Lördag

Vi åkte mot Högdalen med ett stopp vid Gullmars på vägen, skulle köpa busskort. Sedan var det dag 4 i lägenheten. Det blev klart med väggarna i köket och hälften av köksskåpen är klara. I morgon kommer snälla rara underbara Bernt och stryker andra lagret i "the master bedroom" ;).

 

 

 

 

 I kväll har vi bestämt rutten för Thailand och bokat hotell för de första nätterna, dykkurs på Big Blue Diving med boende i en Beach Bungalow, inrikesflyg från Krabi till Bangkok i slutet av resan och kollat lite hotell som kan vara intressanta. Vi flyger till Bangkok och tar oss direkt vidare till Hua Hin där vi stannar i två nätter på Hotell White Sand. Sedan åker vi ner via Chumphon till Ko Tao där vi ska stanna i fem nätter för att dyka.

 

 


Beach Bungalow

 


Sedan bär det av till Ko Samui där vi spenderar fyra nätter, förhoppningsvis på ett SpaHotell... Efter några dagar på Thailands tredje största ö tar vi oss på något sätt över till västra sidan och besöker Krabi där vi blir kvar i fyra nätter. Vi åker inrikes med Air Asia och tar oss snabbt tillbaka till Bangkok där vi spenderar våra sista dagar och sista baht :P.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0