Nyår 08-09

I morgon bitti bär det av till Tyskland och Sensation White! Ska bli en kul upplevelse, en annorlunda afton :). Vi kommer tillbaka igen på torsdag eftermiddag. I dag var min kära svärmor och svägerska här med respektive. Vi fick ett snyggt duschdraperi som passade superbra in our bathroom och ett litet kitt med träredskap till köket, perfekt med hållare och allt med tanke på att vi nu använder en gammal kruka :P. TACK SÅ MYCKET!

Puss & Kram

Fy fan...

I morgon är det dags, back to work... Alarmet är ställt på 04.45, känns lagom kul... JAG VILL INTE! PLEASE!

Sista dagen på semestern...

Idag har jag låtit lockarna falla på Tony & Guy, klippte mig hos en ny tjej eftersom Henrik har semester, Lisen, jätteduktig, jag är nöjd :). Sedan blev det lite shopping med <3at mitt. Köpte lite tyg för att testa som klädsel till köksstolarna, det blir bra ;), lunchade på Subway, sedan införskaffades en blå/röd-rutig skjorta, två t-shirtar. ett linne och fem par Björn Borg trosor. Det var det. Nu är vi hemma hos pappa och ska äta middag samt ha lite julmys. Fick pengar i julklapp, väl behövt att ha på sparkontot :). Snart är det mat: fläskytterfilé, klyftpotatis, sallad och bea, I like!

Fick en sån härlig julklapp av en alldeles underbar tjej nu när jag kom hem från semestern! Man kan ju bara inte bli glad av denna!! :



Tack snyggaste bästa! Du vet vem du är ;)

Hej allihopa!

Nu är vi hemma igen. Resan tog ca 11 timmar och känner mig lite sliten eftersom klockan nu är 02,30 Thailänsk tid, vår tid :P. Men men, om några dagar så är man nog ordentligt på benen igen! Kul att många har läst och kommenterat bloggen, härligt att höra att ni lever här hemma ;).

Puss!

Phi Phi & Patong

Igar var vi pa en heldagsutflykt till Phi Phi. Tyvarr sa var det pa tok for mycket folk pa baten och det kandes bara trangt och kaosartat, rekomenderar inte att aka med en av de storre batarna om man skall aka dit over huvud taget. Det var fint men kandes ratt forstort av turismen. Patong daremot tycker jag var trevligt aven om det ocksa ar lite for mycket turister. BanglaRoad var lite charmigt med alla ladyboys :)




Maya bay (The Beach), inte mycket att se...


Alla skulle ta kort...


Bostader i bergen utanfor Phi Phi


Det blaste ratt bra och var mulet, men vi mos anda :)

Vi blev lovade en timmes snorkling, men det var det inte riktigt... lite tumultartat nar alla skulle i och ur vattnet...












Hello!





Phi Phi





Patong - BanglaRoad





En Screwdriver for min del och Martin drack en Sex on The beach, sedan kompletterade vi det med nagra ol och redbull&vodka. Jag som inte dricker mycket eller ofta var ratt rund under fotterna nar vi kom hem :P. Kan bara saga att det blev en billig fylla, 3 ol och 2 drinkar gick pa 125kr. GILLAR GLASEN!

Martin kopte varsin orkidekrans till oss :)




Sotnos!

Halvnakna rumpor skakas overallt



Inget problem att fa tag pa en tuktuk eller taxi i Patong



Vi har bufflar precis brevid hotellet, Haha denna ar en riktig linslus, kollar rakt i kameran :P



I morgon lamnar vi paradiset.
Vi landar i morgon, den 27e, klockan 16.25 pa Arlanda och pappa & lilebror hamtar :)

Bye bye



See you soon guys!

God Jul!

Bangkok var mycket haftigt att fa uppleva, dar finns shopping som inte finns hemma eller pa andra stallen jag vart pa. Exempelvis maste man se den stora foodmarket hallen i Siam Paragon dar man kan kopa alla tankbara delikatesser, mixa egna enorma sallader, kopa lappglans for 45kronor som kostar 4 ggr sa mycket hemma mm. Underbart om man fick ha 100kg vikt pa planet och nagra tusen extra pa kontot :P





Sista kvallen i Bangkok at vi pa en indisk restaurant, holl pa att garva ihjal mig nar min mat kom in: tre bruna bollar i slemgron spenatsas, och sa smakade det dar efter, hade lagom ont i magen nar vi kom hem :P. lika harlig var inredningen :P...







