Around The Island - bilder & film!

I gar kvall var vi pa Rolling Stone bar och drack lite ol & spelade biljard. Vi vann varsin gang ;. Hade inte lust att stanna sa lange for precis bredvid oss satt en gubbe och glodde pa nakna brudar pa ett "datorspel" som dom hade i baren... I don't like that! Varje bar har en strippstang om vi sager sa...




Idag var vi pa en tur runt Ko Samui. Vi kopte ett paket med de vanligaste turistattraktionerna, bla elefant trekking-tempel-Big Buddha, vattenfall mm, och hade en "private driver" som korde oss runt on. rekomenderar inte trekkingen och zooet, var mer djurplageri an attraktion. Dom pickade pa elefanternas ben med en vass stalkrok nar dom inte ville ga och djuren var fastlasta med kedjor som var obehagliga. Den lilla apan pa bilden klattrade runt pa en metallvajer som inte sag skont ut. Vi akte darifran, vill inte stotta sant skit! Annars var hur nice som helst, det var inga andra fran varat hotell som bokat samma utflykt sa vi hade en minibuss for oss sjalva och kunde aka vidare nar vi kande for det :). Det ingick lunch ocksa pa en mysig restaurant precis intill vattnet!



"Grandfather" : Ett berg som ser ut som en snopp... Tydligen vart att se pa semestern...



En mumifierad munk med solglasogon... Ocksa intressant...


Varan privata minivan :P...


med charmigt grona stolar...



Stackars lilla Boo


Supercharmig liten apa, tyvarr var den fastkedjad vilket inte kandes ok. Kanns som att allt har blivit alldeles for hajpat och inriktat pa turism. Till och med tempel och heliga djur gors mer till att jippo an en sevardhet. Forrutom detta "Zoo" sa sag vi en munk som rokte vid ett tempel vi besokte... Inte direkt genuint.

 Mini krokodiler


Big Daddy


Martin kopte 2 avskalade kycklingar for 100 baht (25kr) och matade krokodilerna, nah min lilla pojke <3


Fy! Dom hade klatt pa och sminkat de sma bebis-aporna. - wanna take a picture with you and monkey lady, only 200 baht. -No fucking way! (tankte jag) Tanker inte stotta detta.


Mycket fint vattenfall i mitten av on.


Ingick en trevlig lunch :)


Jag kan inte halla mig fran havet, I love it!


Big Buddha...


en annan gud...


tempel, mer for turister an troende buddhister, overkill...


och hemgjorda Alien vs. Predator figurer i metall. Coola, de stora skulle kosta 20.000kr inklusive frakt till Sverige :P


Dagens shopping blev ett par sjyssta gladiatorsandaler och en fin liten staty av Buddhas hand - den gyllene medelvagen :). Totalt 125 kr.

Nu pa kvallen var vi hos en skraddare som vi bestallt lite klader av. Jag syr upp en kjol och en kavaj och Martin 2 skjortor.


Fick en smarre chock idag nar jag gick forbi en restaurant som heter Bauhaus... Inte direkt det man vill bli pamind av pa semestern, speciellt inte nar man akt over halva klotet for att slippa :P

Film! Martin matar korkodilerna ;) Poor chicky!



 Kan inte rekomendera Ko Samui till nagon som ska till Thailan. Tyvarr ar det inte en paradiso utan mer prostitution och turistigt an vad man vill se. Inte alls som Ko Tao, grannon, dit jag mer an garna aker tillbaka.

Kommentarer
Postat av: Malin

en hälsning från emma - va roligt att se när martin matade krokodilerna . Han e modig . Till chriss - roligt å spela biljard . Kram Emma

2008-12-14 @ 12:11:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0