tisdag & onsdag

 * Mycket text men värt att läsa så klart! *

Igår var Linn här på middag och Martin lagade stekt potatis,  fläskfilét och bea. Blev sallad med fetaost till och efter maten åt vi kladdkaka med färska jordgubbar och vaniljvisp - samtidigt som vi kollade på en dokumentär om fettsugning, hm... Ja, det kanske inte var så himla passande men så dumt var det i alla fall :P.


Idag så gick jag upp 7.30. Diskade, åkte till pappa och tvättade bilen <3 och åkte sedan till mamma. Blev bjuden på en härlig frukost med alla tänkbara pålägg, färska grönsaker, ägg, juice och kaffe! Liten kontrast mot vad jag åt hemma till frukost i förrgår - två falurågrut med smör och ett glas vatten :P. Tur att man kan komma och bli bortskämd av mamma <3! Sedan åkte vi till morfar med mat och gottis. Morfar är så jäkla rolig ibland. Han kallar sin rulator för cykel för att han tycker det känns så deppigt att han måste ha den och dessutom behöva kalla den rulator :P (det är ju bara för gamlingar...), sedan säger han cheeseballar iställer för cheeseballs "Lite roligare så" och så säger han jämt: "I brist på bröd får man äta limpa" - Morfar är skön <3. Vi satt där och socialiserade ett tag och sedan drog vi vidare till Östberga, mamma skulle en snabbis till tandläkaren på en undersökning. 15 min 690:- Fy. Vi har samma tandläkare och han tuppar väl av om jag kommer dit igen nu innan jag blir kallad nästa år med tankte på att jag varit där 100' gånger nu sen i januari :P. Nästan i alla fall * *. Tur att jag har en god morfar som köpte Klick till mig så att jag hade lite underhållnng när jag väntade ;).


Ännu bättre blev dagen när vi kom hem för då åt vi en helt fantastisk lunch. Sallad med blandade grönsaker, fetaost, lök, vitlökssås och skinka. Mamma är bäst! Jäkligt nöjd * *. Sedan kom killarna från "Tommys fönsterputs". Det ska ju vara snyggt och fint när de nya ägarna flyttar in nästa fredag då flyttlasset går. Kan inte bidra så mycket mer körhjälp i min bil - fick in en flyttkartong i bagaget när jag skulle hämta lite av mina gamla grejer idag... Men vad fan, man har ju cab :P. Kan bistå med bärhjälp istället ;). Fönsterputsarna var sköna killar som diggade mammas glasögon med bling-bling och ville komma på inflyttningsfesten. Mamma bjöd glatt in dom men påpekade att hon fasen inte kan portkåden men det är ju lugnt ändå:

 "vi bor ju på nedre botten så kom och knacka på ni bara, fredag!".

Haha, tur att man har en übersocial mamma, fan vad kul vi har haft idag!



Såg denna läskiga bild idag, var har hon tagit vägen...


bild från aftonbladet.se

BYE BYE


Kommentarer
Postat av: Susann Nilsson

Hej!

Vilken god efterrätt!! man blir sugen.. Hoppas det är snygga killar som kommer nästa fredag, jag kommer direkt!Kram

2009-04-23 @ 19:44:12
Postat av: C

Haha, ja några av Håkans jobbarkompisar kanske skulle komma. I'll let you know ;)

2009-04-23 @ 19:50:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0