Mos till det med en annanasdrink sista kvallen




Flygplatsen i Bngkok ar enorm. ett stort plus ar att dom har byggt ut Sky Tarin linjen sa att det kommer ga direkttag fran stan till flygplatsen from nasta ar. Skitsmidigt blir det da opch billigar da man inte behover aka taxi.


Nu har vi lamnat Bangkok och njuter nu av de sista dagarna pa ett Spahotell i Phuket, Chalong Bay. Det ar ett valdigt mysigt hotell med trevlig personal och fina poolomraden.











GOD JUL & GOTT NYTT AR TILL ALLA!




Vi hittade en dod blasfisk pa stranden


Igar hyrde vi en moppe, 350baht for en dag. Akte med den en svang till 7eleven igar och till internetcafe idag. Man vagar inte kora sa mycket har, ar san himla trafik...


Vi hade en odla pa rummet igar, igen...


Dom har pyntat fint i receptionen. Spelas lite julmusik ocksa sa lite staming ar det ju :P


Vi var och shoppade pa ett stort center igar och hittade lite kul grejer, armband, julklappar och sant :)
Vi traffade martins tjejkompis Selina ocksa, vi vissta ett hon skulle till Phuket men sammantraffande anda :P


vi unnade oss lite fika...

JULAFTON IDAG!
KANNS INTE SA, SAKNAR MIN FAMILJ!!


Oppnade mitt paket idag som mamma och Hakan skickat med! Tack sa mycket! Fick pengar att kopa skinkmacka for :P, en liten gullig tomte och ett tomteljus for att komma lite i stamning :), Nu forstar jag varfor du sa att jag skulle packa tandstickor ... :P. Sedan fick jag en korg med jordgubbsprodukter av Martin, ska dofta som en sommardrom ikvall :P. Sedan fick jag ocksa en ansiktsbehandling pa hotellets spa som jag utnyttjade i morse, en Royal Facial Treatment pa julaftons morgon ar ju inte helt fel. Dock sa saknar jag grotfrukost och middagsforberedelser med familjen. Men det far bli nasta ar.

Nu har vi tillgang till snabb internet, Yes, sa jag lagger upp en film fran Ocen World sa ni far se hajarna :)


Bangkok: Grand Palace & Ocean World

Funny things we have seen:

Ar detta logiskt? Haha, nope...



Kanner du for att bo har kanske?


Vi var pa matmarknad i Krabi Town, at inte gron currysoppa om du inte gillar spicy spicy hot hot, brande rejalt :P
Det saljs olika spett for ca 2,5 kronor styck.


I Bangkok har dom elefanter mitt i stan, bade sma och stora, vilket vi tycker ar djurplageri med tanke pa hur mycket folk och trafik det ar har.  Inte en naturlig miljo for ett stackars djur...


Nar vi var pa stan igar gick jag pa trottoaren och helt plotsligt kande kag nagot vid armen och vande mig om, dar stor en javla jatteelefant i en grand och snuddade vid mig med snabeln. Fy fan vad radd jag blev! Tur att jag inte ramlade ut pa gatan... Close. Inte direkt det man forvantar sig att se mitt i stan! Blev lite for mycket igar sa vi kopte med oss lite mat och satte oss pa hotellrummet och at. Stan ar perfekt for shopping och lite sightseeing men kvallarna ar galna. Det ar girlie-bars overallt, vita man med thaiflickor, alkohol, liv, dundrande musik, trangsel och crazy stuff som det dar med elefanten. Man blir lite for overrumplad vissa stunder att man nastan kvavs. jag gillar storstader, men det far inte bli for mycket...

