Vill ha:

Sitter och drömmer lite om nya tillbehör till kameran. Skulle vara kul med lite ny utrustning. Är speciellt inne på reflexskärmar (leka lite med olika ljus) och ett batterigrepp **. Med det får vänta lite...


Refelxskärmar 5i1 (guld, silver, svart, vit, transparent) tvspelsweb 18-200 zoomobjektiv från Canon, macroobjektiv Canon, batterigrepp 550D Canon, macro/melanringar tvspelsweb. 

Bilder: tvspelsweb, canon.

Kommentarer
Postat av: Eva

Tack för ditt svar! :)

Hur långt blev ditt är och hur många stygn hade du? Jag har ingen aning om hur många jag har, får se om en vecka när jag äntligen blir av med bandaget och stygnen. :)

2010-09-20 @ 12:03:15
URL: http://cizzibellan.blogg.se/
Postat av: Anders

Batterigrepp är hur bra som helst, fraför allt om man fotar mycket så har du två batterier, plus att det är enklare att fota stående bilder. Macroobjektiven och mellanringar har jag. Macrobjektivet ger autofocus, sätter du på mellanringarna så blir det manuellt. Har du fixat en bouncer till blixten. Köpte du extern blixt?

2010-09-20 @ 22:00:44
URL: http://nordengrahn.com
Postat av: ChrissJag har inte köpt en blixt än, vet inte vad jag ska investera i först. Det kanske är bäst med blixten först och sedan batterigreppet.

2010-09-20 @ 22:05:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0