Fredag

Ojoj, ni förstår inte vad som hände i morse! Jag försov mig! Det har typ hänt max tre gånger under hela min skoltid :P. Var helt inställd på att vi började tio fast jag ett antal gånger hade kollat i kalendern - och där stod det faktiskt 09.00. Ja, men så kan det gå. Var där halv tio i alla fall. Ingen större skada skedd. Idag hade vi seminarie/miniföreläsning om självförtroende och människors självkänsla. Sjukt intressant och kul ämne! På måndag har vi en gästföreläsare - Alexander Perski - vilket jag ser fram emot väldigt mycket! Han har skrivit en av våra böcker "Ur balans" som handlar om olika typer av stress och sjukdomar relaterat till detta. Den är en av de bästa jag har läst. Jätteintressant och aktuell. Rekomenderas starkt!


Efter en förmiddag på Universitetet tog jag och Sheila (en ny bekantskap, very nice) en kaffe på Donken i Slussen. Sedan träffade jag upp Mallan & Fatima en snabbis på Vero Moda på Götgatsbacken. Där träffade jag även Selina, en av Martins kompisar. Var superlänge sedan vi sågs. Så det var väldigt trevligt!

Vidare hem till pappa för att låna bil. Hem - skotta fram en hel p-plats i knähög snöhög. Helt skakig fortfarande - svaag! Har i alla fall renaste och snyggaste parkeringen i Hökarängen nu. Daddy/perfektionisten would be proud!



Oj vad text det blev idag då...

Nu ska vi möta upp grabbarna och äta Sushi hos Johan. Ska bli sjukt gott! Bye bye!


Gårdagen

Igår var jag hemma hos pappa en sväng och skottade hela uppfarten. Fan vad svettigt, jävla snö!!

Sedan åkte jag vidare till Hornstull för att hjälpa Jenny & David med en reseblogg inför deras Australienresa. Dom åker den tredje februari och ska vara borta en termin. Alla nyfikna kan läsa om deras resa på deras nya blogg from ca andra februari. Ni kommer till deras blogg via "Jenny & David" under "länkar" eller klicka er vidare via bilden nedan.


Årets kock 2010






Har inte varit så insatt i kvällens tävling i "Årets Kock 2010" men det var kul att se en sådan glad och tacksam vinnare. årets kock blev: Gustav Trägårdh.

En em på SÖS

Igår när jag var påväg till jobbet ringde mamma och sade att morfar var påväg med ambulans till Södersjukhuset med andningsuppehåll. Hoppade av tunnelbanan direkt och vände tillbaka mot stan. Som de flesta av er säkert också har upplevt så känns det som en evighet när man väntar på akuten för att få tid med en läkare, svar på prover och sedan ett besked om vad som ska göras. Himla enerverande att bara sitta där och inte kunna göra något. Vid sextiden fick han i alla fall komma upp på en avdelning och igår kväll tog dom olika prover och röntgen. Har såvit så oroligt i natt för att om röntgenbilderns skulle ha visat något alarmerande så skulle dom nämligen ringa. Skönt att läget är stabilt. Vi borde få svar idag vad som är fel, hoppas det i alla fall. Lilla morfar <3.


Fu*king amazing





Ringde nyss till CSN: "Vi tar emot ditt samtal så fort vi kan, det är 81 samtal före dig". What! Haha, jag ringer nog lite senare...

Möte



Idag har vi personalmöte på jobbet mellan 15 & 18. Känns inte så inspirerande att åka dit idag men är ju skönt att man bara ska sitta och lyssna, inte jobba :P.

Here we go again

Nu snöar det ute - igen. Känns som att den här vinterna har varit så himla lång och intensiv! Det kommer bli sjukt skönt när våren visar sina första tecken. Jag tycker om vintern och snö men nu är det faktiskt nog.


Min baby badar isvak!

Åh fy fan vad kallt!!! Patricia badar isvak under fältveckan i lumpen.



Du är så jävla duktig baby!

Bloggdesign

Försöker komma på en bra design till Jenny & Davids blogg. Nu under Australien-resan så ska dom ha en blogg så alla kan få ta del av äventyret. Jag ska hjälpa till med design och allt underarbete. Jenny ville ha en header/frontbild i en lite gammeldags stil. Har pysslat lite och kommit fram med lite olika förslag. Här är ett, men är det någon som har en annan bra idé eler lite tips hur jag kan göra den bättre :)?


