Torsdag

Det har vart en händelserik dag. En kollega i kassan fick virke i huvudet och blev svimfärdig, hon åkte på en liten hjärnskakning verkar det som... Gullig kund som kom tillbaka med tårta och en bukett blommor som plåster på bulan, han hade asdåligt samvete. Sånt tycker vi om!!

Sedan stressade jag vidare från jobbet till Tule och körde Mallans afro-klass. Var skitkul som vanligt! Svetten rann och träningsvärken från gårdagens joggingtur gjorde sig påmind...

Vidare hem till pappa efter det och vi kom nyss från matbordet, blev en klassiker: kassler med stekt potatis, sallad och filsås! Mums! Längtar efter en varm dusch och lite deo nu, känns aldrig fräscht att gå omkring i svettiga träningskläder :P.

Ska snart hem till min älskling.


Shopping

Var som sagt och tränade i morse. Riktigt stolt, joggade i 30 minuter och hade fortfarande mer att ge, känns skitbra! Körde lite bröst, rygg och mage också. Åkte sedan till stan och kollade in bokrean. Köpte " Den hemlige kocken" av Mats-Erik Nilsson och "Jag och extra allt" av Morgan Spurlock. Köpte också ett underbart rosa läppstift/läppglans på Body Shop, knappnålar och en ny jacka! En finstickad svart/vit ulljacka för 199:- på BikBok, nedsatt från 699:-! Nöjd :). sedan åkte jag til Gärdet för att ha sällskap med <3at hem.





Köpte den till vänster, är inte så extremt rosa på.
 
Vill ha:

SonyEricsson C905, fast en svart...

onsdag

Nu ska jag snart åka till Sats. Tänkte jogga lite för att öva upp flåset - ska springa vårruset med lite tjejer från jobbet i Maj så det är på tiden att ställa sig på löpbandet... Sedan tänkte jag kika förbi Åhléns och kolla bokrean, se om det finns några fynd. Måste köpa knappnålar och tråd också så jag kan hem och sy lite. Återkommer om jag hittar något kul ;)

Gårdagens mys med mamma

Självklart var jag och mamma tvugna att fira semeldagen. Det blev kaffe och en härlig gräddbulle och sedan rensade vi i ett förråd inför deras flytt i maj och tittade på gamla foton :)





<3


Fashion week på Pressbyrån

Nu kan man äntligen köpa utlänska modetidningar till normalt pris på Pressbyrån under denna vecka. InStyle och Cosmopolitan säljs nu för 39:-, vanligt pris på tidningarna är 55-79:-, crazy...


Här finns bra inspiration av vårens trender


bild från instyle.com

* *

Äntligen!

Nu kan det äntligen sluta spekuleras om våran stackars kronprinsessa - äntligen är förlovningen bekräftad.


Bild från MSN

Fettisdagen ;)



Känns inte så speciellt att man ska äta semlor just idag
eftersom de började säljar starx efter jul,
men gott är det så varför inte passa på att fira denna dag :P


Bojkotta Selecta!

I går när jag var påväg hem från jobbet var jag skithungrig och tänkte, för ovanlighetens skull, köpa en macka från en Selecta automat. Men vad faan, min knäckis fastnade och jag blev snuvad på mitt kvällsmål :P. Kom två snälla städgubbar som försökte putta till maskinen så den skulle ramla ner men det gick inge vidare. Synd att jag inte hade en tia till, då hade jag antagligen fått två stycken. Lycklig jäkel som kommer efter mig :P. Dö-irriterande när man är hungrig!


Den bara hänger där på kanten och väntar på att få trilla ner...


Väntar på leverans


Promenad i snön

Vi var nyss ute på en promenad och handlade lite. Riktigt mysigt nu när det är massa snö :)





Tidigare idag var Malin & Bernt här med tjejerna.



Nu är hallen klar,
idag satte vi upp spegeln och hatthyllan, 
det enda som saknas nu är ett bra skoställ.




