Vad har hänt under:



Lördagen bjöd på högskoleprov, slagsmål, Burger King & Robinsson.
Bullen, Anders och Marina var hos oss på tv-kväll.

På söndagen var det back to work. Inget speciellt förutom att Pauli var sjuk :(.
Det blev ett avsnitt av Gossip, en skål glass & mysi soffan när jag kom hem.

Måndag: bodypump på Tule 12.00
Kanske hinner svänga förbi mammas jobb <3
Jobba 15.50-20.30!

* *




nu är det gjort...

Kom nyss hem från att ha skrivit hp. Kändes inte så himla bra, varken laddad eller bra förberedd men kul att pröva och se hur det går till. Får se hur dåligt resultatet blev när det kommer på posten om fyra veckor :P...

Blev tumult under de två sista provdelarna: strax innan lunchrasten var slut blev två utomstående killar, som alltså inte var med på hp, misshandlade i klassrummet intill vårat av några killar som troligtvis kom från demonstrationen på Medis. Killarna sprang in i skolan och försökte antagligen gömma sig men de andra föjde efter och på den vägen var det. Så vårat prov drog ut på tiden eftersom ambulans och polis skulle komma. Det skulle lämnas vittnesmål och de skadade skulle transporteras med ambulans. Lite roligt att Aftonbladet skriver att det var en provledare med i salen som sägs ha blivit slagen men så var det ju inte riktigt...

Efter detta var man ju inte direkt fokuserad och det kändes rätt konstigt att fortsätta som om inget hänt. Kan ju skylla på det om det går åt skogen ;)



HP i morgon...

Känner mig inte särskilt taggad men ska bli kul att se hur det känns och hur allt går till så man kan ladda till nästa tillfälle ;)

Torsdag:

Var dags att vakna klockan 04.50 och släpa sig till jobbet... Var ju självklart min tur att sitta isolerad i kakelkasan också utan sällskap eller kunder :P. Tvingade några av mina kära arbetskamrater att underhålla mig under dagen och det underlättade en aning. Men dom hade ju lite att stå i så emellanåt var jag solo :(. Någonstans där mellan 8 och 9 höll jag nästan på att somna stående vid kassan, man kommer ju inte igång på morgonen när man bara sitter och häckar på sina1,5 kvm!! En mycket omtänksam jobbarkompis kom förbi med en red bull och sedan var jag istället hyper tills det att klockan slog 14.00 och jag fick räkna min kassa :P. Tack!!!!!

Patricia kom sedan och mötte mig på jobbet och vi åkte till Alvik och satte oss på Coffehouse By George. Blev latte och en fullkornsfralla till mellis och massa snackl om allt mellan himmel och jord som vanligt. Love you baby!



Sedan bar det hemåt där <3at väntade med middagen klar - färdig pizza från Ica ;). Orkade bara 2 bitar, har inte varit hungrig alls idag... Nej! Jag är inte gravid! Många som fått för sig det på senaste tiden. Trötthet kan bero på annat you know. Har haft en rätt sömnig period då jag bokstavligt talat har kunnat somna på 2sekunder, sittade... Men det är kanske över nu när solen för med sig vitaminer och lyckorus!!
 
* *

En dag med tjejerna!

Var och lunchade med Fatima, Elin, Liza & Mallan idag på Café 60.
Blev ett mindre kaos då sallader kom in med fel dressing,
pasta istället för bulgur och vice versa. Bröd som aldrig kom
och kaffe som kom med mjölk som skulle varit svart :P.
Ja ni förstår... Ju fler kockar desto sämre soppa som man
brukar säga. Sedan gick jag, Elin & Fatima en promenad
från Rådmansgatan till Skanstull och tittade lite i butiker på
vägen. Köpte svarta strumpbyxor & en skitsöt midjekort
 bolero med lite volang från Gina. Det var denna månadens
shopping. Måste spara inför semestern och med tanke på
att jag redan har lite pengar kvar så blir det inga fler
onödiga inköp...