Tips till fotointresserade



Jag tycker personligen att det är superkul och väldigt lärorikt att ta del av tips och trix från andra för att bli bättre själv. Är svårt att bara bli "självlärd". Visserligen så har jag inte någon systemkamera än men det gäller även vanlig digital fotografering med kompaktkameror. Här nedan kommer lite länkar som kan ge mycket bra tips och tydliga exempel på hur man lär känna sin kamera och hur man lyckas med fotograferingen. Själv har jag himla tur som har en sambo som datanördar sig tillräckligt ofta för att kunna tipsa mig om alla bra sidor :).

Inspiration & tips:
nevnarien.se

Kamera- & studiotillbehör:
tvspelsweb.se

Tutorials, tips, kameror, tillbehör,
exempelbilder, forum & fotoskola:
digital-photography-school.com



Helgen som var

Jaha, nu ska jag dra mig till minnes vad som skedde i helgen...

Fredagen spenderades på Sats Älvsjö, en stund hemma hos pappa och sedan hemma med lite candy framför Lets Dance. Martin var som sagt på andra sittningen med tattoon.

Lördagen spenderades till större delen vid köksbordet med marknadsföringsboken (hade tenta igår kväll). På kvällen var jag och Martin ute och åt på Faros, en grekisk restaurant på Söder. Mycket trevligt och prisvärt. Man får trerätters och ett glas vin/öl för ca 300:-.

Vi drog vidare hem till Jenny & David efter middagen. Dom hade lite hej-då-mys för dom åker till Australien den tredje februari och ska plugga en termin där.


(bild tagen från Jennys Facebook)

Det var lite kaotiskt på hemvägen. Det var bråk på Skanstulls tunnelbaneperrong när vår tunnelbana kom dit och en kille blev knivhuggen i skuldran/ryggen. Han och hans kompis hoppade på tunnelbanan och var rätt hysteriska, den skadade killen slet av sig alla kläder för att kunna se hur illa det var. I Gullmarsplan kom polis och ambulans och han verkade vara okey. Ett väldigt tråkigt och chockande slut på en annars trevlig kväll.

It's a crazy world out there.

Rese frenzy!



Alltså - Alla ska åka bort utom lilla jag! Man får faktiskt tycka lite synd om sig själv, ja det får man. Grabbarna drar till Polen (visserligen ingen pina colada semester), mamma drar till F*king Gran Canaria och Linn´ringer och kvittrar idag att hon och hhennes kära mor bokat en weekend till Venedig. Härliga planer! Det är ni väl värda men ni märker min avundsjuka!


!Nä, nu orkar jag inte vänta längre!...

...på att det ska bli massa pengar sparade på banken så jag kan köpa min kamera! Det kanske bara kommer en på posten en dag... Plötsligt Händer det! Nä, men fan vad sugen jag är! Kan nästan ta på den nu...

Update från helgen kommer, just wait one more day. Inte haft tid eller ork.

Och så vill man ju ha massa roliga tillbehör till som reflexskärm, stativ och externa blixtar. Håll i hatten kanske ni tycker men det vore sååå himla kul!!



Martins Tattoo del 2

Idag var Martin på den andra sittningen av tre. Det skuggades och tatuerades med fyra olika svarta nyanser i flera lager. Det gjorde Skitont! Nästa gång blir det färgläggning.

Enligt tatueraren, Jhonny på King Carlos Tattoo, är det en av hans bättre verk ;).


Stressforskning

Just nu läser jag om stress och forskning kring detta relativt nya sjuktillstånd som blir allt vanligare i västvärlden. Det är jätteintressant att läsa om alla olika typer av stress, dess symtom och hur man kan göra för att hjälpa andra och sig själv. Lite kul att läsa om detta också då jag kan känna igen mig i mycket av det som står.



"Duktiga flickan"-syndromet, att man ska vara överallt på samma gång och räcka till för alla, stämmer ju väldigt bra in på mig. Att man oftare gör saker för andra än att prioritera sin egen tid. Har nog även en släng av "Bråttomsjuka" också. Denna yttrar sig i att behöva åstadkomma mer & mer och göra saker det egentligen inte finns tid för. Haha, jag har en hel del av det som står i boken.

