torsdag & fredag

Gårdagen bjöd på några timmar i tvättstugan och sedan en härlig latte på Bolero men Linn. Vi satt och snackade skit ett tag och gick sedan en sväng på stan. Fönstershoppade som galningar och jag föll pladask för en underbar bomullskjol från French Connection som jag tyvärr inte har någon bild på :(. Vit bomull med blå och ljusblå möster, mmme likey! Såg sedan den senaste "trenden" på sko-fronten, my godness! :



Stiletto-queen-de-luxe. Plastic fantastic fick nyss en ny innebörd. Inte nog med stiletterna så har den en jätte-platå... Självklart var det TopShop som visade upp dessa i sommarkollektionen. Dom har ju ofta en del udda saker till åskådning... Vi gick vidare en stund till och drömde oss bort på Åhléns Citys heminredningsavdelning för att se vad vi ska köpa till våra framtida bostadsrätter men balkong och sjöutsikt när vi blir rika. Linn lovade att köpa vad jag helst ville ha den dagen hon vinner på Triss, tack darling! Moccabryggare ligger högst i topp ;). I'll do the same for you!

Åkte sedan hem och njöt av några Sex and the city avsnitt, ligger på säsong sex nu. It will be over soon :(! Martin kom hem från landet och luktade brandbomb så det blev en rejäl skrubb för honom. Mamma hade skickat med potatiskroketter och kött till matlådan och det tackar vi för!

I morse var det extremt segt att gå upp. Har ju varit ledig i tre dagar så att då första dagen man är tillbaka på jobbet och att då börja 06.45 kändes tungt... Men det är över nu. Lite sovmorgon i morgon :). Svängde förbi mamma och Håkan efter jobbet. Martin hade grabbarna hemma så jag ville inte komma och crascha och lillebror hade kompisar hemma hos pappa. Blev bjuden på middag och lite mys. Hjälpte även till att leta och beställa lite möbler till vardagsrummet på Ikeas hemsida. Bara klicka på det man vill ha så körs det hem inom två veckor. Hur bra som helst!


Det blir byrån i mitten och två bokhyllor på vardera sida om den. Tvn ska stå i mitten på byrån och sedan en hylla mellan bokyllorna över tvn. Jag tror att det kommer bli bra. Älskar denna "Malm" byrå i "ek". Stilren med bra förvaring.

Tog en promenad på stan och handlade lite till mamma. Var en frisk och skön kväll. Tar åtta minuter att gå från mamma till Ringen, Skanstull.


Kom hem lite innan 22 och då var grabbarna i full gång med förfest. Satt och sippade lite på Sprite med limeskivor och en dos is ;). Man kan ha kul utan alkohol... Dom drog vidare till Imperiet för en snar timme sedan så nu är jag solo, är ju van vid det nu :P. Hoppas ni får en kul kväll!!

Kommentarer
Postat av: Bea

Bra blogg du har :D

2009-05-23 @ 00:25:29
URL: http://beatricebrorsson.blogg.se/
Postat av: Anders

Tjoho, tänkte lämna ett lite avtryck bara. De där skorna påminner mig om att vi har pridefestival i Uppsala snart. Det brukar alltid vara kul.

Ses på BH.

2009-05-23 @ 07:17:51
URL: http://anbild.bloggproffs.se
Postat av: Babe

tack ;)

2009-05-23 @ 13:10:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0