Vi har akt skytrain och tuktuk. Skytrain ar mycket smidigt och kostar 120baht for ett endagskort. Da kan man ta sig till det stora helgmarknaden och runt storre delen av staden. Skitirriterande nar man tar en tuk tuk for dom vill bara kora en till en massa smyckesaffarer och skraddare pa vagen och sager att de ska fa gratis bensin da, men det far dom inte sa sager dom samma sak om nasta stalle bara for att man ska handla dar... I don't like that.

Igar var vi och tittade pa Grand Palace. Mycket fint och sevart, 300baht i intrade. Dock var det mindre an jag trott men sjukt fint. Allt var klatt i sma speglar, mosaik och guld. Nagot for mamma :P Bling bling!





Vi var ocksa en snabbis pa Chatuchak Weekendmarket vid Mo Chit. Dar var det helt galet mycket folk. Man kan verkligen hitta allt mojligt dar. Kopte ett skarp for 10kr, sju par fina orhangen for 25kr och 3 sota portmonaer i skinn for 25kr. Vi stannade inte sa lange for det var galet. Varsta jag sett var nar dom korde runt pa en manniska som hade varit med om en hemsk olycka, antagligen en brand, da han/hon hade blivigt av med allt har, ogongloberna var bara roda halor och det var sjukt hemskt! Sa korde dom runt denna stackrs manniska som inte har nagot att saga till om for att tjana pangar pa det. For att turister ska lagga bidrag i en kopp.... Fy fan.



Idag har vi varit pa Ocean World vid Siam Station och tittat pa undervattensdjur :). Det basta var tanken med hajar, pingvinerna och jatteskoldpaddorna. Vi akte en kort tur i en av de stora aquarierna med en bat som hade ett glasfonster i botten. Dock sa sag man inte sa bra. Man hade en battre upplevelse nere i tunnlarna under tankarna dar det kandes som djuren var precis intill.

MALLAN VARNAS, HAJBILDER!




Killikill



Har ser vi Martin stoppa huvudet i ett akvarium -Hello fishy!



 Snart ska vi aka och hamta Martins skjortor och sedan far vi se vad vi hittar pa. Vi aker harifran till Phuket i morgon och sa far vi se var vi tar vagen dar, Phi Phi kanske...

Ses snart :)

B.A.N.G.K.O.K

Hallo allihopa!

Nu ar vi stora staden och det ar sjukt mycket folk, bilar, tuk-tuks, mopeder, forsaljare, ja allt! Vi kom hit igar eftermiddag med flyget fran Krabi och blir kvar har tills den 22a da vi aker vidare ner till Phi Phi oarna. Just nu ar vi pa Siam Center, att enorm shoppingkomplex med allt ni kan tanka er: Tony&Guy :), Chanel, Dior, Mulberry (i mitt hjarta), Smashbox, Nars, Nine West, Starbucks, Chanel, Donna Karan, Zara, Make Up Store!, Balenciaga etc.! Jag vet inte hur jag ska beskriva denna lycka, men utan att overdriva: JAG AR I SHOPPING MECCA! HAR ALDRIG SETT SA MYCKET SKOR OCH HANDVASKOR I HELA MITT LIV! Haha, fan vad lycklig man kan vara da!

MINA TJEJER & FAMILJ DAR HEMMA: JAG SAKNAR ER!

Bangkok borjade med en snurrig taxitur fran flygplatsen till fel hotell :P. Han korde oss till den lyxigare varianten av varat hotell - Majestic Grande 5star Hotell - men vi bor tyvarr pa det lite mer budgetvanliga Majestic Suites nagra gator bort :P. Haha, vi tankte bara "Oh shit, jackpot", men jag forstod ratt snabbt att vi var pa fel stalle, synd...

Hotellet ar okej ch ligger pa en av de stora huvudgatorna Sukhumvit Road, det ar nara till Sky Train och shopping. Dock sa har ju denna resa inte blivit som vi planerat och med tanke pa extra inrikesflyg och andra extra tillagg sa har vi inte samma shoppingbudget som vi hoppats pa innan vi akte. Men men, inte sista gangen i Bangkok kan jag saga :).