Det finns olika test där man hamnar någonstans på en skala och beroende på var man hamnar är man i olika farosoner. Börjar närma sig kritiskt för mig i vissa test, tur att nästa kapitel hadlar om hur man gör något för att bromsa ner dessa symtom**. Som ett slag i magen att få det svart på vitt med det är ju bra att man får lite självinsikt också :P.


Avundsjuk!



Åh, fy vad jag är avis nu! Pratade nyss med mamsen och hon & plastis Håkan åker till Gran Canaria den 13e februari! Shit vad skönt. Visserligen har jag lovat mig själv att inte åka tillbaka till den ö-grupen - bara sand och blåst :P - men i nuläget säger man ju inte nej till något som inkluderar sol och strand...! Har hört att Gran Canaria är 1000ggr bättre än Fuertuventura anyway så dom kommer nog få det toppenbra. En vecka med All-Inclusive och relax. Åh vad skönt! Det är de väl värda <3.


Work work


Hög tid att dra sig mot Bromma. Ska spendera en romantisk afton med min Pauli ute i Driven tonight. Hoppas på ett happy ending ;).

Extreme makeover

Jag har aldrig kollat på varesig The Hills eller den första serien denna tjej var med i men man har ju sett henne i media. Såg några foton på den nya Heidi Montag här om dagen och blev lite chockad. Extreme makeover är det minsta man kan säga. Skulle aldrig ha känt igen henne på detta tidningsomslag om det inte fanns en "före"-bild...

Tv: Heidi Montag i början av sin "karriär". Th:Under "The Hills"


Från "The Hills" till plastic fantastic:



Det faschinerar mig bara så otroligt mycker hur man kan förändra en människas utseende så mycket!
Känns verkligen inte som att det är till hennes fördel att ha gått från en
hyfsat snygg Hollywood-brud till en porrskådis look-alike...


Är det vår snart...



Längtar verkligen till våren! Lättare och mindre kläder. Uteserveringarna börjar poppa upp. Solen värmer. Det blir grönt och fint ute. Ah, hoppas det går fort!


Update från gårdagen

Pappas födelsedag firades bara med familjen. Ungarna busade som vanligt :).


Emma hade gjort blåa slingor...


Alla skulle gömma sig under köksbänken.


Blev lite tight för lillebror



Julia & Kenny busar

20e januari

Gårdagens date med tjejerna var mycket trevlig. Vi åt och mös på Bagels-stället i Fridhemsplan.

Morgonen idag spenderades på sats och ett styrkepass. Usch, tar inte alls lika mycket vikt nu som när jag gick mer regelbundet på gym och körde själv. Känner mig rätt svag men nu har jag kommit igång lite med det också så då kan det väl bara bli till det bättre :). Känns skönt!



Pappa fyller år idag -Grattis! Så i em blir det lite tårtkalas hemma i Älvsjö. Har precis pillat klart med hans paket.



Dags att ta en sväng ner till Ica och hämta all ny kurslitteratur. Dags att börja läsa! Får se om mamma kommer förbi på en kopp kaffe sen :).

Tjing tjing!

Fika med mina bitches

Ska träffa tjejerna vid Fridhemsplan klockan sex och ta igen lite förlorad tid. Var länge sedan vi sågs allihopa!


Intro, lunch & fika

Hann med ganska mycket skojsigt igår! Först var jag på introduktion för mitt nya program som börjar på torsdag. Det verkar vara mycker mer "mig" än det jag läste innan. Känns bra än så länge :P. Sedan åkte jag till Odenplan för att vänta på Jenny. Tog en sväng på Åhléns och köpte ny foundation, concealer och ett nytt gloss från lypsyl.



Vi tog sedan 4an ner till Rådmansgatan/Sveavägen och lunchade sedan på Café Sirap - en klassiker ;). Det blev en kalkonsallad med rostade pinjenötter och kroärtskocka. Supergott! Till dessert blev det en underbar cappuccino (fick en känsla av Italia <3). Som en glad överraskning kom mamma föbi och sade hej. Hon jobbar på samma gata.



Titta vilken skillnad lite redigering kan göra:

Före


Efter


Åkte sedan hem och smaskade i mig en ipren och vilade sedan en halvtimme. Huvudet kändes väldigt tungt igår. Trött är bara förnamnet. Efter vilostunden var det hej då igen och tillbaka till Rådmansgatan för att ta en fika med Linn på Espresso House. Båda var sega och trötta men vi hade lite terapi som vanligt :P. Fick en jättefin längre tröja också! En svart med lite udda snedknäppning. I love it! Tack darling!! Men mest udda var ändå presentkartongen - kolla filmen ;).



