Renovering pågår,

i vår hall.

Ja, nu är det damm och smuts lite var stans. Blir städdags när målaren gått. Gillar inte att det känns oseriöst och slarvigt när det ska göras om hemma. Målaren känns mest bitter och bara röjer runt bland sina saker och bara slänger in sina grejer i vardagsrummet och flyttar och puttar på våra grejer. Känns tråkigt för att det är ju ändå ett hem man ska bo i och man vill inte att det ska vara halvdant. Kan ju förstå om han har en dålig dag eller är trött på sitt jobb men det känns inte kul. Det ser ju i alla fall hyfsat bra ut nu, hoppas bara att helheten blir som vi tänkt oss. Ska bli skönt att det blir klart. Äntligen ett färdigt hem. And I don´t want strangers in my house.

Bokade nyss av coren i Liljeholmen. Ska åka med bilen till mamma när hon vaknar och måste köpa nya träningsskor så jag tänkte gymma i Farsta istället ;).

Kommentarer
Postat av: Jannica

ah, det måste vara superjobbigt hos er nu. drygt att ha en annan människa springa runt i ens lägenhet. och dessutom skräpa ner en massa. man förstår ju honom också förstås, han har ju betalt för att måla och tapetsera, inte städa...



hoppas det blir bra varje fall, ser fram emot bilder :-)

2009-02-17 @ 20:34:34
URL: http://lagerhult.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0