Här kommer massa härliga nyheter från Ordning & Reda






    Skulle kunna handla hur mycket som helst på Ordning & Reda ;).
    (bilder: ordning-reda.com)

    Kaos i trafiken


    Detta skrev Aftonbladet igår. Trafiken är ju kraftigt reducerad idag och endast trafik under jord med tunnelbanan är tillgänglig. Som tur är fick jag nyss beskedet att inlämningen av hemtentan flyttas till onsdag eftersom alla kanske inte kan ta sig dit. Skönt att slippa den stressen! Men undrar om jag ska försöka ta mig till introföreläsningen idag eller om det ens är lönt att ta sig ut...

    Hundvakt

    Vi hade Shrek mellan fredag och lördag eftersom Kenny skulle ha fest och våran ordinarie hundvakt skulle åka bort ;). Han är så obeskrivligt jäkla söt! Man vill äta upp honom <3!



    Lördagen den 20e februari

    Avnjöt himlans goda tacorester igår med lillebror hemma på södermalm innan det var dags att hämta mamma & Håkan på flygplatsen. Kenny hade 18års fest i fredags så det blev lite över. Så jävla sjukt kul - hans kompis Fredrik hade köpt en strippa som dansade för honom på festen. Hahaha, fan vad kul! Han fick smörja hennes skinkor med olja så han var tvärnöjd ;). 

    Åkte till Arlanda igår trots snöstorm och varningar att man skulle lämna bilen hemma... Äh vad fan tänkte jag, det går nog bra det här. Utgick från Älvsjö så det gick bra ;). Värsta mardrömsresan någonsin på vägen dit! Så fort jag blev omkörd (och då ex antal gånger av bergnings- och lastbilar) fick man lägga sig på ca 40-50km/h på 110km/h väg. Skitkul. Tur att jag åkte i god tid. Familjen framför allt... Fick vänta lite över en timme innan dom kom ut i ankomsthallen. Dom fick sitta i lanet ett tag efter landning för infarten till gaten behövde skottas, no shit.

    Thanks heaven for 7eleven stämde rätt bra igår. Köpte Bazar och gottade mig i vårens modetips och ett sjukt läckert reportage på Cindy Craford. Kan säga att 7eleven har jordens godaste kardemummamuffins också ;). Men det är snart slut på onyttigheter. I've got some plans for 2010. Återkommer angående det...









    It's been a god damn long week

    Ja, denna vecka har känts som en evighet. Förra helgen var det jobb jobb jobb och den nya veckan började med att morfar fick komma hem igen. Jätteskönt men samtidigt ganska påfrestande eftersom han var rätt omtumlad och snurrig + att han har varit väldig känslomässig i veckan. Jag som är jäkligt blödig när det kommer till mina nära och kära har väl känt att detta inte har varit jordens bästa vecka rent mentalt. Självklart har jag haft hemtenta i veckan och blev klar med uppsatsen idag vid femtiden. Den ska in i morgon så det var verkligen i sista minuten... Slockande på soffan i två timmar när jag var klar :P. Trött! Dessutom är jag dålig och har varit det större delen av veckan vilket inte har underlättat när man verkligen måste ge allt och ha energi till allt. Tur att jag fick hostmedicin av mamma igår annars hade jag fått sova på soffan igen :P. Var på Arlanda igår också, mer om det kommer.

    Meen, nu är veckan slut och hoppas på att nästa blir lite lugnare och att jag blir frisk så jag kan TRÄNA. Usch vilken abstinens nu alltså. 

    Blogg-tips

    Vill tipsa om bloggen Kakhuset. Det är en mycket trevlig vardagsblogg som handlar om ett ungt par som tillsammans bloggar om att plugga i Australien (är alla där nu...?). Här kan du läsa om bland annat att bo och studera i Sydney, kropp & hälsa, kärlekstips och recept. Väl värt ett besök :).


    (Bild: kakhusets.blogg.se).

    Inge kul att vara krasslig


    Men som alt annat går det väl över väldigt snart,
    hoppas jag!