En muffins-semla! Med mandelmassa och grädde på sidan! Skiiitgod!


Latte med extra kakao <3




Kassadate

Var och åt middag samt spelade bowling med jobbet på Ballbreaker i lördags efter tentan.





(tyvär blev det bara några dåliga mobilbilder...)

Bring me the angel of music


Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.


Skicka ett bidrag till de nödställda på Haiti! Vi är för bortskämda med trygghet i Sverige. Tänk om det var Stockholm som hade drabbats... Det behövs inte mycket om fler hjälper till. Smsa "Akut" till 72900 och bidra med 50:-. Pengarna dras från din telefonräkning, pengar du knappt märker av.




Lets Dance



Dags för en stund framför tvn med Lets Dance. Här är paren som dansat hittills. Claudia och Elin har varit bäst än så länge.






Inte helt lätt...

...att plugga när grannarnas barn för ett fruktansvärt liv! Dom bor ovanför oss och barnen springer med vagnar, hoppar i golvet hela tiden, gråter, skriker, bråkar, slår i dörrar - you name it! Är van vid att man hör dom men nu har dom gone bananas! Dom känner nog på sig att bitchen nere på 2an behöver något annat att tänka på... For fu*k sake! Man kan ju inte direkt ringa störningsjouren och klaga på två treåringar som leker...


Tentaångest?!

Vet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta inför tentan i morgon. Ju mer jag läser och räknar desto svårare blir det! Jag har alltid hatat matte och förstår inte riktigt hur jag hamnade här :P. Kalkylering & beslutsanalys... Suck! Men om - och då menar jag om det intraffar ett mirakel - jag klarar denna prövning så kommer jag vara sjukt nöjd sen! Då är det ju bara redovisningen kvar som tynger mitt hjärta. Vill ju inte ha allt släpande till senare, skönt att få det gjort så fort som möjligt.

Tror att chansen att få alla rätt på tentan, bara av att kryssa i ett svar helt random, är ca 1,6% vilket inte är helt till min fördel! Men som man brukar säga "Plötsligt händer det!". Hoppas innerligt att det är i morgon!


Fredag den 15e

Har hunnit med en hel del idag. Först var jag och registrerade mig på PAO-programet på Universitetet - vilket hittills känns bra :P. Sedan hann jag gå en sväng i Farsta C innan Bodypumpen som var klockan 11.00. Jag köpte en ny bh på Lindex - mycket bra köp - och sedan lite scrap-book grejer (Mirres fel, hon gav mig lite sånna prylar i julklapp och nu är jag igång igen :P). Älskar ju att pyssla och lägger man till mitt intresse för fotografering så finns det ju inget bättre än att göra egna fotoalbum! Lite hjärtan och kul bokstäver köpte jag idag - vi får se vad det kan bli av detta :).





En härlig lunch efter träningen blev det också! Olika sorters sallat, rödlök, keso, thaisås, kryddor och tonfisk. Skitgott och nyttigt för den delen. Beach 2010 baby!



Hämtade ut min Chanel-inspirerade jacka/kavaj med svarta nitar från H&M igår också. Beställde den i november och sedan blev den restad så var tvungen att ringa till H&M här om dagen och fråga vad dom hade skickat :P. Minnet är bra men kort. Den är i alla fall sjukt snygg på och är helt klart en ny favorit i garderoben!


Oj oj

Nu är klockan redan sent... Dags att gå till Sats Farsta för att svettas lite. Sedan blir det plugg, plugg, plugg & tvättstuga...


Underbara Malin

Blev himla glad idag när Mallan ringde. Tänker på mina tjejer men tiden går så fort och vips så har vi inte hörts på länge länge. Vi bestämde oss för att ses nästa vecka, för vi har rent ut sagt varit skitdåliga på att ses! Det ska vi ändra på - löfte för 2010!

Malin är också världens bästa för hon ska förlänga mitt kompiskort på Sats vilket innebär att det blir mkt billigare än vanligt. Betyder så himla mycket för mig eftersom jag inte ska ha csn-lån i vår och behöver denna lilla rabatt ;). Känner mig skitsugen på att träna nu också så mitt löfte till Mallan 2010 är att träna regelbundet som tack. Annars blir det smisk!



