Imperiet

I fredags var Martin på after-work med grabbarna från jobbet. Kom hem rätt sent men ville ändå åka in för att ta en öl och socialisera lite. Man kan ju inte bara vara hemma och ta det lugnt... Vi satt en stund på uteserveringen innan vi gick en trappa upp. Hade smsat lite med Patricia under kvällen och hon sa att dom eventuellt skulle ut, men det blev inte mer med det trodde jag. Sen när vi sitter där så ser jag en bekant figur smyga fram runt hörnet, min Miss Patty! Haha, det är så jäkla kul när man blir överraskad av någon man känner och faktiskt inte känner igen personen direkt bara för att man blir så överrumplad :P. Jag lär ju ha sett rätt rolig ut där jag satt och glodde.

Lemon vs Raspberry :


Lite senare under kvällen skulle vi tjejer självklart beställa in vår parad-drink : Lemon vs Raspberry. Dock fanns den inte längre med på drinklistan och killen i baren var ny så det blev fanimej ingen favvodrink :(. Det blev något annat hopkok som mest smakade citron... Jaja, nästa gång ska jag beställa från baren på nedre plan, ett säkrare kort ;).

Precis under dom två minutrarna jag gick på toa så blev det bråk vid bordet bredvid så både bord och drinkar välte, även för oss. Såg ut som ett smärre slagfält när jag kom tillbaka... Killarna i baren kom in med nya Mojitos som Patricia och Micke beställt, det var ju sjysst.

Var i alla fall väldigt trevligt att få träffa Martins arbetskamrater och mingla lite. Vi var hemma vid halv tre tiden om jag inte minns helt fel ;).


Förra året (i augusti!) innan vi gick till Imperiet ;) :


Haha, Miss P fick världens mest närgångna ragg :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0