Idag var vi pa galna MBK Shopping Center och kopte varsin kabinvaska, jag kopte en munkjacka, 2 t-shirtar till mig, en t-shirt till pappa och en till Kenny. Har hittat en bra grej till syrran ocksa, men jag vill ha mer pengar sa man kan skamma bort alla lite, tyvarr har jag ju inte det... Lugn mina flickor, mama har handlat lite till er ocksa, Pauli Mallan & Fatima har ett litet ting att vanta nar jag kommer hem HJARTA! Har en sak i atankte till Bootylicious ocksa BLINK.

Bilder kommer forhoppningsvis inom kort. Nu ska vi I Max bio, extra HD,  jaja, nat sant, Martin ar lyrisk iaf :P. I morgon blir det Aquariet och nattmarknad och sa ska vi hinna se Grand Palace och Jim Thompsons hus ocksa.

PUSS & HEJSVEJS!

Poolbilder

Hittade en kokosnot nar vi promenerade pa stranden. Visste ni att man kastrera kokospalmer sa att dom inte far nagra notter :P. Safety first, ingen vill ha en not i huvudet pa semestern, haha.


Fot- och benmassage i en timme for 75 kronor.


Harlig thaimat for ynka 40baht, 10 kronor... Middag igar och lunch idag :)



Haha, nice liten-korv-i-brod pa supermarket



Vi lyxade till det med chocolatechip cockies och chokladmjolk istallet, lite myskvall.


En liten halsning till er dar hemma :P



Lekte lite i poolen med undervattenshuset





STORT TACK TILL MAMMA OCH SYSTERYSTER FOR ATT NI TIITAR TILL LAGENHETEN!
NI AR UNDERBARA :)



Lite fran dagen

Gardagens shoppingfynd, funkar nog denna var ocksa :).


Mellis pa verandan - harlig fruktsallad for 15 kronor.


Vi spanade in en orm i en palm idag, smalte in bra ;). JAG HAR INTE KLAPPAT DEN HELLER!


Martin hade sett fram emot en 4dubbel Big Mac idag, men han blev lite lurad...
Vad som lovades:


Vad man fick(ratt torr):


Det ar helt javla sjukt i det har landet!! For det forsta ar 80 procent av alla par vita killar eller gubbar med en liten thailandska. Inte nog med att man ser tillrackligt sant pa dagarna sa finns det precis overallt hela tiden! Nu sitter en liten thailansk tjej bredvid mig. En vit aldre man kom in och satte henne har vid Skype och bad henne prata med en av hans vanner - som han saljer henne till! Nu sitter hon och lyssnar pa vad han vill gora med henne och han visar nan javla porrfilm via Skype... Helt javla sjukt! Har bredvid mig, blir sa acklad att jag vet inte riktigt vad jag ska saga...

Around The Island - bilder & film!

I gar kvall var vi pa Rolling Stone bar och drack lite ol & spelade biljard. Vi vann varsin gang ;. Hade inte lust att stanna sa lange for precis bredvid oss satt en gubbe och glodde pa nakna brudar pa ett "datorspel" som dom hade i baren... I don't like that! Varje bar har en strippstang om vi sager sa...




Idag var vi pa en tur runt Ko Samui. Vi kopte ett paket med de vanligaste turistattraktionerna, bla elefant trekking-tempel-Big Buddha, vattenfall mm, och hade en "private driver" som korde oss runt on. rekomenderar inte trekkingen och zooet, var mer djurplageri an attraktion. Dom pickade pa elefanternas ben med en vass stalkrok nar dom inte ville ga och djuren var fastlasta med kedjor som var obehagliga. Den lilla apan pa bilden klattrade runt pa en metallvajer som inte sag skont ut. Vi akte darifran, vill inte stotta sant skit! Annars var hur nice som helst, det var inga andra fran varat hotell som bokat samma utflykt sa vi hade en minibuss for oss sjalva och kunde aka vidare nar vi kande for det :). Det ingick lunch ocksa pa en mysig restaurant precis intill vattnet!



"Grandfather" : Ett berg som ser ut som en snopp... Tydligen vart att se pa semestern...



En mumifierad munk med solglasogon... Ocksa intressant...


Varan privata minivan :P...


med charmigt grona stolar...



