Valborg

Ska till Söder nu på förfest och sedan ska vi till Berns! Bilder från veckan och kvällen kommer ;)

Helgen & måndag

Fredag:

Hade sjukt trevliga kunder på jobbet - fredag+sol+löning= snälla människor. En kund skakade min hand två gånger och var skitnöjd och en annan bad mig tacka mina föräldrar för att jag är så väluppfostrad och trevlig! Oh my god tänkte jag, det måste vara något fel på er :P. Blev en sjukt bra dag efter det i alla fall och det tackar jag för. Känns bra med supernöjda kunder :)!!

Unnade oss thaimat & sushi till middag. Vi var sedan på IKEA och shoppade lite bra-ha-saker till hemmet. Ny stekspade, galgar och blomster. Är riktigt grönt och fint hemma nu :).



Lördag:

Jobb jobb jobb. Driven hela helgen. Orkade knappt stå i slutet på dagen så det blev Robinsson i soffan hemma. Luugn kväll.

Söndag:

Jobb igen. Slutde klockan fem så det var skönt. Stressade hem och åt en cheeseburgare på vägen. Skyndade in i duschen och sedan vidare till tunnelbanan för att ta en fika med en extremt bakis Mallan och en nybliven bilägare Fatima! Grattis darling!! En Seat Ibiza!



Måndag:

Var på Tony&Guy och slingade + klippte mig för ett svindlande belopp men det var det värt! Superbra frisörer och service så det får kosta lite ;). Klipper mig hos min andra man ;) Henrik. Visade sig att han köpt lägenhet i Berlin dit jag ska med tjejerna i sommar så fick massa bra krogtips!

Innan: tråkig utväxt och slitet.


Efter: enhetlig färg och fint fall.




Har unnat mig ett par nya sulor till skorna och en underbar persikofärgad
pengabörs från Monki också ;)


Bara 80:-!!

sköna brudar!

100 unga kvinnor firade Beyoncé genom att dansa till hennes "Single Ladies" på Picadelly Circus. Den låten är poppis...


tisdag & onsdag

 * Mycket text men värt att läsa så klart! *

Igår var Linn här på middag och Martin lagade stekt potatis,  fläskfilét och bea. Blev sallad med fetaost till och efter maten åt vi kladdkaka med färska jordgubbar och vaniljvisp - samtidigt som vi kollade på en dokumentär om fettsugning, hm... Ja, det kanske inte var så himla passande men så dumt var det i alla fall :P.


Idag så gick jag upp 7.30. Diskade, åkte till pappa och tvättade bilen <3 och åkte sedan till mamma. Blev bjuden på en härlig frukost med alla tänkbara pålägg, färska grönsaker, ägg, juice och kaffe! Liten kontrast mot vad jag åt hemma till frukost i förrgår - två falurågrut med smör och ett glas vatten :P. Tur att man kan komma och bli bortskämd av mamma <3! Sedan åkte vi till morfar med mat och gottis. Morfar är så jäkla rolig ibland. Han kallar sin rulator för cykel för att han tycker det känns så deppigt att han måste ha den och dessutom behöva kalla den rulator :P (det är ju bara för gamlingar...), sedan säger han cheeseballar iställer för cheeseballs "Lite roligare så" och så säger han jämt: "I brist på bröd får man äta limpa" - Morfar är skön <3. Vi satt där och socialiserade ett tag och sedan drog vi vidare till Östberga, mamma skulle en snabbis till tandläkaren på en undersökning. 15 min 690:- Fy. Vi har samma tandläkare och han tuppar väl av om jag kommer dit igen nu innan jag blir kallad nästa år med tankte på att jag varit där 100' gånger nu sen i januari :P. Nästan i alla fall * *. Tur att jag har en god morfar som köpte Klick till mig så att jag hade lite underhållnng när jag väntade ;).


Ännu bättre blev dagen när vi kom hem för då åt vi en helt fantastisk lunch. Sallad med blandade grönsaker, fetaost, lök, vitlökssås och skinka. Mamma är bäst! Jäkligt nöjd * *. Sedan kom killarna från "Tommys fönsterputs". Det ska ju vara snyggt och fint när de nya ägarna flyttar in nästa fredag då flyttlasset går. Kan inte bidra så mycket mer körhjälp i min bil - fick in en flyttkartong i bagaget när jag skulle hämta lite av mina gamla grejer idag... Men vad fan, man har ju cab :P. Kan bistå med bärhjälp istället ;). Fönsterputsarna var sköna killar som diggade mammas glasögon med bling-bling och ville komma på inflyttningsfesten. Mamma bjöd glatt in dom men påpekade att hon fasen inte kan portkåden men det är ju lugnt ändå:

 "vi bor ju på nedre botten så kom och knacka på ni bara, fredag!".