    Gårdagen

    Vad hände igår? Jo... Martin kom hem och såg rejält sliten ut efter en helg med grabbarna. Som tur var hade jag redan handlat och det fanns matlådor i kylen så vi behövde inte anstränga oss särskilt mycket. Innan han kom hem var jag på Willys och handlade åt oss och åt morfar. Sen var jag en sväng hos morfar för att lämna maten och städa lite i hans lägenhet. Han får komma hem idag så jag ville att det skulle vara rent och fräscht. Städade även hemma och sedan började jag på hemtentan. Hoppas verkligen att jag inte får någon form av skrivkramp... Det kommer nog gå bra, ska till biblioteket i morgon och sätta mig där så jag inte gör någonting annat! 


    Köpte en supersöt vas på Willys för 29.90:-. De fina rosorna fick jag av mamma i onsdags!


    Dom lockar med allt för att man ska köpa. Men detta lilla etui från Libresse är faktiskt rätt smart. Då slipper man problemet med att plasten åker av när man ska ha en lös i väskan ;).


    Fick biocheckar och gelehjärtan av mamma och Håkan innan dom åkte till Spanien <3. Glömt att visa, tack så mycket!


    Var självklart tvungen att köpa semlor också, dom stod och gjorde dessa underbara gräddbullar i butik - det såg ju så smaskigt ut (and it was).


    Tycker det är väldigt hemtrevligt med blommor och ett välfyllt fruktfat i köket :).

    "The Informant"

    Ett riktigt sömnpiller med Matt Damon i huvudrollen. Förstår inte hur den kunde få så pass bra betyg på imdb...


    HemmaSpa

    Har haft lite egen kvalitetstid ikväll. Har färgat håret i en mörkare blond nyans (typ andra gången jag gör det, scary!), färgat ögonbrynen (så jag slipper måla i dom varje dag...), duschat och skrubbat hela kroppen med The Body Shops cocosskrubb - Mmm! och fixat naglarna. Mys på hög nivå ;).


    Black & White portraits

    Det kan vara så frutansvärt snyggt med fotografier i svart/vitt - speciellt porträtt.


    Blake Lively


    Madonna


    Denise Richards

    Alla hjärtans dag

    Snart är det Alla Hjärtans Dag - 14 februari. Oavsett vad många tycker så är det en dag att fira tycker jag. Självklart skall man alltid visa uppskattning till varandra i alla typer av relationer men jag tycker om att fira! Varför inte passa på att njuta av varandras sällskap och ha trevligt tillsammans på de "högtidsdagar" som finns. Vi har julafton, fettisdagen, alla hjärtans, påsken, kanelbullens dag, midsommar osv osv. Fira när det firas kan!

    Detta fina fotokollage hade Martin lämnat till mig när han åkte till Polen. Det var en överraskining när jag kom hem :). Saknar min man! Men en riktig tjej reder sig själv ;).


    New York - The City that never sleeps





    Skulle göra vad som helst för att få åka och upptäcka metropolen som aldrig sover.
    Förstå att få chansen att fotografera i New York! One day I'll be there ;).


    The never ending story

    Jag har alltid älskat snö, men nu känns det som att det kanske räcker... Vintern i Sverige brukar ju inte vara så här lång, med så här mycket snö och så här många minusgrader :P. Så rent mentalt och tidsmässigt börjar man ju faktiskt tycka att det borde bli vår nu...



    Middag på Hard Rock Café

    Middagen igår var mycket trevlig. Fick ett bra intryck av Hard Rock - det första jag hörde när vi kom in var Staind, underbart ;). Maten var okej och fruktdrinken jag beställde var supergod. Jag åt en Cobb-sallad (mixad sallad, ost, bacon, kyckling och avocado) och de andra åt barbeque ribs.


    Förlåt mamma!


    Ringde till mamma 01.30 i natt för jag trodde att hon jobbade, jag kunde inte sova. Men det visade sig att hon låg hemma och sov, hon hade jobbat kväll och inte natt. Oups! Får verkligen be om ursäkt att jag väckte dig mitt i natten! Förlåt mamma!