Stackars lilla Boo


Supercharmig liten apa, tyvarr var den fastkedjad vilket inte kandes ok. Kanns som att allt har blivit alldeles for hajpat och inriktat pa turism. Till och med tempel och heliga djur gors mer till att jippo an en sevardhet. Forrutom detta "Zoo" sa sag vi en munk som rokte vid ett tempel vi besokte... Inte direkt genuint.

 Mini krokodiler


Big Daddy


Martin kopte 2 avskalade kycklingar for 100 baht (25kr) och matade krokodilerna, nah min lilla pojke <3


Fy! Dom hade klatt pa och sminkat de sma bebis-aporna. - wanna take a picture with you and monkey lady, only 200 baht. -No fucking way! (tankte jag) Tanker inte stotta detta.


Mycket fint vattenfall i mitten av on.


Ingick en trevlig lunch :)


Jag kan inte halla mig fran havet, I love it!


Big Buddha...


en annan gud...


tempel, mer for turister an troende buddhister, overkill...


och hemgjorda Alien vs. Predator figurer i metall. Coola, de stora skulle kosta 20.000kr inklusive frakt till Sverige :P


Dagens shopping blev ett par sjyssta gladiatorsandaler och en fin liten staty av Buddhas hand - den gyllene medelvagen :). Totalt 125 kr.

Nu pa kvallen var vi hos en skraddare som vi bestallt lite klader av. Jag syr upp en kjol och en kavaj och Martin 2 skjortor.


Fick en smarre chock idag nar jag gick forbi en restaurant som heter Bauhaus... Inte direkt det man vill bli pamind av pa semestern, speciellt inte nar man akt over halva klotet for att slippa :P

Film! Martin matar korkodilerna ;) Poor chicky!



 Kan inte rekomendera Ko Samui till nagon som ska till Thailan. Tyvarr ar det inte en paradiso utan mer prostitution och turistigt an vad man vill se. Inte alls som Ko Tao, grannon, dit jag mer an garna aker tillbaka.

From under the sea & party pictures!

Martin pa baten mellan dyken. Denna dag gjorde vi dyk 3 & 4!


Yvonne visar hur vi ska gora for att hitta en neutral flytposition under vattnet. " To find your right bouyancy ya" :)


Martin och jga gor en "buddy-check", undersoker varandras utrustning sa att allt ar ok


An Open Water Diver


Har ska jag hoppa i. Vi hade en tjej med oss, Bex, som filmade de tva sista dyken.
Skitkul film, ni far se den nar vi kommer hem :)


Har e lilla jag


Vi skulle gora en rolig grej till filmen sa varan grupp lekte rockband.
Jag fick vara "headbanger" for jag hade langst har HAHA :P


Martin visar stolt upp vara certifikat som vi fick pa 16 meters djup.

We're now open water divers :P


Lite koraller


Har e vi!


Our austrian friends Katharina & Maria


Har har vi en odla pa balkongen hihi

Underbara paradis!


Stranden dar vi bodde pa Ko Tao.
Kan verkligen rekomendera att aka dit, sa himla fint.
Nu ar vi pa grannon Ko Samui men det ar inte alls lika
bra. Mer turister och ackliga gubbar med sma thailandskor.
Man vill bara skara ballen av dom, usch...


Haha, skont att man far lite skivad tomat med ost och lok nar man bestaller en sallad...


Det blev middag pa Hippo med Team Canada och varat gang.
Tjejen i lila linne ar Yvonne och killen i svart t-shirt brevid ar en annan dyklarare och hennes pojkvan.


Jag, en av de irlandska tjejerna och Rohan, skitskon Australienare.

Har sitter vi pa Big Blue efter middagen och festar lite.
Blev Absolute Vanilla shots.


Vi gick sedan vidare till Moov lite langre bort pa stranden


Martin & Rohan :)


Passande, plast "bucket" pa silverfat :P


Skitackligt var det...


Irish Daemon & Martin


Sa har bor vi nu, som ett litet beach-radhus precis intill stranden pa Ko Samui, Lamai beach.


Utsikten fran verandan. Me like!!

I morgon ska vi pa en heldagsutflykt som inkluderar elefant trekking, bada i vattenfall,
kolla pa Golden Buddha och lite annat som ar vart att se nar man ar har.

