Recensioner av senast sedda:

                    

"Clash of the Titans": Typisk Hollywood reproduktion av antikens hjältar med massvis av specialeffekter, de största monster man kan föreställa sig och självklart en snygg prinsessa. Det är långt ifrån vindrickande filosofer och toga-partyn. Det är action, action, action med ett inslag av romantik. Ja, det är män i knälånga kjolar, rustning och stora vapen. Dock så måste jag säga att den faktiskt är sevärd, en gång :P.

Med bla. Sam Wothington, Liam Neeson, Gemma Arterton och Mads Mikkelsen. 



"Date Night": Torraste slentrianparet från den idylliska förorten försöker krydda till vardagen med sina "date nights". En kväll hamnar dom i storstaden New York och befinner sig plötsligt i ett virrvarr av skurkar och problem. Dom blir det här nördiga superparet som skall rädda sig själva ur knipan. Det är snabba bilar, halvnakna tjejer och dirty cops - en riktig Hollywood-dänga med komiken i centrum. But no, den får inte många plus. Underhållande - ja. Kräver tankeverksamhet och hjärnceller - nej.

Med bla. Steve Carell och Tina Fey.



"The Ghost Writer": En biografi skall skrivas om den fd premiärministern av Storbritannien. När den första författaren mystiskt drunknar och hittas uppspolad på en strand så måste man hitta en ersättare. En ny "Ghost Writer" - en författare som inte kommer att vara nämnd i verket, utåt sett skall det verka som att personen som biografin handlar om har skrivit den. Den nya författaren, Ewan McGregor, är skeptisk till uppdraget men får tillräckligt bra betalt för att tacka ja. Det är tänkt att vara en triller men filmen saknar helt den typen av spänning. Man har snarare filmat genom ett grått filter där allt är lite halvt melankoliskt och färglöst. Den är bra men lite seg med andra ord. Mystik, hemligheter, hysch-hysch, en påbörjad biografi, kärleksaffärer och politik. Ja, det är det den handlar om.

Med bla. Ewan McGregor, Pierce Brosnan, Kim Cattrall och Olivia Williams.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0