* *

Fasching

Mallan och jag hade lite mys hemma hos henne innan vi drog ut på stan. Vi drack vin, åt popcorn och smaskade på
en Ben & Jerry "Half Baked", sjukt gott ;). Sedan kom Per förbi en stund innan vi skulle åka.
Han följde inte med till Fasching men det var kul att se honom :)


  
  
  

Elin!

  

SOULKVÄLL!

 
Varannan vatten :P

Har ett kul klipp på en gosskör som sjunger för oss i Aspudden,
YouTube tar lite tid så laddar upp det när det går * *

batterierna är slut

Känner mig extremt trött och seg efter dagen som gått. Har inte vart särskilt mycket folk i butiken men med en rejäl huvudvärk har dagen känts enormt låång... Sitter på Sats i Alvik nu och ska hot och svettas lite om 30 minuter. Ska försöka köra slut på krafterna jag har kvar ;). **

Heidi Klum

Heidi Klum har sagts vara för tjock för catwalken. Herre gud, vad snackar folk om! Vem vill se en tanig & undernärd stackare bära underkläder och årets badmode när en av världens sexigaste kvinnor kan göra det. Hon har fött barn och är en medelålders kvinna - som fortfarande ser ut som en gudinna! Still on top!

   

 

* *

Mammas Tattoo!



I går var mamma och tatuerade sig på Flash Fighters i Aspudden.
 Det är ett minne av våran katt Allan försvann för två år
sedan på julafton. Mamma har saknat honom väldigt mycket sedan dess
men nu har hon ett minne av honom som hon alltid bär med sig <3
Supersöt tycker jag, typiskt mamma ;)

* *

Heminredning från H&M

Från och med i morgon kan man köpa heminredning från H&M. Det kommer att lanseras olika kollektioner som kommer att kunna beställas från h&m.com.
Som att beställa kläder fast roligare ;)



Detta ska bli riktigt intressant!

Full rulle

Som många andra av mina lediga dagar var även denna fullbokad. Morgonen började som sagt med att målaren kom och hallen blev klar,


sedan åkte jag hem till mamma och drack lite kaffe. Vi åkte vidare till Skärholmen för att uträtta lite ärenden och jag köpte nya träningsskor och kläder. Bra köp: skor, linne och byxor från Nike 899:- på Stadium :).

 



Drog sedan till stan och lunchade med brudarna. Blev en grillad kalkonmacka och vitamindryck. Mycket fint!

Vidare till T-centralen och tog en fika med Linn & Christina. På Bolero så klart... Kul att se mina tjejer!



* *


Här är den <3

min present :)



I Love

Renovering pågår,

i vår hall.

Ja, nu är det damm och smuts lite var stans. Blir städdags när målaren gått. Gillar inte att det känns oseriöst och slarvigt när det ska göras om hemma. Målaren känns mest bitter och bara röjer runt bland sina saker och bara slänger in sina grejer i vardagsrummet och flyttar och puttar på våra grejer. Känns tråkigt för att det är ju ändå ett hem man ska bo i och man vill inte att det ska vara halvdant. Kan ju förstå om han har en dålig dag eller är trött på sitt jobb men det känns inte kul. Det ser ju i alla fall hyfsat bra ut nu, hoppas bara att helheten blir som vi tänkt oss. Ska bli skönt att det blir klart. Äntligen ett färdigt hem. And I don´t want strangers in my house.

Bokade nyss av coren i Liljeholmen. Ska åka med bilen till mamma när hon vaknar och måste köpa nya träningsskor så jag tänkte gymma i Farsta istället ;).

Härliga Måndag

(Ska se om det går att blogga från mobilen) Nu är det ny vecka igen. Då kan man ju önska en bra start: började med att jag inte fick upp tanklocket på bilen och att jag sedan missar avfarten till Arlanda och åker en tripp via Knivsta, nästan i Uppsala... Nog om detta :p. Nu sitter jag i alla fall i tryggt förvar hemma hos mamma och Håkan. Har fått en finfin väska i födelsedagspresent! Det blev en bra dag trots allt :p. Snart dags att åka till jobbet... * *

Shrek <3

I dag efter jobbet var jag och hämtade Shrek. Han och jag ska hämta mamma och Håkan på Arlanda i morgon bitti.