* *

I morgon: våffeldagen

Är lite kul att någon för länge sedan blandade ihop vårfrudagen med våffeldagen och på den vägen är det :p.
Tycker i alla fall att det är en dag värd att fira eftersom jag älskar våfflor! Min favorit är den sk belgiska våfflan som är lite tjockare fast spöd och god. Helst med lönnsirap och banan eller lönnsirap och färska jordgubbar!! Mmm!



Belgian waffles!

Dagens nyheter:

Har pluggat till högskoleprovet idag, känns sådär... Lite kul att vi ska göa det på Södra Latin, mitt gamla gymnasium. Kommer nog få lite flashbacks när vi väl sitter där...

Martin fick hem sina nya skor idag (de till höger) från Gant.


Dagens middag: Kyckling & sallad



* *



Lördag & söndag

Lördag:



   

Söndag:

Full fart på jobbet. Skönt att komma hem...
<3at hade förberett middag så det var superskönt :)
Nu är det bara att relaxa lite innan det
är dags att åka tillbaka. Jobbar 10.30-
stängning i morgon :(...

Ponytail...

Uppsatt hår för mig innebär ett svettigt träningspass, inte en kväll på krogen. Håret är typ som ett par solglasögon som man kan gömma sig bakom. Känner mig naken utan mitt hår :p.

Helgen

Igår var det middag hos mamma & Håkan. Det blev en grande tacobuffet och snacks. Det dracks bubbel och vin för att fira mamma och Håkans flytt, att vi alla var samlade och ja, för en trevlig kväll helt enkelt. Var väldigt mysigt men vid ett-tiden var det dags att hoppa in i en taxi och åka hemåt.


På jobbet idag kändes det smått kaotiskt. Vi har lite jippo i helgen med extrapriser för alla som har Bauhauskort och folk är som tokiga. Skulle vilja jämföra folk med alla galna pensionärer som trängs på Vi varje tisdag då dom har 5% rabatt... Lord!
Får se om det är ännu mer tryck i morgon....

Nu ska jag in till stan och drinka med Patty, får se vart vi hamnar.

 * *


Bodyart

Hittade dessa snygga porträtt i Tattoomagazine.
Det kan vara så jäkla fint tycker jag.
Tattuerare: Andy Engel, Tyskland.



(halvdåliga mobilbilder...)

Var hemma hos pappa i morse och hittade en del kul grejer,
stora killar ska ha stora verktyg ;)



Ska strax hoppa in i duschen och sedan ska jag in till stan och möta upp
mamma efter jobbet. Vi åker hem tillsammans och börjar hacka grönsaker
inför kvällen tacomiddag. vi blir 14 personer så det finns en hel del att
förbereda. Kommer bli kul!

* *


Catch the moment





Sötnosar!

Våren hälsar på...

Det finns hopp, våren är snart här * *

Trötthetsfaktorn är hög...

Usch, fan vad segt det känns att vakna när det känns som att man inte sovit mer än nån timme. Låg och snurrade en & enhalv timme igår innan jag bestämde ni för att sova på soffan. Lite svalare där plus att jag ville störa <3at så lite som möjligt med min jäkla hosta... Det var inte en ultimat sängplats. There's nothing like your own bed... Tunnelbanan går i snigelfart också, signalfel, känns ju bra när det är jag som ska öppna. Hoppas att farten ökar nu! Yalla yalla!

Movietime

Pauli & jag hade mys idag med "Twilight" och ett avsnitt av "Sex and the city"







* *


Båda klarade det!


Jaa! Patricia klarade körkortet!



JAA!


Urval 1

Det här är mina val till ht-09.
Tror jag har bestämt mig...