Idiot.se

En kompis visade mig denna knäppa sida. En sida av idioter för idioter står det. Men det finns rätt roliga bilder och filmer. Har plockat ihop lite av bilderna nedan + att den översta länkar till ett skitgulligt filmklipp som alla djurälskare måste se * *



Bilder: idiot.se

Underbara familj!

Idag så var det familjemiddag hemma hos mamma. Min syster Malin, lillebror Kenny och hans flickvän Julia gjorde sushi. Himlans attans otur så var det ju min jobbkväll så jag fick inte vara med :(. Ja fy, stackars lilla mig! Men min syster var så himla underbar och mötte upp mig i Gullmarsplan efter jobbet och gav mig 16 bitar fint upplagda på fat med wasabi och soya - hela kittet :)! Guud vad glad jag blev! Var superhungrig och vad kunde ha passat bättre?! Tack så jättemycket!





Haha, en liten klutt wasabi i en av mammas mini-glöggmuggar :P. Man tar det man har.

Kul från Bluebox.se



1. "Sanning eller konsekvens" Snälla versionen. Klassiskt sällskapsspel. 99:-
2. "Ice Shot Glasses - formar för 12 snapsglas av is". Perfekt för festen! 115:-
3. "Flaskkylare" för vin eller annan dryck. 119:-
4. "Fridge Monkey - orange". Stapla lätt öl-, vin- samt läskeflaskor i kylen. 69:-
5. "Spel - Tjejmiddag". Festligt spel för tjejmiddagen - lär känna dina vänner. 219:-
6. "Kortspel - Jag har aldrig". Perfekt för förfesten. 99:-
7. "Isskrapa - snögubbe". Roligare än gratisvarianten :P. 125:-
8. "Avokadoskivare - FlexiCado". Smart och flexibel avokadoskivare. 89:-
9. "Högklackad tårtspade". Riktigt läcker tårtspade. Även en perfekt present! 119:-

Årets första semlor



Var på Ica idag och såg att dom redan börjat sälja semlor. Men det började dom säket med för länge sedan, är ju snart inget speciellt med semeldagen längre...


Nyårslöfte Nr.1





Ja, nu måste det bli lite ändring! Brukade vara duktig på att hålla i pengar men det har eskalerat lite med köpberoendet. That's gonna change! Det är ett av mina viktigaste löften under 2010 och framåt. Börjar idag med att, som sagt, returnera min ena väska och att avbeställa min nya mobil. Den gamla är dålig men den funkar fortfarande för mer än bara nödsamtal :P. Den får duga. Kan ju inte köpa en ny bara för att den är cool och fin.

Kappsäcken är ju inte överfylld med pengar precis * *

Onsdag

Ja, idag är det redan onsdag. Helgen närmar sig med stormsteg vilket innebär tenta. Usch, nä det känns ju inge kul alls... Men men, är bara att bita i det sura äpplet.

Jag hade tänkt att hinna med ett pass på gymmet men vi får se hur det blir med det. Ska ner och skicka tillbaka min väska från Modekungen nu. Tycker inte att den håller måttet för det pris man får betala. Finns roligare saker att göra för 750 kronor.

Sen är det ju min tur att laga mat idag + att jag måste hinna läsa lite också. Jobbar ju 15.50-20.30 idag så there's not much time. Skönt dock med rätt mycket tid i morgon och på fredag både till träning och plugg. Vi får se hur mycket jag hinner med idag...
 


Just nu vill jag ha:



Men icke! Ska hem till pappa och jobba en sväng och förhoppningsvis blir det inte allt för sent...


H&M Spring Collection


Den 11e januari



Idag var det föreläsning inför tentan som är på lördag och jag kan verkligen inte säga att det känns bättre. Man brukar kunna se ljuset i tunneln efter en sådan föreläsning, man brukar ha fått lite klarhet. But No No. Dom är inte nådiga.

Sedan satt jag med min kalkyleringsgrupp och gjorde det sista inför sista seminariet imorgon. Soon it will be over.

Tog sedan en sväng förbi Odenplan på vägen hem. Köpte kopieringspapper på Svanströms och sedan en kaffe på 7eleven. Dom har ett bra erbjudande just nu - köp en termosmugg för 29:- och få valfri kaffe i. Sedan kan man fylla på den och få billigare kaffe eller använda den i skolan ;).