    Husmor trollade ihop en lyxig pastasallad

    Oh yes I did! Gick upp lite tidigare i morse och gjorde ett helt lass med pastasallad. Nu har jag lunch idag + middag och lunch hela helgen + lunch måndag. Grymt skönt att slippa laga något nu när jag både ska jobba och förbereda inför tentan. Ah, känns nästa lite lyxigt att bara behöva öppna kylen ;).


    Syndare!

    Japp, I did it again. Skulle bara titta in en snabbis på H&M.com och ended upp with some new stuff. Visserligen, till min stora lycka, hittade jag en jacka med runda nitdetaljer på rea som jag nästan nästan köpte när vi var i Milano i höstas. Nu var den nedsatt halva priset och jag behöver en tuffare mer modern höst/vårjacka! Blev ett par militärgröna bykor med dragkedjsdetaljer, ett par örhängen och ett halsband också. Tot. 550:-. Bad bad girl...


    Tack & godnatt

    Guud, nu är jag helt slut!

    Visserligen är jag uppe på tok för sent (svårt att finna ro och sova när jag är själv...). Usch, vill så gärna hinna till gymmet i morgon bitti men vill åka förbi morfar också så det kommer nog inte bli någon träning även om jag vill (kommer så lätt någonting emellan...)! Måste vara på universitetet 11.40. Men glöden finns där så nästa vecka är det fu*king back on track!

    Familjen framför allt - thats rule no1!


    Funderar faktiskt på att tatuera in det för att 1. det är fint och 2. man får aldrig aldrig glömma det! Mamma & Håkan åker till Spanien på lördag morgon och ska koppla av en vecka i solen - det är de väl värda. Då måste vi andra hålla i trådarna. Morfar ska få komma hem på tisdag, dock med tillsyn och hjälp hela dagarna. Skönt att han får vara hemma hos sig i en tryggare miljö utan massa spring och totalt främmande människor.

    Nä, nu är det dags att hoppa i säng. Kommer bli en rätt lång helg så hoppas att John Blund kommer ASAP. Det brukar ju inte vara några större problem...

    GODNATT!


    What's happening next...

    Läget just nu är mindre bra. Jag och lilla magen är inte riktigt överens. Det blev ingen middag (orkar varken laga eller äta när jag känner mig stressad) så det blev hallon-mousse tårta och en chokladboll hos syrran istället. Nu känns inte det som den bästa middagen (mår lite illa...). Ja, men jag får helt enklelt skylla mig själv. I morgon innan jag ska till universitetet så ska jag fixa matlådor till helgen. Det kommer bli pastasallad med pesto, kyckling, kalamataoliver, sallad, ruccola, tomat och fetaost. Gäller ju att leva loppan nu när mannen är borta :P.



    Imorgon får vi uppgifter och material inför våran första (hem)tenta i beteendevetenskapen. Så från och med i morgon så kommer jag vara "ledig" tom den 22a. Passar mig utmärkt med uppsatsliknande uppgifter och ordbajsning. Det är typ det jag kan :P. Det kommer gå som tåget!

    Imorgon kväll ska jag, kenny, pappa och Julia ut och äta middag på Hard Rock Café. Vi skulle ha gått till Grill men var lite sent ute med bordsbeställningen. Det får bli en annan dag. Lillebror har som kriterie att dom måste servera ribs så vi har nog gjort ett bra val. Vi har redan prövat Jimmys Steakhouse, Jensen's Böfhus, Texas Longhorn osv. Har bara varit på Hard Rock en gång i Sverige och det var säkert tio år sedan. Ska bli mysigt :).


    Alla ska ha en egen modell

    Lindex byter nu ut Caroline Winberg mot Carmen Kass. Carmen har arbetat för bland annat Dior & Victorias Secret. Får se om jag blir mer sugen på att shoppa på Lindex... But I don't think so.


    Grattis på födelsedagen storasyster!


    Idag fyller min kära syster Malin 31 år! Stort grattis!



    Ska hem till henne i eftermiddag på födelsedagsfika,
    men känner mig Faktiskt rätt mätt på tårta nu känner jag...


    Man är inte ledig för att man har en ledig dag.

