Arlanda

Jaha, nu sitter vi här på Arlanda och väntar på planet som ska ta oss till Palermo. Egentligen skulle vi varit framme vid den här tiden men pga av en försening på fyra timmar kommer vi nu inte iväg förän klockan 01.00, tidigast...
Känns ju liiite surt eftersom planet egentligen skulle ha lämnat Arlanda vid 20.25. Ja, det innebär ju bara mer onödig shopping i TaxFree'n och några extra glas vin denna kväll, ska väl inte klaga, har ju i alla fall semester :P!

Blev en Caesarsallad från O'Learys nyligen och en CocaCola Light på det. Känns ju inte särskilt lockande med uppvärmd flygplansmat som kommer att serveras mitt i natten om nu planet vill anlända till Stockholm....

Vad som har införskaffats: Hugo Boss:Boss Eau'd'Toilette till pappa, Elisabeth Arden Cleansing milk till Jenny-girl & några härliga Clinique produkter till Babe ;). Åhlens och NK kan slänga sig i väggen, det är på TaxFree man handlar grejerna!

Percy och Håkan snarkar ikapp, öronbedövande minst sagt, vilket inte ger ro att läsa den nyinköpta triologin av Stieg Larsson - 3 svenska pocket för för 150:-. Kan man ju unna sig som plåster på såren för förseningen :P.

Står här och surfar lite via SidewalkExpress och har tidmässigt 1:18:47 kvar att surfa... Sweet Lord, känns som att det här inlägget ska avslutas nu och vad ska jag hitta på då... Saknar snake på mobilen och lillebrorsans GameBoy i stunder som denna. Ja, så uttråkad är jag just nu!

Pöss & Kram

Kommentarer
Postat av: Patricia

missyou <3

2008-08-31 @ 13:11:12
URL: http://tinie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0