<3


Söndag på jobbet







Jag och Pauli hade bullfest och mys :). Till lunch blev det underbar
sushi som min kära syster skickade med från middagen i lördags :)!!

Valentin


I dag när <3at kom hem så fick jag en jättefin blombukett och sedan lagade vi en god middag - fläskfilét. Blir lite Alla Hjärtans Dag firande en dag i förväg eftersom vi ska hem till min kära syster på 30års kalas i morgon. Det blir middag och mys med familjen :). Ska bli underbart med syrrans hemgjorda sushi!





* *

La mia amica sparita

"Min försvunna väninna"

Ja, idag på eftermiddagen har jag känt mig nere. Tankarna vandrade bakåt i tiden och jag saknar några av mina vänner som glidit ifrån mig ut i världen. En finns i Milano och en i London. Och jag är i Stockholm. Det är lätt att tänka på dom men svårare att ta sig tiden att höra av sig, vilket är så himla synd. Visserligen ska det ju vara intresse från båda hållen och ibland gäller det bara att inse att man växer ifrån varandra. Utvecklas åt olika håll, på gott och ont. Men livet kan ju inte alltid kännas toppen, då skulle man ju inte kunna njuta av de ögonblick som verkligen är bra. Hade jag pengar skulle jag åka och överraska de försvunna väninnorna, kanske gör jag det en dag i framtiden, kanske snart... Vem vet. Just nu känner jag bara för att åka bort ett tag och få lite distans till livet här hemma, mest för vädrets skull. Behöver sol och värme! Gå i lite lättre kläder och andas frisk luft. Annars ska jag inte klaga, har det så bra så, underbara vänner, sambo och familj. Nu är jag hemma hos pappa och bara softar. Ska sova här i natt, orkar faktiskt inte åka hem. Flänger & far så mycket annars så jag strejkar lite mot mig själv nu och bara är. Får sova i lillebrors (min gamla) säng, han sover hellre på soffan - knäppskalle :P. Börjar ju 6.45 i morgon så är ändå dags att hoppa i säng snart. Ska bara kolla lite tv med pappa först.

Godnatt!

Ny hall!

Målaren har nyss varit här och förberett inför tapetseringen av hallen som kommer att ske på måndag. Känns skönt att lägenheten snart är klar så man kan bo in sig ordentligt och få allt på plats. Dom skulle ha gjort om hallen i december men glömde bort oss då... Jaja, men nu blir det gjort i alla fall. Kommer att bli en vitrandig tapet, stilrent och snyggt.

zazzle.com

Här kan man beställa specialdesignade prylar - allt från Keds skor till pins till skateboards och kepsar. Skitbra sida om man är ute efter en unik present eller något speciellt till sig själv ;). Man kan ladda upp egna bilder eller välja stilmallar från sidan.




           


11e - födelsedag, barnvakt & lunch

Idag fyller min syster 30 år! Känns skitkonstigt, kommer ihåg hennes student som igår...



Var barnvakt i morse till Julia 1,5år <3







Åt lunch med tjejerna på Café Sirap, Tulegatan.




Who´s this... :P

Fick ett sjysst kort på Mallan också där hon ser ut som Lady Cluck från Robin Hood :P,
väljer att inte publicera det...

Wokad tandorimarinerad kyckling med fetaost och sallad



Åkte sedan tillbaka till syster och bakade bullar till födelsedagsfikat




Kreativitet

Nu är de nya överdragen till stolarna klara. Blev svarta istället för bruna eftersom tyget jag skulle köpa var slut... Det är ju inte superdyrt så om ett tag kanske det är dags att göra nya i en annan färg ;).



Köpte även läderimitation och dragkedjor så jag kan sy lite partyväskor
och lite annat smått & gott. Sydde mycket förut så det känns
jättekul att komma igång igen nu när jag känner mig inspirerad.



Grattis lillebror 17år!!