Jag blev inte besviken



Filmen var skitbra! Älskar denna blandning av fantasy, action & romantik. Lite av allt. Enligt kvällens sällskap, som sett filmen både med och utan 3D, rekomenderas det att se denna underbara historia i just 3D för att få det lilla extra. En glad överraskning ikväll var även att Parisa hängde med till min stora glädje, vi hade sällskap en bit på vägen hem :).



The best advice


Bio ikväll

Ja, ikväll är det dags att se "Avatar" i 3D på Rigoletto med Pauli, Torbjörn samt Paulis syster med respektive. Jag hoppas att den kommer att vara så bra som jag hört. James Cameron gör ju skitbra filmer så den kommer säkerligen inte att vara en besvikelse!



Spelkväll

Igår kom Thomas, Johan och Maccan hit vid halv nio. Vi spelade "Finans" och åt snacks. Det blev en himla utdragen omgång som avslutades vid halv tre tiden i natt. Trevligt var det, nästa gång får vi dock spela ett spel som inte tar sån tid :P. Är ju inte så kul om någon åker ut tidigt ur leken ;).


         


Köp & sälj

Denna sida är startad av Elin Kling & Christian Remröd. En bra hemsida där man kan köpa & sälja kläder och accesoarer.


Irving Penn

Irving Penn är en erkänd fotograf som beundras av många. Karin och Lars Hall ställer ut delar av sin privata samling på Gun Gallery 15-31 januari. Läs mer på AlltOmStockholm.



Gisele Bundchen



Kate Moss

Spinning

Var på spinning i Farsta 11-11.55 - Såå jäkla skönt! Det var ett jättebra pass idag med bra musik och mycket folk. Kändes riktigt bra och jag hade massor med energi som ville ut. Svettigt var det men det är ju som det brukar vara :P. Ser fram emot nästa träningspass! * *


Oh happy day!

Ja, idag har det faktiskt varit en riktigt bra dag :). Tiden på Universitetet gick hyfsat fort och grupparbetet inför seminarie 4 i kalkylering gick också bra. Efter plugget hann jag in en sväng på H&M mitt emot Åhléns för att ta en titt (hur ofta blir det att man bara tittar då :p). Hittade en skitsnygg svart tröja för 100:- och en Jimmy Choo väska till mycket förmånligt pris! Dom hade sänkt priset på den för 1, dessa varor ska ut ur sortimentet och 2, det var den absolut sista dom hade kvar! Wie! Som ni alla vet är jag e riktig väsk-freak och suktade efter denna guldklimp när kollektionen kom ut. Då kostade den ca.1300:-, riktigt så galen är jag inte. Men nu är den min! Fy, kan man bli så här glad av en sak...? Hm, jo det kan man väl :). Den tillhör min "finest collection" ihop med några av mina andra pärlor.



Som grädden på moset fick jag idag se tentaresultatet från organiseringstentan som vi hade strAx innan jul: ett stort jäkla C stod det vid mitt namn. Hell yeah! Allt över E är guld **. Mycket glad och lättad över att denna stress är över. Dags för nästa tentaångest att komma krypande...

OCH SNART ÄR DET HELG! SOVA, GODIS OCH FILM VORE NÅGOT JUST NU!


Min nya mobil

Eftersom min nuvarande mobil fungerar mindre bra har beställt en HTC Tattoo från Dustin Homes mellandagsrea. Förlänger mitt Comviq Kompis abonnemang så den kostar bara runt en tusenlapp. Tycker den är extra mig eftersom man kan beställa skal till den med vilket motiv man önskar. Antingen använder man en färdig mall från HTC eller så kan man ladda upp egna bilder eller skriva egen text som skall tryckas på skalet. I like it! Det är kreativt och väldigt personligt!



Rean är i full gång

Bubbleroom kan man hitta många godbitar från Acne. Dock så är det inte särskilt billigt även om det är rea, men dom har sjukt mycket snygga plagg!


Brunch som blev lunch

Nä, idag blev jag och Patricia snuvade på brunch på Café Sirap. Dom har haft semesterstängt och öppnar inte förän i morgon. Men det blev en lunch på Café NoCo istället, sjukt god pastasallad!, och en stor varm choklad med grädde + maschmallows på Espresso House efter det. Gick ingen nöd på oss ;).

