From Italy With Love

I morgon är semestern slut och vi ska åka tillbaka hem till Svezia. Vi tar tåget från Morbegno 08.03 för att hinna till flyget. Dock så går inte flyget förän 13.30. Det senare tåget går inte förän två timmar senare vilket skulle bli lite väl tight om inte alla byten av tåg + buss är i tid... Vi får se till att underhålla oss på flygplatsen så gott vi kan. Nu ikväll har vi varit på Aperitivo - man köper ett glas/flaska vin och får då äta av en buffet med plockmat, en bra affär. Känns trist att behöva åka hem, finns mer att se, men kommer samtidigt att bli skönt att få komma hem till en lägenhet med sjysst isolering :P. Sov med mössa igår natt, är rätt kyligt här nere i södra Europa, betonghus som inte är byggda för en vargavinter (trots att det bara var en grad i morse...). Saknar min älskling och mami och papi och syrran... Ja ni förstår, min kära sociala sfär ;).

Nu är det dags att packa väskorna innan John Blund slår till allt för hårt, vi har lagt oss runt tre de två senaste nätterna. I morse fick jag nästan använda våld för att få upp Christina och Linn så vi kunde gå och äta en härlig lång-frukost. Satte på Breaking Benjamin på högsta volym på mobilen och gömde den vid Christinas kudde och ruskade om dom men det fanns inte ett tecken på liv, ibland är det hopplöst :P. Hopas på bättre lycka i morgon. My lovely babes!

Tomorrow: back in business! Ci vediamo domani Svezia! 



Kommentarer
Postat av: Bullen

apertivo FOR LIFE.

fan det bästa skiten. Som svensk tror man att man ska bli lurad. Nått måste va fel när man får äta hur mkt man vill om man köper en drink :p

2009-10-19 @ 22:58:49
Postat av: Babe

Haha, lite så tänker man ju men det är helt klart hur bra som helst :P. Det är väl maten som inte går åt under dagen men sjukt bra att man får middag på köpet om man köper ett glas vin för 40coronas.

2009-10-19 @ 23:00:43
Postat av: Babe

Fan vad du var snabb att läsa då, hänger på låset. Du ska nästan få en guldstjärna i boken för trogen läsare ;)

2009-10-19 @ 23:01:44
Postat av: Bullen

jag tittade in innan sovdags :P

Spelar ingen roll vad det är för mat :P den va god på dom ställen vi körde det iaf.

2009-10-20 @ 11:48:05
Postat av: Mirre a.k.a hon som nästan pussar Chriss på bilden ;)

Nu är de i luften!



Jag kommer sakna er brudar!! PUSSSS

2009-10-20 @ 14:10:41
URL: http://mirandasminut.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0