Haha, tur att man har en übersocial mamma, fan vad kul vi har haft idag!



Såg denna läskiga bild idag, var har hon tagit vägen...


bild från aftonbladet.se

BYE BYE


sommarfin i klänning - vill ha


Klänningar från Ginatricot

man ska visa att man tycker om varandra


det artar sig

Lade på mer vikt på alla moment idag och det kändes skitbra. I'm back in the game. Nu gäller det bara att det håller i sig ;). Dags för lunch nu och sedan bär det av till mitt kära arbete...

Aquaria


Nästa vecka så ska jag och min lilla ängel Emma ha en heldag tillsammans. Vi ska börja med att gå på Aquaria och sen så får vi se vad vi hittar på :)


Söndag & måndag

Söndagen bjöd på Kurbad för 2 på Centralbadet och barnkalas! Jag och <3at låg och bubblade i ett oljebad och jag höll på att smälla av pga av värmen :P. Gillar att duscha i svalt vatten... Mysigt var det i alla fall! Sedan åkte vi hem och blev hämtade av mamma & Håkan eftersom jag inte kände för att köra efter helgens festande. Gillar inte att köra dagen efter även om jag inte druckit allt för mycket. Det blev då tårta och bullar som syster och tjejerna hade bakat. Hela släkten var där så det var mys! ;) Nu ska jag på Bodypump (igen). See you later * *

boulebar + soap

Igår var det förfest, boule & utekväll :)
Vi började hos Mallan vid femtiden med drinkar, smink och trevligt sällskap ;)
Sedan drog vi in till Boulebar på Surbrunnsgatan för att
äta middag och spela med våra kära jobbarkompisar.
Vi drog sedan till Soap och festade vidare, skitbra musik!


Min personliga make-up artist ;)


Varannan vatten!


* I like shiny butts and I cannot lie *


San Fransisco


Förfestargänget




Elin fastnade för Mallans "kondomtights" :P


Hedwig & Hanna


Vanjas hot-lips



En jävel på Boule ;)






F.r.e.d.a.g.k.v.ä.l.l

Kom hem från min tur i Globen kl 16.30 0ch vid 17 var det bara att klä på sig och dra igen för då skulle jag och <3at möta Thomas och Johan på Medis för att ta en after-work öl. Träffade familjens kompis Carina på Medis :). Det blev öl, vin & middag(ugnsbakad lax m. potatis) på Sturehof och sedan drog vi vidare till Akkurat och tog en öl - Hell. Tycker den var rätt nice - mörk och fyllig ;)


Efter denns smakupplevelse* gick vi hem till Thomas och festade till på Vodka-groggar, sippade på fin-whisky och snackade skit. Närmare midnatt tog vi oss med taxi till Patricia som dom alltid envisas med att gå till - och för tredje gången i rad nu så blev jag nekad. Fortfarande inte 23... Grabbarna försökte protestera lite men et nej är ett nej ;). Vi åkte hem istället och tröstade oss med varsin cheeseburgare på vägen. Det är ju faktiskt en partydag i morgon också!

Beyoncé Junior



Bra försök sötnos ;)

Fredag = ledig dag

Så himlans skönt att vara ledig idag. Hade ett långt pass i Driven igår - 10.30- 20.30. Sista kunden åkte 20.22 så det är tur att jag räknar kassan så fort så jag kunde logga ut 20.30 ;). Man vill helst inte jobba över när man har varit på jobbet Hela dagen lång. Nu ska jag snart till Sats och köra Bodypump, efter det ska jag möta Fatima en snabbis och sedan måste biljetterna till Eric Prydz hämtas ut. Han spelar på Berns den 30e April. Får se vad som händer ikväll :)


Eric Prydz

Lättnad!

Fan vad skönt!!! Min komplettering av MaC har blivit registrerad på studera.nu! Jag hatar att gå och vänta på besked, tänk om brevet inte kommit fram eller om det kommit bort... Oh lord, det känns såå skönt. Annars hade det inte blitt nån utbildning, för smart som jag är har jag bara sökt program och kurser som kräver MaC, dumt - man ska altid ha en plan B.


Ny skjorta beställd



Fick presentkort på Tailorstore.se av <3at när jag fyllde år så passade
på att utnyttja det nu. Fint tyg som passar bra till jeans tycker jag :)

Jogging del 1

Var och joggade en slinga på 3,2km med hjärtat nu på eftermiddagen och det kändes riiktigt tungt. Var lite kul att den första personen vi ser när vi kommer dit är Bullen som springer förbi, -Hej hej på dig :P. Tyckte jag var otroligt långsam och var tvungen att gå i vissa backar så jag inte skulle tuppa av - men tog mig runt på 21minuter och 29sekunder. Är nöjd med det för att känna mig så otränad. Blir bättre resultat nästa gång ;).