* *


Gossip

Var så jäkla kul på jobbet idag. Vi hade en incident på jobbet igår då en kund betedde sig väldigt otrevligt mot mig, så till följd at detta bad min kollega honom att lämna varuhuset. När historier vandrar runt blir storyn gärna lite förvrängd :p. Var ingen big deal egentligen men är så himla kul vad folk får för sig. Ja, Peter är min hjälte som räddade mig! Huset vore inte det samma utan PeterP ;). Är på g hem från jobbet nu. Känner mig helt slut. Förkylningen har inte lagt sig än så har inte mycket energi till övers... Har fått mycket gjort i alla fall. Städat i uthyrningen och beställt in grejer :). Använde ett rengörningsmedel som tog bort delar av mitt nagellack så det ser ut som skit och klibbar :p. Har fortfarande jobbhandskarna på mig :p. Snart hemma, snart...

Här är bullarna


Söndag & Måndag

Igår när jag kom hem från jobbet var <3at i full gång med att baka bullar :)! Laga middag gjorde han också så jag blev riktigt bortskämd igår! Supermys! Sedan kollade vi på film. Kommer inte ihåg vad den heter och vet inte hur den slutar heller för jag somnade- igen! Det är inte likt mig... Skärpning! Har precis ätit lunch nu och väntar på Håkan. Jag ska hjälpa honom slänga lite skit på tippen och sedan ska han skjutsa mig till jobbet :)! Har ett kvällspass att se fram emot... Tur att jag har Pauli med mig ikväll!

Fredag & lördag

Denna helg är tyvär jobbarhelg - men man ska väl hinna med att ha lite kul ändå! I fredags efter jobbet åkte jag hem till pappa och åt middag - vi köpte hamburgare och pommes (lat fredagsmat). Hamburgerdressingen och osten dränkte hela hamburgaren - I don't like that! - Vill du ha en hamburgare till din dressing...? Nä, men helt ok. Sedan var vi på Elgiganten och köpte en ny telefon till mig. Blev en sån här:



Supersöt "Shining Pink". I like it ;)

Sedan skulle vi ner en sväng till pappas polare i Nyköping - fram och tillbaka -. Kul på en fredagkväll, men tjänster och gentjänster. Blev lite stressigt när vi skulle hem bara för Pauli var i stan och väntade på mig med våra biobiljetter. Vi kom på lite spontant att vi skulle ha lite quality time och gå och se "Taken" med Liam Neeson. En fartfylld action som jag tycker var mycket bra, intressant story om kvinnohandel. Dock jävla otacksam dotter han har i filmen, det störde mig lite...



Tack för en mysig kväll Pauli!

Sedan blev det lördag och det var dags för jobb igen. Det var jag och Paula i driven idag så det var bra men vi var en man kort ute hos oss och eftersom jag är förkyld så var det lite jobbigt att inte ha en back-up som hjäpte till. Tur att vi är tre stycken i morgon iaf... Åkte hem till pappa efter jobbet idag och kollade på melodifestivalen. Tycker alla bidragen var medelmåttiga faktiskt, lite trist. Vad har hänt med låtar som "Take me to your heaven" och "Stormvind", klassiker man kan lita på, riktig schlager. fast dom har ju ändrat den internationella titeln till "International song contest", inte un dra på det med alla konstiga bidrag som folk framträder med varje år... Vinnaren av melodifestivalen i år blev operasångerskan Malena Ernman. Ingen var gladare än Måns...





Godnatt!


¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Jobbat: 6.50-13 - kakelkassan (åh, så glad att det är over **)

Fikat: med Jenny, Hornstull.

Köpt: Omeoprazol - för den lilla magen som alltid hamnar mitt i all stress.

Gör: tvättar hos pappa. Glömde tvättiden vi skulle ha igår...

Vill: åka låångt bort utan mage och bekymmer ;)

Måste: plugga till HP

Behöver: ny mobil

Ska göra: skjutsa syrran till jobbet i morgon kl 06. She would have done the same for me ;)

*  *

Vad ska jag göra?