Idag fyller lillebror 17 år, herre gud vad åren går fort! Ska dit i kväll och fira :)


Avbokade cykel och corepassen idag, mina muskler är döda efter gårdagens upphopp, rodd, benböj, armhävningar, utfall, löpning... Ja ni kanske förstår. Känner mig så jäkla otränad... Men träningsvärk är bra, då vet man att man jobbade bra ;)

Ska till stan nu för att köpa tyger till köksstolarna och till de nya köksgardinerna jag ska sy. Måste fixa Kennys present också.

PT Cirkel

Jag är helt död! Var nyss på cirkelträning i Farsta och det var så jävla jobbigt! Passet var skitbra men mina ben känns som spagetti, tur att jag kan ta bilen till jobbet nu! Ska försöka köra detta pass två gånger i månaden, om inte mer. Är bra och varierad träning under 55 minuter.

Födelsedag nr 21

Hade som sagt familjen här och vi hade det mysigt.
Är alltid kul när familjen samlas, är bland det bästa som finns, mys!
Härligt at träffa kusinerna och faster också, vi ses för sällan.

Tack för uppvaktning och fina paket!


Emma, 5år, hade gjort pärlplattor till moster <3


Mina kusiner Moa & Fanny & faster Susann


Inte för att jag ska äta sånt här, men himlans gott... Chokladoman.


Min kära syster med familj har beställt dessa :)!


Sockerkaka med saffran & mandelmassa <3



* *


8e - ett år äldre...

Ja, fy det är tyvär så - idag blir jag ett år äldre... Har haft åldersnoja sen jag fyllde 18, men jag veet, 21 är ingen ålder...!
Väntar på mina gäster nu, faster Susann, mina kusiner Fanny & Moa, syster, Bernt, barnen, pappa och Kenny kommer hit och fikar. Ska bli kul att träffa alla :)



Mamma & Håkan skickade en kortfilm på en tårta som grattis :P




7e

Gårdagen spenderade vi hemma hos pappa och på IKEA. Martin hjälpte Kenny att bygga ihop hans nya dator och som tur var hade IKEA öppet till 20.00. Tog hela dagen att mecka...



Vi köpte ett nytt köksbord. Skitfint ekbord med utdragsskivor. Så nu kan vi sitta upp till 8 personer om det behövs. känns skönt att inte behöva sitta vid ett litet skrivbord :). Jag satte nästan ihop det helt själv ;)





Mycket vill ha mer

Suktar efter dessa skönheter från H&M. Spelar ingen roll om garderoben är full...


Mys med mina tjejer


Linn, Pauli & jag började kvällen med middag på en tapasrestaurang vid Rådmansgatan och sedan drog vi hem till mig för att dricka lite Gloria Chardonnay, älskade box! Vi satt och snackade lite skit och softade i soffan framför Lets Dance. Man kan ju inte låte bli att älska Magnus Samuelson - han kommer in med en astight röd glittertröja och rullar höfterna som en riktig latino ;).



Lite senare droppade Elin in, stackrn var slut efter en dag på jobbet men det var superkul att hon kom förbi! Tack darling ;). Var ju inte så många hemma i helgen men det var mys md bara vi 4. Linn hade köpt jättesöta droppformande örhängen till mig och tjejerna hade gått ihop och köpt Sex and the city boxen! ÄLSKAR ER MINA HÄRLIGA FLICKOR! Bjöd på en till utseendet misslyckad cheesecake, men god var den.





Vi har ju inget soffbord så improviserade lite med en flyttkartong och skärbräda





Maldiverna <3


Såg en annons idag där det såldes flygstolar till Maldiverna, 2 veckor, för 3495:-.

Ta mig dit!


ny design!


Ännu en makeover...


Minnet är bra men kort

Hade fört över pengar och försökt påminna mig själv hela morgonen att jag inte fick glömma att hoppa av i Slussen på väg hem från träningen för att köpa tyg till köksstolarna. Men tror ni jag kom ihåg det eller! Åkte glatt förbi utan den minsta tanke på tyget... Hm, demens i förtid börjar det kännas som. Satt och läste Carolina Gynnings "Ego Girl". Lättsam och rolig bok. Har även nyss läst "Nextopia" av Micael Dahlén som handlar om dagens samhälle och människors förväntningar och strävan efter mer & nytt. Väldigt intressant, rekomenderas!