Vill gratulera mamma och plastis Håkan till nya bostaden - en 4,5a på Södermalm. Skrev på hyreskontraktet idag. Grattis! Nu vet ni var jag ska sova ruset av mig efter sommarens partynätter på stan ;). Centralt och bra. Inkl. frukost också... :P

Nu är det dags att mysa lite i soffan med morgonrock och filt. Kommer sova riktigt gott i natt känner jag * *

Jourhavande assistent...

Pappa ringde akut och behövde hjälp med lite papper så here I am... Hm, jag som skulle vara hemma med <3at ikväll. Sånt är livet, tjänster och gentjänster kallas det...

Svettigt värre...

ojoj så jobbigt det var idag! Känns superskönt efteråt men shit vad svetten rann idag då... Har ju inte kört på ett tag så det var lite mitt eget fel, det är bara att köra hårt nästa pass igen!

Man lär sig något nytt varje dag

I går kväll körde jag min syster till Gamla Stan och som de flesta vet så har jag noll lokalsinne. Jag hatar att köra dit jag inte hittar och blir extremt frustrerad när jag kör själv där jag inte kan orientera mig. Men så skulle jag i alla fall hem från Gamla Stan och det gick riktigt bra. Inte så svårt kanske ni tycker men nu har jag lärt mig en ny väg och vet hur jag ska köra nästa gång jag ska dit. Mina föräldrar säger hela tiden att jag måste köra mer för att lära mig hitta, men vad fan, det är ju det värsta jag vet att köra när jag inte hittar! Haha, inget kan göra mig så sur :P. Men det är bra, övning ger färdighet ;).

Blev en till film igår: "Splinter". Skulle vara en skräckis men har nog inte sett en enda rysare som är värd att rekomendera, inte heller denna. Nä, den får inte ens några poäng...


Nu är det dags för Spinning och core. Ska bli skönt att komma igång med träningen! Bye bye!


Älska frukt!


"Yes man"

Såg nyss på denna film och måste säga att det var mycket bra. Många har svårt för Jim Carreys sätt men denna komedi var inte extrem för att ha honom i huvudrollen. Han börjar bli lite mer seriös...


Nya bröst någon!?



Han är ju underbar!


Superdog!

Foto: Malin Österberg

Dagens middag: Oxfilé




Martin lagade 389:-/kg oxfilé till middag idag.
Det var jättefinr kött men jag är så himla otacksam
när det kommer till kött. Jag har aldrig varit särskilt
förtjust i det och det är lite läskig konsistens när
köttet är blodigt... Men jag åt och det var gott ;)
Tack älskling!!

En låång helg

I min familj har vi alltid haft som tradition att trffas under påsken och mysa tillsammans. I år, precis som förra året, så jobbade jag självklart så det blev ingen traditionell påsk... Mamma var på landet och likaså min syster så jag fick endast ha mys med pappa och lillebror. Sov hos pappa från onsdag till fredag och på skärtorsdagen kom min faster och kusin över på lite påskmat. Det var supertrevligt att ses. Vi har blivit bortskämda och setts ofta nu senaste tiden, mycket trevligt :)!

I fredags åkte jag hem under bar himmel - öppet tak ;). Älskar nya bilen!! På kvällen var vi på grillmiddag hos våra grannar Janne & Janette. Var jättegott - grillad entercot, potatissallad, färskt bröd, sallad och frukttallrik med bla. passionsfrukt, jordgubbar och melon... Mmm!

Lördagen bjöd på mat och umgänge hos svärmor i Farsta. Åkte dit efter jobbet och vi stannade i några timmar. Blev en lyckad helg ändå, trist bara att man alltid jobbar dom helgerna det händer något speciellt...


I <3 Weekday

Pauli och jag var inne på Weekday idag och det är tur att jag inte hade några pengar på mig för då skulle jag gjort av med allt där. Såå mycket fina kläder! Trodde inte att det var en affär i min smak men tänk så fel man kan ha ibland ;)


Nu är det slut på det roliga...

...dags att gå till jobbet i morgon efter dagar av ledighet. Men men, man måste ju tjäna lite pengar också. Glada nyheter är att jag fick ta bort mina stygn idag, vilket egentligen skulle göras nästa vecka :), och att ja ska åka nya bilen till jobbeti morgon! Love it love it love it!

Var och lunchade med Mallan och Pauli idag på Café NoCo vid Rådmansgatan så klart. Om ni undrar varför vi alltid är där så är det för att Mallan jobbar i närheten och att vi på så sätt får njuta av varandra så mycket som möjligt ;). Åt en enormt god pastasallad och så blev det kaffe+äppelkaka till dessert. Fan vilken ångest jag har, NO MORE CAKE! Förra säsongens Levis känns trånga, skärpning! Nu måste vinterpälsen bort...