Var som sagt på öppet hus på universitetet igår. Först när jag kom dit så var jag lite halvt panikslagen. Det var mycket folk, var svårt att orientera sig och sen var det det här med studievägledningen... Hade förberett lite frågor och funderingar men vad vill jag egentligen?? Så jäkla svårt. Ska jag plugga något som låter kul och intressant eller något som är ansett vara en bra utbildning rent framtidsmässigt. Det sistnämnda alternativet låter ju rätt självklart, men det finns så mycket jag vill göra! Såg att Berghs School of Communication har en treårig linje där man läser ½ år i Stockholm och 3½ i New York, hur nice låter inte det... Ja, vad gör jag nu? Får fundera lite till.

Dagen började med två avsnitt av Sex and The City och lite frukost till det. Sedan kom våran husvärd förbi för att sätta upp brandvarnare och taklampa i hallen eftersom dessa saknade/hade trasiga fästen efter att målaren hade vart där och stökat. Skönt att få det klart! Mamma kom sedan och plockade upp mig och vi åkte till Farsta C där vi shoppade 18års present till min kusin Fanny och åt lunch - Sushi! Mmm! Ett besök hos morfar var nästa stopp. Hade köpt med oss lite gottis till honom och fyllde på kylen lite. Helst skulle han väl inte äta någonting alls, till och med det blir jobbigt när man blir äldre tycker han... Snart bara skinn och ben kvar av den mannen. Tänk om man hade samma problem :P. Ska skärpa till mig lite med träningen nu, har blivit dåligt med aktivitet på den fronten. Hade ett PowerStep pass inbokat i morse som jag motvilligt fick avboka då jag är snorig och täpp i näsan. Martins fel, har säkert legat och flåsat baciller på mig hela natten... Bara att bjuda tillbaka ;).

Nu har jag och mamma rensat ur förrådet i mitt fd rum och hittat en jävla massa skit som jag har sparat på. Lite gamla skolgrejer och lite gott&blandat. Ska försöka få med mig allt idag och lasta in skiten hos pappa :P. Finns ju ingen risk att vi får in mer på våra 41kvadrat... Tur att jag har en tom garderob hos pappa som jag kan dumpa allt i...

Snart blir det middag - mammas ugnspannkaka - länge sedan!

* *

Mot Universitetet

Ska åka på öppet hus på Stockholms Universitet idag och ska passa på att gå på studievägledning samtidigt. Har ju svårt att bestämma vilket program jag ska söka till hösten och det finns över tio kurser jag skulle kunna tänka mig att läsa vid sidan av programet om det går att kombinera. Lite frågor som helt enkelt måste ställas... Eller om man kanske ska sätta ihop ett eget program... Hm, ja, vet inte riktigt. Tänk om någon bara kunde berätta för en vad det är man ska göra här i livet ;)

Jävla mage...

Kände mig lite olustig och lätt illamående i morse men tänkte att jag bara slängt i mig frukosten för fort. Jag åkte till Alvik som vanligt när jag ska jobba men kände mig så jäkla risig när jag klev av att jag var tvungen att vända och åka hem igen. Har så dåligt samvete för jobbet, ringer och sjukar sig en halvtimme innan man ska stämpla in! Men ibland kan man bara inte göra någonting åt hur kroppen mår. Jävla mage! När jag legat hemma en stund lade sig illamåendet men det svider i den lilla magen så misstankarna riktas mot min gamla vän magkatarren som kanske är och hälsar på igen. Trodde att det var slut mellan oss, men gammal kärlek rostar aldrig som det sägs ;)... Lite vila så är det nog bra snart.

Denna kille är skön, kolla in hans YouTube-klipp ;). Vad får folk allt ifrån...

Jon Lajoie






Vampyrer

Såg på "Twilight" idag, älskade den! Väldigt bra - typisk tjejfilm ;)



Ska se "Låt denrätte komma in" med <3at nu.
Mycket vampyrfilm idag.



Saturday night

På väg till tunnelbanan hörde jag en liten pojke diskutera med sin mamma, vet inte vad det handlade om men desto roligar blev det :P.