Bilder :)


Trangt pa planet, som en fallkniv  :P


Ett litet snack nar vi kom fram till Phuket :)


Flyget till Ko Samui 6e december - jag sov hela vagen, var dodstrott!


Blev en hotellnatt pa Ko Samui for vi missade baten over till Ko Tao. Har ar utsikten fran rummet, hur nuce som helst med beachen runt hornan. Det var superfint pa rummet ocksa - fulltraff :)


Har star vi vid stranden och det blaser som tusan


( lunchen nar vi kom fram till Ko tao, hade ju inget kvar i magen...)

Batresan over till Ko Tao fran Ko Samui var det varsta jag vart med om. Brukar aldrig bli ak- eller sjosjuk men fy fan sagerjag bara! Det var over 2m hoga vagor och visserligen hade jag slangt i mig frukosten, men jag var inte vard det :P. Spydde som en gris om vi sager sa. Och jag var inte ensam... Halva baten hulkade :P. Thailandarna ar sjukt service minded, hamtade ny pasar, servetter och masserade tinningarna. Ska man spy ska man gora det med klass...




Idag har vi gjort vara forsta riktiga dyk pa 14 och 12 meters djup. Det var skithaftigt! Har ar varat gang och tjejen i gron troja ar Yvonne, var instruktor. Ya!



I look great Ya!



I kvall at vi grillade tigerrakor Mmm



Martin kopte nya t-shirtar i gar och insag inte vad det var for tryck pa... Haha, Zunami, pasande och snyggt :P...



I morgon ska vi gora vara 2 sista dyk och sedan far vi vara certifikat :). Sedan far vi se hur lange vi stannar har pa Ko Tao. Vi ska flyga fran Ko Samui till Krabi den 17e sa tills dess har vi inget planerat. Ser ju inte fram e,ot batresan tillbaka sa skjuter pa det sa langt som mojligt :P

Forsta dyket!

Nu ar vi full gang med dykutbildningen och det gar ratt bra. Jag har lite problem med att inte andas med nasan emellanat, vilket ar ratt bra att inte gora nar man ar 14m under ytan... Men var instruktor Yvonne fran Tyskland ar riktigt bra och hjalper till :). Som hon sa snyggt sa idag nar vi satte pa oss drakterna 1a gangen - You guys look really tight Ya! Haha, hon e skon, varje mening slutar med Ya. Nu ska vi ata middag och sedan blir det laxlasning for hela slanten. Sa blir inga bilder idag heller, tar tid :(. Bye bye for today guys!!

Kramar fran Ko Tao!

Och nej flickor, jag ar inte brun an. Har inte hunnit sola :P

Framme!

Hallo!

Nu ar vi antligen framme :)! Det har vart en lang dag. Forst 10 timmar pa flyget ner, som var forsenat 1,5 timme, och sedan tog vi inrikesflyg fran Phuket till Ko Samui. Vi vantade i nagra timmar pa inrikesflyget i Phuket och tog en taxi in till stan for vi trodde vi hade tid att srosa lite. Med Phuket town var en stor rorig stad, bombnedslag kan man kalla det, sa vi akte med taxin tillbaka till flygplatsen :P. Det blev en harlig thaimiddag for 40 kronor per person och sedan 40 minuters flyg till Ko Samui. Har ifran aker vi till Ko Tao i morgon bitti kl 8 eftersom vi missade baten idag...

Bolder kommer forhoppningsvis snart  :)

NU ÅKER VI!

HEJ DÅ SVERIGE! VI HÖRS OCH SES ;)

Tänk på det här... <3


Kul med djur *

<3at skickade detta söta 'bildspel' till mig,
sånt här härligt delar man ju gärna med sig av ;)

ALWAYS TRY TO HELP A FRIENS IN NEED


BELIEVE IN YOURSELF


BE BRAVE...BUT IT'S OK TO BE AFRAID SOMETIMES


GIVE LOTS OF KISSES


LAUGH OFTEN


DON'T BE OVERLY CONCERNED ABOUT YOUR WEIGHT, IT'S JUST A NUMBER


MEET NEW PEOPLE, EVEN IF THEY LOOK DIFFERENT TO YOU


REMAIN CALM, EVEN WHEN IT SEEMS HOPELESS


BE WIERD WHENEVER YOU HAVE A CHANCE


LOVE YOUR FRIENDS NO MATTER WHO THEY ARE


DON'T WASTE FOOD


RELAX


TAKE AN OCCASIONAL RISK


TRY TO HAVE A LITTLE FUN EACH DAY, IT'S IMPORTANT


SHARE A JOKE WITH A FRIEND


FALL IN LOVE WITH SOMEONE...