Träffade mamma i morse efter tandläkaren. Hon jobbar vid Rådmansgatan nu så kommer kika in där titt som ofta :). Och mamma, är det de här skorna med fransar du vill ha?? Jag vill ha de beiga nere i vänstra hörnet ;)


(Reklam från Diechmann-sko.se)

Planerna för denna eftermiddag har ändrats 100 gånger. Först kanske jag skulle ha träffat Jenny, sedan kanske det skulle vara kalas eftersom Emma fyller sex år på lördag, sen skulle jag hämtat bilen hos pappa och nu ska jag istället åka ner med pappa och hämta en bil långt från stan. Hoppas bara att det inte blir allt för sent ikväll, kanske får sova hos pappa helt enkelt. Är så jobbigt när man kommer hem sent och måste smyga. Samma sak i morgon bitti när jag ska upp kvart i fem... Känner sig så störig när man måste upp och skramla vid den tiden...

Ska snart möta <3at vid tunnelbanan, sedan blir det middag och dags att dra iväg igen... Full rulle, 110% privatliv man ska hinna med :P. Kanske hinner med ett avsnitt av Sex and the city... inne på säsong 4 nu ;).

Sex and The City - round 2

28 maj är det världspremiär för nya satc filmen! Hoppas det inte blir för mycket, första filmen kändes ju som ett bra avslut på serien... Ska bli kul att se :)!


Fredag & lördag

I fredags blev den en ren hemma-dag med Sex and the city och så pysslade jag lite. Sydde om ett par jeans och lagade en klänning. Nothing special.

Lördagen blev lite roligare. Började med att städa, rensa förrådet och bädda rent och sen mötte jag Linn i centrum. Vi köpte med oss lite fika hem och satt och snackade skit i några timmar. Efetr en stund åkte fotoalbumen från studenten fram och vi satt och drömde oss tillbaka ;). Fick ett läppstift och ett "Krya på dig kort" som en liten comfort för tanden, I love you darling!



Lördagkvällen spenderade jag på Snaps med min kära syster och några
av hennes kolleger. Var lite väl kallt att sitta ute när solen gått ner men
det är så jäkla härligt nu när uteserveringarna har öppnat!!


Biil!

Pappa ringde nyss och berättade att han köpt en bil till mig och lillebror! Blev en Mercedes slk 200. Tvåsitsig cab, me like!



WOW WOW, fan vad nice med bil!!!

gillar folk som bjuder på sig själva



skön tjej

nu är den borta

Hoppas bara att det inte blir allt för smärtsamt de närmaste dagarna... Känner redan det onda krypa sig på nu när bedövningen håller på att släppa. Skönt att ha det gjort i alla fall. No more!

Vill tipsa pauli om:



Han har en egen blogg ;). Här kan du läsa om Twilight.

here we go again

Idag klockan 13.30 är det dags att operera bort visdomstand nr.2. Känns inge kul alls. Blev ju så jäkla dålig efter förra gången så ser inte fram emot detta. Hoppas bara att det går bättre denna gång. Nu vet man ju hur det känns... Har laddat upp med flytande och lättuggat så att jag har mat under helgen. Sist fick jag höra att man kan äta dagen efter men jag blev helt klart lurad så jag kör på ett säkert kort - soppa och yoghurt ;).



Köpte en tygpåse från Ica så man slipper översvämning av plastpåsar hemma.
Miljövän ;). Köpte ekologisk juice också, den är en 10poängare! Mmm.



Ni kanske undrar vad jag gjorde i Globen klockan 9 i morse...

Jo, min kära sambo hade glömt korthållaren hemma så det var bara att stiga upp och åka iväg. Var ju lagom kul när väckarklockan ringde när man satt på tunnelbanan. Skulle ju till Globen men var så trött i mössan att jag åkte vidare till Gullmars och fick vända :P. Tjänster och gentjänster...


Halva veckan har nu gått

Måndagen bjöd ju på ett bodypump pass (så att jag inte kunde gå förän idag) och en snabb date med mamma.
Hade glömt rena kläder hemma så tur att Mallan jobbade så jag kunde få låna rena och torra kläder :P.

 



Kom försent till jobbet efersom jag var helt säker på att jag skulle börja klockan
15.50 och inte 14.45... Oups!

Var på jobbet hela dagen igår så finns inget kul att säga om det.
Pappa hämtade mig som tur var eftersom det var pissväder med regn..



Så här fint var det i morse när jag åkte till jobbet vid 05.15 :)!

Idag blev det jobb, PowerCore som höll på att ta kål på min otränade kropp
och middag + jobb hos pappa.

Time to go home now!

* *

RSS 2.0