Mamman: - Men så farligt var det ju inte...
Pojken: - Men det kändes verkligen som att min pille skulle gå av!

HAHA

Kvällen började på Faros, en grekisk restaurant på Söder. <3at och jag delade på en kall Meze förrätt som bestod av olika röror, oliver, grönsaker, fetaost och massa gottis! Sedan hade jag beställt grillat kycklingspett med tzatsiki, mycket gott! Lyckades spilla ut halva vattenglaset i knät, tur att det hann torka innan vi skulle gå för fan vad kallt det har vart ikväll...

Sedan mötte vi Thomas och Mackan på WC på Östgötagatan och där lev det en drink "Sweet Passione" och en öl. Efter det bar det av till Imperiet och sedan drog grabbarna vidare till Ambassadeur mendan jag drog mig hemåt. Har en jäkla tandvärk så ville brara smarra i mig en alvedon och hoppa i säng. Har vart sjukt trött de senaste dagarna. Idag innan vi skulle åka satt vi och tittade på tv och jag kunde helt plötsligt inte hålla ögonen öppna, det gick inte! Så jag somnade! Nu börjar jag snart undra om allt står rätt till... Tröttmössa.

Har beställt en underbar väska! Den kommer bli väl använd nu till våren och sommaren som förhoppningsvis snart står och knackar på dörren. Ja, jag har massor med väskor redan men bara en vit! Det ni. Så detta köp var inte helt onödigt, för en vit väska med fransar måste man ju bara ha...


(Bild från Lindex shop online)


Mmm



Nu:


Hört i veckan Haha

Satt på pendeln och en kille, 15 år,  berättade för sin kompis att han hade blivit omringad av minst 30 killar med kniv på Lidingö när han hade varit där med en brud och klarat sig därifrån utan en skråma. Han var grymt världsvan och stark.. Haha, jag ville bara asgarva. Roligaste var när han ändrade storyn från 30 till 20 killar när han sedan drog samma rövarhistoria för en polare över telefon :P.

Mallan och jag stod och väntade på tunnelbanan i Slussen igår när en äldre man i 50årsåldern gick förbi oss och mumlade "Pussy Queens"... HAHA, va! Vi trodde först att vi hört fel men två par öron kan inte ha fel :P. Psyko... Han som såg helt normal ut, men icke! Haha...

* *


Denna vecka:


Efter att ha lagat mat och vart en sväng till centrum åkte jag till Tumba
för att hälsa på Linn. Köpte med mig lite fika. Vi bara mös och snackade
lite skit. Åkte sedan vidare till Älvsjö där pappa hämtade upp mig.



Vi åt middag och sedan bar det av till Solna där vi hälsade på min faster
Susann som fyllde år. Det blev bullar och mandeltårta ;)




Denna dag var extremt låång. Öppnade 6.35 och jobbade till 16.
Sedan hade vi möte mellan 16 och 18. Då var man ju redan lagom
trött. Självklart strulade kollektivtrafiken så det tog över två timmar
att komma hem. Började med att det tog 40 minuter att komma
från Brommaplan till Alvik pga vagnfel. Fick hoppa av och gå mellan
Abrahamsberg och Alvik. Sedan hoppade jag av i Liljeholmen för
att ta bussen, som då precis hade gått. Fick vänta en kvart...
Lagom trött när jag väl kom hem. Vi började se på "The Wrestler"
men jag somnade i soffan så vet inte om slutet var bra...


Även denna dag blev en heldag på jobbet, 10.30-20.35.
Pysslade större delen av dagen med våra släpvagnar. Var ett
mindre kaos i nyckelskåpet till släpen så nu är det i alla fall
lite mer ordning. Uthyrningen har blivit mitt ansvarsområde så
ska försöka hålla ordning och reda på allt där nere nu ;).
Yvonne skjutsade mig hem vilket var himlans skönt.
Eftersom Martin fyllde år så köpte med mig tårta hem:




Denna morgon var jag hos tandläkaren och undersökte
min andra visdomstand som krånglar. Det såg inte bra ut
så det blir en till operation den 2a April. Lika bra att få det gjort.



