Black / White

Måste ju säga att jag är grymt sugen på en iPhone men inte riktigt lika sugen på att punga ut med dom tusenlapparna (som jag ändå inte har...). Har haft lite diskussioner med folk om vilken som är snyggast. Den svarta är enligt många en Apple Classic men jag tycker att den vita är mer stilren. Jag tycker överlag att vita elektronikprodukter såsom datorer och mobiltelefoner är snyggare än svarta. Vad tycker ni?


Kommentarer
Postat av: Anna

Hej babe!

Hoppas att allt är bra med dig... Du den vita iphonen är endast vit på baksidan annars är den svart så den svarta är mycket bättre om du vill ha en stilren telefon ;)... Du angående designen till min blogg.. så kan du få inloggningsnamn och lösenordet, skulle vilja ha en ganska stilren men cool header som representerar mig med mode och så, sen får du använda alla bilder jag har på bloggen och lägga till där uppe. Kanske när jag sitter typ nude i duschen men du kanske kan göra bakgrunden svart istället.. Ehh du är ju proffs på detta och det kan bara bli bättre än vad det är nu "Katastrof"



KRamar

2010-02-05 @ 16:50:59
URL: http://annasgodbitar.blogg.se/
Postat av: Jannica

Hej vännen



Du verkar ju kunna lite med det här med datorer, bloggar, design mm. Kanske du skulle kunna hjälpa mig att flytta hela min blogg till en egen domän? Jag har köpt www.lagerhult.se och vill lägga över allt där. Frågan är bara hur faan man gör??



Mysig helg :-)

Kram

2010-02-06 @ 08:26:28
URL: http://lagerhult.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0