    Det är som vanligt en miljard saker man ska hinna med. Känns löjligt att säga att man är ledig bara för att man har en ledig dag... Ska en sväng nu till Farsta c och uträtta lite ärenden. Ska bla växla pengar till Martin, han och grabbarna åker till Polen i morgon. Sen ska jag hem och hinna plugga lite till.

    Gjorde nyss ett litet avbrott på en timme och pratade med Jenny på Skype. Jättekul att bli lite uppdaterad på hur det går! Läs mer här. Tydligen var det lite snålt på kaffer-fronten i Australien om man inte skaffar Starbuckskort, men det går ju alltid att skicka saker här hemifrån om abstinensen blir allt för stor ;).

    "Turtles mating funny"

    Haha, syrran tipsade om detta klipp på Youtube. Som rubriken förtäljer: turtles mating funny... Lite mjukporr ;).


    Grattis Kenny!


    Idag fyller min bror 18 år och det ska vi fira i eftermiddag med middag och fika hemma hos mamma. Sjukt att tiden går så fort! Grattis lillebror!


    Måndagen den 8e

    Jag tog en lång sovmorgon och vaknade upp till en massa fina födelsedags-sms, tack så mycket allihopa! Det blev en lugn och mysig dag. Jag och Martin tog en promenad till Farsta centrum där vi handlade och stötte på Susann & Fanny på OnOff (var ju tvungen att klämma & känna på en kamera...).

    Jag var en snabbis på universitetet och gjorde omtenta i KB1, kan ju inte påstå att det gick särskilt bra...

    Kenny & pappa kom och fikade på kvällen. Det bjöds på kanelbullar, citronkaka och "White Lady"-tårta. Mmmm! Vi kollade på "Familjen annorlunda" & "spårlöst" och försökte komma överens om var vi ska ut och äta på fredag för att fira Kennys 18årsdag. Jag röstar för Grill. Vi åt upp sista biten av tårtan idag ;).


    For old times sake

    Haha, blev lite nostalgisk idag. Tänkte tillbaka på tiden då man headbangade till Sweets "The ballroom Blitz" hemma i Marres vardagsrum och åt polarmackor med smält ost till mellis efter fritids :P. Andra fina minnen tillhör ju också dom stunder då man dansade till Ace of Base, Abba och Whitney Huston nere i källaren med tjejkompisarna :P. Haha, kom att tänka på detta när jag hörde Sweets idag. Spelar denna för old times sake:

     

    I Love Weekday

    Hoppade in en sväng på Weekday (en av mina absoluta favoritbutiker) med Sheila på vägen hem idag och hittade riktiga fynd på rean. Fyra linnen - brun/vitrandigt, svart med knappar hela vägen ner framtill, vitt i bomull och grått i bomull - en långärmad gräddvit tröja (veckad i axlarna) och ett par ljusa jeans (perfekta till våren som närmar sig). Det bästa av allt var priset - 273:- för allt! Allt var nedsatt 75%. Det är riktig rea ;).





    Elle Feb-10




    Idag kom nya Elle med posten. Får se om det finns tid över ikväll för att läsa lite. Ska snart till universitetet på omtenta i kalkylering. Har inte pluggat så ska bara chansa och hoppas på ett godkänt. Får hoppas att han där uppe är med mig idag på min dag ;). Kom en 20procentare från H&M också. Kanske ska satsa på en ny bikini eller ett par snygga heels...


    Bio med Emma



    Idag var vi som sagt på bio och efteråt åt vi på Burger King. Känner mig riktigt trött idag, inte bakis men trött så det var skönt att bara mysa lite :).



    Ladiesnight*

    Här kommer lite bilder från tjejkvällen igår som slutade klockan 02.30 i morse ;). Tack så mycket till alla som var här och bjöd på trevligt sällskap och gjorde kvällen till ett fint minne <3.


    Hanna


    Fatima (äter som vanligt). De fina blommorna fick jag av Fanny & Moa :).


    Min kusin Moa.


    Och hon äter igen...


    Moa, Fanny, Paula & Fatima.


    Moa, Fanny, Pauli, Fatima, Hanna, Linn, Marina & Julia.


    My Lovers.


    Vino-fino.


    Christina.