Sedan mötte jag Mallan i Liljeholmen. Vi tog en sväng på
Stadsmissionen och drog sedan vidare till Beyond Retro
på Södermalm. Vi skulle secondhandshoppa lite,
men jag hittade inget. Däremot shoppade jag på rea på H&M.
En lång grovstickad kofta, en svart klänning, örhängen
& två linnen, riktigt nöjd. Nu gälle det bara att rensa ut lite
kläder ur garderoben som jag faktiskt aldrig använder.
En liten vårrensning, men det är svårt..

Åkte sedan hem en sväng och drog lika snabbt igen. Nu var
det dags att åke till Tumba. Handlade på Ica inför
middagen med brudarna. Blev färsk fylld pasta, creme-
fraiche och sallad. Självklart hade jag köpt en flaska vin
också! Så vi blandade några dagens framåt kvällen ;).
Fontana Candida är att rekomendera!


(Christina var lite sen så jag och Linn åt tidigare)

Var en mycket trevlig kväll, det gör vi om ;)

* *

Här har det inte hänt mycket...

... har vart en lång och fullbokad vecka så har inte haft tid att sitta här framför datorn. Lite bilder och vad som hänt i vecka kommer lite senare ;). Firade <3at igår som fyllde år, hade köpt med hallonmoussetårta hem <3. Var nyss hos tandläkaren och fick en operationstid för den andra visdomstanden som spökar. Hoppas att det blir bra sen... Ska till stan och secondhand-shoppa med Mallan nu!

Kram!

Tisdag=ledig dag

Har börjat gå upp tidigt på mina lediga dagar för att jag inte ska skaffa mig en dålig vana att sova allt för länge. Är skönt när man hinner göra saker under dagen än att känna att man sovit bort en hel förmiddag. Nu håller jag på att föra över bilder till min nya externa hårddisk, oh så bra och liten ;)!



Ska alldeles snart gå till centrum och hämta mitt paket från H&M vilket jag inte hann igår och sedan komlettera lite till middagsmaten jag ska laga. Sedan ska jag åka till tumba och underhålla Linn, stackarn som hoppar runt på kryckor. Nu har min kära Pauli också skadat sig, sträckt en muskel i ryggen så henna kommer jag nog inte se på några dagar :(.

I kväll ska jag och pappa en sväng till min faster Susann som fyller år idag. Ska bli kul att träffas igen. Grattis!!

Äntligen! Igår hittade jag den ultimata pajformen! Innan har jag haft en så liten form, dessertform, att det inte har gått så bra att göra lite större matpajer. Men nu jäklar ;)

 

* *


Måndag

Dagen ska spenderas på jobbet mellan 10.30-17.00. Jag har flirtat med papa så han kommer och hämtar mig för jag ska handla lite bra-ha-saker som tvättkorg, blomjord och lite annat som är otympligt att ta på tunnelbanan...
Sedan blir det lite mer jobb hos pappa och en god middag om man har tur ;). Nu ska jag försöka hinna hämta ut mitt paket från H&M som kom i Fredags :)!

Helgen:


Jobb

Linn bryter nästan foten, väl på akuten kunde dom konstatera att det inte var någon fraktur. Svullen, öm och lite halvt mosad är den iaf så det blir kryckor och högläge. Inga klackar på ett tag nu Limpan :(

Utgång med grabbarna. Vi var utanför Grodan, jag blev nekad på Patricia och till sist hamnade vi på Marie Laveau.
Kvällen avslutades på Mc Donalds i Slussen.

Frukost lördag:



Jobb

Middag på Mc Donalds med Pauli och TB. Fatta, Donken två gånger på en helg...

Mys hos Parisa, hemma tidigt.

Jobb

Tvättstugan - kläder i halva lägenheten som vanligt.



RSS 2.0