Helgen som var

Jaha, nu ska jag dra mig till minnes vad som skedde i helgen...

Fredagen spenderades på Sats Älvsjö, en stund hemma hos pappa och sedan hemma med lite candy framför Lets Dance. Martin var som sagt på andra sittningen med tattoon.

Lördagen spenderades till större delen vid köksbordet med marknadsföringsboken (hade tenta igår kväll). På kvällen var jag och Martin ute och åt på Faros, en grekisk restaurant på Söder. Mycket trevligt och prisvärt. Man får trerätters och ett glas vin/öl för ca 300:-.

Vi drog vidare hem till Jenny & David efter middagen. Dom hade lite hej-då-mys för dom åker till Australien den tredje februari och ska plugga en termin där.


(bild tagen från Jennys Facebook)

Det var lite kaotiskt på hemvägen. Det var bråk på Skanstulls tunnelbaneperrong när vår tunnelbana kom dit och en kille blev knivhuggen i skuldran/ryggen. Han och hans kompis hoppade på tunnelbanan och var rätt hysteriska, den skadade killen slet av sig alla kläder för att kunna se hur illa det var. I Gullmarsplan kom polis och ambulans och han verkade vara okey. Ett väldigt tråkigt och chockande slut på en annars trevlig kväll.

It's a crazy world out there.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0