Nog om detta. Morfar nästa och sedan middag hos pappsen och lillebror. Puss o hej!

3e 4e 5e

Den 3e februari avslutades med ett svettigt danspass och på vägen hem babblade jag och Mallan på tok för mycket så jag missade avfarten till Aspudden :P. Oj då... Äsch, lite sightseeing på Söder har ingen dött av.

I morse var det öppningsdags för mig på jobbet. Tackar gud att ingen var sjuk! Timmarna bara sprang iväg och plötsligt var det dags att åka hemåt. Stannade hos pappa och hämtade symaskinen och snackade lite med lillebror. Sedan åkte jag vidare mot Farsta för att hälsa på morfar, handlade på vägen. Men självklart kom jag i fel tid idag igen, nu var det filmklubb och jag kom och störde mitt i "Casablanca". Haha, morfar suckade lite att han inte ville missa filmen men jag var tvungen att dra med honom upp en sväng. Ska tillbaka i morgon efter träningen med Mallan för att kolla till honom och komplettera med lite förnödenheter.

Morgondagen bjuder på spinning och core på Tule klockan 12 med Mallan. Sedan blir det som sagt en tripp till Farsta och efter det bär det av hem till pappa och Kenny för lite middag, kvalitetstid  ;).

Pratade med mamma idag och dom har det bra. Saknar er!


Full fart

Var på lunchpass på Tule vid 12 och sedan snackade jag lite skit med Mallan. Var superbra pass idag! Kom sedan hem och gjorde lunch, det blev sallad med lite fetaost och grönsaksbiffar. Sedan hade jag köpt semlor och lite gottis till morfar och åkte dit för att mysa lite, men självklart var han inte hemma. Han skulle tydligen klippa sig i Farsta centrum kl 15, samma tid jag kom dit. Får åka en sväng i morgon efter jobbet och kolla att han har det bra. Ska snart åka igen, jag ska hämta Mallan och sedan ska vi skaka rumpan på hennes dansaerobic-pass i Kungens Kurva. Hell yeah! Full fart!

Ny vecka

I går såg vi på "Gran Torino" med Clint Eastwood. Jag tycker den var jättebra och rekomenderar att se den. Lite annorlunda men klart sevärd.



Nu ska jag bege mog mot stan för att luncha med Jenny. Sedan är det ett kvällspass i driven som väntar, can't wait ;).

Känns som det kommer bli en skön vecka. Jobbar bara mångad och onsdag och resten av tiden kommer gå åt till träning och lilla morfar. Nu när mamma är borta så ska jag och syster se till att han har det bra. Ska handla lite så att det finns mat i kylen och så tänkte jag försöka få ut honom en sväng om han känner sig pigg. Annars får vi bara sitta och fika ;).



Söndagsmys

Vi hade lite kakkalas i driven idag. Igår ville Fatima ha Mariekex så jag och Paula var på CityGross i morse och köpte kanelgifflar, kex och 3pack festisar till dagens arbetspass. Kändes lite som dagis då man hade äventyr i skogen :P, Mulle typ... Tur att jag hade mina tjejer i driven idag, har vart fullt ös. Tack underbara brudar! Fick en julost idag av Fatima som jag självklart glömde i kylen. Får ta den i morgon ;).

Nu har mamma och Håkan landat i Thailand och har det bra i solen. Här hemma har vi minusgrader att se fram emot hela veckan. i morgn bitti vid sjutiden ska det tydligen vara ner mot -10grader... Fy.

Nu blir det film :)

Träningsschema

Än så länga har jag detta planerat. Älskar att kunna boka klasser upp till två veckor i förväg!

V.6


Tisdag: cykel+core, Tule + DansAerobics*, Kungens Kurva.

Torsdag: cykel+core, Tule.

Fredag: PowerStep, Älvsjö.

Söndag: Yoga, Älvsjö.

*Mallans pass!

V.7

Måndag: PT Cirkel, Farsta.

Onsdag: CorePuls, Farsta.

RSS 2.0