Det blev som vanligt när vi ses - prat prat prat prat... Det finns alltid så himla mycket att säga när vi väl tar oss tid för varandra. Framtiden, nyårslöften, plugg, jobb, resor, familj, ja verkligen allt man kan prata om. Det är knappt vi har tid att äta emellan :P. Love you baby! Surr surr!

Café NoCo



Espresso House





Nya bagen fick följa med till stan idag ;)



Nickelback Live!

Åh!! Martin hade till min enorma glädje fixat en livespelning med Nickelback som vi nyss såg. Sjöng med till alla låtar och levde mig in i konserten, men fan att dom inte spelar i Europa just nu. Är liite väl dyrt att åka över Atlanten för en konsert - även om det helt klart skulle vara värt det. Dom är grymma!!!



Saturday Night

Det blev ingen film - vi satsade på en kväll på stan istället. Det blev några parti biljard med Behm (Johan), Hooden (Thomas), Anders & Marina på Hornsgatan. Tanken var först att vi skulle bowla i Gullmars men det var stängt.



Måste ses:

Couples Retreat/ Trubbel i paradiset med bla Malin Åkerman och Vince Vaughn:



Avatar:

 

The Imaginarium of Dr.Parnassus:



Alice in Wonderland (12 mars 2010):


Nyårsafton!

Kvällen började bra med en trerätters middag hemma hos Thomas i Nacka. Vi sjöng i kör ur Bullen och Behms "Sänghäfte" - "Bullens sång" (Bjällerklang), "Halvtidssången" (Ja må han leva) & "Hallå skulle vi inte supa!?" (Hej tomtegubbar). Under kvällen drack vi: vitt vin, rött vin, mousserande vin, minttu, wiskey, skumpa och kaffe på det ;). 

Efter denna trevliga tillställning drog Christina, Martin, Linn & jag vidare till Münchenbryggeriet. Tolvslaget firade vi utanför med lite skumpa och tittade på fyverkerier. Sjukt lång kö när vi skulle gå in (även om man hade förköpta biljetter), men till sist kom vi in lagom till Fatboy Slim. Väl inne på München mötte vi upp Patricia & Micke som redan var där. Jag är skitnöjd med kvällen! 2010 fick en bra start i glada vänners lag! 




Linn, Johan, Martin <3, Christina & Philip


Marc, Marcus, jag & Fredrik


Philip, Carl, Thomas & Marc


Marcus, jag, Fredrik, Linn & Johan




Bootylicious!


    

TOLVSLAGET 2009-2010!



Christina, Linn & Crazy Mike
 


Lindvallen

Mellan den 27e och 30e december var jag som ni vet i Fjällen. Här kommer lite bildbevis ;)


Vi bodde i ett 16-manna-hus intill backen.





Rören under bänken är en form av torkanordning som tar bort fukt ur skor och pjäxor.



Ryggskenan/ ryggplattan är ett måste för mig i backen.


Vilken mössa tror ni jag packade ner? Hahahaha! Pappa sa att han bara tog nån mössa till mig... Men vad fan, vem tror att jag skulle välja att ha på mig den :P. Hello Pongo och dom 101 dalmatinerna...


Farbror Reidar, kusin Linn och hennes kompis Elena.



After Ski på Wärldshuset, Gustavstorget.



Julafton

På julaftons morgon var det grötfrukost hos pappa och sedan lite julklappsutdelning. Förmiddagen spenderades hos Tony & Maria där även svärmor Mayvor och hennes Arne var. Efter en stund där åkte jag och hämtade morfar, plockade upp Martin hos Maria och sist Kenny & Julia innan vi landade på Söder hos mamma och Håkan :). Några av bilderna är systers ;).

Jag fick trisslotter, en superfin digital fotoram av pappa, Kenny & Martin, örhängen och pengar. Känner mig mycket nöjd!




Håkan & Syster


Bernt & jag





Jag hjälper Julia att få på sig sin nya "Hello Kitty" dress.


Ta da!


Martin, Julia, jag, Kenny, Emma & Julia


Morfar



Kvällen den 23e

Efter julstöket hemma hos mamma åkte vi hem till Johan och grabbarna  spelade "Risk". Jag tyckte det var bäst att jag tittade på för att hålla ställningarna ;).



Koncentrerad


Johan, Krille & Martin


Lite mer från julen


Nu kommer några inlägg med allt som har hänt nu under julen :)


RSS 2.0