    Min fina Linn


    Fick ett jättefint puderrosa linne, YSL-läppstift, kajalpenna i guld och skitsnygga hårda silverarmband med nitar av Linn <3! Hon lyckas alltid pricka in precis det jag vill ha/ behöver och sådant som passar mig! Tack så mycket!



    Mina bitches är lite mer vågade eller hur jag nu ska beskriva det. Galenpannorna har köpt ett presentkort på EastStreet Tattoo där jag ska tatuera in "Bitch" på engelska eller latin på valfritt ställe på kroppen (i valfri storlek). Haha, jag fattade det inte först. Haha, helt sjukt :P. Love you guys! Tatueringen är från Paula, Fatima, Mallan, Hanna, Elin och Liza


    "Prinsessan & grodan"

    Nu ska vi strax åka till medis och titta på "Prinsessan och grodan" med Emma. I'm excited :P. Hoppas den är bra :).


    Tack så mycket tjejer!


    Måste tacka alla mina tjejer som var här igår för en jättetrevlig kväll och grymma presenter! Bilder och paket kommer lite senare ;).

    Tutt-fia

    Haha, hittade en bild från Spanien på en söt apa. Ser ut som en rejäl nipple-freeze här :P.


    Tonight it's mine

    Så jäkla underbart! Fick låna systers systemkamera, Nikon D90, igår så att jag kan ta riktigt bra bilder ikväll. Ska bli skitkul att ha minnen med riktigt sjysst kvalitet ;). Tack älskade syster!



    Black / White

    Måste ju säga att jag är grymt sugen på en iPhone men inte riktigt lika sugen på att punga ut med dom tusenlapparna (som jag ändå inte har...). Har haft lite diskussioner med folk om vilken som är snyggast. Den svarta är enligt många en Apple Classic men jag tycker att den vita är mer stilren. Jag tycker överlag att vita elektronikprodukter såsom datorer och mobiltelefoner är snyggare än svarta. Vad tycker ni?


    Mina flickor!

    Snodde lite söta bilder på systers Facebook. Jag är Mastertheif idag ;).






    Ojoj, skruttan ramlade, hon är en liten daredevil på isen och åker jttebra!

    En sväng på Söder

    Hjälpte Håkan att hämta en bil idag och då fick man ju lite sightseeing på köpet - på kära Södermalm ;).


    Någon som är intresserad av att köpa bil?


    Vem är det som smyger på mig här då... Nyfiken i en strut när matte står utanför med kameran, linslus!


    Shreken! Ser gammal och gråhårig ut när man fotar med blixt :P.


    Södermalm


    Så, nu står mitt stöldgods på balkongen. Bara rudarna som saknas ;).

    Dags att äta lite och plugga. Får se när jag ska hem till syster. Skönt i alla fall att det går direktbuss (nr173) till Fruängen.

    Some entertainment

    Jag måste faktiskt bjuda på dessa hemska gamla goingar - känner en viss någon som behöver muntras upp lite. Hittar inga värre som jag (i ett sansat tillstånd) faktiskt kommer att lägga upp här. Här är lite gamla pics:


    Dansar på klassresan i Skottland i 9an. Ja, jag har lugg... Och Diesel jeans size 27 i midjan!! Det är nog det som känns mest avlägset när jag kollar på denna bild :P.



    Här badar jag på landet i april/maj för några år sedan. Dum som jag var trodde jag starkt på att syrran och Bernt faktiskt skulle dra upp mig (stegen var inte i) men icke. Fick ligga i blöt och pinas en stund...


    En riktig semesterfirare! Lite slapp :P. Håv = småkrypsskräck. Sjukt idiotiskt att som blek och blond svensk att köpa den blekaste rosa bikini ever. Haha, fan vad fult :P.

    Känns som att det räcker nu.

    Nu är det helg!

    Åh så skönt! Startade helgen med ett träningspass och har shoppat lite förnödenheter tills i morgon så jag kan feeda mina tjejer. Ska ha lite mys i morgon kväll - alla som inte fått mitt sms, it's at 19.00. vet inte om det kom fram till alla, min telefon lever ett helt eget liv emellanåt. Ska snart åka och nalla lite vin från pappas källare... Sen är jag nog all set.