EXPRESS YOURSELF CREATIVELY


ALWAYS BE UP FOR SUPRISES


LOVE SOMEONE WITH ALL YOUR HEART


SHARE WITH FRIENDS


WATCH YOUR STEP


IT WILL GET BETTER


THERE IS ALWAYS SOMEONE WHO LOVES YOU MORE THAN YOU KNOW


EXERCISE TO KEEP FIT


LIVE UP TO YOUR NAME


SIEZE THE MOMENT


HOLD ON TO GOOD FRIENDS, THEY ARE FEW AND FAR BETWEEN


* *

Torsdag!

Nu ska jag göra mig i ordning och ta mig in till stan för att luncha med brudarna på Bagels Delin vid Fridhemsplan. Sedan ska det sista sakerna införskaffas till resan. Svärmor kommer på fika ikväll så det blir en skön dag innan vi åker ;).

I MORGON ÅKER VI!

3e December

I går så var jag och mamma en sväng hos morfar och lämnade lite choklad och julmys. Sedan drog jag vidare till Hornstull för att träffa Jenny en sväng. Vi satt på Frappino och snackade lite skit. Efter det blev det ännu mer fika och tjejsnack med Linn på Bolero (var annars :P). Blev självklart en härlig kanelbulle och te till det, vilken middag ;).



En riktig överraskning var att dom hade vart och bytt ut luckorna i köket
när Martin kom hem. Vi visste att det skulle fixas när vi var borta, men
inte redan nu. Det känns skitkul att soffan har kommit och köket nästan
är klart. Då kan vi bara ta det lugnt när vi kommer hem sedan.

INNAN



EFTER











Vi har fått nya köksluckor, handtag och bänkskiva :)

När jag kom hem var grabbarna här på filmkväll, vet faktiskt inte riktigt vad vi såg på
men roligt var det. Ett gäng som skulle göra en egen porrfilm... Haha ;)


En ny älskling i samlingen ;)

Jag veet - jag behöver ingen ny väska! - men bara måste ha den ändå! Så är det bara... Har nyligen införskaffat en ny favorit att lägga till min samling. En liten påsliknande väska i skinnimitation och bomull som är helt perfekt då man ska ha lagom mycket saker med sig. Var alldeles utmärkt i helgen, fick ner kamera med fodral, läppbalsam, vantar, mobil, korthållare, mössa och en påse Juleskum :P. Oh såå bra! Man ska ha en för vaje tillfälle, hels en för varje dag :P.



Me like! Passar ypperligt bra till min svarta kavaj ;)

Soffan :)

FÖRE





EFTER







Trodde först att det skulle bli trångt och svårt att komma fram för den är rätt så stor,
men det blev helt perfekt :)! Nu kan jag äntligen bjuda hem mina tjejer.
Alla ska komma och mysa!

* *

Soffan är här!

Äntligen står den i vårat vardagsrum!! En egen ny mysig soffa! Fan vad nice :). Kommer bild sen när vi packat upp den ;)

Snart åker vi!!

Nu känns det som det mesta har ordnat upp sig inför resan. Det största orosmomentet den senaste veckan har varit de gamla flygbiljetterna. Jag skickade in dom till Mr Jet i fredags så vi kan få våra pengar tillbaka för den 1a resan. Men när jag ringde igår så hade inte biljetterna kommit in...Ont i magen är bara förnamnet. Tänk om de inte kommit fram - alla pengar borta! Men som tur är hade posten levererat dom idag :)!!!!!!

Snart byter vi tomtar och jul mot sol, stränder och Buddha ;)



och vinterkläder mot bikini!



RSS 2.0