    Som vanligt var jag tvungen att kika in på H&M.com och såg att dom har massor med finfina vårnyheter. Synd bara att alla reavaror jag såg igår inte fanns kvar idag... Min vanliga otur.

                       

    Nu händer det grejer på Jenny&Davids reseblogg. Dom har inte kommit fram än men snart kommer det nog uppdateras lite mer regelbundet ;). Kika in.



    Dags för en dusch och sedan ska jag och Håkan ut på en liten utflykt. Vad jag vet så har jag och syrran fortfarande en mysdate ikväll hemma hos henne. Ska bli kul att träffa mina flickor och se den nya lägenheten.


    "Supersize me" på tv4

    Nu är det dokumentären "Supersize Me" på tv4 20.00-22.00. Lite kul fakta man nyss fick veta är att på Manhattan (3x20km yta) finns det 84 McDonalds. Världens mest McDonalds-täta område. I USA finns det till och med McDonalds på vissa sjukhus... Vad är det för dubbelt budskap?!


    Syster har fått ny bloggdesign:



    Hoppas hon gillar den :).

    Tisdag den 2a februari

    Tvättstugan kallade och det var väl behövt. Vi hade sparat på oss en del sängkläder som alltid har kommit sist på prio-listan vid de tidigare tvättiderna... Skönt att få det gjort. Som vanligt var jag en stund hemma hos pappa (work work) och sedan vidare till Hornstull för the last supper med Jenny. Dom började sin resa till Australien idag! Wie! Har fixat Skype nu så vi ska kunna prata med varandra gratis, blir lite väl dyrt att ringas. Jenny var så gullig och bjöd mig på en supergod sallad på café Frapino. Som tack för hjälpen med bloggen :). Tack!

    På väg tillbaka till bilen ser vi till vår förskräckelse att blomsterbutikerna redan börjat sälja påskris... Hallå! Det är ju över två månader kvar! Ojoj. Nästa år skall man köpa gran i augusti.



    Jobbade kväll, 15.50-20.30. Var i informationen. Var rätt lugnt så slet inte ut mig direkt. Lagom kul bara att sista kunden gick 20.29... Blev några minuters övertid.

    När jag väl kom hem fanns det inga parkeringar uppe hos oss. Men jag hittade en som var igensnöad så jag drog fram snöskyffeln (igen) och skottade fram den. Kul när jag (väl färdig) insåg att mitt ögonmått är kasst (precis som mitt lokalsinne) och självklart kom jag inte in. För liten p-plats... Ah, suck. Svettig och glad över att nu ha lämnat en sjysst parkering till en kär medmänninska (not!) fick jag parka en bit bort. Så kan det gå...

    Första februari

    Idag var jag uppe med tuppen, klockan sex :P. Var lite trött men det löste sig med en kaffe när jag kom fram till Odenplan. Föreläsningen idag var superbra, stresshantering med Alexander Perski.

    Innan jag åte hem åkte jag till morfar som ligger kvar på Södersjukhuset. Idag var det ganska bra och vi pratade på. Han är trött emellanåt men håller skenet uppe så gott han kan. Han har haft en kraftig hjärnblödning och är nu blind på ena ögat. Det känns väldigt tungt men han är fortfarande med oss och har humorn i behåll. Morfar <3.

    På vägen hem köpte jag semlor. Kunde inte låta bli, dom såg så himla goda ut genom skyltfönstret. Tyvär var dom lite torra, men goda ändå ;).


    Sedan åkte vi till pappa, var tvungen att jobba en sväng. Och efter det vidare till Willys för lite storhandling. Till middag festade vi till på potatisgratäng och fläskkarré. Smaskens!


    Vi testade lyckan med varsin Trisslott men det blev inget :P. As usual...


    Hittade en ny kul produkt i pastahyllan på Willys. Cannelloni som man ska förkoka i fyra minuter och sedan kan man fylla dom och skjutsa in i ugnen. Supernice alternativ till vanlig pasta eller lasagne och verkar väldigt enkelt att göra :).


    RSS 2.0